|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
4.5.2011 23:02:28   
arabela*
grem ležečki...

nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
4.5.2011 23:11:41   
arabela*
Življenje je iskanje, je potovanje brez razdalje. Potuješ od tam, kjer si prav zdaj, tja, kjer si že ves čas. Od nevednosti k spoznanju, kajti storiš le to, da prvikrat vidiš, kar že ves čas gledaš. (Kahlil Gibran)

Dve indijanski pravili za kvalitetno življenje: 1. Ne sekiraj se zaradi malenkosti. 2. Vse so malenkosti.

Zapomnimo si, da smo posebni ljudje in da nam lahko uspe vse. Dajmo življenju tisto najboljše kar je v nas in bodimo ponosni, da smo kar smo.

Trenutek ljubezni se ponuja vsakomur. Nekateri sprejmejo to kot nekaj navadnega, drugi pa si za to priskrbijo prostor v srcu. Če ljubiš in si ljubljen imaš vse.

Vse kar lahko storiš, ali o čemer sanjaš, da lahko narediš, poskusi narediti. V drznosti je genialnost, je moč in čarovnija. Začni zdaj. (Goethe)

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
5.5.2011 6:41:16   
majakla
D O B R O   J U T R O  

Sonček je in toplo, ko gledaš ven le skozi okno. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
5.5.2011 6:54:05   
rina22
jutro

se vam je že kdaj zgodilo, da ste imele tak žive sanje, da ko ste se zbudile, da niste vedle, ali so resnične ali ne??? no, meni se je danes to zgodlo.. pred približno pol ure sem vstala in sem še zdaj cela zmedena. sploh ne morem k sebi user posted image kaj pa je še najhuje, sploh ne vem, ali je kaj od tega res ali ne. kot da bi še sanjala.. ne vem, kaj se mi dogaja user posted image se katera mogoče kaj spozna na sanje?? da mi malo pove, ali sem čist nora ali to res kaj pomeni (kar sem sanjala)user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
5.5.2011 6:55:04   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Evo mene iz pregleda.Nič kaj obetavno ne kaže,bom mogla noter it do konca poroda.Mali se je še prečno obrno,je pa že 2087g težek.mi je reko,da je velik za 34 t,jaz pa sem zdaj 32t 5/7.Bomo vidli,kaj bo naslednji teden moja G rekla.Zdaj pa grem nekaj jest,ker sem že pošteno lačna!

user posted image user posted image user posted image

upam, da s čim manj zapleti....

PODPIS user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
5.5.2011 6:56:01   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Čer,

dan minil hvala bogu, ker sem depresivna v nulo...eh...saj bo...sam ne vem kdaj user posted image ...pol me je pa še vzgojiteljica klicala, da ima Jan vneto oko in sva šla k P...dobila tobrex kapljice in kremo in 5 dni terapije...groza kako smo imeli ko sem mu morala mazat s kremo user posted image . Zdaj pa je končno zaspal. Jaz sem pojedla od sile eno čokolado...obožujem kinder country user posted image .

Grem počasi v pojslo...ni mi za nič. Nočko user posted image

kaj je narobe??? user posted image user posted image

Za Jana, da čimprej mine vnetje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
5.5.2011 7:56:21   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Čer,

dan minil hvala bogu, ker sem depresivna v nulo...eh...saj bo...sam ne vem kdaj user posted image ...pol me je pa še vzgojiteljica klicala, da ima Jan vneto oko in sva šla k P...dobila tobrex kapljice in kremo in 5 dni terapije...groza kako smo imeli ko sem mu morala mazat s kremo user posted image . Zdaj pa je končno zaspal. Jaz sem pojedla od sile eno čokolado...obožujem kinder country user posted image .

Za Jana, da čimprej mine vnetje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PODPIS user posted image user posted image user posted image user posted image

Tobrex res hitro pomaga.
Midva sva ga oba držala, da sva kremico stisnila v oči.
Je res težko, ne, pa še strah me je bilo, da ga ne bi v
očko pičila.

