Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 27.5.2011 9:18:12
|
|
|
|
CariSSa10
|
LittleSun objemček za spodbudo zdaj v juniju pa nama more uspet! bo 4. krog bol naklonjen in boma vidle , ok?!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 27.5.2011 9:29:49
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10 LittleSun objemček za spodbudo zdaj v juniju pa nama more uspet! bo 4. krog bol naklonjen in boma vidle , ok?!!!! ok zmenjeno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 27.5.2011 10:36:38
|
|
|
|
Katte
|
4.6. pikicaa25 (11. krog) *Zvončica* (x. krog) 6.6. zimčica (1. krog) 9.6. Gulia (x. krog) spelca82 (3. krog po HSG in LPSC) 13.6. benji (13. krog) alfi (12. krog) romare (3. krog) 14.6. CariSSa10 (4. krog) SILVA (2. krog po laparo) 16.6. anonimna AR (x. krog) cina (39. krog) x.6. Arual (44. krog) witch (19. krog) mladika (4. krog po laparo) Skupaj nas je: 19 Nosečk: Navijačice: Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 28.5.2011 3:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, pridružujem se vam na seznamu. Ravnokar sem dobila , naslednje ne pričakujem 23.6. Je pa to najin 2. krog, doma pa imava že enega 16-mesečnega navihančka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 28.5.2011 6:13:57
|
|
|
|
Maat
|
Jaz bi se pa "prijavila" le za navijačice. Za junij sem se odločila, da ga preskočimo, za julij bomo pa še videli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 29.5.2011 21:35:14
|
|
|
|
Katte
|
4.6. pikicaa25 (11. krog) *Zvončica* (x. krog) 6.6. zimčica (1. krog) 9.6. Gulia (x. krog) spelca82 (3. krog po HSG in LPSC) 13.6. benji (13. krog) alfi (12. krog) romare (3. krog) 14.6. CariSSa10 (4. krog) SILVA (2. krog po laparo) 16.6. anonimna AR (x. krog) cina (39. krog) 21.6. Katte (13. krog) 23.6. missmoon (2. krog) turquoise (2. krog) x.6. Arual (44. krog) witch (19. krog) mladika (4. krog po laparo) Skupaj nas je: 20 Nosečk: Navijačice: Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 29.5.2011 23:52:03
|
|
|
|
velika želja
|
Živjo sem nova tukaj. Tudi jaz ne pričakujem 31.5. Je pa to moj že 6. krog. Včasih se tudi midva prepirava, ker si jaz že zelo želim mojega prvega . Držite pesti zame, da končno na testu uvidim . Kako je kaj s temi O testi mi jih priporočate in kaj se cenovno najbolje splača. Da vse nas držim pesti, da bi končno postale srečke . V desnem jajčniku me čudno špika in prav tako v desni ledvici, imam občutek, da imam notranjo vročino. Slabo mi ni, me pa malo boli glava. Ko je je na pohodu imam druge znake. V juniju imam rojstni dan in zelo si želim, da bi bil moje darilo. Naj nam posije sonce!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 30.5.2011 7:35:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna majčica se preimenuje v anonimno juniko - moram odpret nov nick, tako ne bo šlo, saj bom porabila vse mesece , he, he. Ne pričakujem 24.6. ............miljonti krog
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 30.5.2011 14:21:58
|
|
|
|
štručka2503
|
Živjo! Tudi jaz se selim k vam, danes je prišla . Najbrž ne potrebujem razlagati kako se počutim pričakujem 30.6. in držim pesti, da bo mesec junij lepši kot maj Čakanje me ubija!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 30.5.2011 14:35:44
|
|
|
|
benji
|
štručka2503 Kaj naj rečem,..smo vse na istem. Ampak ne bomo odnehale, a ne. Midva sva pa dobila rezultate spermiograma in ni ravno super. Prej slab kot ne, ampak vsaj porazen ni. Glede na rezultate je po eni strani logično da nama že eno leto ne uspe, po drugi strani pa bi lahko tudi že kaj bilo (če je z mano vse uredu, kar pa se tudi še ne ve). Tako da bova njega naročila za ponoven spermiogram, jaz pa v jeseni na laparo, če ne bo nič novega . Moj revček je čisto razočaran zaradi rezultata. Želi imeti naslednji izvid boljši. Tako da zdaj pridno vitaminčka, športa,... cigareti, alkohol... fuj . Me to ful motivira za naprej. Pravi da se vsemu odpove, samo da nama uspe pridelat plusek. Še jaz nisem tako pridna,...ves čas zatrjujem da kakšno pivce full pomaga za boljše jajčece (sami izgovori so me).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 30.5.2011 15:23:03
|
|
|
|
Niri
|
Hej žal se vam bom pridružila tudi jaz...je ne pričakujem 29.6...upam, da ne bo tako zamujala kot ta mesec ko sem se ževeselila... In ja štručka definitivno te razumem kako se počutiš, prav zares Ampak se tolažim, da je nov mesec in nov poskus! Benji če ne drugega bo pa ful začel zdravo živet, kar je pa tudi samo plus! Upam na čim več novih plavalčkov in na uspeh!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 30.5.2011 15:46:28
|
|
|
|
benji
|
Niri , objemčki tudi tebi. Ja pišuka, danes je pa en čuden dan,.... Bomo pa junija podirale rekorde. Glede zdravega oz. bolj zdravega življenja se pa strinjam. Slabše verjetno ne more biti, če kaj več sadja zelenjave poješ, se odpoveš kakšni razvadi in narediš kaj zase.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 30.5.2011 19:18:14
|
|
|
|
štručka2503
|
