![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 10:01:30
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , še vedno ob kavici, ker smo bolj dolgo spali...do 8.20 . Janu se spravljam dat kapljice, malo sem pospravljala "usput"...pa še sesanje me čaka, perilo...posoda . Rina22...tudi jaz sem imela "žive sanje" prejšnjo noč in zaradi tega sem se tudi zbudila z glavobolom...slabe volje, depresivna...križ me boli da sem zadnje dni še samo na tabletah, menzo sem dobila na izletu v ponedeljek...eh...vsega se mi je naenkrat nabralo. Z mojim se kregava...ma ni da ni. Delat bi rada šla pa ne morem ...muči me operacija na hrbtenici... . Uh...ne bom več jamrala...dovolj. Mislim pa, da je res prisoten strah v normalnem življenju od izgube partnerja. Pa mogoče še kaj kar se ti dogaja. Matcar po moje se mu je v vrtcu kaj zgodilo, da noče it več. Pogovori se z vzgojiteljico.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 10:02:56
|
|
|
|
botrca
|
Hvala za pikapoke in objemčke...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:15:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro se vam je že kdaj zgodilo, da ste imele tak žive sanje, da ko ste se zbudile, da niste vedle, ali so resnične ali ne??? no, meni se je danes to zgodlo.. pred približno pol ure sem vstala in sem še zdaj cela zmedena. sploh ne morem k sebi kaj pa je še najhuje, sploh ne vem, ali je kaj od tega res ali ne. kot da bi še sanjala.. ne vem, kaj se mi dogaja se katera mogoče kaj spozna na sanje?? da mi malo pove, ali sem čist nora ali to res kaj pomeni (kar sem sanjala) uf...nonstop imam take sanje.......ampak sem se nehala obremenjevat, ker niso resnične. preverjeno. Morda dolečen delež, več ne...da ti povem, kaj vse sanjam.....samo oči si bi zatisnila in ne bi komentirala....vem, da se simbolizirajo, oz, razni simboli v sanjah pomenijo neka dejstva, ki ti kažejo na določene stvari. Ampak ne celotne sanje.Probaj malo analizirat....kako sta s to žensko v odnosu, se štekata? Morda bi lahko bile kot neko opozorilo, ampak ne na dotično osebo, mogoče na vajin celoten odnos, da začneta graditi na njem...ne vem, morda si v sporu s to žensko...probaj si po svoje razložit
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:16:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo? po pravici, preverjajo vse, oz naj bi. In boljše povedat, kot potem imet sranje.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:17:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo? hvala bogu, da se vsaj s tem ne rabim obremenjevat sicer pa, tudi če bi imela ne vem, kako premoženje, mi vest ne bi dala, da bi kaj zatajila, tudi če ne bi preverjali. ker taka pač sem eh premoženja pa sploh ne....včasih še avte preverijo, če letniki štimajo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:19:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo? hvala bogu, da se vsaj s tem ne rabim obremenjevat sicer pa, tudi če bi imela ne vem, kako premoženje, mi vest ne bi dala, da bi kaj zatajila, tudi če ne bi preverjali. ker taka pač sem No, sma že dve. Sem izvedela, da tudi poročeni lahko okoli prenašajo, samo v svojem gospodinjstvu moraš bit, kar midva itak sva, ker je moj še vedno doma doma, preživnino porihtat in bi že bila enostarševska družina ... pa ne morem, mi vest ne pusti. Bi se mi fuuul pri vrtcu poznalo, pa pri otroških, pa ziher še kje, pa ne morem. včasi rečejo, da se od čiste vesti ne da živet
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:20:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Deja vu sanje-uf,mali milijonkrat že doživela. enako
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:22:48
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:23:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo? hvala bogu, da se vsaj s tem ne rabim obremenjevat sicer pa, tudi če bi imela ne vem, kako premoženje, mi vest ne bi dala, da bi kaj zatajila, tudi če ne bi preverjali. ker taka pač sem No, sma že dve. Sem izvedela, da tudi poročeni lahko okoli prenašajo, samo v svojem gospodinjstvu moraš bit, kar midva itak sva, ker je moj še vedno doma doma, preživnino porihtat in bi že bila enostarševska družina ... pa ne morem, mi vest ne pusti. Bi se mi fuuul pri vrtcu poznalo, pa pri otroških, pa ziher še kje, pa ne morem. včasi rečejo, da se od čiste vesti ne da živet Sem morala 3x prebrat. Za1x mi je še smešno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:24:43
|
|
|
|
matcar
|
Preživela fajn dopoldan ob kavici in čveku,bi še malo dlje,če ne bi prakplac poteko krepko čez uro .HB,blo vse ok,nobenega cetlca ni blo nalimanega gor. Zdaj pa sem že skuhala.Sem kr špagete naredla,od včeraj pa mi je ostala smetanova omaka pa 2 zreska in bom samo skupaj vrgla in lahko jem,aja pa solato cuj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:24:52
|
|
|
|
arabela*
|
tak ....pokomentirala sem vas na brzake....M spi, je šla peški zjutraj v vrtec in nazaj ...... Matcar fajn je bilo malo čvekat grem še malo pred tv...potem pa tak moj počasi pride s šihta in šibam v štacuno
