Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 14:18:51
|
|
|
|
*zabica*
|
Nč nisi zakomplicirano napisala, men je vse jasno Glede seminarja tud jest razmisljam podobno kot ti.... Ko sem poklicala za zaporedno št., ,mi je sestra rekla, da naj s seboj prinesem tudi vso dokumentacijo. Ko sem ji povedala, da imajo vse v Leonišču ker sem bila že na IUI-ju , mi je rekla, da moram it papirje sama iskat. zdaj pa ne vem, kako naj to izvedem, ker imam prevzem zdravil ob 8:30, v Leonišču pa tud začnejo delat šele ob 8:30.... Mogoče bo še najboljše da ju3 pokličem sestro Tatjano in jo vprašam kako in kaj @Tečnobica: a tebi so vstavili eno pikico?
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 14:24:39
|
|
|
|
tecnobica
|
Jaz bi se naredila neumno, da nič ne veš. Al ti mogoče kje na kakem papirju piše, da moraš to storiti? Ker če ni, pol bi jaz šla kar lepo normalno v IVF pisarno, pa če ne bodo imeli, al boš šla sama iskat, al bodo pa oni priskrbeli. Sam po moje bodo oni že imeli tam. Ja, eno in edino. Sem imela samo dva folikla, od tega je bila samo ena celica na punkciji in ta revica se je oplodila. Na 3. dan, ko sem imela transfer je imela 5 celic (mogoče kakšno premalo). Kao je bolj počasna, ampak da ni nič hudega. No, bomo videli. Jaz kar verjamem da bo ta se prijela, ker je taka borka.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 14:34:22
|
|
|
|
*zabica*
|
Držim pesti, itak je taprava Pa hvala za nasvet, jest bom šla kr lepo po zdravila in se bom neumno nardila, sej več kot da me pošljejo v Leonišče itak ne morjo...hehehe, bom mela pa en mini sprehod Drgač pa na papirju iz konzilija piše, da morš izvide s sabo prnest....
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 15:29:15
|
|
|
|
mihika
|
zunaj je grdo vreme pri nas..pa sem malo čekirala forume na ringaraja...! moram povedat, da me je zgodba od borkice ne samo navdušila, temveč tudi nekaj solz in veliko optimizma mi je dala...! dajte si jo prebrat, če si jo seveda že niste, in sicer na: upajmo skupaj...uspelo je tudi s slabimi celicami in povišaniM HSG-jem...punca je neverjetna...veliko je dala skoz...pa še tako polna pozitivne energije...ne morem verjet...res me je zgodba ganila...! Drugače pa sedaj berem menda že enih dvajsetič knjigo Življenje je tvoje: L.Hay, to je pa neverjetno...ko imam malo zamaknjene misli, potem si jo vzamem in jo preberem..pomaga...resnično...sploh v takih trenutkih, kot jih doživljamo me borke...! Tudi to in vse njene knjige toplo priporočam vsaki...je dobesedno duševna hrana in pri meni vedno vžge...poskusite ! Predvidevam, da vas je večina knjigo že prebrala...vendar za vsak slučaj rada podam priporočilo za njo...!
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 16:30:59
|
|
|
|
srečica17
|
ananaska.....čestitke........ ........veliko jih je uspešno donosilo kljub izcedkom....... mihika......dnevi tečejo......še mal, še mal ....pa še mal.....pa bo plusek:-)
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 16:33:30
|
|
|
|
srečica17
|
ninanana25 ,.....naj te v sredo pričaka kak lep zarodek Cameleon.......sej bodo zrastli tudi tvoji folikli.....še mal.....pa bodo Srečno tudi ostalima dvema današnjima punktirankama
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 17:21:10
|
|
|
|
latka
|
ninanana25, srečno v sredo na ET! Cameleon, jutri bodo že večji, tako je bilo tudi pri meni! No punkcija je za mano, pridelala sem 11 celic, upam da me katera počaka do petka, tako, da imam ET v petek 13.5.! Smejka11, zelo sem vesela, da sva se spoznali!Upam, da se v petek vidimo, in da bova imeli lepe blastociste! Tokrat bomo uspešne, vem!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 17:23:22
|
|
|
|
srečica17
|
Bravo latka......super 11 celic....... bo še kakžen pingvinček za naslednje leto ...... naj se oplodijo in naj te v petek pričaka veliko lepih blastocist. srečnooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 17:39:36
|
|
|
|
Cameleon
|
Hvala za vzpodbudne besede, komaj čakam, da bo mimo vse skupaj, ker mi 1000misli roji....zdej me še ta endometrij skrbi, ki je 15bil danes, me je skor kap Ananaska izcedek še nič ne pomeni, brez skrbi, močno držim pesti! Latka super rezultat, držim pesti, da se lepo razvijejo!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 18:35:16
|
|
|
|
Buska
|
Buska sporoča, da bo seznam dopolnila ko pride domov... Danes pristala v KR. porodnišnici, sma šla na urgenco, ker je skos bruhala. U glavnem verjetno gre za kakšno virozo (ima tudi vročino), ali pa zaradi hrane....sedaj je na infuziji, jutri zjutraj pa jo grem iskat, da grema na UZ k Rešu. LP Buskin mož
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 18:35:40
|
|
|
|
lisi
|
Ojla! Ponovno se podajam v boje. Ju3 imam posvet za drugi IVF. Prvi, v februarju, je bil žal neuspešen. Pridelala sem 13 celic, polodilo se jih je 10 do 5.dneva pa je preživela le 1, 6 dan po trensferju sem dobila izcedke in 8. dan menstruacijo. Polna optimizma greva v drugi boj. Srečno vsem.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 18:37:41
|
|
|
|
lisi
|
Aja dodajte me na seznam. 2 ivf, PO
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 18:38:34
|
|
|
|
srečica17
|
lisi dobrodošla in veliko sreče v postopku
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 18:46:41
|
|
|
|
mihika
|
hej buska....čimprej domov..upam, da ni hudega !!! lisi...navijamo v drugo..!!!
