|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
10.5.2011 11:08:21   
frnikola982
Lep pozdravljene! Upam, da me sprejmete medse, čeprav bi mi bilo ljubše, če mi ne bi bilo treba biti tu :) Tudi sama čakam na 2. ICSI, 16.5.2011 imam posvet, da dobim napotnico. Prvi postopek (dolgi protokol)  sem pričela v januarju, oploditev je bila uspešna, vendar je bil na prvem UZ viden le rumenjakov mehurček, ki čez 10 dni ni bil nič večji, zato sem morala na čiščenje. Jaz sem pripravljena na nov boj, ampak ne vem če mi bojo že dovolili, ker sem po abraziji šele prejšnji teden dobila M.
Vsem vam pa želim dobrega počutja med postopki in da bo trud obrodil sadove.

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.5.2011 11:12:06   
frnikola982
Aja pa še eno vprašanje: ali katera ve, če je dokumentacija od prvega postopka shranjena v Leonišču? Da bo G videl, kako sem reagirala prvič... ali ni potrebno, da to pregleda? 

(odgovor članu frnikola982)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.5.2011 11:56:18   
ananaska78
Mihika hvala user posted image .
Najhujše je, ker samo čakaš in nič ne moreš pomagat... Izcedek je močnejši kot včeraj...
Kako gre tebi? Kakšen imaš občutek user posted image ?

Srečica17 in AjdaJakob kaj pa vidve? Je vse ok? Sta na bolniški ali delata?

(odgovor članu frnikola982)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.5.2011 11:59:37   
srečica17
Ananaska.....držim pesti......verjemi, še vedno se lahko dobro iztečeuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem od prejšnje srede doma na bolniški, prej sem pa skoz delala, tudi med punkcijo in transferjem.
Izcedka nimam nobenega, jemljem Prometrium na 8 ur, včeraj mi je bilo prvič slabo čez dan (malo), bradavičke imam občutljive, prsa rahlo napeta, trebuh tudi......pa vsake toliko časa me kaj špikne tam doluser posted image . V glanem, počutim se v redu. V četrtek popoldan imam pa prvi UZ, da vidimo kakšno je stanje.

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 10.5.2011 12:00:15 >

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.5.2011 12:58:46   
Buska
evo mene spet doma user posted image infuzija mi je pomgala ... zelodcek je sedaj v redu in sem skoraj kot rozica ... seznamcek bom tekom dneva posodobila, saj ste veeliko napisale, pa se nisem vsega prebrala ...

Bila sma tudi pri Resu, ki pravi, da je reakcija dobra (glede na moje do sedaj vedno slabo reagiranje) - na D jih je 5, vodilni 1 cm, na L sta 2, vodilni 1 cm ....

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.5.2011 13:05:39   
ananaska78
V četrtek bo sigurno vse kot mora biti user posted image . Vseeno bom držala pesti zateuser posted image user posted image user posted image .
Tu na ringaraji sem bolj nova in ne znam vsega najbolje uporabljati in iskati stare poste po forumih... Sem pa videla post od neke punce, ki je napisala da glede na to kaj vse si preživela si zaslužiš to nosečnost.
Rada bi te vprašala, če si imela kdaj SS in kako je to izgledalo?
Sem noseča 5.teden. Danes grem k moji ginekologinji po bolniško. Mi lahko naredi ultrazvok ali je to še prehitro?
Pa še eno vprašanje. Danes sem hotela kupit par testov za nosečnost. Ampak po moje je tako  brezveze, ker tudi če splavim (ali pa sem mogoče že) je HCG še prisoten v urinu in mi bo nosečnost še vseeno kazalo. Razmišljam prav?
Srečica, hvala ti za odgovore user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 256
10.5.2011 13:29:58   
srečica17
Ja, ananaska........brez veze delat teste, tudi kar nekaj časa po SS ti še kažejo pozitivno. Tako zgodej vergejtno G kaj dost ne bo videla......srčka prav gotovo ne.....mogoče pa rumenjakov mehurček, ne vem....
Lani sem imela SS v 10 tednu (prej je srček že bil). Krvavela nisem nič, so mi pa kar naenkrat zginili vsi nosečniški znaki. Zanosila sem pa v prvem poskusu. Po tem splavu nikakor nisem mogla zanosit. Moja G je predlagala umetno oploditev in dr. Reš je bil brzinski, da smo tale postopek speljali preko zavarovalnice.
Ker bom naslednji mesec stara 43 let, je to moj prvi in zadnji postopek, ki mi ga plača zavarovalnica.
In zaradi moje starosti tudi v nadaljne postopke (samoplačniške ) ne bi šla. Tako sva se s partnerjem dogovorila. Zato srčno upam, da se v četrtek na UZ pokaže en lali dva srčka in da speljem tole nosečnost do srečnega konca.
Sem pa cel postopek poslušala, da je možnost zanositve zaradi mojih let manj kot 5%.

