Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:40:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spala nič do 3-h,pol mi je ratalo,pa še to sem se prebujala pa premetavala.Kafe spijem,pa pičim. dobro opravi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:46:46
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:47:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje predlogi? aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim šteko čikov kaj računalnik ga ne zanima ali ima vse? mogoče usb ključek, če ne pa kakšno zanimivo majčko s kakšnim potiskanim napisom...je v Leclercu takšna trgovina...pa mogoče kaj za v avto... Eeeeeeee, točno, to je super ideja - majčka pa kako zanimivo dišavo za v avto (sem v Leclercu prejšnjič nekaj fint vidla ) Ja, računalnik ga tudi zanima, samo usb ma (mislim, da celo več). Tisto, kaj bi pa on mel za računalnik, je pa tak drago, da moje finance tega ne dopuščajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:48:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,ne morem,ker nič ne dobim iz csd-ja.Če bi od njih kaj dobivala,potem ja,tak pa ne morem. Sma se ravno z taščo danes menle,kak to gre. lahko jih probaš preslepit...Včasih gre, včasih ne
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:49:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni pa so rekli, ko sem šla to rihtat, da nima veze, če je kaj od csd al ne eh, ja, vedno nekaj...no, fajn porihtaj kot občan moraš imeti odločbo iz csd-ja...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:52:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Adijoooooo, zavarovanje.... Jaz sploh nimam pojma, o čem govorite.. Full zakomplicirano Jaz še mam zaenkrat to porihtano, ker sem še študentka in še nisem stara 26. Pol pa se bom tudi jaz mogla malo o tem podučit ma saj ni...če si še na zavodu in dobivaš nadomestilo se malo zakomplicira, če pa dobivaš samo dsc, pa greš samo na občino, pa ti uredijo... Jaz pa bom zdaj do junja sama plačala...in mi zavod povrne...tud nekaj
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:52:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Adijoooooo, zavarovanje.... Jaz sploh nimam pojma, o čem govorite.. Full zakomplicirano Jaz še mam zaenkrat to porihtano, ker sem še študentka in še nisem stara 26. Pol pa se bom tudi jaz mogla malo o tem podučit potem si boš pač šla sama to porihtat, jaz si osnovno in dodatno sama plačujem...mogla bi it na občino in csd, ampak je tolko papirov, da mi je prav mučno jaz pa rada take stvari urejam...vem ja...čudna
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:55:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje predlogi? aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim šteko čikov denar v kuvarto, pa si naj kupi kaj želi..al pa kaj za oblečt
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 9:06:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Adijoooooo, zavarovanje.... Jaz sploh nimam pojma, o čem govorite.. Full zakomplicirano Jaz še mam zaenkrat to porihtano, ker sem še študentka in še nisem stara 26. Pol pa se bom tudi jaz mogla malo o tem podučit ma saj ni...če si še na zavodu in dobivaš nadomestilo se malo zakomplicira, če pa dobivaš samo dsc, pa greš samo na občino, pa ti uredijo... Jaz pa bom zdaj do junja sama plačala...in mi zavod povrne...tud nekaj Saj pravim.. Za zdaj mi je to španska vas, ko pa bom mogla za to poskrbet, pa se bom mogla podučit o vsem tem Hvala za razlago
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 9:09:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje predlogi? aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim šteko čikov denar v kuvarto, pa si naj kupi kaj želi..al pa kaj za oblečt dnar v kuverti - tega se izogibam, če je le mogoče. ne vem, to mi nekak ni primerno darilo. pol raje dam kaki bon. ja, čudna sem.. za oblečti je pa full izbirčen, edino kaka majčka s potiskom bi res prišla v poštev. hvala za predloge veš, on je full izbirčen frajerček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 9:21:02
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene nazaj.Porihtala,šlo brez problema,še plačat nisem nič rabla,mi je tak naredla. Edino v lekarni AB sem mogla doplačat.Dobila pa kuj Ospen 1500.Upam,da ne bo kakih težav še z tem,ker sem kot otrok bla alergična nanj. Sem pa v takem dreku,da sem se v avtu spomnila,da nisem povedala tega.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 9:23:33
|
|
|
|
matcar
|
Rina-glede darila.Jaz bi tudi najbrž kako odštekano majčko kupla.Imaš pa še eno trgovino samo z takimi izdelki,tudi skodelicami pa svega i svašta, na Teznu,HBC trgovina.Je pa na Zagrebški(če se pelješ od bolšjega proti rondoju,pred rondojem na levi strani) Ne moreš zgrešit.Mislim pa,da imajo tudi svojo spletno stran. Evo,ti bom link pripela,pa si poglej. www.habeco.si
< Sporočilo je popravil matcar -- 27.4.2011 9:25:19 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:22:39
|
|
|
|
ly117
|
