![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 12:37:18
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, kak pa paše spat do 12h! ko v starih dobrih časih . sem spravljala petkovo noč noter, ko sem šla spat šele v soboto zjutraj ob 6h in spala le 2 uri. dragi je imel poker night pri nas in je bilo tako zanimivo, da sploh nisem bila zaspana. in je bila naenkrat ura 5 zjutraj, ko so se spokali domov. tak da je blo treba nadoknadit to noč. kaj bomo pa danes jedli? sploh se mi ne da razmišljat, še manj pa kuhat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 13:33:50
|
|
|
|
botrca
|
Saraya super, da je r.d. uspel... Bambixxx bravo za uživanje ...za kosilo pa naredi nekaj na hitro ali pa telefon v roke pa dostava na dom
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 14:06:00
|
|
|
|
bambixxx
|
smo se odločili da bo golaž in polenta za kosilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 15:51:57
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Končno mi je ratalo do compa prit,se vidi,da še ostali spijo. Včeraj sem pa itak Erosong gledala in šla tudi spat danes ob pol 1-h zjutraj.Vstala ob pol 7-h,je bil Saš že auf,pol pa malo na relax,v štacuno skočla,pa šla kuhat.Omaro sem si vmes v red spravla,pol po kosilu pa počitek. Ja,danes pa mora bit dež,če je pohcana Zofka! Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je vse!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 19:14:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx smo se odločili da bo golaž in polenta za kosilo mmmmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 19:16:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je vse! pomeni, pomeni...pojdi na google pa preberi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 19:50:42
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer vsem skupaj. Danes je pa bil en tak hudo lenoben dan, da je kr groza, polovico sem ga itak prespala Aja, sem pa jutri v MB. Imam sicer dopoldne neke obveznosti, pomoje kakšno urco, tako da računam, da bom tam nekej ob 11h fraj. kakšna kava?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 19:55:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx smo se odločili da bo golaž in polenta za kosilo mmmmmmmm ja no, ni blo glih ne vem kaj, se vidi da se mi ni dalo. je pa blo za pojest, to je glavno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 19:56:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Aja, sem pa jutri v MB. Imam sicer dopoldne neke obveznosti, pomoje kakšno urco, tako da računam, da bom tam nekej ob 11h fraj. kakšna kava? jaz načeloma lahko. imam tudi neke obveznosti dopoldne, ampak mislim, da bom tudi do 11h gotova. pokliči!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 22:41:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je vse! pomeni, pomeni...pojdi na google pa preberi Ne pomeni nič,včasih so bile to vaške vraže.verjamem pa bolj ljudem,kot pa googlu.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 15.5.2011 22:42:45
|
|
|
|
matcar
|
Talente pogledala,na pol sicer,zaj pa pičim spat.Se ju3 tipkamo! Nočko!
< Sporočilo je popravil matcar -- 15.5.2011 22:43:03 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 8:32:41
|
|
|
|
koala
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 10:59:13
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Ne spušča me več na rr..včeraj spet cel večer ne, pa niso več diht....mislim, prava loterija, da sploh lahko pridem sem Z M sva doma, mene full ledvica boli in bova malo počivale, druga ne preostane
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 11:08:04
|
|
|
|
katy83
|
dan, da vas malo pozdravim. Smo se čez vikend malo potepali, babice in dedke obdelali , drugače nič posebnega. Ta teden imam spet neka rihtanja - jutri sestanek na zavodu, v sredo grem na faks, pa še na občino moram porihtat it za osnovno zavarovanje, v četrtek gremo na rd, in spet bo vikend. Danes popoldan bova z dragim flance solate in paradjza posadila in bomo imeli naš prvi vrtiček.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 11:10:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je vse! pomeni, pomeni...pojdi na google pa preberi Ne pomeni nič,včasih so bile to vaške vraže.verjamem pa bolj ljudem,kot pa googlu. no, to pa ne bo držalo...sova ali čuk (nisem ziher kateri od njiju) pomenita smrt...ne bi vedela, če ne bi 1 dan preden je od mojega očima hčerka v komo padla moja mama slišala sove in je potem babica povedala, da to pomeni verjetno pa se te vraže malo razlikujejo po krajih...tako kot mnogo drugih, tako da verjame, da mogoče tudi vrana pomeni to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 11:11:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Ne spušča me več na rr..včeraj spet cel večer ne, pa niso več diht....mislim, prava loterija, da sploh lahko pridem sem Z M sva doma, mene full ledvica boli in bova malo počivale, druga ne preostane joj, to pa poznam daj pij dosti, pa probaj kako brezalkoholno pivo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 11:13:17
|
|
|
|
katy83
|
Matcar, kaj si v sredo popoldan okoli 18.ure doma? Ko grem na faks, bi se samo usput oglasla po vozek. če gre??? Sicer še ni ziher, ampak mislim, da mi bo šlo skozi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 11:30:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je vse! pomeni, pomeni...pojdi na google pa preberi Ne pomeni nič,včasih so bile to vaške vraže.verjamem pa bolj ljudem,kot pa googlu. no, to pa ne bo držalo...sova ali čuk (nisem ziher kateri od njiju) pomenita smrt...ne bi vedela, če ne bi 1 dan preden je od mojega očima hčerka v komo padla moja mama slišala sove in je potem babica povedala, da to pomeni verjetno pa se te vraže malo razlikujejo po krajih...tako kot mnogo drugih, tako da verjame, da mogoče tudi vrana pomeni to vem, da je nekoč nekaj pomenilo... zanimalo me je zato, ker pri nas se toi vsak dan sliši, pa ne vem al je sova al čuk al kaj....poje vsak dan, kot ostale price..... res, da je v vseh teh mescih samo riba poginila......
