|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
3.6.2011 13:58:49   
romare
se pravi če temu prišteješ 14 dni lahko delaš test 8. ali 9.6

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 126
3.6.2011 14:17:53   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: romare

se pravi če temu prišteješ 14 dni lahko delaš test 8. ali 9.6

pa če kupim müllerjevega za zgodnje odkrivanje nosečnosti,...ga pa lahko delam že 6. ali 7. user posted image  user posted image  user posted image
Sem že v elementu user posted image   user posted image   user posted image  

< Sporočilo je popravil benji -- 3.6.2011 14:23:09 >

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 127
3.6.2011 14:26:51   
rozi55
Katte, hvala za dobrodošlico user posted image Drugače so pa hudi teli testi, po 7h dneh user posted image J Mi2 bova poskusila ta mesec čim bolj na izi, neobremenjeno, pa kolikor bo čas sploh dopuščal, te službe ubijajouser posted image Če ne pa naslednji mesec bolj zagnano, če prav bi jaz prec takoj user posted image Bi pa imela krajše cikle, največkrat imam na 32 dni, zdaj po ss sem dobila po 34, bi pasal en februarček/marček, tako da upam, da je ne bo. Ampak do zdaj sva se kar namatrala, čeprav nisva ravno trpela ob tem user posted image Predvidevam, da pride gospa O drug teden. Držim pesti za vse nas, je pa lušno takole malo počvekat, lažje čakaš.  Tako da za seznamček me dajte kar na 28.6., pa naj se začne šparanje z vložki user posted image
Lep in aktiven vikend vam želim

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 128
3.6.2011 16:58:13   
Niri
Hej hoj dobrodošle nove.

Pri meni še vedno vedri user posted image tako da ni nič z ničemer...Uh ene bojo že kmal lulale! Držim pesti punce moje, da bo ta mesec bolj ploden!!! user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 129
3.6.2011 20:03:11   
Gulia
Dober večer punce, vse nove dobrošle med nami, želim pa vam da ne boste dolgo čakale tukaj ampak da se tudi me, ki še kar čakamo po forumih Upajmo skupaj selimo med user posted image . Bil bi že čas user posted image  user posted image ! Pri nas tudi nič novega, nobenih posebnih znakov, tako da bomo videli kaj bo prinesel naslednji teden user posted image . Jaz pa sem si včeraj kupila glino za pitje, v Sanolaboru, in ko sem zvečer brala navodila sem opazila da jo priporočajo obenem s pitjem žive vode, tako da dobro da moja mami pozna gospo ki prodaja te izdelke in sem danes šla tja še po energijski vrč in kozarec user posted image . Sem pa zelo zadovoljna, mogoče ker se že po naravi nagibam bolj k alternativnim zadevam, pa rada sprobam kaj novega. Bomo videli kakšen rezultat bo, kura pa namreč traja 3 tedne.
Včeraj sem bila pri G na 3D UZ - sicer plačljiv čeprav bi mi že pripadal, ampak so rezultati ok.. maternica lepe oblike, brez pregrad, foliklev dovolj in različne velikosti, vse ostalo tudi ok, je pa naslednji korak klomifen, ampak mi je rekla da mi ga čez dopuste ne upa napisati ker je možnost da bi prišlo do hiperventilacije in med poletjem potem lahko naletiš na praktikanta, ki ne ve tvoje zgodovine, zakaj ga jemlješ in mi je rekla da mi priporoča da začnem s tem septembra - takrat grem pa itak že k novi G in upam da bodo tam stvari tekle tako kot je treba user posted image . Kako ste ve punce? Čakam prve junijke s kakšnimi dobrimi novičkami user posted image user posted image

user posted image za vse dobro opravljene preglede in držim pesti za tiste ki jih to še čaka, za vse ostalo pa mooooorje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo junij prinesel čimveč user posted image testov!!