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:25:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Deja vu sanje-uf,mali milijonkrat že doživela. enako Jaz pa še nikoli v sanjah. Mi je pa vedno grozen občutek. Ampak pri meni so to res zelo kratki detajli oz. samo kaki premik roke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:25:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo? hvala bogu, da se vsaj s tem ne rabim obremenjevat sicer pa, tudi če bi imela ne vem, kako premoženje, mi vest ne bi dala, da bi kaj zatajila, tudi če ne bi preverjali. ker taka pač sem No, sma že dve. Sem izvedela, da tudi poročeni lahko okoli prenašajo, samo v svojem gospodinjstvu moraš bit, kar midva itak sva, ker je moj še vedno doma doma, preživnino porihtat in bi že bila enostarševska družina ... pa ne morem, mi vest ne pusti. Bi se mi fuuul pri vrtcu poznalo, pa pri otroških, pa ziher še kje, pa ne morem. včasi rečejo, da se od čiste vesti ne da živet Sem morala 3x prebrat. Za1x mi je še smešno. ja vem, morda kruto napisano, vendar v določenih stvareh drži
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:25:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar fajn je bilo malo čvekat
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:26:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo? hvala bogu, da se vsaj s tem ne rabim obremenjevat sicer pa, tudi če bi imela ne vem, kako premoženje, mi vest ne bi dala, da bi kaj zatajila, tudi če ne bi preverjali. ker taka pač sem No, sma že dve. Sem izvedela, da tudi poročeni lahko okoli prenašajo, samo v svojem gospodinjstvu moraš bit, kar midva itak sva, ker je moj še vedno doma doma, preživnino porihtat in bi že bila enostarševska družina ... pa ne morem, mi vest ne pusti. Bi se mi fuuul pri vrtcu poznalo, pa pri otroških, pa ziher še kje, pa ne morem. včasi rečejo, da se od čiste vesti ne da živet Sem morala 3x prebrat. Za1x mi je še smešno. ja vem, morda kruto napisano, vendar v določenih stvareh drži Seveda drži in to vedno bolj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:27:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:27:41
|
|
|
|
matcar
|
Glede Maksa-sem že včeraj govorila z obema vzgojiteljicama,pa še danes zjutraj,pa nobena ne ve za kaj je taki.Še zjutraj mi je rekla,da ne more verjet,ker se do zdaj(od septembra do včeraj),ni nikoli jokal,vedno bil dobre volje,razigran,tak kot pač zna bit.Zdaj pa to 2 dni.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:28:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:28:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo? hvala bogu, da se vsaj s tem ne rabim obremenjevat sicer pa, tudi če bi imela ne vem, kako premoženje, mi vest ne bi dala, da bi kaj zatajila, tudi če ne bi preverjali. ker taka pač sem No, sma že dve. Sem izvedela, da tudi poročeni lahko okoli prenašajo, samo v svojem gospodinjstvu moraš bit, kar midva itak sva, ker je moj še vedno doma doma, preživnino porihtat in bi že bila enostarševska družina ... pa ne morem, mi vest ne pusti. Bi se mi fuuul pri vrtcu poznalo, pa pri otroških, pa ziher še kje, pa ne morem. včasi rečejo, da se od čiste vesti ne da živet Sem morala 3x prebrat. Za1x mi je še smešno. ja vem, morda kruto napisano, vendar v določenih stvareh drži Seveda drži in to vedno bolj. malo če vzamemo v drobnogled določene "bogataše"......tričetrt od njih ni do denarja prišlo na pošten način...ampak tam niso v igri drobižki..ampak gromozanske vsote, pa še cel kup podkupljenih odvetnikov, notarjev, policajev in še kaj bi se našlo Tako je in tako bo vedno
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:29:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Verjamem, te vedno prehitro mine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:29:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Ja res, full mine si vidla, M se je kar sama spat spokala......ne morem tega verjet
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:30:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Ja res, full mine si vidla, M se je kar sama spat spokala......ne morem tega verjet Ja,prava je,frajla mala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:31:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Ja res, full mine si vidla, M se je kar sama spat spokala......ne morem tega verjet Ziher sta ji bli tečni. Hahaha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:31:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Verjamem, te vedno prehitro mine. To pa res,bi lahko celi dan tak čvekala,brezskrbno.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:33:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Verjamem, te vedno prehitro mine. To pa res,bi lahko celi dan tak čvekala,brezskrbno. škoda samo, da nimam balkona, pa še enih 30 stopinj....ffff......nek traje
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.