rozi55
|
Evo, namesto da bi v teh vročih dneh (se je ena kolegica 1x tako izrazila) doma telovadila, sem stalno v službi. Kako naj potem človek naredi otroka Tele nočne res niso fajn. No, trenutno mi nič ni fajn, kar se službe tiče Benji, objemček in veliko pozitivne energije pošiljam. So res smotana ta obdobja, verjetno smo jih že vse dale čez. Fajn novica je, da minejo. Ali zanosiš, ali pa se zaposliš z drugimi stvarmi. Psiha je res močen dejavnik tukaj, samo kaj, ko kar po svoje dela A. , folk je res zoprn in pameten Meni tudi že pametujejo in če me zadost raz***, kar povem za ss in pol so vsi fertik in jim je zoprno. Ampak bolj kot meni jim sigurno ni. Drugič naj pa malo pomislijo, kaj komu govorijo. Jaz tudi kdaj čutim ob ovulaciji, kot bi mi počlo notri, no, pa tudi ne vem, a je prej med, po O. BT si ne merim, ker nimam nobenega ritma, testov pa tudi še nisem delala. Ta mesec sem še bolj na izi, pol vas pa zasujem z vprašanji, če bo treba. Pa po čaje, glino in še kaj se odpravim Vržem pa vase folno, kadar se spomnim. Iskrene čestitke Zvončici, uživaj v nosečnosti, še bolj pa čez 8 mesecev. Me pa čez slabih 9, a ne ženske
|