Benji hvala za te v takih trenutkih res potrebujemo. Ja odnehale ne bomo ampak včasih se sprašujem kje je pravica. Amapk pustimo to za drugič Glavo gor pa v nove boje Benji držim pesti, da bo imel tvoj naslednjič boljši spermiogram. Niri upam, da v naslednjem mesecu vse, ki so na seznamu in tiste, ki še bomo zagledamo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 30.5.2011 21:45:52
|
|
|
|
rozi55
|
Jaz bi se tud šla tole z vami, če me vzamete Bi morala biti decemberka, pa sem imela aprila ss v 6. tednu Sva počakala tečko, zdaj pa akcija, kolikor nama jo sinko dopušča za vse, ki ste se morale preselit v nov mesec, ampak boste videle, da bo tale junij en fajn mesec Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 30.5.2011 21:54:33
|
|
|
|
vesper
|
tako punce zdaj bi se vam pa prištulila še jaz. Ker nama v prvem postopku IUI sedaj ni uspelo, se vam pridružujem ta krog in bomo probali s pridelat en velik plusek Če bi me dale na seznam, da je ne pričakujem 29.6. vsem pošiljam en kup za srečo, da bo ta mesec uspešen na polno
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 31.5.2011 8:31:08
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Evo tud jaz se vam pridružim v juniju ne pričakujem pa 27.6 Eno vprašanje za vse ki ste sprobale glino kak se to pije? med ne al ja? Pa kak dolgo? Sam do ovulacije al še dlje? Tnx
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 31.5.2011 10:35:30
|
|
|
|
SILVA
|
Glino je treba pit tri tedne vsak dan. Jaz bi začela že prvi dan menstruacije, tako, da če slučajno pride do zanositve je takrat že konec z glino. Zvečer si daš eno žličko v dva dcl vode, zjutraj pa to popiješ na tešče.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 31.5.2011 11:21:13
|
|
|
|
CariSSa10
|
wannabemommy za maj, pa vlko pikapoko da nam v juniju pa uspe!!! ja tak kot je rekla SILVA, samo meni so povedali da samo do ovulacije, ker če pride do zanositve to ni dobro za plod. glina razstruplja telo, to pa ni priporočljivo v nosečnosti... jaz sem jo v tem ciklusu prvič pila, tak da zdaj res ne vem. od O dalje več nisem upala torej jo vseeno lahko do od M potem cele 3 tedne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 31.5.2011 12:08:24
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Ok hvala za napotke, torej 3 tedne od M se pravi lahk zaj kr začnem a to morm zvečer dat glino v vodo al lahk čez dan tud in kak dolgo mora stat, aja pa sam 1x na dan? Ona v sanolaborju mi je rekla da si lahk sama iz te gline nardim obhladke Sam nimam pojma kak , ta glina je namreč v prahu a ve ktera kaj več o tem???? Hvala punce res ste zakon, pa sorry kr vam gnjavim,.....
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 31.5.2011 15:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi mi še kar čakamo plusek....res si tako zelo želim da bi ga zagledala ta mesec... včeraj in danes me nekaj boli v jajčnikih, tako da mora biti po mojem čas O...no...saj smo bili pridni res upam na pozitiven rezultat... Sedaj nas pa čaka mučno čakanje na dan d... Anonimna AR
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 31.5.2011 15:49:06
|
|
|
|
mladika
|
midva sva pa danes opravila spermiogram,tako da čakama na rezultate....
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 1.6.2011 7:44:21
|
|
|
|
Jada82
|
O punce, pa se je začel vaš mesec Bom fejst fejst fejst navijala, da bo bolj roza kot maj! Res, želim vam veliko pluskov, prav iz srca!!!!! Ta prva bo na vrsti vesper - kdaj delaš test? Meni pa se ravno končuje, tako da super .... bova spet lahko počasi začela . O pa pričakujem nekje 15.-19.6. Ja, jaz sem zase prepričana in odločena, da tokrat bo pa res ratalo, mah kaj vem, tak občutek imam. Sicer pa, junij mora biti rozaaa! Če nam maj ni bil naklonjen, nam junij bo!!!! Dejmo, pridno telovadite, pa bo veliko /
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 1.6.2011 8:01:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me spet jaz. Nove ki ste- me ne poznate ,stare pa bodo vedele kdo sem ko sem bom razkrila,saj še želim biti dokler ne zagledam in mine prvi pregled še pod AnonimnaPu . lahko me dodate na seznamček ,sicer sem prvo, ki naj nebi prišla dobila že dobila danes -a je to šele prvi krog in navijam za vse vas ,ki je še ne pričakujete ta mesec.Ja z pa letim v mesec julij ko bo odprt;) anonimnaPu-imam že 1-ga škratka .je pa to moj prvi krog lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 1.6.2011 8:11:22
|
|
|
|
CariSSa10
|
dobro jutro!!!! evo pa je že NAŠ mesec! mi2 sma bla pridna, upam da tud uspešna .. zdaj pa čakanje na dan D .. prsi me že kar močno bolijo, mislim da sem mela bol hitro O...bomo vidli... moj je pa toti mesec čisto zmešan.. pravi da čuti da je ratalo, pa da je že 2 x sanjo, da je sineka dobo. hehhee sem rekla da naj se ne veseli preveč, da ne boma spet razočarana .... no glejmo pozitivno...pa upam da se njegove sanje uresničijo... držim pesti za tiste ki v začetku mesca lulate!!! dajmo začet z pluseki!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?