ronja
|
Se opravičujem za moj mrk, amapk očitno me ta tema ne mara - sem parkrat hotela kaj napisat, pa mi enostavno ni okenca za odg. hotlo odpret - samo uno okence - napaka... Sem ravno dobila odg zzzs in so mi podaljšali do porodniške. Tudi meni. Piše mi isto kot prejšnjič, torej verjetno lahko grem ven, peljat male v vrtec in tako... saj v kak šoping me itak ne spraviš . vijolica, komot narišeš kar s svinčnikom, samo bolj na rahlo in naj ne bo B, sicer se bo videl skozi. Razen če itak misliš obrobit, potem nima veze. Barve so lahko kar pigmenti za zidne barve (to je najbolj poceni), lahko so pa seveda tudi temperke - samo da te zadeve potem ne bojo ravno vodoobstojne - ne boš mogla pomivat stene (ampak saj tega ne počneš glih pogosto - čeprav bi bila presenečena, kolikokrat se ti to zgodi z malimi otroki, hehe . Če hočeš, ad je obstojno, pa vsekakor akrilne barve! beti, najprej čestitke za punčko! Punčke so zakon! (upam, da fantje tudi, to vam povem čez par mesecev ) Sicer tudi jaz ležim samo ponoči -včeraj je prišla mami, pa me je skoz pošiljala ležat - madona, bi jo najrajš pritisnila! mami, men je slabo, če se uležem, bom bruhala, pliz pusti me na miru, da sedim! jaz si jezika odkar sem noseča, ne čistim več - enostavno sem parkrat probala, pa se ni dobro končalo. Samo zobe, pa še to imam eno fajn majhno krtačko - priporočam Curaprox. Tudi mene peče zgaga za znoret - sploh če nekaj časa ne jem. To je sploh smotano: v nosečnostih sploh ne postanem lačna nikoli - samo vedno bolj slabo mi je! Dlje ko ne jem, bolj mi je slabo. In potem jem zato, da mi ni slabo In potem mam 67 kil! Obseg trebuha imam pa 102 - toliko sem imela pri Ronji, ko sem šla rodit! Rodila bom naravno, če ne bo nič narobe, seveda - upam, vsaj, da naravno, kot obakrat do zdaj - torej vaginalno, brez umetnih popadkov in brez vseh zdravil proti bolečinam. Če mi je 2x ratalo, mi bo pa še 3. saj zdaj se bom lahko tolažila, da je zadnjič, hehe. Pa tisti en dan bom že preživela, čeprav vam ne bom lagala - boli res zverinsko,v saj mene je. Jaz sem zagovornik naravnega poroda, brez ea in česa podobnega. Če bi bil potreben CR, bi prosila za spinalnega. Enako. Tudi v Lj. ti bojo z veseljem narediti spinalno, saj je manj komplikacij pri njej - samo pri miru moraš držat, ko te pikajo (sem mela pri operaciji stegnjenice). ananunez, pri nas si lahko v vodi do iztisa, baje, tudi v Postojni (so pa malo mešane info). To sem jaz bila kar doma, pa šla pač kasneje v p. Ali kaj pripravljate hišo za noč čarovnic? Nekaj bomo pa že . Janchek, to je simfiza, mene tudi boli že kar nekaj časa, pa še trtica zraven, če mi stol ne ustreza. joj, prejšnje 2 tedna me je simfiza tok bolela, da sem bila ko barbika, ki ji je nekdo noge potrgal! Zdaj se je pa malo umirilo, hvalabogu. Trtica je pa ok.