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 11:32:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Ne spušča me več na rr..včeraj spet cel večer ne, pa niso več diht....mislim, prava loterija, da sploh lahko pridem sem Z M sva doma, mene full ledvica boli in bova malo počivale, druga ne preostane joj, to pa poznam daj pij dosti, pa probaj kako brezalkoholno pivo mah če verjemeš al ne sem imela zdaj 7 let mir......upam, da se ne ponovijo kamni spet.., upam, da je samo kako vnetje..ne vem
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 11:57:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj si v sredo popoldan okoli 18.ure doma? Ko grem na faks, bi se samo usput oglasla po vozek. če gre??? Sicer še ni ziher, ampak mislim, da mi bo šlo skozi. Sem doma,ja.Sem pa te že hotla klicat,ker mi stara2 gnjavita 100/h zaj.Najprej sranje naredita,zaj pa tečnarita.Me tak dvigne tako. Vglavnem,v planu nič nimam,bom doma.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 11:58:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je vse! pomeni, pomeni...pojdi na google pa preberi Ne pomeni nič,včasih so bile to vaške vraže.verjamem pa bolj ljudem,kot pa googlu. no, to pa ne bo držalo...sova ali čuk (nisem ziher kateri od njiju) pomenita smrt...ne bi vedela, če ne bi 1 dan preden je od mojega očima hčerka v komo padla moja mama slišala sove in je potem babica povedala, da to pomeni verjetno pa se te vraže malo razlikujejo po krajih...tako kot mnogo drugih, tako da verjame, da mogoče tudi vrana pomeni to vem, da je nekoč nekaj pomenilo... zanimalo me je zato, ker pri nas se toi vsak dan sliši, pa ne vem al je sova al čuk al kaj....poje vsak dan, kot ostale price..... res, da je v vseh teh mescih samo riba poginila...... Ja,nekoč sova,čuk nič ni pomeno.Take imam jaz informacije.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 11:59:14
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa skuham na brzake,pol pa pičim na komisijo-spet! Upam,da mi zdaj odobrijo,če ne jih bom poslala nekam,satane!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 12:40:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj si v sredo popoldan okoli 18.ure doma? Ko grem na faks, bi se samo usput oglasla po vozek. če gre??? Sicer še ni ziher, ampak mislim, da mi bo šlo skozi. Sem doma,ja.Sem pa te že hotla klicat,ker mi stara2 gnjavita 100/h zaj.Najprej sranje naredita,zaj pa tečnarita.Me tak dvigne tako. Vglavnem,v planu nič nimam,bom doma. kaj ti gnjavita? glede vozeka al kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 12:52:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj si v sredo popoldan okoli 18.ure doma? Ko grem na faks, bi se samo usput oglasla po vozek. če gre??? Sicer še ni ziher, ampak mislim, da mi bo šlo skozi. Sem doma,ja.Sem pa te že hotla klicat,ker mi stara2 gnjavita 100/h zaj.Najprej sranje naredita,zaj pa tečnarita.Me tak dvigne tako. Vglavnem,v planu nič nimam,bom doma. kaj ti gnjavita? glede vozeka al kaj Ja,glede vozička!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 16.5.2011 13:18:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj si v sredo popoldan okoli 18.ure doma? Ko grem na faks, bi se samo usput oglasla po vozek. če gre??? Sicer še ni ziher, ampak mislim, da mi bo šlo skozi. Sem doma,ja.Sem pa te že hotla klicat,ker mi stara2 gnjavita 100/h zaj.Najprej sranje naredita,zaj pa tečnarita.Me tak dvigne tako. Vglavnem,v planu nič nimam,bom doma. kaj ti gnjavita? glede vozeka al kaj Ja,glede vozička! kaj te nisi prej rekla? Bi prišla prej po njega, če je napoti.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.