|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
8.6.2011 8:57:41   
benji
missmoon, saj vem da je pozitiva tisto pravo, ampak,...presneto težko je glede na to da enemu razočaranju sledi drugo in tako že več kot eno leto,...

Glede bolečin v jajčniku,..tudi jaz imam vsak mesec precej težav s tem. Je pa tako da bolečino lahko povzročijo tri stvari. Napenjanje površine jajčnika pred O, Razpok oziroma sama O (ta bolečina naj bi bila kratkotrajna in intenzivna) ali pa kakšna krvavitev po razpoku. Torej, lahko bolečina pomeni da bo O, da je O ali pa da je O mimo,...zdaj pa bodi pameten, a ne.
Sama sem se poslužila ob bolečini v jajčniku O testov in si merila BT in mislim da pri meni pomeni ta bolečina, ki običajno traja kaka dva dni, da se O bliža in da je dejansko O šele po tem ko bolečina popusti.
Ampak, glej, glede na to da nama po več kot letu dni še ni uspelo se mogoče tudi motim user posted image .
Najbolje da čimveč user posted image , pa je potem vseeno kdaj točno je O.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 176
8.6.2011 9:01:30   
Katte
benji - user posted image user posted image user posted image
Mogoče pa še ni vse izgubljeno. Drugače pa je prav, da smo tukaj v različnih fazah, optimistični in pesimistični. Katera bi nas pa sicer lahko vsaj malo potolažila, ko je najhuje, če bi bile vse depresivne user posted image  ?
Plavalčki mojega so bili super, pa tudi nama še vedno ni uspelo. Je kaj narobe z mano ali je samo smola? Nič ni očitno narobe, vendar nikoli ne veš. Moj je prepričan, da je kriva moja psiha. Ampak, če bi bila, potem verjetno sploh ne bilo user posted image  na teh forumih user posted image .
mismoon, tudi jaz sem imela tudi tokrat vse znake O. Črtica na testu je postajala močnejša, včeraj pa je bila spet svetlejša user posted image . Ni bila noben dan dovolj močna za pozitiven test. Po mojem je bil pač vrh LH takrat, ko nisem testirala. Vsaj upam tako. Drugače pa pomeni rahla črtica, da je test negativen. Bi pa morala več dni testirati. Po mojem nista zamudila. Itak plavalčki preživijo 3 dni, lahko celo do 5 dni.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 177
8.6.2011 9:04:32   
missmoon
Benji hvala ti. Tudi meni se zdi, da O nastopi, ko bolečina popusti, sploh ker je bila na O testku druga črtica komaj vidna, ko je bilo prvi dan špikanja. Kot sem prebrala, pa O nastopi cca 24 - 48 urc po močni drugi črtici. No bomo videli. Tako kot si rekla, nikoli ne veš, čimveč user posted image  pa bo.

Verjamem, da če se trudiš več kot eno leto, da si vedno bolj žalostena, jezena in razočarana. Resnično ti želim, da čimprej zagledaš user posted image . Do takrat pa še enkrat, tukaj smo, da se tolažimo in veselimo, tako da ti kar napiši, če imaš slab dan. En velik user posted image .

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 178
8.6.2011 9:17:53   
benji
Katte, tudi pri meni ni nekih očitnih težav,...redne M, O kaže da je, menda (2 G jo vidita, 2 pa ne user posted image ) imam neko mini pregrado, ki  pa ni za op. in naj ne bi imela vpliva user posted image  Itak menda pregrada ne vpliva toliko na samo zanositev kot na "donositev".
Bom poskusila naročit mojega na drugi spermiogram v času ko bom v drugem delu ciklusa, da se še enkrat preveri ta pregrada,..ali je ali je ni.
Lahko pa da imam kakšno endometriozo, zamašene jajcevode,..kaj pa vem. Pa saj to bi se še dalo urediti, samo da ni kaj hujšega. Na UZ vedno vse izgleda b.p., rezultata pa ni.
Moj ni prav nič navdušen nad OBMP in je prepričan, da nama bo uspelo brez pomoči. Upam da ima prav.

