|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
23.5.2011 9:34:25   
*zabica*
@Mihika, Sanela user posted image user posted image user posted image žal mi je user posted image ...žal je tako, da je naš boj težak in neizprosen in da je na naši poti ogromno preprek....saj vesta kaj pravijo: kar te ne ubije, te okrepi user posted image user posted image user posted image Veliko volje in poz. energije vama želim, prosim ne obupajta, tole je bila le še ene stopnica na poti do user posted image
@Tečnobica: lepo beto ti želim user posted image
@Srečica: Vse dobro tudi tebi in naj dnevi do Uz čim prej minejo user posted image
@vse ostale: srečno na poti user posted image

< Sporočilo je popravil *zabica* -- 23.5.2011 9:35:57 >

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 576
23.5.2011 15:00:26   
tecnobica
mihikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.5.2011 15:00:53   
tecnobica
Evo me, user posted image . user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.5.2011 15:11:51   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Evo me, user posted image . user posted image

O kako lepo user posted image user posted image user posted image
Kolk je beta?

Neposredna povezava do sporočila: 579
23.5.2011 15:26:30   
tecnobica
541

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.5.2011 18:35:58   
ninanana25
MIHIKA in SANELA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TECNOBICA pa ČESTITAMMMM!!!! Zelo lepa Beta:D
Jaz imam pa še 2 dni pred sabo:( se vleče. Tako da držite pestke za sredo da bo plusek:D
Smejka držim pestke tudi zate:D In za vse ki ste v postopku

Neposredna povezava do sporočila: 581
23.5.2011 19:36:07   
curkica
Hojla, drage moje. Evo, grejemo 2 user posted image  user posted image , čez 14 dni test. Pa upajmo na najboljše!!!

Mihika in sanela, žal mi je tako takooooooo zelo zelo. Jaz sem ravno danes, ko sem ležala tam na tisti mizi in mi je dr. Reljič delal ET, je rekel, oba sta lepo preživela odmrznitev in zdaj bomo oba lepo vstavili. Pa sem rekla, da do te faze vedno pridemo brez problema, problem je potem, da ne obstanejo. Pa je rekel, enkrat pa bojo tudi pri vas, brez skrbi. user posted image  No ja, majhna tolažba more bit a ne?

U glavnem, glede zamrznjenčkov, je sitacija taka, mihika in sanela. Če sta imeli v tem postopku punkcijo, je treba počakat vsaj še 2 menstruacije, potem pa pokličeš tja, 1 dan M, pa poveš, da imaš zamrznjenčke in te naroči na UZ. 1 dan M moreš tudi začeti z estrofemom, zato je dobro, da ti že zdaj dajo recept, da imaš tablete pripravljene doma. Potem pa normalno, vsak dan te tablete, 10 dan UZ, dobiš utrogestan, in 7 dni zatem ET. No, tako nekako sem to jaz zdaj preštudirala, ker sem bila tokrat drugič z zamrznjenčki.

(odgovor članu ninanana25)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.5.2011 19:47:45   
upajoča
pozdravljene,
Zanima me če se držite diete oziroma nasvetov glede prehrane pri postopkih? Kaj je najbolj pomembno da bi izpustila pred punkcijo in ko bo ET. Ker se težko odpovem kavi- ups če se bom morala, pač se bom. Ali moraš v LJ s sabo imeti spalno srajco ko imaš punkcijo in potem pri ET.Nisem nikjer zasledila, verjetno ste pa že pisale o tem. Hvala za kakšen nasvet user posted image
lp upajoča

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
23.5.2011 20:11:04   
cukica
Upajoča v ljubljani rabiš imeti s seboj samo copate,ker ti dajo spalno srajco in haljo tam.Samo v primeru,da vas je veliko ti rečejo,da imej s seboj.Upam,da sem ti pomagala.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.5.2011 20:12:49   
cukica
curkica srečno s zamrznjenčki in lepo grej svoji pikici.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.5.2011 20:16:56   
upajoča
Hvala cukica, superuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 586
23.5.2011 20:54:54   
Smejka11
CB mi je pokazal user posted image . (Upam vsaj, da je rezultat realen?!!!!)

Mihika in Sanela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tečnobica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa do konca in še dlje!!!!

Srečica - tudi tebi pestke za uspešen UZ!!!

Ninanana - kako si?

Latka - vso srečo!!!!
Punce  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse!!!!

:S
Smejka11

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.5.2011 20:58:03   
tecnobica
Smejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda je realen? Zakaj ne bi bil? Kateri dan pa si?

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.5.2011 21:05:11   
Smejka11
Danes je 10 dan od ET (ET pa je bil 5 dan).

:S
Smejka11

Neposredna povezava do sporočila: 589
23.5.2011 21:08:04   
latka
tecnobica, smejka11,user posted image user posted image user posted image user posted image !
Srečno do konca obema!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 590
23.5.2011 21:17:41   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Hojla, drage moje. Evo, grejemo 2 user posted image  user posted image , čez 14 dni test. Pa upajmo na najboljše!!!

