![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:33:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Ja res, full mine si vidla, M se je kar sama spat spokala......ne morem tega verjet Ziher sta ji bli tečni. Hahaha Itak.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:34:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Ja res, full mine si vidla, M se je kar sama spat spokala......ne morem tega verjet Ziher sta ji bli tečni. Hahaha Itak. eh...ne bi rekla...samo je šla zjutraj peški....vse do vrtca in jo je zgleda utrujenost premagala
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:34:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Verjamem, te vedno prehitro mine. To pa res,bi lahko celi dan tak čvekala,brezskrbno. škoda samo, da nimam balkona, pa še enih 30 stopinj....ffff......nek traje Ja,ne bi blo slabo to.Se tolažim,da mogoče naslednje leto že na svojem hofu vuni sedim,pa kafe pijem pa čvekam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:34:56
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Verjamem, te vedno prehitro mine. To pa res,bi lahko celi dan tak čvekala,brezskrbno. škoda samo, da nimam balkona, pa še enih 30 stopinj....ffff......nek traje Hahaha... pa še enega, ki s pijačo streže.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:35:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ne bi blo slabo to.Se tolažim,da mogoče naslednje leto že na svojem hofu vuni sedim,pa kafe pijem pa čvekam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:35:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Ja res, full mine si vidla, M se je kar sama spat spokala......ne morem tega verjet Ziher sta ji bli tečni. Hahaha Itak. eh...ne bi rekla...samo je šla zjutraj peški....vse do vrtca in jo je zgleda utrujenost premagala Boš vidla,čez par let.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:35:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Verjamem, te vedno prehitro mine. To pa res,bi lahko celi dan tak čvekala,brezskrbno. škoda samo, da nimam balkona, pa še enih 30 stopinj....ffff......nek traje Hahaha... pa še enega, ki s pijačo streže. ja...zgoraj brez....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:36:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Verjamem, te vedno prehitro mine. To pa res,bi lahko celi dan tak čvekala,brezskrbno. škoda samo, da nimam balkona, pa še enih 30 stopinj....ffff......nek traje Hahaha... pa še enega, ki s pijačo streže. Jap,kakega latinota po možnosti.Pa 2 na svaki strani en,ko nama s pahljačo maha,pa veter dela!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:36:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Oooj, sta se načvekale? Ja,pa narežale tudi.Samo prekratko trajalo. Verjamem, te vedno prehitro mine. To pa res,bi lahko celi dan tak čvekala,brezskrbno. škoda samo, da nimam balkona, pa še enih 30 stopinj....ffff......nek traje Hahaha... pa še enega, ki s pijačo streže. ja...zgoraj brez.... Olala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:36:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Boš vidla,čez par let.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:37:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,kakega latinota po možnosti.Pa 2 na svaki strani en,ko nama s pahljačo maha,pa veter dela! stara...nama pa vedno špila
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:38:28
|
|
|
|
majakla
|
Hahaha... čisto malo smo skrenle. Ampak ono, da še veter delajo ... hmmm... bi pasalo ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:38:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,kakega latinota po možnosti.Pa 2 na svaki strani en,ko nama s pahljačo maha,pa veter dela! stara...nama pa vedno špila Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:39:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hahaha... čisto malo smo skrenle. Ampak ono, da še veter delajo ... hmmm... bi pasalo ja. Ja,če že,te naj bo konkretno,ne?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:40:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hahaha... čisto malo smo skrenle. Ampak ono, da še veter delajo ... hmmm... bi pasalo ja. Ja,če že,te naj bo konkretno,ne? Ja,pa še na bazen sem pozabla,ne sme falit cuj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:41:18
|
|
|
|
matcar
|
Jesti fertik,solato še naredim,pa grem amat.Mater,samo se bašem,ko en hrček zaglajeni.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:41:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hahaha... čisto malo smo skrenle. Ampak ono, da še veter delajo ... hmmm... bi pasalo ja. Ja,če že,te naj bo konkretno,ne? Ja,pa še na bazen sem pozabla,ne sme falit cuj. no ja...to pa je že multiluksuz
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:42:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jesti fertik,solato še naredim,pa grem amat.Mater,samo se bašem,ko en hrček zaglajeni. jaz pa študiram, kaj naredit za ami ami....nisva šla ta mesec v ainkauf...pa moram za vsako figo v štacuno
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:45:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jesti fertik,solato še naredim,pa grem amat.Mater,samo se bašem,ko en hrček zaglajeni. jaz pa študiram, kaj naredit za ami ami....nisva šla ta mesec v ainkauf...pa moram za vsako figo v štacuno Saj jaz sem si tudi glavo razbijala,kaj naj naredim na brzake,pa da ne rabim it v štacuno za to.Pa špageti so se mi luštali.Pa sem kr včerajšnje porabla,da ne mečem v smeti hrane,ker ni penez za take štose.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:45:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hahaha... čisto malo smo skrenle. Ampak ono, da še veter delajo ... hmmm... bi pasalo ja. Ja,če že,te naj bo konkretno,ne? Ja,pa še na bazen sem pozabla,ne sme falit cuj. no ja...to pa je že multiluksuz Ja,itak!More bit.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:47:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jesti fertik,solato še naredim,pa grem amat.Mater,samo se bašem,ko en hrček zaglajeni. jaz pa študiram, kaj naredit za ami ami....nisva šla ta mesec v ainkauf...pa moram za vsako figo v štacuno Saj jaz sem si tudi glavo razbijala,kaj naj naredim na brzake,pa da ne rabim it v štacuno za to.Pa špageti so se mi luštali.Pa sem kr včerajšnje porabla,da ne mečem v smeti hrane,ker ni penez za take štose. mismo to včeraj jedli....ne vem, bom probala zgruntat....solato tak imam ....bom jo žal morala sama rezat in malo bolj umit
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:48:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jesti fertik,solato še naredim,pa grem amat.Mater,samo se bašem,ko en hrček zaglajeni. jaz pa študiram, kaj naredit za ami ami....nisva šla ta mesec v ainkauf...pa moram za vsako figo v štacuno Saj jaz sem si tudi glavo razbijala,kaj naj naredim na brzake,pa da ne rabim it v štacuno za to.Pa špageti so se mi luštali.Pa sem kr včerajšnje porabla,da ne mečem v smeti hrane,ker ni penez za take štose. mismo to včeraj jedli....ne vem, bom probala zgruntat....solato tak imam ....bom jo žal morala sama rezat in malo bolj umit To je najbolj važno!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:49:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To je najbolj važno! ja, ne...moram ponucat, da mi je kdo na ukrade
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:54:18
|
|
|
|
arabela*
|
evo..idejo na brzake...krompir pečen, kislo zelje in klobasica...ajnfoh, pa hitro
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 12:56:32
|
|
|
|
arabela*
|
nič pičim, moj prihaja, jaz pa v nabavo, potem pa tak po A v vrtec....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.