Lep večer še naprej

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 130
4.6.2011 1:25:13   
velika želja
Živjo

Nisem naredila testa, ker je po dveh dneh zamude prišla  user posted image . Ja, sem bila že prepričana, da bouser posted image za rojstni dan, nič bomo pa štartal na junij.

Razočarana user posted image , ampak glavo gor!

ne pričakujem 25.6.

Pričakujem pa user posted image user posted image in user posted image user posted image

Velika Želja

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 131
4.6.2011 8:23:26   
*Zvončica*
Dobro jutro.

Se bolj malo tukaj oglašam, nekak zmanjka časa user posted image .

Sem pa hotela že prej parkrat pogledat na forum, pa mi javi kot da ni povezave (drugače za druge strani internet normalno dela), zdaj pa ne vem ali je kaj narobe tu pri meni z netom oz. povezavo ali je ta forum tolk zaseden da me vedno ven meče user posted image ....?

Evo, začel se junij in vsem želim, da bilo bilo čim več user posted image .

Drugače je danes moj dan, bomo videli kaj bo - ponavadi je točna ali pride prej. Nekih znakov za user posted image ali m. v bistvu ni, se pa mi zdi da bi znala bit razočarana. Če je tekom dneva ne bo, bom delala test, že zato da bom v gotovosti...sem nekam na trnih zadnje dni, pa bi rada vedela na čem sem, tako da javim.

AnonimnaPu in Velika želja žal mi je za m., naj bo naslednji mesec user posted image .

Držim pesti za vse ostale user posted image .

(odgovor članu velika želja)
Neposredna povezava do sporočila: 132
4.6.2011 10:58:16   
romare
benji , na koliko hcg pa ti testi reagirajo??
men se zdi da ima baby chek najmanj-al se motim???

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 133
4.6.2011 12:56:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Zvončica*

AnonimnaPu in Velika želja žal mi je za m., naj bo naslednji mesec user posted image .

Držim pesti za vse ostale user posted image .

hvala in naj bo tvoj danuser posted image

APu

(odgovor članu *Zvončica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
4.6.2011 13:33:31   
tedi2
ejla punce...
sem vam hotela rečt samo pogumno naprej - tudi jaz sem bila eno leto na tem forumu in na koncu le zagledala user posted image -no konec oktobra pa bomo naši punčki podarili bratca ali sestrco. Samo pogumno in ne obupat-a je prav????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
4.6.2011 13:44:58   
Anonimen
Zdravo,

je prišla ta hudičevka user posted image čisto točno tako da sem res razočarana in mi je ful hudo ..... po koncu user posted image se bom naročila k G na pregled da vidimo kaj za vraga se dogaja spet user posted image user posted image user posted image .

Pa še krvomočnico sem si kupila in jo bom ta mesec začela pit pa še ovulacijske teste si bom nabavila da vidim kdaj sploh imam O, ker po 12 krogih si bova pa zgleda morala mal pomagat ker očitno pri nama user posted image na dva dni ne pomaga.

No saj me tolaži to da imam že sinka ampak bi pa res imela še enega user posted image .....

Nič veliko sreče vsem vam ostalim ki še čakate na user posted image user posted image ,  jaz se pa selim v julij user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
4.6.2011 14:19:43   
*Zvončica*
Hvala Anonimna Pu....

Pikicaa25 žal mi je za m. user posted image , naj bo naslednji krog uspešen...

Meni pa ni dalo mira da m. še ni.... sem si nabavila First sign (ker itak nisem verjela da je kaj in je pač najcenejši) in maloprej enega sprobala...zdaj pa ne vem,se mi zdi da vidim drugo ampak dokaj bledo črtico, samo res nisem sigurna user posted image . Ne vem no,.... V prejšnji nosečnosti sem imela CB in je bil 2 dan izostanka konkreten +, s tem testom pa nimam izkušenj. Ne morem ravno verjet da je to to.... Bom še počakala kak dan, dva in če m. ne bo bom ponovila test. Mojemu še niti nisem nič rekla....

