![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:29:53
|
|
|
|
katy83
|
mnjami...z dragim sva na solati z jajčko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:31:00
|
|
|
|
katy83
|
aja, Matcar, kaj pa jutri okoli 17. si doma? sem v Mb, pa bi mogoče prišla okoli...sicer se mi bo mudilo, ampak da te vzamem ta vozek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:38:28
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:39:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. kondom... jaz bom tud to varjanto probala, ni druge, samo kaj ko se moj upira
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:41:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? se mi nekak dozdeva, da je to en velik faktor za njih saj po eni strani mi je nekak logično, ampak vseeno bi mogli malo upoštevat...ne vem 4 otroci, 4 carski rezi, nevarnost v bodoče Kolko mi je rekla danes,ni nobene nevarnosti. zanimivo Je ne?Saj nisem vedla,al se naj smejim al kaj naj?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:41:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj si imela fejst komplikacije? moja sestrična tudi se ji je kri nabirala nekje v telesu, ker baje čist zgubiš menstruacijo pri mireni..ne vem, baba čula, baba rekla
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:42:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Matcar, kaj pa jutri okoli 17. si doma? sem v Mb, pa bi mogoče prišla okoli...sicer se mi bo mudilo, ampak da te vzamem ta vozek Ja,sem,zaenkrat.V planu nimam nič.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:43:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. kondom... jaz bom tud to varjanto probala, ni druge, samo kaj ko se moj upira Ma,ni šanse s tem.te raje ne sexam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:43:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? se mi nekak dozdeva, da je to en velik faktor za njih saj po eni strani mi je nekak logično, ampak vseeno bi mogli malo upoštevat...ne vem 4 otroci, 4 carski rezi, nevarnost v bodoče Kolko mi je rekla danes,ni nobene nevarnosti. zanimivo Je ne?Saj nisem vedla,al se naj smejim al kaj naj? res noro
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:43:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj si imela fejst komplikacije? moja sestrična tudi se ji je kri nabirala nekje v telesu, ker baje čist zgubiš menstruacijo pri mireni..ne vem, baba čula, baba rekla Kolko vem,jo naša Bambi tudi ima,pa nima težav,kolko smo se menle.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:44:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. kondom... jaz bom tud to varjanto probala, ni druge, samo kaj ko se moj upira Ma,ni šanse s tem.te raje ne sexam. zakaj ne?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:44:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? se mi nekak dozdeva, da je to en velik faktor za njih saj po eni strani mi je nekak logično, ampak vseeno bi mogli malo upoštevat...ne vem 4 otroci, 4 carski rezi, nevarnost v bodoče Kolko mi je rekla danes,ni nobene nevarnosti. zanimivo Je ne?Saj nisem vedla,al se naj smejim al kaj naj? res noro Ja,nimaš besed sploh.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:44:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj si imela fejst komplikacije? moja sestrična tudi se ji je kri nabirala nekje v telesu, ker baje čist zgubiš menstruacijo pri mireni..ne vem, baba čula, baba rekla Kolko vem,jo naša Bambi tudi ima,pa nima težav,kolko smo se menle. ja eni nimajo...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:45:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. kondom... jaz bom tud to varjanto probala, ni druge, samo kaj ko se moj upira Ma,ni šanse s tem.te raje ne sexam. zakaj ne? Ne vem,upirajo se mi že od kar sem spolno aktivna.Mojemu ravnotak.Sma sicer probala,ampak ni šanse,ne morema.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:45:52
|
|
|
|
arabela*
|
utrujena.....prej vzela nalgesin za ledvico in je boljše.... imeli obisk do devete, pol pa brzake.....zdaj spita obe, jaz pa malo rr, začuda ne blokira
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:46:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. kondom... jaz bom tud to varjanto probala, ni druge, samo kaj ko se moj upira Ma,ni šanse s tem.te raje ne sexam. zakaj ne? Ne vem,upirajo se mi že od kar sem spolno aktivna.Mojemu ravnotak.Sma sicer probala,ampak ni šanse,ne morema. ma no ja...saj ni tak grozno ampak bolje išta nego ništa
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:47:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj si imela fejst komplikacije? moja sestrična tudi se ji je kri nabirala nekje v telesu, ker baje čist zgubiš menstruacijo pri mireni..ne vem, baba čula, baba rekla Kolko vem,jo naša Bambi tudi ima,pa nima težav,kolko smo se menle. ja eni nimajo... Ne vem,je različno.jaz sem imela po Lei maternični vložek(baje ni isto kot mirena),pa sem bila super zadovoljna,kot da nimam nič,3 dni menzo,pa še to čist rahlo.Vglavnem,superzadovoljna.Zato bom pač po porodu poskusla spet,pa bomo vidli,kaj bo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:48:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya utrujena.....prej vzela nalgesin za ledvico in je boljše.... imeli obisk do devete, pol pa brzake.....zdaj spita obe, jaz pa malo rr, začuda ne blokira za ledvico.Meni pa že lep čas vredi dela ta RR.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:50:11
|
|
|
|
matcar
|
Nič,"vidla" sem vas,grem počasi spat,ker sem prejšnjo noč spala ravno nič. Upam,da bo nocoj boljše. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:51:08
|
|
|
|
majakla
|
Čer Smo že navajeni, da so pri nas neka čudna pravila in ko kaj rabiš ne gre, ker se jih vsi ful držijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:57:21
|
|
|
|
katy83
|
čer Majakla in Saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:58:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,"vidla" sem vas,grem počasi spat,ker sem prejšnjo noč spala ravno nič. Upam,da bo nocoj boljše. Nočko! nočko te jutri pokličem, če bom imela čas, da pridem, pa če boš doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:59:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je vse! pomeni, pomeni...pojdi na google pa preberi Ne pomeni nič,včasih so bile to vaške vraže.verjamem pa bolj ljudem,kot pa googlu. kak češ...saj ljudje so tisti ki pravijo kaj pomeni sova ali čuk...pa saj ni važno ti ne verjameš, jaz ne verjamem...samo ljudje so google...
< Sporočilo je popravil botrca -- 16.5.2011 22:00:06 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 22:01:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je vse! pomeni, pomeni...pojdi na google pa preberi Ne pomeni nič,včasih so bile to vaške vraže.verjamem pa bolj ljudem,kot pa googlu. no, to pa ne bo držalo...sova ali čuk (nisem ziher kateri od njiju) pomenita smrt...ne bi vedela, če ne bi 1 dan preden je od mojega očima hčerka v komo padla moja mama slišala sove in je potem babica povedala, da to pomeni verjetno pa se te vraže malo razlikujejo po krajih...tako kot mnogo drugih, tako da verjame, da mogoče tudi vrana pomeni to točno tako
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 22:05:28
|
|
|
|
katy83
|
o, botrca, čer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.