|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
6.6.2011 8:26:47   
Katte
Pa je spet ponedeljek user posted image . Za mano je čudovit podaljšan vikend na morju. Vidim, da ste se vmes kar razpisale. Pa da komentiram.
Dobrodošla, anonimna. Te bom dala na seznam kar kot anonimna user posted image . Naj bo junij 2011 tvoj mesec.
Punce, vidim, da ste nekatere že v pričakovanju user posted image . No, jaz še čakam na O. Imam pa kar pozno in očitno lutealno fazo, dolgo samo 12 dni, tako da pričakujem poz. O test enkrat do srede, četrtka. Drugače pa sem tudi jaz kupila FS teste v DM, ampak samo zato, ker so toliko cenejši kot CB. Jih ne nameravam uporabiti pred nepričakovano user posted image . Sem že za O teste dala pravo premoženje user posted image .
Niri, do danes je pa hudič menda že izginil? Upam, da sta začela pridno vaditi.
velika želja, user posted image user posted image user posted image  zate. Upam, da se junij konča lepše, kot se je začel.
tedi2, kako si? Lepo, da nas nisi pozabila. Držim pesti za zdravega user posted image  konec oktobra.
pikicaa25, zate tudi user posted image user posted image user posted image . Navijam za julij.
*Zvončica*, kaj jaz vidim... Prvi junijski plusek user posted image  user posted image  user posted image . Čestitam ti iz srca in ti želim vse najlepše v nosečnosti in materinstvu.
alfi, šesti dan po O bi lahko bila vgnezditvena. Pa sploh ni nujno, da krvaviš. Držim pesti.
Dobrodošla, anonimna user posted image . Super, da sta z dragim na preiskavah, to pomeni, da se premika in da sta bližje ugledanemu user posted image . Hvala za držanje pesti, tudi jaz držim pesti zate (in za vse nas ostale).
krisv, lepo se odvija. Možnost za naravno zanositev user posted image . Bo treba pridno na delo in slončkati do onemoglosti user posted image  user posted image  user posted image .
aninimna, glede O testov. Jaz sem jih začela uporabljati samo tako, za bolje spoznati svoje telo. In me je kar malo presenetilo, da imam O malo kasneje, kot sem mislila. Vedno jo čutim, vem, da jo imam, imam reden cikel (razen občasnih manjših odstopanj, za kar krivim preveliko željo po user posted image  user posted image ), ampak očitno jo imam kaka dva dni kasneje, kot sem mislila, torej me začne špikati že pred O. So bili O testi kar nekaj dni zaporedoma negativni, ko sem pa nadaljevala, se je lepo obarvala druga črtica. user posted image  se je pa prikazala že po 12 dneh, torej imam lutealno fazo malo krajšo. Ampak je še vedno dovolj dolgo, problematično je pod 10 dni.
Vzemi O teste le kot pripomoček. Marsikateri ni nič pokazalo, pa je vseeno zanosila. Ali pa ti lepo pokaže, pa pride vseeno user posted image . Pa srečno.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 151
6.6.2011 8:27:30   
Katte
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

1.6.
anonimnaPu (1. krog)user posted image

3.6.
vesper (1. krog IUI)

4.6.
pikicaa25 (11. krog)user posted image
*Zvončica* (x. krog) user posted image  user posted image

6.6.
zimčica (1. krog)

9.6.
Gulia (x. krog)
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)
alfi (12. krog)
romare (3. krog)

14.6.
CariSSa10 (4. krog)
SILVA (2. krog po laparo)

16.6.
anonimna AR (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.6.
Katte (13. krog)

23.6.
missmoon (2. krog)
turquoise (2. krog)

24.6.
anonimna junijka (x. krog)

25.6.
LittleSun (4. krog)
velika želja (x. krog)

27.6.
Wannabemommy (x. krog)

28.6.
rozi55 (1. krog)

29.6.
Niri (x. krog)
vesper (2. krog IUI)

30.6.
štručka2503 (x. krog)

x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)
mladika (4. krog po laparo)
anonimna user posted image  (x. krog)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Skupaj nas je: 29