Joj, upam, da ne zamerite moje mogoče malo zmedeno pisanje, samo sem malo v šoku... in šele zdaj ne bi rada bila razočarana, ko imam po tem testu neko upanje. No, bomo videli kaj bo - naslednjič (če bo treba) pa za sigurno počakam najmanj dva, tri dni od izostanka....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.6.2011 14:30:17   
Gulia
user posted image pikica25 in velika želja, žal mi je in upam da naslednjega cikla ne dočakata!
* zvoncica *, naj bo to tvoj dan in naj bo testek user posted image - sporoči kako bo šlo user posted image ! držimo pesti! user posted image

no mene loči še en teden, preden bom delala test, če ga bo treba! sem se že kar prepustila usodi user posted image moram pa se pohvalit, danes zjutraj sem spila prvi kozarec gline z živo vodo, sem ga držala v rokah 5 min ker sem mislila da se bo treba namučiti z okusom user posted image pa moram reči, da je bila prav brez okusa in mi je kar stekla po grlu user posted image sem prav zadovoljna! Je pa bolj za čiščenje telesa in odvajanje strupenih snovi iz telesa, tako da upam da se bo poznalo kaj spremembe..

Lep vikend vam želim in ogromno  user posted image user posted image   za poplavo user posted image v juniju!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
4.6.2011 14:32:30   
Gulia
sem prepozno prebrala * zvoncica * user posted image upam da je to to, rajši počakaj še 2 dni, naj rdeči hudič nikar ne pride še naslednjih 9 mesecev ampak naj bo čez 3 dni na testu močaaaaaaaaan +! user posted image

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 139
5.6.2011 12:10:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2

ejla punce...
sem vam hotela rečt samo pogumno naprej - tudi jaz sem bila eno leto na tem forumu in na koncu le zagledala user posted image -no konec oktobra pa bomo naši punčki podarili bratca ali sestrco. Samo pogumno in ne obupat-a je prav????

U čestitke in srečno še do konca,čim manj slabosti ter kratek porod

pikicaa25:UUUUUUUUUUUUUUU Kako sem vesela zate ,da ste v novih krogih.Naj se ta plusek pojavi čim prej in da bo bušči začel lepo rasti.
zvončica;držim pesti da je to to user posted image
gulia.držimo pestiuser posted image

navijam ,navijam

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
5.6.2011 12:47:29   
*Zvončica*

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala anonimna :).

In to je to user posted image . Danes sem šla po CB in je pokazal + user posted image user posted image user posted image , sem zelo zelo srečna user posted image . Zdaj pa samo da bo vse OK user posted image .

Še naprej navijam za vse ostale in močno močno držim pesti da se nas čimveč seli v februar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
5.6.2011 12:50:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Zvončica*

jupijejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj grem mal uredit seznamček v julij.Sem že pozabila kako se dela in kkje kaj najdeš pa smetim tam.Zdaj bom uredila;))))mami prvo nosečko

Hvala anonimna :).

In to je to user posted image . Danes sem šla po CB in je pokazal + user posted image user posted image user posted image , sem zelo zelo srečna user posted image . Zdaj pa samo da bo vse OK user posted image .

Še naprej navijam za vse ostale in močno močno držim pesti da se nas čimveč seli v februar.