Mihika in sanela, žal mi je tako takooooooo zelo zelo. Jaz sem ravno danes, ko sem ležala tam na tisti mizi in mi je dr. Reljič delal ET, je rekel, oba sta lepo preživela odmrznitev in zdaj bomo oba lepo vstavili. Pa sem rekla, da do te faze vedno pridemo brez problema, problem je potem, da ne obstanejo. Pa je rekel, enkrat pa bojo tudi pri vas, brez skrbi. user posted image  No ja, majhna tolažba more bit a ne?

U glavnem, glede zamrznjenčkov, je sitacija taka, mihika in sanela. Če sta imeli v tem postopku punkcijo, je treba počakat vsaj še 2 menstruacije, potem pa pokličeš tja, 1 dan M, pa poveš, da imaš zamrznjenčke in te naroči na UZ. 1 dan M moreš tudi začeti z estrofemom, zato je dobro, da ti že zdaj dajo recept, da imaš tablete pripravljene doma. Potem pa normalno, vsak dan te tablete, 10 dan UZ, dobiš utrogestan, in 7 dni zatem ET. No, tako nekako sem to jaz zdaj preštudirala, ker sem bila tokrat drugič z zamrznjenčki.

Hvala za pojasnitev user posted image
In user posted image za lepe zmrznjenčke, držim pesti, da bo user posted image čez dva tedna.
Smejka in Tečnobica user posted image user posted image user posted image srečno do konca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.5.2011 6:33:50   
mihika
hvala punce za objemčke...!
sem včeraj že šla počasi malo športat na bicikl...sem že spet polna energija in elana za naprej..!
sanela...žal mi je zate !
tecnobica...smejka.
..čestitke in lepo nosečnost vama želim !
curkica..pridno grej..in plusek na koncu...!
srečica...kmalu boš vidla srčka...!
ninanana, cameleon, buska......čakamo na pluseka..!
latka...srečno..!

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
24.5.2011 7:02:24   
srečica17
mihika.....super, da si polna energije.......sam v začetku še mal počas bicikl gonuser posted image .....srečno z naprej!!!!
smejka čestitkeuser posted image user posted image user posted image ......zakaj pa CB neb parav pokazal??? vedno prav pokaže!

tečnobicauser posted image user posted image user posted image .......se vam pridružim pri januarkah, ko jutri viidim srčka na UZ.......a veste kak PDP bom imela????????.........1.1.2012user posted image user posted image

curkica lepo grej.....pa srečno!!!!user posted image

ninanana, buska in cameleon......še mal pa plusekuser posted image

sanela, drži se in kmalu v nove boje!!

Upajoča srečno udi tebi, jaz se nisem držala diete

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 24.5.2011 7:04:00 >

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.5.2011 9:39:08   
*sanela*
mihika le tako pozitivno naprej user posted image user posted image user posted image

srečica komaj čakam, da nam jutri napišeš kako si videla svojega user posted image  in user posted image

Moja user posted image  še vedno lije kot iz škafa user posted image . Sam naj se vse lepo sčisti, da gremo lahko naprej user posted image . Danes pokličem svojo g. in upam, da bom čimprej prišla na vrsto za zmrznjenčka user posted image .
Lep dan želim, uživajte v tako lepem dnevu user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.5.2011 10:20:25   
Cameleon
Mihikauser posted image user posted image
Sanelauser posted image user posted image

Zame je tudi bilo neuspešno user posted image tečka prišla točno na minuto.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.5.2011 10:57:48   
latka
Ne bomo obupale, bomo skupaj šle po eskimčke ali pa kar od začetka, pa do srečnega konca!!!user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.5.2011 11:27:45   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Mihikauser posted image user posted image
Sanelauser posted image user posted image

Zame je tudi bilo neuspešno user posted image tečka prišla točno na minuto.

Žal mi je, da je prišla user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.5.2011 11:30:23   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Ne bomo obupale, bomo skupaj šle po eskimčke ali pa kar od začetka, pa do srečnega konca!!!user posted image

Tako se govori user posted image user posted image user posted image
Tudi nam bo ratalo user posted image , enkrat ziher bo user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.5.2011 11:45:04   
srečica17
Cameleonuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam rata vsem ......ČIMPREJE!!!!!!!!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.5.2011 13:03:03   
cukica
Punce vsem,ki vam ni uspelo žal mi je in vem kako vam je.Drgač pa le pogumno vem,da vsak nov začetek je težak ti pa ,da moči.Sami mi je ratalo v 6.poizkusi in to z našim zadnjim 6 zamrznjenčkom.Sem pa zato toliko bolj vesela,ker sem vstrajala.Vse skupaj nam da moči,da se borimo za te naše težko pričakovane otročke.Zato le pogumno naprej.
Sama sem se ravno zato odločila,da grem poizkusit še enkrat,da bo ta najina pikica dobila bratca ali sestrico.Pa če ne bo takoj ratalo bomo pač poizkušal dokler ne bo.

Ostalim pa čestitke in lepo nosečnost do konca,...
Vsem,ki pa ste v postopku ali boste štartali pa srečno,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?