Nosečk: 1

Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 152
6.6.2011 12:03:36   
Gulia
Jaz pa sem namesto user posted image ta mesec spet ugledala rjav izcedek na hlačkah, kar nakazuje da prihaja user posted image ! Jah kaj čemo, bom pa upala da bo julij moj mesec user posted image . Nisem kaj preveč razočarana, samo bolj onemogla od upanja, ker kar ni in ni..
Naša prva nosečka ta mesec user posted image user posted image user posted image * zvoncica * čestitam!!! Želim ti najlepših 9 mesecev, in na koncu zdravega user posted image . Oglasi se nam še kaj, kako napredujete user posted image !

Čeprav se bo treba preseliti v julij, vas bom spremljala vsak dan in držala pesti na nogah in rokah, ker če sem že jaz zaj****** statistiko v rekordu +, jo boste morale popraviti user posted image user posted image no, in vem da jo boste user posted image !

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 153
6.6.2011 12:33:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gulia

Jaz pa sem namesto user posted image ta mesec spet ugledala rjav izcedek na hlačkah, kar nakazuje da prihaja user posted image ! Jah kaj čemo, bom pa upala da bo julij moj mesec user posted image . Nisem kaj preveč razočarana, samo bolj onemogla od upanja, ker kar ni in ni..
Naša prva nosečka ta mesec user posted image user posted image user posted image * zvoncica * čestitam!!! Želim ti najlepših 9 mesecev, in na koncu zdravega user posted image . Oglasi se nam še kaj, kako napredujete user posted image !

Čeprav se bo treba preseliti v julij, vas bom spremljala vsak dan in držala pesti na nogah in rokah, ker če sem že jaz zaj****** statistiko v rekordu +, jo boste morale popraviti user posted image user posted image no, in vem da jo boste user posted image !

lahko pa da to ni user posted image ,pri meni 2 leti nazaj je bil ćez 10 dni plusekuser posted image
čene se pa vidimo v julijuuser posted image

(odgovor članu Gulia)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
6.6.2011 12:41:31   
Gulia
anonimna, hvala user posted image ampak ponavadi imam to kar vsak mesec pred user posted image , naslednji dan pa se ulije potem. Čeprav v sebi, še kar držim pesti da tokrat ne bi prišla, še vsaj slabo leto user posted image  user posted image . Sem se raje preselila v julij, bi bila pa presrečna če bi se kar na drugo temo med user posted image . No, če ne tokrat pa drugič user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
6.6.2011 12:52:29   
Katte
Gulia, še tukaj objemček. Sicer veš, dokler ne priteče, je še vedno upanje. Ni pa po mojem nič hudega, če se pripraviš na najslabše. V tem primeru si lepega izida še bolj vesel, v nasprotnem primeru pa si se že (recimo user posted image ) spoprijaznil z neuspehom.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
6.6.2011 12:55:51   
benji
Živjo punce,

jaz več ne vem kaj se dogaja z mano. Sem 25. dan,..če bo ciklus krajši kot sem pričakovala (glede na to kdaj se mi dozdeva da je bila O), me čaka še dva dni čakanja ampak jaz sem že kar obupala.
Sploh več ne verjamem da bo uspelo,..ne vem od kje ves ta pesimizem.
Glede znakov,...že kakšne tri dni me bolijo joški ampak bo verjetno minilo, se mi zdi da me vse manj user posted image , saj ne vem. Kaj drugega pa ni. Sedaj počasi pričakujem rahle krče, pa potem obarvan izcedek in....user posted image
Moj dragi me je že včeraj vprašal kdaj bo user posted image , ... izgleda da je še njega zapustil optimizem. Drugače je pa user posted image , že sitnari, kdaj ga bom naročila na ponoven spermiogram, da vidiva če bo kaj boljši.
V bistvu če malo pomislim,vsak mesec čakam le user posted image , da greva lahko čimprej v nov krog. In se vrtim v tem začaranem krogu iz meseca v mesec.

Upam, da vam nisem čisto zamorila..... ampak komu pa naj potožim, če ne vam. Pišuka sem danes žalostna in slabe volje.

