|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
1.6.2011 8:28:34   
Maat
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Ok hvala za napotke, torej 3 tedne od M se pravi lahk zaj kr začnem a to morm zvečer dat glino v vodo al lahk čez dan tud in kak dolgo mora stat, aja pa sam 1x na dan? Ona v sanolaborju mi je rekla da si lahk sama iz te gline nardim obhladkeuser posted image  Sam nimam pojma kak , ta glina je namreč v prahu a ve ktera kaj več o tem????

Hvala punce res ste zakon, pa sorry kr vam gnjavim,.....user posted image

Kolikor je meni znano, obstajata dve vrsti gline - ena je za konzumiranje, druga za obkladke.
Glino za pitje si pripraviš zvečer, pustiš čez noč in spiješ zjutraj na tešče. Mislim, da sprva priporočajo pitje le vodo brez usedline, kasneje pa zmešaš in vse spiješ vse skupaj.
Glino za obkladke pa ne vem, kako pripraviš... tudi jaz sem jo kupila, pa ne vem, kako bi se tega lotila. Si moram prebrati tole http://www.moje-zdravje.com/slo/ZdravjeIzNarave/Glina/.

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 101
1.6.2011 8:31:34   
Maat
Danes sem dobila na mail tole reklamo... za tiste najbolj neučakane user posted image user posted image
http://www.prolat.si/?m=artikli&s=13

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 102
1.6.2011 8:45:30   
Katte
Dobro jutro, punce. Dva dni me ni, pa toliko novih. Dobrodošle vse. Čisto novih sem vesela, tistih, ki ste prišle še z majskega seznama, pa malo manj.
velika želja, dobrodošla na forumu. Seveda držim pesti zate. Si že naredila test?
benji, user posted image  za tvojega dragega. Pa kar ti mu ga daj namesto mene, da ne bo zamere user posted image . Saj bo preživel, vsaj vesta, pri čem sta. Pa itak, dokler je ena sama aktivna semenčica, je možnost zanositve. Pa je precej bolje kot to, a ne? So še šanse za naravno user posted image . user posted image  za zdravo življenje.
rozi55, user posted image  za ss. Pogumno v nove boje, držim pesti, da ti bo junij naklonjen in da naslednje leto dobiš v naročje zdravega user posted image .
mladika - user posted image  za spermiogram. Je bilo hudo? Kdaj dobita rezultate?
anonimnaPu, user posted image  za prvi krog in user posted image  za julij.
Midva sva pa po user posted image  že začela user posted image , naslednji teden pričakujem O. Hitro gre čas...

< Sporočilo je popravil Katte -- 1.6.2011 8:56:27 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 103
1.6.2011 8:48:22   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Maat
Danes sem dobila na mail tole reklamo... za tiste najbolj neučakane user posted image user posted image

Sedmi dan??? Jaz res ne bi priporočala user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 104
1.6.2011 8:57:49   
Maat
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Sedmi dan??? Jaz res ne bi priporočala user posted image  user posted image  user posted image .

Res vprašanje, če je to to user posted image ...pa niti poceni ni user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 105
1.6.2011 8:58:46   
Katte
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

1.6.
anonimnaPu (1. krog)user posted image

3.6.
vesper (1. krog IUI)

4.6.
pikicaa25 (11. krog)
*Zvončica* (x. krog)

6.6.
zimčica (1. krog)

9.6.
Gulia (x. krog)
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)
alfi (12. krog)
romare (3. krog)

14.6.
CariSSa10 (4. krog)
SILVA (2. krog po laparo)

16.6.
anonimna AR (x. krog)
cina (39. krog)

21.6.
Katte (13. krog)

23.6.
missmoon (2. krog)
turquoise (2. krog)

24.6.
anonimna junijka (x. krog)

25.6.
LittleSun (4. krog)

27.6.
Wannabemommy (x. krog)

29.6.
Niri (x. krog)
vesper (2. krog IUI)

30.6.
štručka2503 (x. krog)

x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)
mladika (4. krog po laparo)
rozi55 (1. krog)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Skupaj nas je: 27

Nosečk:

Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 106
1.6.2011 9:07:34   
benji
Katte potepinka, lepo da si se vrnila (in uredila seznamček user posted image  user posted image ).

