|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
9.5.2011 11:50:01   
Anonimen
Za zdravilo Utrogestan, ki ga dobite v MB, imate pravico do povrnitev stroškov, tukaj imate link, kjer si lahko izpolnete obrazec,ne sme pa biti recept starejši od treh mesecevuser posted image
http://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.nsf/o/B7BAB83C4BD26B73C125753D002AB94A

Spodaj imate obrazec v obliki Worda, ki ga izpolnete in odnesete na ZZZSuser posted image

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
9.5.2011 12:39:50   
Anonimen
tecnobica, v MBju jih dobimo na recept in gremo iskat v lekarno in plačamo nekje 35€. Te lahko potem dobiš povrnjene s starni ZZZS.

Neposredna povezava do sporočila: 227
9.5.2011 13:31:22   
latka
Suzi, lahko prosim opišeš postopek, kdaj lahko uveljavljaš vrnitev stroškov(po ET?), kaj vse rabim, mi v lekarni vrnejo recept?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.5.2011 14:38:26   
tecnobica
Se mi pa bolj dopade ljubljanski način.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
9.5.2011 16:56:04   
Cameleon
Danes stopka v sredo punkcijauser posted image Aleluja, me že vse tišči not.

Neposredna povezava do sporočila: 230
9.5.2011 18:09:59   
*sanela*
Pozdravljene punce!
Danes bila na punkciji. Ni bilo boleče, bolj neprijetno, po punkciji sem čutila rahle krče kot pred M. Rahlo sem zakrvavela. Pridelala sem 18 celic user posted image user posted image user posted image , ful vesela, upam, da se bo vsaj par celic lepo oplodil. Transfer imam v soboto.
Srečno vsem borkam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 231
9.5.2011 18:20:43   
mihika
sanela...čestittke za ogromno celic...in veliko lepih blastocist ter seveda + na koncu..!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
9.5.2011 18:22:29   
*zabica*
18 celic user posted image , to pa je lep rezultat, naj se vse oplodijo user posted image
A to si bila v Lj? kakšen postopek si pa imela?
Ananaska, a nisi mela ti dans test? No sej itak si srečka nosečka user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
9.5.2011 18:26:12   
mihika
cameleon....naj ti punkcija res hitro mine jutri !

tecnobica
...kako se počutiš...si šla v službo po ET-ju ?

ananaska..kako je s tabo...? je prenehal rjav izcedek...upam na vse dobro..!

srečica, ajda jakob..sta se že preselile med nosečke...k nam še pa lahko malo pokukata včasih..hehehe!

buska..
.upam, da je vse ok s tabo...in da si že doma...!

curkica
...ta dva pingvinčka sta borca...zato bo ++++!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.5.2011 18:57:38   
tisa116
Ojla
Buska kje si? Si že doma?Upam, da je tisto najhujše mimo....
Sanela čestitke za 18!!!!!!!!Enega ali dva pluska ti želim čez kaksnih 14 dni!!!user posted image user posted image
Cameleon vidiš da so zrasli...pogumno in držim pesti
Ananaska drži se.Čakam na lepo novičko!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tečnobica še malo pa čakamo na novo nosečko.....user posted image user posted image user posted image
Ninanana25 - na sredo!!!!!
Smejka-naj se tvoje celice lepo oplodijo in lepo pridno delijo.Držimo pestke.Petek 13 je lep dan!!!!Vsaj meni
Lisi dobrodošla!
Latka-pridno si jih gojila.Lepo
Mihika še par dni- pestkamo in čakamo na velik debel plusek!!!
Zabica, še malo pa bo akcija...se pikam od srede ni hudega(suprefact).Tudi ti na dolgem?
Lp punce in vas pogledam še kaj

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.5.2011 19:07:27   
*zabica*
še mal, še mal, pa bo akcija user posted image ....Tud jest mam dolg postopek z menopurjem (menda da 3 ampule).Ti?
Sem pa dans celo zmedo naredila na GK v Ljubljani....Sem šla kao izvide iskat od SPB in PAP, nakar mi povejo, da jih ni  in da v kartoteki piše, da sem jih prevzela osebno.....In jest se še dans ne spomnim, da bi dobila te papirje....Doma sem še enkrat pogledala vso dokumentacijo  in v kuverti našla vse izvide....Tolk mi je nerodno, da bi se najrajš kr v zemljo pogreznila user posted image
Tolk sem zmedena in pozabljiva zadnje čase, da mam ful dela sama s sabo user posted image
Kaj šele bo po vseh teh hormonih, bogi moj dragi user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.5.2011 20:18:26   
tisa116
Sva na istem Menopur 3 amp...
Mismis bo to vedla...jaz mam problem ker mojega ni od 6-9 junija...se da seme zmrznit za vsak slučaj ?lahko da bo šlo skozi lahko pa da bom glih takrat godna ha hauser posted image user posted image user posted image
Kako se da to rešit če katera ve

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.5.2011 20:27:23   
ananaska78
Hojla. Veliko sreče vsem kokoškam. Da super valite, potem pa skrbno grejete user posted image .
Pri meni je šel rjav izcedek v rdečega user posted image . Test je pozitiven, zdaj pa čakam ali se bo pikica obdržala...
Ima katera kak nasvet, poleg ležanja seveda?

Buska si že doma?

