Katte
|
Pa je spet ponedeljek . Za mano je čudovit podaljšan vikend na morju. Vidim, da ste se vmes kar razpisale. Pa da komentiram. Dobrodošla, anonimna. Te bom dala na seznam kar kot anonimna . Naj bo junij 2011 tvoj mesec. Punce, vidim, da ste nekatere že v pričakovanju . No, jaz še čakam na O. Imam pa kar pozno in očitno lutealno fazo, dolgo samo 12 dni, tako da pričakujem poz. O test enkrat do srede, četrtka. Drugače pa sem tudi jaz kupila FS teste v DM, ampak samo zato, ker so toliko cenejši kot CB. Jih ne nameravam uporabiti pred nepričakovano . Sem že za O teste dala pravo premoženje . Niri, do danes je pa hudič menda že izginil? Upam, da sta začela pridno vaditi. velika želja, zate. Upam, da se junij konča lepše, kot se je začel. tedi2, kako si? Lepo, da nas nisi pozabila. Držim pesti za zdravega konec oktobra. pikicaa25, zate tudi . Navijam za julij. *Zvončica*, kaj jaz vidim... Prvi junijski plusek . Čestitam ti iz srca in ti želim vse najlepše v nosečnosti in materinstvu. alfi, šesti dan po O bi lahko bila vgnezditvena. Pa sploh ni nujno, da krvaviš. Držim pesti. Dobrodošla, anonimna . Super, da sta z dragim na preiskavah, to pomeni, da se premika in da sta bližje ugledanemu . Hvala za držanje pesti, tudi jaz držim pesti zate (in za vse nas ostale). krisv, lepo se odvija. Možnost za naravno zanositev . Bo treba pridno na delo in slončkati do onemoglosti . aninimna, glede O testov. Jaz sem jih začela uporabljati samo tako, za bolje spoznati svoje telo. In me je kar malo presenetilo, da imam O malo kasneje, kot sem mislila. Vedno jo čutim, vem, da jo imam, imam reden cikel (razen občasnih manjših odstopanj, za kar krivim preveliko željo po ), ampak očitno jo imam kaka dva dni kasneje, kot sem mislila, torej me začne špikati že pred O. So bili O testi kar nekaj dni zaporedoma negativni, ko sem pa nadaljevala, se je lepo obarvala druga črtica. se je pa prikazala že po 12 dneh, torej imam lutealno fazo malo krajšo. Ampak je še vedno dovolj dolgo, problematično je pod 10 dni. Vzemi O teste le kot pripomoček. Marsikateri ni nič pokazalo, pa je vseeno zanosila. Ali pa ti lepo pokaže, pa pride vseeno . Pa srečno.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|