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 157
6.6.2011 13:08:24   
Katte
Saj zato smo tukaj, benji. Nihče ne more biti ves čas pozitiven. Imamo svoje dobre in svoje slabe trenutke. Vplivati pa na določene stvari itak ne moreš. Veš kaj, ti kar pričakuj user posted image . Mogoče te pa potem preseneti user posted image . Nikoli ne veš. Za vsak slučaj, če user posted image  vseeno pride,naj pa tvoj lepo zdravo živi, čim manj alkohola, stresa, veliko gibanja, vitaminov, itd. Pa bo spermiogram naslednjič boljši. Ali pa bo že prej user posted image
Jaz sem trenutno precej optimistična, odločila sem se, da v tem krogu uspe. Tako. Imeli bomo februarčka. Pa ne glejte za nazaj teh besed, če se slučajno motim in 21.6. pride user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 158
6.6.2011 13:30:46   
Gulia
benji, tudi pri meni je bilo že veliko takih mesecev, ampak potem si že sedaj obupala user posted image ne obupaj! nikoli! Katte ima prav, pripraviš se da pač lahko pride user posted image , ampak vse držimo pesti da je ne bo in da ugledaš user posted image ! Telo se včasih dobesedno dela norca iz nas, in najboljše da počakamo kaj bo prinesel dan D in ne z negativnim razmišljanjem ampak s pozitivnim, bo ko bo, in ob točno pravem trenutku user posted image vem, da ko bomo enkrat vse dobile v roke naše user posted image , nam ne bo žal dneva čakanja, takrat nam bo vseeno pa če bi čakale še veliko več časa na tisto štručko ko jo bomo dobile v roke!

Vse nas to čaka, prej ali slej.. Danes je pač tudi moj dober dan in pozitivno gledam na nove boje ki so pred mano, vmes je še celo poletje, veliko lepih stvari, in jaz se tolažim s tem da če ne ugledam user posted image do konca poletja - to samo pomeni, da bom ko bom svojemu user posted image dahnila usodni DA, še pridno nazdravila in me ne bo skrbelo za user posted image , ampak bom PREsrečna če nama uspe do takrat! Probam poiskati samo dobre stvari, pride pa dan, ko poiščem same slabe. Smo pa zato tukaj, da si pomagamo, da se poslušamo in skupaj upamo - kdo pa nas bo bolje razumel, kot me med seboj ker vemo kakšna težka pot je to včasih. Tudi moj user posted image me včasih ne razume, hmmm tako kot bi jaz hotela user posted image in se najraje obrnem na vas, ste dbest punce in vesela sem da imam s kom poklepetati, ko pridejo tako težki, kot dobri časi.

benji, pozitiva, dobra volja in čimbolj odmisli še teh par dni, zamoti se, me pa s tabo držimo pesti da vama je tokrat uspelo user posted image !!

Katte, user posted image tudi jaz držim pesti in verjamem da bo to tvoj mesec! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 159
6.6.2011 13:45:01   
benji
Hvala punce, ko sem tole brala so se mi kar oči zarosile..... Sem rabila eno takole dozo optimizma in spodbude.

Saj imam tudi dobre dni,..samo danes pač ni tisti dan. Bom delala na tem, da bo jutri bolje..... in bo bolje, a ne.

Hvala še enkrat in kup user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem vztrajnim "pričakovalkam" +.

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 160
6.6.2011 14:08:28   
Jada82
Punce pozdravljene! user posted image
Jaz sem pa na dopustu ta teden user posted image user posted image user posted image user posted image Ju3 šibamo na kratko za 4 dni v Poreč ... za vikend me čaka poroka od kolegice ... jah, pol pa spet služba. Bo kar pestro. Danes popoldne grem pa še v shopping user posted image user posted image