Neposredna povezava do sporočila: 142
5.6.2011 13:10:41   
*Zvončica*
Še enkrat hvala anonimna :), pa tudi da si me dodala med navijačice julijk :).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
5.6.2011 14:54:41   
alfi
Zvončica čestitkeuser posted image user posted image user posted image upam, da bo šel junij tako naprej.
Pikicaa25 držim pesti, da v naslednjem krogu zagledaš+user posted image .
Jaz se vam pa po dolgem času oglašam, sem malo poniknila v maju, ker sem mislila, da mi bo pomagalo pa mi ni.
Bila sem na pregledu in pravi gin., da je pri meni vse uredu, moj pa mora na spermiogram. Med O sva pridno user posted image sedaj pa čakava, če sva kaj naštimala. Šesti dan po O me je tako špikalo v trebuhu kot še nikoli, to je bilo včeraj, a je bila to verjetno vgnezditvena, če se ne motim kaj mislite ve??? Nisem pa nič krvavela. Kakšnih znakov pred user posted image še nimam. 
Tako takšno je stanje pri meni. Kaj pa pri tebi Benji in Romare, mi čakamo na isti dan, a imata že kakšne znake???
navijam in držim pesti, da bo junij čimbolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 144
5.6.2011 16:01:48   
romare
hm,z mojim sva bla včer na eni zabavici in sem imela zelo občutljiv želodec-nič kaj dost nisem mogla pojest in popit .se mi je vse upiralouser posted image ,moj me je mal čudn gledu,reku ni pa ničuser posted image ,prsi so me tud že mal začele bolet, ampak od abrazije naprej se mi to konstantno dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image ,tko da bo treba še mal počakat.

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 145
5.6.2011 18:29:39   
Anonimen
Nič, se vam bom kar pridružila, ker itak ne morem odklopit in vas kar naprej berem in spremljam, kdaj bo kakšna nosečka,.... Sem se pa že kar malo vdala v usodo, ker že tako dolgo ni nič,... user posted image Sma z mojim začela v neplodnostni in zdaj ko pride  user posted image lahko začnemo s preiskavami. Upam, da čimprej pride, če že mora, ker imam neredne sploh nevem kdaj jo naj pričakujem. user posted image Imam pa že drugič v tem ciklu rjav izcedek, tak da res ni nekega upanja. Eh, nebom vam več jamrala,....

Vglavnem držim pesti za VSE, posebej pa čestitam naši prvi nosečki v juniju! user posted image

(odgovor članu romare)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
5.6.2011 18:32:32   
Anonimen
Aha, lahko me daste pod anonimno user posted image , x.6.2011 in x krog, ker res več ne štejem. Bo pa počasi 2 leti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
5.6.2011 18:46:55   
krisv
Zvončica user posted image Čestitke in uživaj v user posted image .

Jaz sem se polna optimizna vrnila iz bolnišnice. Baje so mi jajcevode popolnoma prepihali, tako da zdaj obstajajo verjetnosti za naravno oploditev. Zdaj pa moramo biti "pridni" (dohtorjeve besede). user posted image V teh dneh bom imela ovulacijo, pa bomo videli, kar bo pa bo... Na seznam me dajte pod 23.junij. Kateri krog? 18.? Ampak se lepše sliši 1. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
6.6.2011 7:34:41   
Anonimen
ta mesec probam z ovulacijskimi testi, vendar ne vem kako to, ampak meni niti tesne črtice ne pokaže kaj šele ovulacijsko user posted image . Menda nisem ravno na pokvarjene teste naletela user posted image

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
6.6.2011 8:03:39   
Anonimen

Aha, lahko me daste pod anonimno user posted image , x.6.2011 in x krog, ker res več ne štejem. Bo pa počasi 2 leti. user posted image

dobrodošla.Veš tudi če bo kmalu 2 leti ne obupaj.Midva z mojim dragim sva tudi že imela skoraj 2 leti naokoli predno sva zagledala pluse, in že tudi imela datum za preiskave naprej in glih ko sem se odklopila in rekla saj zdaj bomo pa videli kaj bo G rekla na pregledu za naprej pa bo-in ekola zagledala plusek ko sem najmanj pričakovala ,sedaj je pa sinek star že 26mesecevuser posted image user posted image ne opupaj
krisv:držimo pesti in naj spermiji plavajouser posted image user posted image user posted image
Anonimna;manj ko boš delala teste bolj boš sprošćena,vem iz izkušenj.Odklopi se ,čerpav vem da je težko.Držim pesti .moj recept je user posted image vsak dan po večx in uživaj pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo sedaj pa še jaz svoje napišem;)

Naša user posted image se je poslovila in naš ati je že ves naspidiran za Akcijo ,zdaj pa veselo v nov boj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp,APu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?