Ja, moj pa potrebuje te dni veliko user posted image , živčki delajo s polno paro (ni "čik pavze") in sva kar večino časa na robu prepira. Se tudimo, ....bo bolje.

Drugače pa nič novega, O je mimo, in sedaj čakamooooo.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 107
1.6.2011 10:16:40   
Anonimen

a je to sploh možno?? kaj pa če pride do vgnezditve recimo šele 9. dan ali kaj podobnega... too good to be true user posted image

mene še vedno jajčnik od ovulacije boli (3 dni)...a je to normalno???

AR

(odgovor članu Maat)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
1.6.2011 12:30:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

anonimnaPu, user posted image  za prvi krog in user posted image  za julij.
Midva sva pa po user posted image  že začela user posted image , naslednji teden pričakujem O. Hitro gre čas...
Hvala za user posted image in user posted image za naprej ,naj se primejo;)user posted image

vidva pa že lepo user posted image   ,naj plavalčki plavajo in se vgnezdijo.Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
1.6.2011 14:33:50   
mladika

Jst bi pa tazadnega naročila...sam sma že bla na spermiogramu,pa še to zastojnuser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 110
1.6.2011 16:34:51   
SILVA
Jaz sem bila danes na pregledu po laparo pri Bokalovi in sem zvedela slabo novicouser posted image
Moji jajčniki niso kaj preveč aktivni kljub klomifenuuser posted image ....sicer pravi, da bo vsak čas nastopila ovulacija, da naj ta teden pridnouser posted image pa bo mogoče vseeno kaj uspelo.
Vglavnem, če ne uspe do septembra je rekla, da me bo dala kar takoj na IVF.
Čist sem slabe volje....sem mislila, da me bo po tej generalki vse v redu pa očitno ni...kr neki.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 111
1.6.2011 18:58:37   
cina
Sporočam vam, da me lahko kar črtate s seznama ali pa obarvate modro, kakor se vam zdi...
Prava ironija je namreč, da morava ta mesec imeti zaščitene odnose, saj imam baje daleč preveč foliklov po terapiji s Klomifenom, tako da je šel IUI ta mesec po vodi... Žalostna sva zaradi izgubljenega meseca in pavze od tabletk še naslednji mesec. Bova pa vsaj lahko poskušala v juliju... Upam, da vas večine ne bo več na julijskem seznamu.
Držite se, navijam za vas! user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 112
1.6.2011 21:28:11   
Anonimen
silva:pikepoke in  poskušaj ostati pozitivna.
cina:Srečno v juliju,bo večji zagonnuser posted image
lp,APu

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
2.6.2011 7:08:03   
Katte
SILVA, cina, ostanita pozitivni. Ko bosta imeli v rokah dišečo štručko, bodo pozabljeni vsi meseci (oz. leta), ki niso bili uspešni.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
2.6.2011 7:09:15   
Katte
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:

1.6.
anonimnaPu (1. krog)user posted image

3.6.
vesper (1. krog IUI)

4.6.
pikicaa25 (11. krog)
*Zvončica* (x. krog)

6.6.
zimčica (1. krog)

9.6.
Gulia (x. krog)
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)
alfi (12. krog)
romare (3. krog)

14.6.
CariSSa10 (4. krog)
SILVA (2. krog po laparo)

16.6.
anonimna AR (x. krog)

21.6.
Katte (13. krog)

23.6.
missmoon (2. krog)
turquoise (2. krog)

24.6.
anonimna junijka (x. krog)

25.6.
LittleSun (4. krog)

27.6.
Wannabemommy (x. krog)

29.6.
Niri (x. krog)
vesper (2. krog IUI)

30.6.
štručka2503 (x. krog)

x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)
mladika (4. krog po laparo)
rozi55 (1. krog)