Ja, vidim, da že imamo 1. srečnico v juniju - *Zvončica*, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image in čim lažjih in čim lepših user posted image !!! Uživaj in seveda vse dobro ter zdravega user posted image !!!
Ene vidim, da je že obiskala tečna user posted image ! Kar optimistično naprej, pa se selite k meni v julij! Bomo tam zmagale v tem boju!!! Slej ko prej bo! Za vse! Samo ne obupat ...
Ja, Benji ... pridejo taki dnevi ... meni zaenkrat še ne, ker je šele 3. krog .. se pa spomnim, ko sem se prvič borila za user posted image , sem bila tudi kar dostikrat pesimistična. Nimaš kaj ... ampak vedno mine in spet postanemo bolj optimistične. Saj to sama veš. In ta večni optimizem nas žene naprej, da se borimo - se mi zdi, da je to naravno, zato, da se naša vrsta sploh nadaljuje. Kaj bi bilo, če bi kar obupale ... boš tudi ti zagledala svoj user posted image , verjemi. Morda ne takoj, ampak boš in takrat boš še bolj srečna!!!

Vsem, ki pa v naslednjih dneh lulate in čakate user posted image , držim pesti, navijam in spodbujam! Verjamem, da bo pa ta mesec kar nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 161
6.6.2011 14:29:24   
CariSSa10
helov punce! kot prvo čestitam prvi junijski nosečkiuser posted image bravo. upam da se nas ji čimveč pridružiuser posted image
jaz mam pa tud podobno fazo ko benji sploh si nisem predstavljala da je to ko pričakuješ user posted image tak stresno... si poln optimizma,telo te še bol 'jezi' in se pojavljajo tisti tapravi znaki, pol pa pride user posted image , jočeš 2 dni, pa spet novo upanje... res začaran krog....
no v tem mesecu je pri meni malo čudno.. drugače M bi mogla prit v petek (še vedno upam da ne bo), ampak sploh nimam nekih znakov ko ponavadi. prsi so me malo bolele, pa nehale, napeta tudi nisem pretirano, krčev tudi ni, razen v prejšnem tednu ko sem bla na aerobiki in sem res malo pretiravala, me je tak bolelo v maternici kako urco zvečer.... drugač pa sem ok... nevem več kaj si naj mislim...vsaki mesec me telo preseneča :s pač treba čakat...
držim pesti za punce ki kmalu lulate, da bo junij čimbolj moder!!!!!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 162
6.6.2011 14:33:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gulia

anonimna, hvala user posted image ampak ponavadi imam to kar vsak mesec pred user posted image , naslednji dan pa se ulije potem. Čeprav v sebi, še kar držim pesti da tokrat ne bi prišla, še vsaj slabo leto user posted image  user posted image . Sem se raje preselila v julij, bi bila pa presrečna če bi se kar na drugo temo med user posted image . No, če ne tokrat pa drugič user posted image !
upanje umre zadnje.drugi mesec bova nosečkeuser posted image user posted image držim pesti,po poroki bo pa še bebi prijokal na svetek in bo popolnouser posted image
benji:držim pesti da vama uspe,čene pa hitro na spermijogram in naj bo vse ok in potem veliki debeli plusek
katte>.jupijej ,tko se govori ,pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo danes že začeli z marčevskim user posted image in bomo veselo vsak dan user posted image ,potem pa pričakujemo user posted image user posted image julijauser posted image user posted image user posted image

lpod APu

(odgovor članu Gulia)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
6.6.2011 20:31:54   
mladika
hej pupe!!

najprej usem ki jih je obiskala user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image  in pa vsem ki imate slabe dneveuser posted image user posted image user posted image user posted image  tut to je del življenja...
pri nas čakamo še zmeram na dan D,ne vem kdaj jo ne pričakujem,če bo cikel dolg 25 dni pol bo u petek use jasno.Bi bilo lepo možeku za rojstni dan podarit pozitivni testekuser posted image Če ne bomo pa bebija na morju delaluser posted image .Čakama pa še na izvide spermiograma,jutri bo že 1 teden,tak da če nama pošte ne pošlejo do konca tedna je pol z mojim use ok.
zvončica zate pa user posted image user posted image uživaj v user posted image !!

