![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 11:58:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene iz pregleda.Nič kaj obetavno ne kaže,bom mogla noter it do konca poroda.Mali se je še prečno obrno,je pa že 2087g težek.mi je reko,da je velik za 34 t,jaz pa sem zdaj 32t 5/7.Bomo vidli,kaj bo naslednji teden moja G rekla.Zdaj pa grem nekaj jest,ker sem že pošteno lačna! upam, da s čim manj zapleti.... oglasi se kaj pri meni ...če maš dopoldne čas......
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 11:59:33
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem iz vroče kopeli, pa lase umila......malo na relax... zdaj pa grem "šefico" zbudit in greva po A v vrtec.... Upam, da se je kaj otoplilo, drugače......
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 12:00:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v kampu Mareda zraven Novigrada. tam je fino, ste bili v kontejnerjih? ne v prikolici od kolegov. en dan še preživim v prikolici, več pa ne. nisem jaz za kampiranje hee....je boljše kaj druga ja...saj vem
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 12:01:17
|
|
|
|
arabela*
|
šibama...se tipkamo zvečer.......če me bo "gor" spusto ta rr
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 12:11:07
|
|
|
|
matcar
|
Saraya-lahko ju3 pridem,če maš čas!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 20:07:12
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Pridem kasneje na čvek,grem k Amaliji na en kafe pa čvek,se že dolgo nisma vidle in slišale!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 20:28:15
|
|
|
|
arabela*
|
čer Jaz tud kasneje pridem.....gledam že stotič ujemi me če me lahko..., pa otroke zravn rihtam za spanje....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 21:43:06
|
|
|
|
majakla
|
nikjer nikogar kaj naj grem spat? Neee...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 21:48:08
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Majakla,nea hodi,da nem sama!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 21:55:03
|
|
|
|
arabela*
|
evo i mene
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 21:55:35
|
|
|
|
arabela*
|
deca zaspala........ded tudi....mir..
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 21:58:10
|
|
|
|
elevitka
|
Čer ! joj matcar... ti prav nič ne zavidam ... jaz sem la en teden dober mesec pred porodom not pa 5 dni po porodu... in sem skor vmrla....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 21:58:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer ! joj matcar... ti prav nič ne zavidam ... jaz sem la en teden dober mesec pred porodom not pa 5 dni po porodu... in sem skor vmrla.... meni je že tiste tri dni po porodu bilo tak grozno, da sem misla umret
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:00:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer ! joj matcar... ti prav nič ne zavidam ... jaz sem la en teden dober mesec pred porodom not pa 5 dni po porodu... in sem skor vmrla.... meni je že tiste tri dni po porodu bilo tak grozno, da sem misla umret Ja,ni fajn to.zdaj pa še mi je Amalija rekla,da bom že najbrž konec meseca rodila,da nič kaj vzpodbudno ne kaže vsa ta zadeva.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:01:16
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa ČER Elevitka!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:01:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer ! joj matcar... ti prav nič ne zavidam ... jaz sem la en teden dober mesec pred porodom not pa 5 dni po porodu... in sem skor vmrla.... meni je že tiste tri dni po porodu bilo tak grozno, da sem misla umret Ja,ni fajn to.zdaj pa še mi je Amalija rekla,da bom že najbrž konec meseca rodila,da nič kaj vzpodbudno ne kaže vsa ta zadeva. kdaj imaš točen rok?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:02:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer ! joj matcar... ti prav nič ne zavidam ... jaz sem la en teden dober mesec pred porodom not pa 5 dni po porodu... in sem skor vmrla.... meni je že tiste tri dni po porodu bilo tak grozno, da sem misla umret Ja,ni fajn to.zdaj pa še mi je Amalija rekla,da bom že najbrž konec meseca rodila,da nič kaj vzpodbudno ne kaže vsa ta zadeva. kdaj imaš točen rok? Rok imam 23.6.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:04:27
|
|
|
|
matcar
|
Nič,babike,grem ležečki,me tak boli spodnji del trebuha,da komaj še sedim. Saraya,te sma zmenjene za ju3? Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:04:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,te sma zmenjene za ju3? ja pridi....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:05:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,te sma zmenjene za ju3? ja pridi.... Ok,te se pa vidima. Sma pa še tak na liniji zjutraj!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:06:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,te sma zmenjene za ju3? ja pridi.... Ok,te se pa vidima. Sma pa še tak na liniji zjutraj! jo...bom od devete dalje doma
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:07:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Čer ! joj matcar... ti prav nič ne zavidam ... jaz sem la en teden dober mesec pred porodom not pa 5 dni po porodu... in sem skor vmrla.... meni je že tiste tri dni po porodu bilo tak grozno, da sem misla umret Ja,ni fajn to.zdaj pa še mi je Amalija rekla,da bom že najbrž konec meseca rodila,da nič kaj vzpodbudno ne kaže vsa ta zadeva. kdaj imaš točen rok? Rok imam 23.6. točno ja.... ja se zna zgodit prej, samo po mojem bo začetek junija nekje....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:48:57
|
|
|
|
botrca
|
Čer, dan minil hvala bogu, ker sem depresivna v nulo...eh...saj bo...sam ne vem kdaj ...pol me je pa še vzgojiteljica klicala, da ima Jan vneto oko in sva šla k P...dobila tobrex kapljice in kremo in 5 dni terapije...groza kako smo imeli ko sem mu morala mazat s kremo . Zdaj pa je končno zaspal. Jaz sem pojedla od sile eno čokolado...obožujem kinder country . Grem počasi v pojslo...ni mi za nič. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:49:48
|
|
|
|
botrca
|
Matcar držim pesti, da bo vse ok...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 4.5.2011 22:50:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca dan minil hvala bogu, ker sem depresivna v nulo...eh... zarad česa?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.