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 179
8.6.2011 9:23:05   
CariSSa10
Benji ne obupat user posted image dokler ni taprave tečke, je upanje!!!! user posted image
hmmm glede O pa jaz vedno začutim ko nekaj pokne. user posted image čudno se sliši ampak kot da bi čutla pritisk in kot da me za trenutek nekaj zbode... nevem sicer al je to točno O, al psiha.... ampak sem opazla to že prej, ko se še nisma trudla zauser posted image ... ampak zaenkrat še to, da ''občutim'' ni imelo učinka user posted image user posted image vztrajajomo naprej! user posted image

Littlesun glede znakov pa do pondeljka mi razen težkih prsi ni bilo nič.. user posted image od včeraj sem malo utrujena (al pa samo pomladno lena? ), pa bradavice so me srbele in neka slabost me daje..kaj pa še najbol čudno da mam dlesni občutljive. zjutraj sem kar kri špukala pri umivanju zob... eh morem nehat mislit na 'znake' čakajmo pa bomo vidli... še 4 dni do testa, ko bo 31 dan...

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 180
8.6.2011 9:44:28   
Radenska_
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Torej, lahko bolečina pomeni da bo O, da je O ali pa da je O mimo,...zdaj pa bodi pameten, a ne.
Sama sem se poslužila ob bolečini v jajčniku O testov in si merila BT in mislim da pri meni pomeni ta bolečina, ki običajno traja kaka dva dni, da se O bliža in da je dejansko O šele po tem ko bolečina popusti.

Pri meni je enako in ta bolečina pomeni, da šele bo O - vsaj pri meni.
Sem imela srečo, ko sem bila kaka dva cikla nazaj pri ginekologu in sem mu rekla, da je včeraj bila ovulacija - pa je rekel ne, ovulacija je ravnokar.
In mi potem povedal, da ta bolečina (pri meni traja kak dan, in boli me cela stran tebuha, na kateri se to odvija) naznanja ovulacijo.
Njegovo trditev je potem potrdila tudi bazalna temperatura, ki je bila povišana šele naslednji dan po pregledu....

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 8.6.2011 9:45:02 >

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.6.2011 10:17:38   
Wannabemommy
Lp punce

benji - total te razumem kako ti je , midva sva se skor 2 leti trudla pa ni in ni bilouser posted image , pol sva prišla le na vrsto v neplodnostno, nakar sem šele po laparo ugotovila da imam zaraščene  in ne zamašene jajcevode in da normalna zanositev pr meni ni mogoča,.........ok me dajo na seznam, greva midva na dopust , tebi nič meni nič user posted image kr tak brez da bi se kakorkoli ozirala na user posted image , kr pač kao tak ne more bit nič in pol po mescu dni ugotovim da sem zanosla, skor me je kap od veseljauser posted image  tak da je res kar pravijo psiha dela čudeže,negativne in pozitivne.
Jaz sem takrat res odklopla, kr so mi tak pač rekli G in nism več mislila na to. Pol ko sem bla pa noseča pa mi nihče ni znal odgovorit kako je zaj naenkrat lahko prišlo do zanositve, če so mi 4x prepihovali jajcevode in ni blo efekta, njihov edin odgovor je bil, ne sprašujte bodite srečni, in točno tak je blo niti me ni zanimalo sam da sem jaz nosla user posted image  pod srcem, ki mi dans pomeni vse na svetU:))

No našauser posted image  se je včeraj poslovila in smo že začeli z akcijo. Zaj pa upam da bo krvomočnica in glina kaj pomagala, mi je pa G rekla naj jem femibion, da se telo pripravi na zanositevuser posted image  no bomo vidli upam da nam v tem mescu ratauser posted image user posted image

Pa sem napisala cel roman , zaj pa grem peglat, mene peglanje umirja, ampak tak za info obožujem likanje otroških oblačil, svoje cote razn srajc, oblekic in hlač kr vse zložim za malega pa bi vse 10x peglala:))) To mi je blo najlepše ko smo Patrika pričakovali, ko sem prala cotike in pripravljala vse za novega člana, prav gnezdila sem:)))) Ma spet me gnezdenje dajeuser posted image
Lp

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 182
8.6.2011 10:18:46   
Katte
Ja, tudi mene je dva ciklusa nazaj tako bolelo, kot še nič v življenju. Nisem se mogla niti na posteljo uleči, ne pretiravam. Šla sem k zdravniku, ker sem se bala, da je slepič. Ampak je bolečina precej popustila, preden sem prišla na vrsto, pa sem kar šla domov. O test je bil pa ful pozitiven, testna črtica močnejša od kontrolne, tako da je bila O čez 12 do 24 ur.