< Sporočilo je popravil mladika -- 6.6.2011 20:33:06 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
6.6.2011 20:53:14   
štručka2503
*Zvončica* iskrene čestitke za user posted image  sedaj pa lepih user posted image  ter zdravega user posted image .
user posted image user posted image user posted image
anonimnaPu in pikicaa25 user posted image user posted image user posted image

Ja ko berem tele poste mi grejo kar kocine pokonci, ker se resnično vrtimo v začaranem kroguuser posted image user posted image user posted image
Ampak jaz vrjamem, da nam ta mesec uspe user posted image user posted image user posted image  in končno zagledamo user posted image

Upanje umre zadnje! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
6.6.2011 22:14:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štručka2503

*Zvončica* iskrene čestitke za user posted image  sedaj pa lepih user posted image  ter zdravega user posted image .
anonimnaPu in pikicaa25 user posted image user posted image user posted image

Ja ko berem tele poste mi grejo kar kocine pokonci, ker se resnično vrtimo v začaranem kroguuser posted image user posted image user posted image
Ampak jaz vrjamem, da nam ta mesec uspe user posted image user posted image user posted image  in končno zagledamo user posted image

Upanje umre zadnje! user posted image

Tako se govori in gremo v novi boj za vse naše male pikice ,ki bodo rasle pod srčki v naših trebuščkih.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štručka2503)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
7.6.2011 19:04:59   
Anonimen
Čestitke Zvončici!!! user posted image

Mi smo danes začeli z user posted image , je user posted image  odšla. Čeprav, zanimivo, je bila kar ene 9 dni user posted image  Še nikoli ni bila tako dolgo...Pa tudi hitreje je prišla user posted image  Nimam pojma zakaj bi to bilo...

Upamo, da user posted image  ne pride 23.6.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
8.6.2011 5:57:34   
Anonimen
včeraj sem delala o test, pa še nimam ovulacije zato kar šparamo spermiče. O bo četrtek/petek, vsaj tako predvidevam, če bo po vikendu bo prepozno (l faza)

anonimna junijka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
8.6.2011 7:48:43   
CariSSa10
dobro jutro punce!! na našem koncu je kar deževno user posted image

kak ste? se že kateri nakazuje plusek? user posted image mene so včeraj prsi srbele, pa ko mam prazen želodec mi je taaak slabo, in tud nič se mi ne da.user posted image mam goro za likat. se kera javi da mi pomaga? hehe....
če bojo hlačke suhe do sobote, bom pa že mela več upanja da zagledama user posted image ....tsetek delam v ponedeljek. upam da zdaj pa uspe.... moj mi pravi da ma filing da pa zdaj je uspelo, že lupčka trebušček..hehe čist je zmešan. upam da ne boma preveč razočarana....
držim pesti za vse vas ki kmalu lulate in tiste ki pridno user posted image .....naredimo čimveč user posted image !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
8.6.2011 8:07:49   
Katte
CariSSa10, jaz se ne javim za likanje. Likam čim manj je možno, samo svoje šihtne srajčke. Večino ostalega samo lepo zložim, pa je. Ti pa kar uživaj v likanju user posted image .
Kot vedno držim pesti za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 170
8.6.2011 8:29:54   
benji
Dobro jutro,

na žalost se bom počasi poslovila od junija, BT je padla pa tudi krči ki napovedujejo user posted image  so vse pogostejši.

Zdaj samo upam, da se čimprej prikaže, da zaključimo še en neuspešen krog.
Ne vem kaj naj si mislim, glede na rezultat spermiograma (sicer ni bil blesteč, ampak tako slabo pa tudi ne) bi že lahko kaj bilo. Ali imava res smolo, ali pa bo treba mene kaj "poservisirat".
Če je težava pri meni, pa ne bom vedela do jeseni user posted image  user posted image  user posted image , takrat naj bi se naročila na laparo.
Vse skupaj se že itak predolgo vleče, zdaj pa še čakanje do septembra, oktobra, da bova izvedela ali pri meni kaj nagaja....kako naj bo človek potem optimističen.