Jutro oz. dan. Mi internet do zdaj ni delal, včeraj pa je bil pc zaseden. Trenutno sem sama, sta šla malo ven jaz pa pospravljam. Drugač pa spala do pol9, L pa kar do 9-ih. se vidi da je bil včerajšnji dan naporen.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:24:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi že doma. Blo super fajn. L se je nakopal in načofotal. Zaspal takoj ko smo se odpeljali in še zdaj spi. Mene pa roke že danes bolijo kaj bo šele jutri. super za super preživet dan ...povej mi koliko je vstopnina in kje to točno je? Mogla bi na račun pogledat, smo pa dali za 2 odrasli in 2 penzonistični 29€, brez kosila. Verjetno si pa itak vidla vse informacije na spletu.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:25:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-ta obrazec sem takoj nesla,ko sem se mogla iz odjavit iz ZZZs-ja.A pol druga ne rabim,ko samo z odločbo grem nazaj,vmes pa lahko grem k dohtaru? pol pa ju3 pičim kr k dežurnemu zjutraj,da mi to porihtajo. TNX za info! Ni kaj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:26:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka No sem vidla da ti je že Ly enako povedla... je pa to 100 % ker sem tud jaz imela enako situacijo januarja letos! Pa jaz iste informacije včeraj ko sem se šla prijavit na borzo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:26:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje predlogi? aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim šteko čikov Pomojem bi ga najbolj osrečla, čeprav ne bi bilo najbolj zdravo darilo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:27:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene nazaj.Porihtala,šlo brez problema,še plačat nisem nič rabla,mi je tak naredla. Edino v lekarni AB sem mogla doplačat.Dobila pa kuj Ospen 1500.Upam,da ne bo kakih težav še z tem,ker sem kot otrok bla alergična nanj. Sem pa v takem dreku,da sem se v avtu spomnila,da nisem povedala tega. Idi nazaj in se pozanimaj, glede na to da si . Vsaj jaz bi šla. Ali pa pokliči.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:30:21
|
|
|
|
ly117
|
Saraya tricikl že mam tak da hvala za ponudbo in lepe misli. Z Koalo pa sma se že tak zmenle.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:31:09
|
|
|
|
ly117
|
Napisala kaj sem misla, zdaj pa grem dalje delat.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:52:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene nazaj.Porihtala,šlo brez problema,še plačat nisem nič rabla,mi je tak naredla. Edino v lekarni AB sem mogla doplačat.Dobila pa kuj Ospen 1500.Upam,da ne bo kakih težav še z tem,ker sem kot otrok bla alergična nanj. Sem pa v takem dreku,da sem se v avtu spomnila,da nisem povedala tega. Idi nazaj in se pozanimaj, glede na to da si . Vsaj jaz bi šla. Ali pa pokliči. PODPIS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:53:28
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rina-glede darila.Jaz bi tudi najbrž kako odštekano majčko kupla.Imaš pa še eno trgovino samo z takimi izdelki,tudi skodelicami pa svega i svašta, na Teznu,HBC trgovina.Je pa na Zagrebški(če se pelješ od bolšjega proti rondoju,pred rondojem na levi strani) Ne moreš zgrešit.Mislim pa,da imajo tudi svojo spletno stran. Evo,ti bom link pripela,pa si poglej. www.habeco.si HVALA, matcar tole je pa res ena super zadeva za vsakega se kaj najde
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:54:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje predlogi? aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim šteko čikov Pomojem bi ga najbolj osrečla, čeprav ne bi bilo najbolj zdravo darilo. Ja, verjetno res, ja. Kak me razjezi, ko bi mu res nekaj takega rada kupla, kar se mu bo vidlo, pa da bo uporabljal, ne pa, da bo nekej v kotu ležalo Pol pa moj je pa itak taki frajer, da samo reče, naj mu nekaj kupim, da jaz že vem ja, vem, ja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 10:58:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje predlogi? aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim šteko čikov denar v kuvarto, pa si naj kupi kaj želi..al pa kaj za oblečt dnar v kuverti - tega se izogibam, če je le mogoče. ne vem, to mi nekak ni primerno darilo. pol raje dam kaki bon. ja, čudna sem.. za oblečti je pa full izbirčen, edino kaka majčka s potiskom bi res prišla v poštev. hvala za predloge veš, on je full izbirčen frajerček rina.. poglej v trgovini SPORTS DIRECT -v mariboru na titovi ob big bangu, takku in kiku (imajo majce OBCSENE CLOTHING majce so po 10 € vse z smešnimi potisi ful dober material...kvaliteten, tudi tisk se z pranjem ne spere ali spoka ...zelo obstojno ) moj si skoz za prosti čas kupuje tele ...nekaj primerkov je tule http://www.amazon.co.uk/obscene-clothing/s?ie=UTF8&rh=n:83450031,k:Obscene%20Clothing&page=1 jih bom šla par za finto poslikat paprilepim slikice
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 11:14:49
|
|
|
|
elevitka
|
evo nekaj primerkov :
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.