Still hoping.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.6.2011 10:45:33   
romare
ojla punce, men se pa tooook nič ne da,ste me pa spomile da me tud čaka en kup cunj za speglatuser posted image user posted image user posted image ,raj bi šla še mal-velik spat 

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 184
8.6.2011 11:27:57   
mojamura
čestitam zvončnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti lepo in mirno nosečnost

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 185
8.6.2011 16:43:08   
Anonimen
missmoon:hvala ,držim pesti zateuser posted image user posted image

dajmo punce navijam za vse da rdčeke ne bouser posted image user posted image user posted image

APu

(odgovor članu missmoon)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
8.6.2011 18:23:54   
Anonimen
No, da se še jaz malo oglasim. Sem sicer bolj v takih dneh kot benji. user posted image Že cel teden imam neki rjav izcedek, sploh nevem kdaj je bila/bo ovulacija, ker imam različno dolge cikle,... Po navadi sem ugotovila O po sluzi, ki je bila res obilna, ta mesec pa je še ni bilo, čeprav sem zadnjo M imela 5.5. Bom pa tudi jaz komaj septembra zvedla kaj je narobe z nama, ker imava takrat 1 posvet po pregledih (kri, spermiogram, UZji,...).

Joooj, vse ampak res (skoraj user posted image ) vse znanke, sestrične, sosede, sošolke,... so pravkar rodile, so noseče,.... mene pa samo vsi sprašujejo kaj čakata,.... user posted image Jaz pa seveda s sto izgovori. Počasi bo mi prekipelo in bom povedala da ne gre in da se naj za sebe brigajo. user posted image

A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
8.6.2011 21:53:02   
Anonimen
no pri nas pa mislim da tudi julij ne bo nič ,ker dragega v času O ni domauser posted image
bOMOPpa vseeeno ko pride nazaj in mogoče pa bo vseeno le kaj;)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
8.6.2011 21:54:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

no pri nas pa mislim da tudi julij ne bo nič ,ker dragega v času O ni domauser posted image
bOMOPpa vseeeno ko pride nazaj in mogoče pa bo vseeno le kaj;)user posted image user posted image user posted image

aPu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
9.6.2011 0:15:57   
rozi55
Evo, namesto da bi v teh vročih dneh (se je ena kolegica 1x tako izrazila) user posted image doma telovadila, sem stalno v službi. Kako naj potem človek naredi otroka user posted image Tele nočne res niso fajn. No, trenutno mi nič ni fajn, kar se službe tiče user posted image
Benji, objemček in veliko pozitivne energije pošiljam. So res smotana ta obdobja, verjetno smo jih že vse dale čez. Fajn novica je, da minejo. Ali zanosiš, ali pa se zaposliš z drugimi stvarmi. Psiha je res močen dejavnik tukaj, samo kaj, ko kar po svoje dela user posted image user posted image
A.user posted image , folk je res zoprn in pameten user posted image Meni tudi že pametujejo in če me zadost raz***, kar povem za ss in pol so vsi fertik in jim je zoprno. Ampak bolj kot meni jim sigurno ni. Drugič naj pa malo pomislijo, kaj komu govorijo.
Jaz tudi kdaj čutim ob ovulaciji, kot bi mi počlo notri, no, pa tudi ne vem, a je prej med, po O. BT si ne merim, ker nimam nobenega ritma, testov pa tudi še nisem delala. Ta mesec sem še bolj na izi, pol vas pa zasujem z vprašanji, če bo treba. Pa po čaje, glino in še kaj se odpravim user posted image Vržem pa vase folno, kadar se spomnim.
Iskrene čestitke Zvončici, uživaj v nosečnosti, še bolj pa čez 8 mesecev.
Me pa čez slabih 9, a ne ženske user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
9.6.2011 9:55:26   
benji
Hvala vsem za spodbudne besede, razumevanje in podporo. Na žalost boste morale držati pesti zame tudi v prihodnje, saj je, kot sem pričakovala, prišla user posted image .

