|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
8.5.2011 14:18:51   
*zabica*
Nč nisi zakomplicirano napisala, men je vse jasno user posted image
Glede seminarja tud jest razmisljam podobno kot ti....
Ko sem poklicala za zaporedno št., ,mi je sestra rekla, da naj s seboj prinesem tudi vso dokumentacijo. Ko sem ji povedala, da imajo  vse v Leonišču ker sem bila že na IUI-ju , mi je rekla, da moram it papirje sama iskat. zdaj pa ne vem, kako naj to izvedem, ker imam prevzem zdravil ob 8:30, v Leonišču pa tud začnejo delat šele ob 8:30....
Mogoče bo še  najboljše da ju3 pokličem sestro Tatjano in jo vprašam kako in kaj user posted image
@Tečnobica: a tebi so vstavili eno pikico?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
8.5.2011 14:24:39   
tecnobica
Jaz bi se naredila neumno, da nič ne veš. Al ti mogoče kje na kakem papirju piše, da moraš to storiti? Ker če ni, pol bi jaz šla kar lepo normalno v IVF pisarno, pa če ne bodo imeli, al boš šla sama iskat, al bodo pa oni priskrbeli. Sam po moje bodo oni že imeli tam.

Ja, eno in edino. Sem imela samo dva folikla, od tega je bila samo ena celica na punkciji in ta revica se je oplodila. Na 3. dan, ko sem imela transfer je imela 5 celic (mogoče kakšno premalo). Kao je bolj počasna, ampak da ni nič hudega. No, bomo videli. Jaz kar verjamem da bo ta se prijela, ker je taka borka.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
8.5.2011 14:34:22   
*zabica*
Držim pesti, itak je taprava user posted image
Pa hvala za nasvet, jest bom šla kr lepo po zdravila in se bom neumno nardila, sej več kot da me pošljejo v Leonišče itak ne morjo...hehehe, bom mela pa en mini sprehod user posted image
Drgač pa na papirju iz konzilija piše, da morš izvide s sabo prnest....

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 203
8.5.2011 15:29:15   
mihika
zunaj je grdo vreme pri nas..pa sem malo čekirala forume na ringaraja...!
moram povedat, da me je zgodba od borkice ne samo navdušila, temveč tudi nekaj solz in veliko optimizma mi je dala...!
dajte si jo prebrat, če si jo seveda že niste, in sicer na: upajmo skupaj...uspelo je tudi s slabimi celicami in povišaniM HSG-jem...punca je neverjetna...veliko je dala skoz...pa še tako polna pozitivne energije...ne morem verjet...res me je zgodba ganila...!
Drugače pa sedaj berem menda že enih dvajsetič knjigo Življenje je tvoje: L.Hay, to je pa neverjetno...ko imam malo zamaknjene misli, potem si jo vzamem in jo preberem..pomaga...resnično...sploh v takih trenutkih, kot jih doživljamo me borke...!
Tudi to in vse njene knjige toplo priporočam vsaki...je dobesedno duševna hrana in pri meni vedno vžge...poskusite !
Predvidevam, da vas je večina knjigo že prebrala...vendar za vsak slučaj rada podam priporočilo za njo...!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
8.5.2011 16:30:59   
srečica17
ananaska.....čestitke........user posted image user posted image user posted image ........veliko jih je uspešno donosilo kljub izcedkom.......

mihika......dnevi tečejo......še mal, še mal ....pa še mal.....pa bo plusek:-)

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 205
8.5.2011 16:33:30   
srečica17
ninanana25 ,.....naj te v sredo pričaka kak lep zarodekuser posted image

Cameleon.......sej bodo zrastli tudi tvoji folikli.....še mal.....pa bodouser posted image

Srečno tudi ostalima dvema današnjima punktirankamauser posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.5.2011 17:21:10   
latka
ninanana25, srečno v sredo na ET!
Cameleon, jutri bodo že večji, tako je bilo tudi pri meni!

No punkcija je za mano, pridelala sem 11 celic, upam da me katera počaka do petka, tako, da imam ET v petek 13.5.!