Upam, da sem res taka srečica, da sem padla v tistih nekaj %.

ananaska........SREČNOuser posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 10.5.2011 13:31:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 257
10.5.2011 13:33:27   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

evo mene spet doma user posted image infuzija mi je pomgala ... zelodcek je sedaj v redu in sem skoraj kot rozica ... seznamcek bom tekom dneva posodobila, saj ste veeliko napisale, pa se nisem vsega prebrala ...

Bila sma tudi pri Resu, ki pravi, da je reakcija dobra (glede na moje do sedaj vedno slabo reagiranje) - na D jih je 5, vodilni 1 cm, na L sta 2, vodilni 1 cm ....

Buska dobrodošla nazaj na RR......in lepo ,da si spet doma. Veliko sreče naprej!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 258
10.5.2011 13:57:27   
ananaska78
Buska, dobrodošla doma user posted image .
Srečica, res ti želim da rata oz. sem prepričana, da si med 5% user posted image .
Imam pa še eno vprašanje. Kako je bilo pri SS - se ti je menstruacija vlila kot normalno ali si imela le izcedke in se je vlilo šele po parih dneh?

Hvala ti user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 259
10.5.2011 14:03:47   
srečica17
Ko sem bila noseča 6 tednov in pol sem imela en manjši krvav flekec na hlačkah in sem klicala G in sem šla k njej . Nardila mi je UZ in rekla, da je vse Ok, da srček bije.......in da pač ta rahla krvavitev nič ne pomeni. Enako sem imela rahlo krvavitev tudi pred 11 leti. ko sem bila noseča prvič in srečno rodila mojega sina. Zato temu nisem polagala posebnih pozornosti. Ko sem bila na začetku 10. tedna nosečnosti pa nisem več čutila nobenih nosečniških znakov (nabrekle prsi predvsem) in sem takoj rekla, nekaj je narobe. Nobene krvavitve, nobenega izcedka, nič!!!! Ko sem šla čez par dni na reden pregled h G , je ugotovila, da srček ne bije več. Naslednji dan sem šla na abrazijo.

Nobenih pravil ni. Lahko da veliko krvaviš in se plodek obdrži, lahko ni nič krvavitve in pride do SS.
Želim ti...........sej veš kaj , ane. Enega ali dva zdravauser posted image  konec leta al pa v začetku naslednjega!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 260
10.5.2011 14:04:34   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Ja, ananaska........brez veze delat teste, tudi kar nekaj časa po SS ti še kažejo pozitivno. Tako zgodej vergejtno G kaj dost ne bo videla......srčka prav gotovo ne.....mogoče pa rumenjakov mehurček, ne vem....
Lani sem imela SS v 10 tednu (prej je srček že bil). Krvavela nisem nič, so mi pa kar naenkrat zginili vsi nosečniški znaki. Zanosila sem pa v prvem poskusu. Po tem splavu nikakor nisem mogla zanosit. Moja G je predlagala umetno oploditev in dr. Reš je bil brzinski, da smo tale postopek speljali preko zavarovalnice.
Ker bom naslednji mesec stara 43 let, je to moj prvi in zadnji postopek, ki mi ga plača zavarovalnica.
In zaradi moje starosti tudi v nadaljne postopke (samoplačniške ) ne bi šla. Tako sva se s partnerjem dogovorila. Zato srčno upam, da se v četrtek na UZ pokaže en lali dva srčka in da speljem tole nosečnost do srečnega konca.
Sem pa cel postopek poslušala, da je možnost zanositve zaradi mojih let manj kot 5%.

Upam, da sem res taka srečica, da sem padla v tistih nekaj %.

ananaska........SREČNOuser posted image

Me je kar malo stisnilo pri srčku ko sem prebrala tvoj post. Srčno upam, da boš na UZ-u zagledala bitje srčka  in da se bo tvoja pikica ali dve lepo grele pod tvojim srčkom do konca.
Nisem pa vedela, da zavarovalnica krije postopek sam do 43-ega leta. To se mi zdi ful žalostno user posted image , še posebej za tiste, ki nimajo niti enega otročička.

Buska lepo, da se počutiš bolje in user posted image za folikle. Le tako naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
10.5.2011 15:15:14   
AjdaJakob
Pozdravljene,

pri meni ok, pojavljajo se novi znaki, kolcanje, rahla slabost zjutraj.

Ananaska78 drži se, tudi jaz sem imela izcedek, dokler ni konkretno, je ok, vsaj pri meni je bilo (oz. bom šele videla čez en teden na uz). Sem doma, čeprav se že veliko boljše počutim. Sem pa okoli poldneva zeeeeloooo utrujena in odspim kakšni 2 urci ;). Si težko predstavljam, kaj bom v službi naredila. Predvidevam, da po uspešnem UZ pričnem 8 ur.

Buska borka si in to do konca, želim, da se čimprej počutiš zdravo. Bravo za folikle! Bolje počasi in zanesljivo. Kvantiteta pri foliklih ni vedno kvaliteta. Zato ne skrbi, če jih ne bo veliko.

