|
RE: Mariborčanke,20.del 5.5.2011 9:10:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vprašanje - ali pišete v vlogi za znižanje plačila vrtca po pravici vse premoženje? ali to res preverjajo? hvala bogu, da se vsaj s tem ne rabim obremenjevat sicer pa, tudi če bi imela ne vem, kako premoženje, mi vest ne bi dala, da bi kaj zatajila, tudi če ne bi preverjali. ker taka pač sem No, sma že dve. Sem izvedela, da tudi poročeni lahko okoli prenašajo, samo v svojem gospodinjstvu moraš bit, kar midva itak sva, ker je moj še vedno doma doma, preživnino porihtat in bi že bila enostarševska družina ... pa ne morem, mi vest ne pusti. Bi se mi fuuul pri vrtcu poznalo, pa pri otroških, pa ziher še kje, pa ne morem. Res? to se tudi da? midva nisva poročena, pa nisem "smatrana" kot samohranilka, ampak smo dvostarševska družina. ne vem, pa bi tudi lahko se šla to, da bi bla kao samohranilka, pa nisem mogla. v bistvu je moj še bolj bil proti, tak da.. ne vem, raje sem z vsemi in povsod poštena, čeprav za to večkrat plačujem višjo ceno. pa ok, imam čisto in mirno vest, kar mi največ pomeni jaz sem pač taka, da če koga kje "okrog prinesem", mi ne da miru. zato tega ne delam. čeprav vem, da jih veliko. jaz pa pač ne morem in tudi nočem.
|
|
|