No, naj res čimprej mine.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
5.5.2011 7:58:24   
majakla

jutro

se vam je že kdaj zgodilo, da ste imele tak žive sanje, da ko ste se zbudile, da niste vedle, ali so resnične ali ne??? no, meni se je danes to zgodlo.. pred približno pol ure sem vstala in sem še zdaj cela zmedena. sploh ne morem k sebi user posted image kaj pa je še najhuje, sploh ne vem, ali je kaj od tega res ali ne. kot da bi še sanjala.. ne vem, kaj se mi dogaja user posted image se katera mogoče kaj spozna na sanje?? da mi malo pove, ali sem čist nora ali to res kaj pomeni (kar sem sanjala)user posted image

Kaj si te sanjala, je bilo vsaj kaj dobrega?
Takih sanj še nisem imela. So pa sanje
premlevanje dogodkov za nazaj (po moje).

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
5.5.2011 8:14:16   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

jutro

jutro

jaz sem že velikokrat imela deja-vu sanje, da sem sanjala nek dogodek, ki se mi je potem v prihodnosti res zgodil user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
5.5.2011 8:14:57   
bambixxx

Čer,

PODPIS user posted image user posted image user posted image user posted image

Tobrex res hitro pomaga.
Midva sva ga oba držala, da sva kremico stisnila v oči.
Je res težko, ne, pa še strah me je bilo, da ga ne bi v
očko pičila.

No, naj res čimprej mine.

pa še moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
5.5.2011 8:21:14   
rina22
Neka čudna noč je bla.. T še vedno spi user posted image

majakla, sanjalo se mi je, da sva šla z mojim narazen, ker je imel drugo. Pa vse se mi je res tak živo odvijalo pred očmi - kak mi je priznal, kak sem se selila, kak sem se počutla, vse... aja, še celo za njeno ime vemuser posted image pa daj, še zdaj sem čist adijo. ne vem, ali naj se smejem ali naj bom v skrbeh user posted image ne vem, koliko vem, še me ni prevaral (poudarjam - koliko vem..), tak da za preteklost ravno ne gre. nevem - upam, da tudi za prihodnost ne, bambi..

eh, cela sem zmešana od teh sanj.. vem pa, ko se mi kaj takega sanja, da me vrže s tira, sem pol cel dan taka čudna. pa ne zavestno, ampak očitno to tak vpliva na mene user posted image ja, čudna sem..

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
5.5.2011 8:25:57   
bambixxx
vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
5.5.2011 8:39:07   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo?

hvala bogu, da se vsaj s tem ne rabim obremenjevat user posted image user posted image user posted image

sicer pa, tudi če bi imela ne vem, kako premoženje, mi vest ne bi dala, da bi kaj zatajila, tudi če ne bi preverjali. ker taka pač sem user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
5.5.2011 8:42:54   
majakla

Ja, sicer pa tak nič nimam. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.5.2011 8:43:48   
majakla

jutro

jutro

jaz sem že velikokrat imela deja-vu sanje, da sem sanjala nek dogodek, ki se mi je potem v prihodnosti res zgodil user posted image

Reees? Te pa si ti taka mala "čarovnica". user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.5.2011 8:46:14   
majakla

Neka čudna noč je bla.. T še vedno spi user posted image

majakla, sanjalo se mi je, da sva šla z mojim narazen, ker je imel drugo. Pa vse se mi je res tak živo odvijalo pred očmi - kak mi je priznal, kak sem se selila, kak sem se počutla, vse... aja, še celo za njeno ime vemuser posted image pa daj, še zdaj sem čist adijo. ne vem, ali naj se smejem ali naj bom v skrbeh user posted image ne vem, koliko vem, še me ni prevaral (poudarjam - koliko vem..), tak da za preteklost ravno ne gre. nevem - upam, da tudi za prihodnost ne, bambi..

eh, cela sem zmešana od teh sanj.. vem pa, ko se mi kaj takega sanja, da me vrže s tira, sem pol cel dan taka čudna. pa ne zavestno, ampak očitno to tak vpliva na mene user posted image ja, čudna sem..