No, spet vam morim, .... bi morale narediti dve ločeni temi. Eno za optimistične dni in drugo za take turobne, kot je zame že cel teden, da vam ne kvarim vzdušja.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 171
8.6.2011 8:34:29   
missmoon
Živjo punce, tale dež je kot nalašč za user posted image . :)

najprej ČEEESTITKEEEE Zvončica. AnonimnaPu in pikica 25 pa en velikuser posted image . Navijam, da julija zagledata user posted image .

kako pa kej ostale punce?

Jez bi vas pa prosila za eno mnenje, glede na to, da se še malo lovim okoli ovulacije. V glavnem M sem imela 26. 5. Nasledje ne pričakujem 23.6. cikel 28 dni. V ponedeljek je bil 12. dan od prve menstruacije in sem imela rahlo špikanje v jajčniku. Naredila sem ovulacijski testek ( zadnji k sem ga imela ) in je bila črtica rahla komaj vidna v primerjavi s testno. Žal mojga ni bilo da bi lahko user posted image . :( Včeraj, torej 13 dan od 1 dneva menstruacije so bile bolečine v jajčnikih bolj intenzivne, vendar ovulacijskega testka nisem naredila, ker ga nisem imela. Sva pa user posted image  včeraj. :) Danes bolečine v jajčnikih ni več. Me pa zanima, ali se bolečine v jajčnikih pojavijo pred ovulacijo?. Malo me skrbi da sva D DAY zamudila. Kaj mislite punce?

Se oprevičujem, če sprašujem neumnosti. Hvala vam, da ste tukaj da lahko malo poklepetamo .

Držim pesti in navijam za čim več user posted image  ta mesec. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 172
8.6.2011 8:42:48   
missmoon
Benji sej veš, dokler se ne prikaže ta tečka user posted image  je še vedno upanje.

Drugače smo pa tukaj zato, da se tolažimo, spodbujamo, se veselimo in svetujemo. Kar pozitivno naprej, ker boš sigurno zelo kmalu zagledala magični user posted image . V to moraš verjeti in ne negativno gledati. Pozitiva je prava pot. Vem pa, da pridejo tudi taki trenutki, polni žalosti in slabe volje, sploh če se že dolgo trudita.

Ampak bo, vem da bo !!!! In to zelo kmalu !! Boš videla.

Pošiljam ti en velik user posted image in veliko pozitivne energije .

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 173
8.6.2011 8:43:49   
CariSSa10
Katte sej jaz tud ne kompliciram z likanjem. kar se le da, zložim ampak moj nosi večinoma majce z kratkimi, in te poletne grdo zgledajo če so pomečkane... u kolko bo šele cot ko bojo otrokeci mazali ;))

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 174
8.6.2011 8:55:22   
LittleSun
Evo meneuser posted image user posted image sem bila par dni v takem šusu, da nisem mogla niti pozdravit. še dobro, ker nisem obrjemenjena in nimam časa razmišljati.

zvončicauser posted image user posted image user posted image lepo user posted image in zdravega user posted image ti želim. so že kakšne nosečniške tegobe? upam, da mine brez večjih slabosti in utrujenosti.

Carissa10
kako si kaj ti? že kakšni znaki? likanje...haha kaj je že to? jaz sem ko bil naš pikec dojenček likala skoz, zdaj pa že eno leto nisem prijela likalnika v roke. ne moj ne jaz ne nosiva srajc, majčke pa tako obesim in jih takoj ko jih poberem zložim, pa jeuser posted image user posted image

benji džim pesti, da kmalu zagledaš plusek, kar pozitivno

Jada82 uživaj na dopustu, naslednji mesec se pa veselimo s tabo, ane??user posted image user posted image

Jaz sem pa imela prejšnji teden takoj po user posted image prav znake user posted image ...bilo mi je slabo, utrujena sem bila in prsi so me bolele. zdaj je vse to izginilo, tako da čakamo na prave znake proti koncu meseca. itak da bo ta mesec uspelo in zagledam user posted image 25. user posted image user posted image sploh ne dvomim v to user posted image user posted image

vsem pošiljamuser posted image user posted image , tisim ki ste že dobile user posted image , da bo naslednji mesec pa res user posted image , tistim, ki pa še čakate, pa da dočakateuser posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?