Skupaj nas je: 26

Nosečk:

Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 115
3.6.2011 10:46:40   
LittleSun
Dan punce...kam ste se pa skrileuser posted image

mi smo včeraj že začeli slončkat, je šla user posted image papauser posted image user posted image
ta mesec imam dober občutek, upam da ostaneuser posted image

kako ste kaj ostale? že v akciji?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 116
3.6.2011 11:27:56   
romare
mi smo že v fazi čakanja...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 117
3.6.2011 11:40:50   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: romare

mi smo že v fazi čakanja...

mi tudi ... začuda, zaenkrat brez "znakov" user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 118
3.6.2011 12:01:15   
romare
no ja sej douser posted image je še 10 dni

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 119
3.6.2011 12:12:01   
benji

no ja sej douser posted image je še 10 dni

hmmm, kaj pa vem. Jaz imam občutek da je bila O kar hitra, tako da bom mogoče že par dni prej izvedela, kaj sva uspela naredit maja user posted image .
Če me ne prehiti user posted image , bom verjetno konec tedna, naslednjega seveda user posted image , naredila testek.

Nimam ravno nekega super občutka,...ampak, pridna sva bila, tako da možnosti so.

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 120
3.6.2011 12:31:52   
romare
na koliko časa pa maš ciklus,jaz mam na 25 dni in po koledarčku lahko delam test že 11.,ker mam tud O zmer hitro

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 121
3.6.2011 12:43:17   
mladika
mi smo tudi že v fazi čakanja...na dan D in na izvide spermiogramauser posted image
SILVA kaj naj rečem,hudo mi je zate,samo ne smeš obupat,upanje še zmeraj ostaja.Pri meni je bila Bokalova izredno zadovoljna z rezultati,je rekla da je sama nase ponosna,torej sem jst po njenih besedah sodeč bp,da je z mojimi rodili vse ok.Tak da zdj je dragi biu na vrsti,čakamo njegove rezultate,pol pa naprej moje krvne preiskave.Sam upam da do te faze nav prišlo in da bom prej že srečka user posted image !!
romare jst sem mela tut prejšn mesec cikel dolg 25 dni,tak da bo pomojm ta mesec tut bol kratek,ker je bla O ful zgodaj,10. al 11. dan.

< Sporočilo je popravil mladika -- 3.6.2011 12:44:42 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 122
3.6.2011 13:01:37   
Anonimen
hej ho
zaenkrat bi ostala anonimna..
sicer user posted image  nepričakujem 16.6. user posted image ..  se je zgodilo neplansko..slučajno sva slončkala nekje pred, med ovulacijo.. ne vem točno, ker M. nimam več redne.. tako da sem čisto v negotovosti bo ali ne bo.. prvič sem takoj vedela,ko mi je zamujala le en dan, ker sem jo imela vedno na 30 dni..sedaj pa ..upam z vami ..

LP

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
3.6.2011 13:10:09   
Anonimen
ta mesec probam s testi za ovulacijo, ker nisem sigurna kdaj jo imam. Potem bomo pa videli, izgleda res, da mi starost že malo škodi user posted image ....
Anonimna junijka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
3.6.2011 13:26:21   
benji

na koliko časa pa maš ciklus,jaz mam na 25 dni in po koledarčku lahko delam test že 11.,ker mam tud O zmer hitro

Ja, pred projektom user posted image , je bila na 28-29 dni,...potem se je parkrat pojavila čez 27 dni, zdaj pa že par mesecev na 30-31. Tako da recimo med 27 in 31 dni. Saj ni tako hudo, ampak ko mine 27 dni, pa je še ni mi to da full upanja, potem je pa razočaranje toliko večje.

Ta mesec se mi zdi, glede na občutke v jajčniku in O teste, da je bila O 25.5. ali 26.5..

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?