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.5.2011 21:20:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116

Mismis bo to vedla...jaz mam problem ker mojega ni od 6-9 junija...se da seme zmrznit za vsak slučaj ?lahko da bo šlo skozi lahko pa da bom glih takrat godna ha hauser posted image user posted image user posted image

kakor jaz vem, se da zamrzniti seme v LJ, poznam osebno vsaj dva primera, prvi primer je imel moški, ki je imel slabo seme, tega so pridobili s punkcijo in ga zamrznili, drugi primer pa je bil moški, ki je imel težave z oddajo semena na GK LJ (drugače pa ne), pa so mu ga tudi zamrznili za primer, če na dan punkcije ne bo mogel oddati semena. Zmeni se z partnerjevim andrologom

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.5.2011 21:21:37   
Cameleon
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116

tisa116 da se seme zamrzniti, midva ga imava zamrznjenega za vsak slučaj, če moj ne bi takrat imel nič v izlivu, je pa seveda bolje, če je sveže.

Joj joj joj Ananaska, močno držim pesti in mislim nateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.5.2011 21:22:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Ima katera kak nasvet, poleg ležanja seveda?

ga ni, razen da povečaš dozo prometriuma oz. utrogestana. Kaj pa so ti rekli na krvnem testu (sem pogledala na seznam, pa piše, da si v MB)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.5.2011 23:31:31   
ananaska78
O povečavi doze niso nič rekli... Jaz se pa tudi nisem spomnila.
Je pa to dober predlog in bom jutri poklicala v MB.
Hvala ti mismis user posted image .
Lahko noč vsem borkam!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 242
10.5.2011 7:00:51   
srečica17
[color=#000000 size=3]Ananaska močno držim pesti, da se mala pikica obdržiuser posted image
[color=#000000 size=3]Sanela……..ti si prava kokoška……18 celic….uauuser posted image user posted image user posted image
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Tisa…….najbolj da tvoj preskoči službeno izobraževanje (al kaj že ima)……pa bo seme svežeuser posted image
[color=#000000 size=3]Cameleon….srečno na punkciji in veliko celic!!!!user posted image
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Tecnobica lepo grej!user posted image
[color=#000000 size=3]Buska?????......upam, da si že domauser posted image
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Ninanana, smejka , latka…….nej se celice lepo delijo……user posted image user posted image user posted image
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Mihika…….še malo , še malo….Si ž kupila test??user posted image
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Žabica…..še malo pikanja pa bo…user posted image
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Mismis……naša mentorca…….dobro jutro!user posted image
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Dobro jutro tudi vsem ostalim borkam za črtice in pluske!user posted image user posted image user posted image
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]Jaz sem Ok , izcedkov nobenih, včeraj mi je bilo prvič po malem slabouser posted image user posted image user posted image . Upam, da je to dober znak!!!1
Še 2x grem spat, pa grem na UZ!

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 243
10.5.2011 7:03:46   
srečica17
Ajoj, kaj sem pa jaz to čarala? Zdej pa ne znam odčarat. Upam, da boste uspele prebrat!!!user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 244
10.5.2011 7:14:37   
mihika
dobro jutro moje punce...!

smo že na delu...z mislijo saj veste kje...vse ok...res se odlično počutim...včasih me nekaj špikne spodaj...drugače pa se držim....test pa me je tako strah probat...ne upam si ga kupit...bom v petek...takrat, bi pa res že moralo pokazat...!

lepo se imejte borke...in da bi vse ugledale ta magični ++++na koncu...!!!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 245
10.5.2011 7:44:41   
Anonimen
latka, v lekarni prosi, da ti naredijo fotokopijo recepta. Potem to in račun neseš na ZZZS, kjer ti dajo en obrazec za povrnitev stroškov (najbrž je tud kje na njihovi internetni strani). To je to. Ne sme pa biti datum vložitve vloge daljši od 3 mesecev po izdaji recepta.

tecnobica, tud men je bolj všeč. user posted image

(odgovor članu mihika)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
10.5.2011 8:16:37   
tecnobica
Evo mene s službe. Sem šla včeraj kar delat. Šefica je rekla, da kaj že norim na šihtu. Da naj bi ostala še malo doma. Pa sem ji rekla, da doma samo tuhtam, kaj bo, če bo in podobno. Sem pa se pazila, kaj delam. Čeprav, ko sem se peljala domov, me je malo bolelo tam spodaj. Pa to me tudi če sedim. Popoldne sva šla z mojim še na kratek izletek, da sem malo hodila, prav počasi, kot polžek. user posted image Danes zjutraj sem kot rožca. Joški me še zmeraj ful bolijo, spim tudi še ne. Se kar naprej nekaj obračam in imam take čudne sanje, da je vse zmešano. Za znanstveno fantastični film posnet.

Buska, upam, da si že doma, samo da se ti ne da it še na PC pogledat.

Tiste, ki imate danes preglede, punkcije, transferje in podobno, vso srečo. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
10.5.2011 9:13:37   
spelca82
Boste še mene dale na seznam? Bo 1. IVF v LJ, grem pa 27.5. na posvet k sestri Sonji. Kej več pa ne vem. Morem me pa s sabo vse izvide glede krvi mene in mojga, poleg tega pa še izvid mojega brisa. Sedaj mam pa še eno vprašanje. Kje dobim za njega in za bris napotnico, da bom imela izvide. Za mene izvid krvi za spb že mam, sem dobila predno so šli papirji na konzilij. Hvala za info.

Carpe diem!

Neposredna povezava do sporočila: 248
10.5.2011 9:43:21   
tecnobica
Naju so oba dali testirati za SPB kar takrat na zadnjem posvetu. Za bris me je pa poslal moj osebni g.

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 249
10.5.2011 9:45:36   
mihika
ananaska...močno držim pesti zate in za tvoji pikici...vse bo dobro...samo pozitivno !

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?