Smejka11, zelo sem vesela, da sva se spoznali!Upam, da se v petek vidimo, in da bova imeli lepe blastociste!user posted image Tokrat bomo uspešne, vem!

Neposredna povezava do sporočila: 207
8.5.2011 17:23:22   
srečica17
Bravo latka......super 11 celic....... bo še kakžen pingvinček za naslednje letouser posted image ......
naj se oplodijo in naj te v petek pričaka veliko lepih blastocist.user posted image
srečnooooooooooooooooooo

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
8.5.2011 17:39:36   
Cameleon
Hvala za vzpodbudne besede, komaj čakam, da bo mimo vse skupaj, ker mi 1000misli roji....zdej me še ta endometrij skrbi, ki je 15bil danes, me je skor kapuser posted image

Ananaska izcedek še nič ne pomeni, brez skrbi, močno držim pesti!
Latka super rezultat, držim pesti, da se lepo razvijejo!

Neposredna povezava do sporočila: 209
8.5.2011 18:35:16   
Buska
Buska sporoča, da bo seznam dopolnila ko pride domov...

Danes pristala v KR. porodnišnici, sma šla na urgenco, ker je skos bruhala. U glavnem verjetno gre za kakšno virozo (ima tudi vročino), ali pa zaradi hrane....sedaj je na infuziji, jutri zjutraj pa jo grem iskat, da grema na UZ k Rešu.

LP
Buskin mož user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 210
8.5.2011 18:35:40   
lisi
Ojla!
Ponovno se podajam v boje.
Ju3 imam posvet za drugi IVF. Prvi, v februarju, je bil žal neuspešen. Pridelala sem 13 celic, polodilo se jih je 10 do 5.dneva pa je preživela le 1, 6 dan po trensferju sem dobila izcedke in 8. dan menstruacijo.

Polna optimizma greva v drugi boj.

Srečno vsem.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 211
8.5.2011 18:37:41   
lisi
Aja dodajte me na seznam. 2 ivf, PO

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 212
8.5.2011 18:38:34   
srečica17
lisi dobrodošla in veliko sreče v postopkuuser posted image

(odgovor članu lisi)
Neposredna povezava do sporočila: 213
8.5.2011 18:46:41   
mihika
hej buska....čimprej domov..upam, da ni hudega !!!

lisi...navijamo v drugo..!!!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

Neposredna povezava do sporočila: 214
8.5.2011 18:47:45   
ananaska78
OOO Buska user posted image . Upam, da ti bo (ali pa ti je že) kmalu bolje.
Vsem veliko energije in pozitivizma v našem boju
Meni pozitivizma zdaj malo manjka...rjav izcedek noče stran...
Lep večer vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 215
8.5.2011 19:33:48   
srečica17
ananaska.......plusek je......veliko nosečnosti se je obdržalo kljub izcedkom.....le pogumno.....Močno držim pestiuser posted image user posted image user posted image
Buska hitro se pozdravi.....pa uspešen UZ!!

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 216
8.5.2011 21:15:05   
Smejka11
Ekola...
Punkcija (7 celic) je za mano... Moram napisat, da me kar precej boli, tišči... bom videla, kako bo jutri...
V petek (trinajstega!!!!user posted image ) imam ET, tako da...

Latka - tudi mene je veselilo in predvsem SREČNO naprej... V petek pa se itak vidimo, če ne bo prišlo do kakšnih sprememb?!! Sem pa končno danes dočakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninanana25 - na sredo, ki bo zmagovalna!!! user posted image

Cameleon - le počasi naprej... ne obupaj!

Ananaska - user posted image Tudi če je druga črtica zelo slabo vidna - je!!! user posted image

Buska - hitro naj mine tale viroza, prehlad... karkoli pač je!!! Nato pa novim zmagam naproti!!

Lisi - dobrodošla!

Tecnobica - srečno naprej!!! user posted image user posted image user posted image

Ostalim tudi želim VSO VSO SREČO in naj bo to to!!!

user posted image

:S
Smejka11

Neposredna povezava do sporočila: 217
8.5.2011 21:23:33   
andreja83
Večer!!