Srečica17 ful držim pestke za user posted image user posted image na UZ.

Frnikola982
držim pestke da pričneš upešen postopek!

Veliko pozitive vsem! Bodite srečne in sreča vas bo še raje obiskovala ;).user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil AjdaJakob -- 10.5.2011 15:18:58 >

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.5.2011 15:55:08   
mihika
drage moje...tako sem srečna, jočem od sreče...dočakala sem  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu AjdaJakob)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.5.2011 16:20:30   
tisa116
MIHIKA

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.5.2011 16:26:47   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: mihika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T A M  user posted image user posted image user posted image user posted image , želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.5.2011 17:25:22   
ninanana25
mihika ČEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM!!!!!!!
Jaz pa komaj čakam jutri na 8:00 ko grem iskat svojo pikico ali dve (vsaj upam, da se ne ponovi zgodba
izpred treh mesecev) ko sem odšla domou brez pikice:(
Držite pesti jaz pa jutri javim kako sem opravila:D

< Sporočilo je popravil ninanana25 -- 10.5.2011 17:26:15 >

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.5.2011 17:46:48   
Cameleon
mihika čestitam iz srca!!! Lepo in uspešno nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu ninanana25)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.5.2011 17:49:59   
Cameleon
Joj mene pa kr malo grabi nervoza, pa ne toliko zaradi punkcije kolikor zaradi narkoze. Sploh tiste intubacijea katera ve, če to delajo tudi pri tako kratki narkozi? A si je katera zadnji trenutek premislila in ni imela narkoze?

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.5.2011 18:10:52   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Joj mene pa kr malo grabi nervoza, pa ne toliko zaradi punkcije kolikor zaradi narkoze. Sploh tiste intubacijea katera ve, če to delajo tudi pri tako kratki narkozi? A si je katera zadnji trenutek premislila in ni imela narkoze?

Nč bat narkoze! Jaz sem bla tud en dan pred tem čist adijo, ampak ni prov nč groznega. Vse bo ok. Brez narkoze ti ne priporočam. Zadnjič sem se pogovarjala z eno, ki je bla na punkciji z eno, ki ni hotla narkoze, je bla menda punca čist adijo po punkciji. Tako da, jaz sem čist za, brez ne bi zdržala. Pa srečno!!!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.5.2011 18:12:00   
curkica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 270
10.5.2011 18:43:58   
*sanela*

Jaz mislim, da narkozo sploh ne rabiš. Jaz sem bila na punkciji in sploh ni tak bau bau. Dobiš itak protibolečinsko inekcijo. Po punkciji čutiš krče, take kot pri menstruaciji. Danes čutim mal pritiska dol, drugač pa je čist ok.
Držim pesti, da bo vse ok. in, da boš pridelala čimveč lepih jajčk.
Srečno

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.5.2011 18:51:26   
Aleda
Čestitke vsem srečkam nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Trepetalke za vas pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da vam uspe.

No tudi jaz nestrpno čakam da pričnem s postopkom, če bo vse vredu bo to naslednji ponedeljek.
Frnikola 982, a se me spomniš iz januarja/februarja? Tudi jaz sem bila takrat v postopku. Upam da boš lahko začela kmalu s postopkom. Glede dokumentacije, tudi jaz sem mislila, da ima moj G kakšne izvide kako je potekal postopek, kako sem reagirala, pa ni imel nič. Sem mu sama povedala kako je potekalo oz. da se imela samo dve celici. Rekel je, da mi bo v tem postopku povečal dozo puregona, samo na napotnico mi ni nič napisal, bom vidla kako bo tam ko mi bojo zdravila dajal, če ne bom pa sama omenila.
Imam tak občutek, da moraš kar sam biti malo siten pa se malo zanimat, če ne se lahko tut kakšna stvar malo zamuštra, ker nimajo pravih informacij.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.5.2011 18:57:00   
tecnobica

ka borka si in to do konca, želim, da se čimprej počutiš zdravo. Bravo za folikle! Bolje počasi in zanesljivo. Kvantiteta pri foliklih ni vedno kvaliteta. Zato ne skrbi, če jih ne bo veliko.

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.5.2011 18:57:26   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

O, lej jo. Si nazaj. Super user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.5.2011 18:59:40   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Nč bat narkoze! Jaz sem bla tud en dan pred tem čist adijo, ampak ni prov nč groznega. Vse bo ok. Brez narkoze ti ne priporočam. Zadnjič sem se pogovarjala z eno, ki je bla na punkciji z eno, ki ni hotla narkoze, je bla menda punca čist adijo po punkciji. Tako da, jaz sem čist za, brez ne bi zdržala. Pa srečno!!!

Jaz sem imela punkcijo brez kakršnegakoli zdravila, pomirjevala ali podobno. niti doma nisem nič vzela. Sicer sem imela "samo" dva folikla, ampak je blo za zdržat. A to dobite lokalno al kako?

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?