Vsem ki ste še v "čakalnici" želim vse najboljše in user posted image , še ta mesec.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 191
9.6.2011 10:04:27   
Anonimen
še vedno ne ovuliram user posted image , testi ne kažejo, da bo v naslednjih 36 urah user posted image  bemu

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
9.6.2011 10:04:52   
Anonimen
aha, anonimnja junijka tukajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
9.6.2011 11:34:45   
Anonimen
hej ho
jst tudi še nimam nobenih znakov user posted image , po moje me bo celo user posted image  presenetila predčasno...ker imam obupen apetit, požrla bo dobesedno vse kar vidim na mizi..od češenj, čokoald, keksov, kruha, ni da ni...
Sem pa ful vesela za prijateljico,ki ji zamuja že 4 dni in ima res vse znake user posted image ..od bolečih prsi, slabosti na prazen želodec..
No kakorkoli bo, bomo sprejeli z nasmehom...
Vsem ki vas je user posted image  spet zajela, pa želim da bo julij bolj user posted image user posted image  obarvan..

Anomimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
9.6.2011 11:34:47   
Katte
benji, upam, da ne bomo rabile več dolgo držati pesti za user posted image . Isto velja za vse tukaj.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
9.6.2011 11:44:21   
Katte
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

1.6.
anonimnaPu (1. krog)user posted image

3.6.
vesper (1. krog IUI)

4.6.
pikicaa25 (11. krog)user posted image
*Zvončica* (x. krog) user posted image  user posted image

6.6.
zimčica (1. krog)

9.6.
Gulia (x. krog)user posted image
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)user posted image
alfi (12. krog)
romare (3. krog)

14.6.
CariSSa10 (4. krog)
SILVA (2. krog po laparo)

16.6.
anonimna AR (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.6.
Katte (13. krog)

23.6.
missmoon (2. krog)
turquoise (2. krog)

24.6.
anonimna junijka (x. krog)

25.6.
LittleSun (4. krog)
velika želja (x. krog)

27.6.
Wannabemommy (x. krog)

28.6.
rozi55 (1. krog)

29.6.
Niri (x. krog)
vesper (2. krog IUI)

30.6.
štručka2503 (x. krog)

x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)
mladika (4. krog po laparo)
anonimna user posted image  (x. krog)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Skupaj nas je: 29

Nosečk: 1

Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 196
9.6.2011 12:00:39   
Anonimen
Evo mene po dolgem času... Počasi se približujem dnevu d.. Po eni strani se mi zdi, da bo user posted image prišla, ker me že nekaj zvija, po drugi strani imam pa prsi bolj boleče kot ponavadi pred m..  Meni je tole čakanje čist hudo... Če do ponedeljka ne pride m, je to že dober znak, v sredo bom začela pa o testu razmišljat user posted image

A AR

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
9.6.2011 13:24:53   
CariSSa10
A. midva mama okoli naju tudi same nosečke al pa da so glih kaj rodile8ena kolegica ravno včeraj) tak da ob takih vprašanjih: kdaj pa vidva? kr lepo rečema, da ko bo čas za to.. kakim bol bližnjim, pa pač povema da delama na tem, in ponavadi ne tečnarijo več...
benji vlki objemčekuser posted image da pa v juliju uspe in boš marca že cartala svojga sončka!!!!user posted image user posted image

no pri meni edino kaj je drugače, da me ta mesec grozno bolijo bradavice. sploh se jih ne smem dotaknit.. ponavadi mam vedno občutek težkih prsi...pa utrujena sem.jjjjoj spala bi do popoldan user posted image
kak ste pa kaj ostale? alfi, romare?

< Sporočilo je popravil CariSSa10 -- 9.6.2011 13:29:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
9.6.2011 13:50:39   
romare
men se tud sam spi,začuda me ta mesec ne daje pospravljalni pmsuser posted image ,
po koledarčku pa loh že jutr naredim test in me res prsti srbijouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 199
9.6.2011 15:03:06   
mladika
men se tut sam spi.....user posted image in sem si tudi že priviščla eno kitico spanja,kljub temu da sem spala do 10.00h!!!!mam srečo dans mi tašča kuhauser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?