|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
15.5.2011 12:37:18   
bambixxx
Dobro jutro,

kak pa paše spat do 12h! ko v starih dobrih časih user posted image . sem spravljala petkovo noč noter, ko sem šla spat šele v soboto zjutraj ob 6h in spala le 2 uri. dragi je imel poker night pri nas in je bilo tako zanimivo, da sploh nisem bila zaspana. in je bila naenkrat ura 5 zjutraj, ko so se spokali domov. tak da je blo treba nadoknadit to noč.
kaj bomo pa danes jedli? sploh se mi ne da razmišljat, še manj pa kuhat...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
15.5.2011 13:33:50   
botrca
Saraya super, da je r.d. uspel...user posted image user posted image user posted image

Bambixxx bravo za uživanje user posted image user posted image user posted image ...za kosilo pa naredi nekaj na hitro ali pa telefon v roke pa dostava na dom user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
15.5.2011 14:06:00   
bambixxx
smo se odločili da bo golaž in polenta za kosilo

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
15.5.2011 15:51:57   
matcar
Dan!

Končno mi je ratalo do compa prit,se vidi,da še ostali spijo.user posted image Včeraj sem pa itak Erosong gledala in šla tudi spat danes ob pol 1-h zjutraj.Vstala ob pol 7-h,je bil Saš že auf,pol pa malo na relax,v štacuno skočla,pa šla kuhat.Omaro sem si vmes v red spravla,pol po kosilu pa počitek.
Ja,danes pa mora bit dež,če je pohcana Zofka!user posted image

Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je  vse!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
15.5.2011 19:14:49   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

mmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
15.5.2011 19:16:18   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Aja,sem pozabla povedat,ko smo zadnjič o teh vranah debatirali.Vrane pomenijo to,kar sem napisala že zadnjič,sova ali čuk pa ne pomeni nič.Včasih je bila vraža glede sove podobna vrani,to pa je  vse!

pomeni, pomeni...pojdi na google pa preberi user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
15.5.2011 19:50:42   
Arwenko
Čer vsem skupaj.

Danes je pa bil en tak hudo lenoben dan, da je kr groza, polovico sem ga itak prespala user posted image

Aja, sem pa jutri v MB. Imam sicer dopoldne neke obveznosti, pomoje kakšno urco, tako da računam, da bom tam nekej ob 11h fraj. kakšna kava?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
15.5.2011 19:55:26   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

mmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

ja no, ni blo glih ne vem kaj, se vidi da se mi ni dalo. je pa blo za pojest, to je glavno user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
15.5.2011 19:56:40   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Aja, sem pa jutri v MB. Imam sicer dopoldne neke obveznosti, pomoje kakšno urco, tako da računam, da bom tam nekej ob 11h fraj. kakšna kava?

jaz načeloma lahko. imam tudi neke obveznosti dopoldne, ampak mislim, da bom tudi do 11h gotova. pokliči! user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
15.5.2011 22:41:57   
matcar

Ne pomeni nič,včasih so bile to vaške vraže.verjamem pa bolj ljudem,kot pa googlu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
15.5.2011 22:42:45   
matcar
Talente pogledala,na pol sicer,zaj pa pičim spat.Se ju3 tipkamo!

Nočko!

< Sporočilo je popravil matcar -- 15.5.2011 22:43:03 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
16.5.2011 8:32:41   
koala
Jutro!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
16.5.2011 10:59:13   
arabela*
Danuser posted image

Ne spušča me več na rr..včeraj spet cel večer ne, pa niso več diht....mislim, prava loterija, da sploh lahko pridem semuser posted image

Z M sva doma, mene full ledvica boli in bova malo počivale, druga ne preostaneuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
16.5.2011 11:08:04   
katy83
dan, da vas malo pozdravim.
Smo se čez vikend malo potepali, babice in dedke obdelaliuser posted image , drugače nič posebnega.

