![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 13:19:23
|
|
|
|
majakla
|
Zaj pa sem radovedna ... hihihi. Dober dan vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 13:22:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj si v sredo popoldan okoli 18.ure doma? Ko grem na faks, bi se samo usput oglasla po vozek. če gre??? Sicer še ni ziher, ampak mislim, da mi bo šlo skozi. Sem doma,ja.Sem pa te že hotla klicat,ker mi stara2 gnjavita 100/h zaj.Najprej sranje naredita,zaj pa tečnarita.Me tak dvigne tako. Vglavnem,v planu nič nimam,bom doma. kaj ti gnjavita? glede vozeka al kaj Ja,glede vozička! kaj te nisi prej rekla? Bi prišla prej po njega, če je napoti. Eh,saj pravim,da sta smotana. Ne se sekirat,nima smisla,boš ko boš.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 13:23:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zaj pa sem radovedna ... hihihi. Dober dan vsem Dober dan nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 13:24:29
|
|
|
|
matcar
|
Mater,kak me mantra nos,pa dihanje,sploh nimam okusa nič. Glavno,da sem se najedla,čeprav ne vem(no,razen vizualno),kaj sem jedla.Upam,da sem vredi naredla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 16:21:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar čeprav ne vem(no,razen vizualno),kaj sem jedla.Upam,da sem vredi naredla.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 16:24:05
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Včeraj bla preveč crkjena da bi se sploh javla. Današnji šiht fajn za spočit. Zdaj pa grem posodo pomit pol pa k mojima nekaj porihtat pa počasi domov. Se še bom probala javit.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 19:16:43
|
|
|
|
ly117
|
Matcar rabiš hojico?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 19:24:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar rabiš hojico? Ja,bi prosla,ker mi je Saš mojo kaskadersko zlomo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 19:26:01
|
|
|
|
matcar
|
No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 19:56:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 19:57:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar rabiš hojico? Ja,bi prosla,ker mi je Saš mojo kaskadersko zlomo. Dobiš.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:03:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. Ja,ni kaj rečt.Stradala pa nemsexa,če to misliš. Ne vem,mogoče bo moj šel na vazektomijo,al pa bom si dala mireno vstavit!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:03:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar rabiš hojico? Ja,bi prosla,ker mi je Saš mojo kaskadersko zlomo. Dobiš. Ok,tnx!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:21:31
|
|
|
|
katy83
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:22:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. nekak sem to pričakovala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:22:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. Ja,ni kaj rečt.Stradala pa nemsexa,če to misliš. Ne vem,mogoče bo moj šel na vazektomijo,al pa bom si dala mireno vstavit! jaz si jo grem naslednji mesec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:30:18
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:32:12
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. Ja,ni kaj rečt.Stradala pa nemsexa,če to misliš. Ne vem,mogoče bo moj šel na vazektomijo,al pa bom si dala mireno vstavit! jaz si jo grem naslednji mesec Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:40:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. Ja,ni kaj rečt.Stradala pa nemsexa,če to misliš. Ne vem,mogoče bo moj šel na vazektomijo,al pa bom si dala mireno vstavit! jaz si jo grem naslednji mesec Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? hvala kaj si imela fejst komplikacije?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:42:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? se mi nekak dozdeva, da je to en velik faktor za njih saj po eni strani mi je nekak logično, ampak vseeno bi mogli malo upoštevat...ne vem 4 otroci, 4 carski rezi, nevarnost v bodoče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 20:48:25
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. Ja,ni kaj rečt.Stradala pa nemsexa,če to misliš. Ne vem,mogoče bo moj šel na vazektomijo,al pa bom si dala mireno vstavit! jaz si jo grem naslednji mesec Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? hvala kaj si imela fejst komplikacije? Ja, 6 tednov, od tega 5 tednov krvavitev srednje močne menstruacije (ne pacanje), pol 1 teden nič, pol pa takšna krvavitev, da mi je padla ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:24:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. Ja,ni kaj rečt.Stradala pa nemsexa,če to misliš. Ne vem,mogoče bo moj šel na vazektomijo,al pa bom si dala mireno vstavit! jaz si jo grem naslednji mesec Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? Jap,zaradi starosti,pa kr nimam medicinskih razlogov-baje!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:25:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? se mi nekak dozdeva, da je to en velik faktor za njih saj po eni strani mi je nekak logično, ampak vseeno bi mogli malo upoštevat...ne vem 4 otroci, 4 carski rezi, nevarnost v bodoče Kolko mi je rekla danes,ni nobene nevarnosti.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:28:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,meni pa so zavrnili sterilizacijo.Komaj pri 35-tem lahko grem spet ponovno na komisijo.Do takrat pa ne vem,kaj bom. Lizala sladoled skozi šipo ali pa suše 4 leta. No šalo na stran. Saj ne vem kaj naj ti rečem razen da mi je žal. Ja,ni kaj rečt.Stradala pa nemsexa,če to misliš. Ne vem,mogoče bo moj šel na vazektomijo,al pa bom si dala mireno vstavit! jaz si jo grem naslednji mesec Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? hvala kaj si imela fejst komplikacije? Ja, 6 tednov, od tega 5 tednov krvavitev srednje močne menstruacije (ne pacanje), pol 1 teden nič, pol pa takšna krvavitev, da mi je padla ven ojoj, to je tudi možno al kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 21:28:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Matcar bad za sterilizacijo. Pri mireni pa obema več sreče, kot sem jo imela jaz Matcar, pa a poveš s kakšno obrazložitvijo? Samo starost ja ne more bit faktor, ali? se mi nekak dozdeva, da je to en velik faktor za njih saj po eni strani mi je nekak logično, ampak vseeno bi mogli malo upoštevat...ne vem 4 otroci, 4 carski rezi, nevarnost v bodoče Kolko mi je rekla danes,ni nobene nevarnosti. zanimivo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.