Punce zdej se pa malo javlam, sam berem pa vas skoz da vem kak napredujete!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buska upam da ni kaj hudega in da ti bo čimprej bolje, da te možek pocartla user posted image user posted image user posted image Drži se punca

Ananaska men se tud zdi da je boljš da je vsaj mal izcedka kot da ga ni čist nič, drži se plusek bo!!!! user posted image user posted image

Lisi navijam da bo naslednjič en velik plus, ta nam definitivno naslednjič ne uide user posted image user posted image

Latka čestitke za 11 celic, pridna kokoška si bila. Zdej se pa naj vse po vrsti oplodijo user posted image user posted image

Cameleon držim pesti da še zrastejo user posted image user posted image

Ninanana pesti tudi zate za sredo user posted image user posted image

Mihika še malo pa boš videla en velik sam res velik plusek user posted image user posted image

Zdej pa punce lepo se imejte, bo treba it spat ker jutr služba.

Dijo

Neposredna povezava do sporočila: 218
9.5.2011 6:58:25   
mihika
dobro jutro mojim puncam !

danes je 10.dan po ET, počutje vredu, ni nekih posebnih znakov...ta teden bo še treba vzdržat...pol pa bomo testeka delali in se veselili...user posted image user posted image user posted image ....kako se kaj počutite  ?

danes imam kar veliko norišnico v pisarni, tako, da se bom kr fejst zamotla in ne toliko razmišljala o mojih pikicah...!
vsem želim lep in uspešen dan, karkoli se vam dogaja od punkcije, transferja,merjenja  foliklčkov, dnevi do testa pa naj čimprej minejo vsem nam, ki čakamo na pluseka...!!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 219
9.5.2011 7:19:06   
srečica17
smejka super za punkcijo........zdaj pa šše uspešen transfer!!!!!user posted image

O mihika že 10. dan.......zdej bo pa testek že kmal kej pokazal, ane???????user posted image

DObro jutro vsem borkam! Nov teden....nove zmageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 220
9.5.2011 10:31:43   
latka
Evo, jaz se danes že boljše počutim, bolečino imam samo občasno, izcedka tudi ni več!
Smejka11, upam, da si ti tudi boljše in da bolečine pojenjajo!

Cameleon, kaj kaže današnji UZ?

Punce, samo to bi vas vprašala, predvsem tiste, ki ste že jemale Utrogestan, a ste uveljavljale vračilo stroškov za to zdravilo?
V primeru, da uspe, se ga jemlje do 12 tedna, kje potem dobim recept in vsakič moram potem v lekarno v MB?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
9.5.2011 10:55:21   
curkica
latka, jaz mislim, da recept za utrogestan dobiš v mb, na dan testa, če je ta pozitiven.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
9.5.2011 10:56:33   
curkica
Aja, stroškov pa jaz nisem (še) uveljavljala, tako da niti ne vem, če je to možno. Upam, da katera ve kaj več povedati, ker tudi mene zanima. user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 223
9.5.2011 11:01:07   
mihika
ne morem, da se ne bi vmes med delom malo prikazala na forumu..!
danes se začnejo tisti strašni dnevi, ko bo treba pogledat resnici v oči...nimam nekih posebnih znakov...
strah me je...čeprav sem pozitivna,.,,,pa bi tak rada bila zmagovalka v tej rundi...sem že razmišljala, kdaj bom šla testeka kupit...mož mi bo danes kupil elevitke, ker so mi zmanjkale...pa mu nisem še upala reči za testke...malo se bojim...čeprav se mi zdi, da je dober znak, ker me nič ne šraufa kot pred menzesom....v prejšnjih postopkih me je vedno kake tri dni prej zvijalo....11.dan pa je te prišla ...tokrat sem jo poslala vstran za eno leto...!
joj punce, kako grozno je to čakanje...!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 224
9.5.2011 11:29:31   
tecnobica
Sam na hitro, ker sem v službi. Utrogestan v LJ dobiš tam, že takoj po punkciji za transferja, po transferju pa dobiš tudi 3 škatle. A če so na recept, jih je treba plačat?

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?