Ta teden imam spet neka rihtanja - jutri sestanek na zavodu, v sredo grem na faks, pa še na občino moram porihtat it za osnovno zavarovanje, v četrtek gremo na rd, in spet bo vikend. user posted image user posted image

Danes popoldan bova z dragim flance solate in paradjza posadila in bomo imeli naš prvi vrtiček. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
16.5.2011 11:10:43   
katy83

Ne pomeni nič,včasih so bile to vaške vraže.verjamem pa bolj ljudem,kot pa googlu.

no, to pa ne bo držalo...sova ali čuk (nisem ziher kateri od njiju) pomenita smrt...ne bi vedela, če ne bi 1 dan preden je od mojega očima hčerka v komo padla moja mama slišala sove in je potem babica povedala, da to pomeni
verjetno pa se te vraže malo razlikujejo po krajih...tako kot mnogo drugih, tako da verjame, da mogoče tudi vrana pomeni touser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
16.5.2011 11:11:37   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danuser posted image

Ne spušča me več na rr..včeraj spet cel večer ne, pa niso več diht....mislim, prava loterija, da sploh lahko pridem semuser posted image

Z M sva doma, mene full ledvica boli in bova malo počivale, druga ne preostaneuser posted image

user posted image   joj, to pa poznamuser posted image   daj pij dosti, pa probaj kako brezalkoholno pivouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
16.5.2011 11:13:17   
katy83
Matcar, kaj si v sredo popoldan okoli 18.ure doma? Ko grem na faks, bi se samo usput oglasla po vozek. če gre???  Sicer še ni ziher, ampak mislim, da mi bo šlo skozi. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
16.5.2011 11:30:43   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

no, to pa ne bo držalo...sova ali čuk (nisem ziher kateri od njiju) pomenita smrt...ne bi vedela, če ne bi 1 dan preden je od mojega očima hčerka v komo padla moja mama slišala sove in je potem babica povedala, da to pomeni
verjetno pa se te vraže malo razlikujejo po krajih...tako kot mnogo drugih, tako da verjame, da mogoče tudi vrana pomeni touser posted image

vem, da je nekoč nekaj pomenilo...
zanimalo me je zato, ker pri nas se toi vsak dan sliši, pa ne vem al je sova al čuk al kaj....poje vsak dan, kot ostale price.....
res, da je v vseh teh mescih samo riba poginila......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
16.5.2011 11:32:06   
arabela*

Danuser posted image

user posted image   joj, to pa poznamuser posted image   daj pij dosti, pa probaj kako brezalkoholno pivouser posted image

mah če verjemeš al ne sem imela zdaj 7 let mir......upam, da se ne ponovijo kamni spet.., upam, da je samo kako vnetje..ne vemuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
16.5.2011 11:57:37   
matcar

Matcar, kaj si v sredo popoldan okoli 18.ure doma? Ko grem na faks, bi se samo usput oglasla po vozek. če gre???  Sicer še ni ziher, ampak mislim, da mi bo šlo skozi. user posted image
Sem doma,ja.Sem pa te že hotla klicat,ker mi stara2 gnjavita 100/h zaj.Najprej sranje naredita,zaj pa tečnarita.Me tak dvigne tako.user posted image Vglavnem,v planu nič nimam,bom doma.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
16.5.2011 11:58:19   
matcar

vem, da je nekoč nekaj pomenilo...
zanimalo me je zato, ker pri nas se toi vsak dan sliši, pa ne vem al je sova al čuk al kaj....poje vsak dan, kot ostale price.....
res, da je v vseh teh mescih samo riba poginila......user posted image
Ja,nekoč sova,čuk nič ni pomeno.Take imam jaz informacije.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
16.5.2011 11:59:14   
matcar
Jaz pa skuham na brzake,pol pa pičim na komisijo-spet!user posted image Upam,da mi zdaj odobrijo,če ne jih bom poslala nekam,satane!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
16.5.2011 12:40:12   
katy83

Sem doma,ja.Sem pa te že hotla klicat,ker mi stara2 gnjavita 100/h zaj.Najprej sranje naredita,zaj pa tečnarita.Me tak dvigne tako.user posted image Vglavnem,v planu nič nimam,bom doma.user posted image

kaj ti gnjavita? glede vozeka al kajuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
16.5.2011 12:52:30   
matcar

Ja,glede vozička!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
16.5.2011 13:18:31   
katy83

Ja,glede vozička!user posted image

kaj te nisi prej rekla? Bi prišla prej po njega, če je napoti.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.