Gulia
|
Lep dan punce Midva z mojim pa sva ravno par dni nazaj dobila rezultate iz spermiograma, vse ok, v mejah normale (moj je imel pregled 2x), sicer je dr. Reš rekel da rezultati niso ravno odlični, ampak s takim rezultatom bi že morala biti . Sem se naročila na pregled k G, ki sem ga imela včeraj. Sedaj pa nevem, mogoče jaz česa ne razumem, ali pa sem že preobčutljiva glede tega ampak glede na to da je videla rezultate iz spermiograma, ki so OK, to pomeni da najbrž z mano ni nekaj ok - no, njene besede so bile da bi bilo dobro če se nekje jeseni, oglasim na 3D UZ, ki bo plačljiv čeprav bi mi že pripadal glede na to da je to najin 19 krog in je minilo že 1 leto in pol odkar delava na ????! No, od včeraj popoldan kličem naokrog da zamenjam G, res se mi ne zdi prav, da še tisto kar mi pripada moram plačati in da povrhu vsega po njenem mnenju lahko čakamo do jeseni pa se bova takrat naprej menile kako in kaj , obup!! Sem se vam kar malo morala potožiti, me res razjezijo take stvari ko nekomu ni mar, ti pa iz meseca v mesec upaš, da bo pa ta mesec mogoče prinesel . Kakšno čudno vreme je danes, vmes se je v 10 minutah pooblačilo, ulil se je dež, 5 min zatem pa je spet sijalo sonce no, sedaj pa je začelo grmeti in prihaja nova pošiljka - jooj . Držim pesti, da bodo rezultati vaših in vas odlični (za vse katere imate v prihodnje kakšne preglede), uspešno - da bodo našli svoj cilj in pozitivne teste naslednji mesec, da se bomo februarja gnetle po porodnišnicah ! Ne bomo obupale, vsak mesec je nov začetek in HB za tale forum, in take odlične soborke kot ste ve !! Čeprav ne pišem tako redno, pa vas redno spremljam, upam z vami, držim pesti za vsako od nas da bomo čimprej pod srčkom nosile ! Lep preostanek dneva punce, in čim bolj sončen ter lepo preživet vikend vam želim
|