To sem jaz že večkrat sanjala, samo ne tak živo kot ti.
Po moje je strah kriv, da ga ne izgubiš.
Če pa si kot Bambi pa ... bog pomagaj. Ej, hecam se.
Pa misliš, da bi te varal ali kaj takega? Pa ki te ima čas,
če nonstop dela.
Ne, resno, po moje je strah, bolj malo se vidita, ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.5.2011 8:49:00   
majakla

hvala bogu, da se vsaj s tem ne rabim obremenjevat user posted image user posted image user posted image

sicer pa, tudi če bi imela ne vem, kako premoženje, mi vest ne bi dala, da bi kaj zatajila, tudi če ne bi preverjali. ker taka pač sem user posted image user posted image

No, sma že dve.
Sem izvedela, da tudi poročeni lahko okoli prenašajo,
samo v svojem gospodinjstvu moraš bit, kar midva
itak sva, ker je moj še vedno doma doma, preživnino
porihtat in bi že bila enostarševska družina ... pa
ne morem, mi vest ne pusti. Bi se mi fuuul pri vrtcu
poznalo, pa pri otroških, pa ziher še kje, pa ne morem.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
5.5.2011 8:52:02   
matcar
Jutro!

Vidim,da o sanjah debatirate.Jaz precej sanjam.In tudi dosti stvari se mi je že uresničlo,so pa sanje vbistvu strahovi,želje v podzavesti,ki jih v budnem stanju potlačimo.Imajo pa vse sanje neke pomene,odvisno od tega,kaj sanjamo.Tak,da Rina,pomoje je to tvoj največji strah in je zdaj prišel na plano.Lahko pa pogledaš v sanjsko knjigo-kjer imaš opisano,kaj kaj pomeni.Deja vu sanje-uf,mali milijonkrat že doživela.user posted image

Tak,najedla sem se,zdaj pa šibam na kavo k Sarayi,pa na en čvek.user posted image Se kasneje tipkamo!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
5.5.2011 8:53:24   
matcar

No, sma že dve.
Se strinjam!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
5.5.2011 8:56:15   
matcar
Joj,sem pozabla povedat.

Ne vem,kaj je z mojim Maksom že 2 dni.Sploh noče v vrtec,ko mi ga uspe prepričat,pa taki jok,da do sape ne pride.Včeraj sem mogla predčasno po njega it,ker ga niso mogle umirit pa potolažit,od joka bil cel zabuhli v obraz.Danes zjutraj zgodba enaka.Sicer je v vrcu,ampak me je strah,da bo enako kot včeraj.Prej pa nikoli nobenih problemov.Še ko je bil bolan doma,je vsak dan hotel v "šolo",kot on pravi.Zdaj pa že 2 dni tako sranje.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
5.5.2011 8:58:59   
matcar
bambi-jaz tudi vse napišem,ker mislim,da preverjajo,nisem pa čisto 100%.Sicer nimama nič,še avto je na brata pisan,tak da uradno ga sploh nimam.Ne vem,jaz ne bi upala prikrivat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
5.5.2011 9:07:39   
rina22
majakla, zdaj, ko sem že malo prišla "k sebi" sem enako razmišljala, kot si mi ti napisala. verjetno bo res to.. glede službe in da nima časa za to, pa ti bom tak rekla - kaj te veš, kaj deda piči. pa za take "bedarije" si vzamejo čas, brez skrbi user posted image eh, zdaj pa res že gluposti streljam.. bom raje nehala s tem.. hvala ti user posted image

matcar, se strinjam. verjetno so res neki potlačeni strahovi, poleg tega pa še res vsemu temu botruje to, da se full malo vidima. aja, pa včeraj je reko, da ne bo čez vikend prišel za nama, kar je verjetno še vse skup bolj podžgalo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
5.5.2011 9:10:18   
rina22

No, sma že dve.

Res? to se tudi da? midva nisva poročena, pa nisem "smatrana" kot samohranilka, ampak smo dvostarševska družina. ne vem, pa bi tudi lahko se šla to, da bi bla kao samohranilka, pa nisem mogla. v bistvu je moj še bolj bil proti, tak da.. ne vem, raje sem z vsemi in povsod poštena, čeprav za to večkrat plačujem višjo ceno. pa ok, imam čisto in mirno vest, kar mi največ pomeni user posted image jaz sem pač taka, da če koga kje "okrog prinesem", mi ne da miru. zato tega ne delam. čeprav vem, da jih veliko. jaz pa pač ne morem in tudi nočem.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
5.5.2011 9:11:12   
rina22
matcar, uživajta s sarayo na kavici user posted image

glede maksa pa - si mogoče vprašala, če se je v vrtcu kaj takega zgodilo??

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
5.5.2011 9:53:50   
botrca

jap user posted image (odgovor na vsa vprašanja)

< Sporočilo je popravil botrca -- 5.5.2011 9:54:15 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.