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 18:47:45
|
|
|
|
ananaska78
|
OOO Buska . Upam, da ti bo (ali pa ti je že) kmalu bolje. Vsem veliko energije in pozitivizma v našem boju Meni pozitivizma zdaj malo manjka...rjav izcedek noče stran... Lep večer vsem.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 19:33:48
|
|
|
|
srečica17
|
ananaska.......plusek je......veliko nosečnosti se je obdržalo kljub izcedkom.....le pogumno.....Močno držim pesti Buska hitro se pozdravi.....pa uspešen UZ!!
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 21:15:05
|
|
|
|
Smejka11
|
Ekola... Punkcija (7 celic) je za mano... Moram napisat, da me kar precej boli, tišči... bom videla, kako bo jutri... V petek (trinajstega!!!! ) imam ET, tako da... Latka - tudi mene je veselilo in predvsem SREČNO naprej... V petek pa se itak vidimo, če ne bo prišlo do kakšnih sprememb?!! Sem pa končno danes dočakala Ninanana25 - na sredo, ki bo zmagovalna!!! Cameleon - le počasi naprej... ne obupaj! Ananaska - Tudi če je druga črtica zelo slabo vidna - je!!! Buska - hitro naj mine tale viroza, prehlad... karkoli pač je!!! Nato pa novim zmagam naproti!! Lisi - dobrodošla! Tecnobica - srečno naprej!!! Ostalim tudi želim VSO VSO SREČO in naj bo to to!!!
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 8.5.2011 21:23:33
|
|
|
|
andreja83
|
Večer!! Punce zdej se pa malo javlam, sam berem pa vas skoz da vem kak napredujete!!!!! Buska upam da ni kaj hudega in da ti bo čimprej bolje, da te možek pocartla Drži se punca Ananaska men se tud zdi da je boljš da je vsaj mal izcedka kot da ga ni čist nič, drži se plusek bo!!!! Lisi navijam da bo naslednjič en velik plus, ta nam definitivno naslednjič ne uide Latka čestitke za 11 celic, pridna kokoška si bila. Zdej se pa naj vse po vrsti oplodijo Cameleon držim pesti da še zrastejo Ninanana pesti tudi zate za sredo Mihika še malo pa boš videla en velik sam res velik plusek Zdej pa punce lepo se imejte, bo treba it spat ker jutr služba. Dijo
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 9.5.2011 6:58:25
|
|
|
|
mihika
|
dobro jutro mojim puncam ! danes je 10.dan po ET, počutje vredu, ni nekih posebnih znakov...ta teden bo še treba vzdržat...pol pa bomo testeka delali in se veselili... ....kako se kaj počutite ? danes imam kar veliko norišnico v pisarni, tako, da se bom kr fejst zamotla in ne toliko razmišljala o mojih pikicah...! vsem želim lep in uspešen dan, karkoli se vam dogaja od punkcije, transferja,merjenja foliklčkov, dnevi do testa pa naj čimprej minejo vsem nam, ki čakamo na pluseka...!!
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 9.5.2011 7:19:06
|
|
|
|
srečica17
|
smejka super za punkcijo........zdaj pa šše uspešen transfer!!!!! O mihika že 10. dan.......zdej bo pa testek že kmal kej pokazal, ane??????? DObro jutro vsem borkam! Nov teden....nove zmage
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 9.5.2011 10:31:43
|
|
|
|
latka
|
Evo, jaz se danes že boljše počutim, bolečino imam samo občasno, izcedka tudi ni več! Smejka11, upam, da si ti tudi boljše in da bolečine pojenjajo! Cameleon, kaj kaže današnji UZ? Punce, samo to bi vas vprašala, predvsem tiste, ki ste že jemale Utrogestan, a ste uveljavljale vračilo stroškov za to zdravilo? V primeru, da uspe, se ga jemlje do 12 tedna, kje potem dobim recept in vsakič moram potem v lekarno v MB?
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 9.5.2011 10:55:21
|
|
|
|
curkica
|
latka, jaz mislim, da recept za utrogestan dobiš v mb, na dan testa, če je ta pozitiven.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 9.5.2011 10:56:33
|
|
|
|
curkica
|
Aja, stroškov pa jaz nisem (še) uveljavljala, tako da niti ne vem, če je to možno. Upam, da katera ve kaj več povedati, ker tudi mene zanima.
|
|
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 9.5.2011 11:01:07
|
|
|
|
mihika
|
ne morem, da se ne bi vmes med delom malo prikazala na forumu..! danes se začnejo tisti strašni dnevi, ko bo treba pogledat resnici v oči...nimam nekih posebnih znakov... strah me je...čeprav sem pozitivna,.,,,pa bi tak rada bila zmagovalka v tej rundi...sem že razmišljala, kdaj bom šla testeka kupit...mož mi bo danes kupil elevitke, ker so mi zmanjkale...pa mu nisem še upala reči za testke...malo se bojim...čeprav se mi zdi, da je dober znak, ker me nič ne šraufa kot pred menzesom....v prejšnjih postopkih me je vedno kake tri dni prej zvijalo....11.dan pa je te prišla ...tokrat sem jo poslala vstran za eno leto...! joj punce, kako grozno je to čakanje...!
|
|
RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI 9.5.2011 11:29:31
|
|
|
|
tecnobica
|
Sam na hitro, ker sem v službi. Utrogestan v LJ dobiš tam, že takoj po punkciji za transferja, po transferju pa dobiš tudi 3 škatle. A če so na recept, jih je treba plačat?
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?