|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
27.4.2011 8:40:09   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Spala nič do 3-h,pol mi je ratalo,pa še to sem se prebujala pa premetavala.Kafe spijem,pa pičim.

dobro opravi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
27.4.2011 8:46:46   
arabela*
morninguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
27.4.2011 8:47:39   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje user posted image predlogi?user posted image

aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje user posted image user posted image ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim user posted image šteko čikov user posted image

kaj računalnik ga ne zanima ali ima vse? mogoče usb ključek, če ne pa kakšno zanimivo majčko s kakšnim potiskanim napisom...je v Leclercu takšna trgovina...pa mogoče kaj za v avto...user posted image

Eeeeeeee, točno, to je super ideja - majčka user posted image pa kako zanimivo dišavo za v avto (sem v Leclercu prejšnjič nekaj fint vidla user posted image )
Ja, računalnik ga tudi zanima, samo usb ma (mislim, da celo več). Tisto, kaj bi pa on mel za računalnik, je pa tak drago, da moje finance tega ne dopuščajo user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.4.2011 8:48:11   
arabela*

Ne,ne morem,ker nič ne dobim iz csd-ja.Če bi od njih kaj dobivala,potem ja,tak pa ne morem.user posted image Sma  se ravno z taščo danes menle,kak to gre.

lahko jih probaš preslepit...Včasih gre, včasih neuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.4.2011 8:49:02   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

meni pa so rekli, ko sem šla to rihtat, da nima veze, če je kaj od csd al neuser posted image   eh, ja, vedno nekaj...no, fajn porihtajuser posted image

kot občan moraš imeti odločbo iz csd-ja...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.4.2011 8:52:01   
arabela*

Adijoooooo, zavarovanje.... Jaz sploh nimam pojma, o čem govorite.. user posted image Full zakomplicirano user posted image Jaz še mam zaenkrat to porihtano, ker sem še študentka in še nisem stara 26. Pol pa se bom tudi jaz mogla malo o tem podučit user posted image

ma saj ni...če si še na zavodu in dobivaš nadomestilo se malo zakomplicira, če pa dobivaš samo dsc, pa greš samo na občino, pa ti uredijo...user posted image Jaz pa bom zdaj do junja sama plačala...in mi zavod povrne...tud nekajuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
27.4.2011 8:52:43   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Adijoooooo, zavarovanje.... Jaz sploh nimam pojma, o čem govorite.. user posted image Full zakomplicirano user posted image Jaz še mam zaenkrat to porihtano, ker sem še študentka in še nisem stara 26. Pol pa se bom tudi jaz mogla malo o tem podučit user posted image

potem si boš pač šla sama to porihtat, jaz si osnovno in dodatno sama plačujem...mogla bi it na občino in csd, ampak je tolko papirov, da mi je prav mučnouser posted image

jaz pa rada take stvari urejam...vem ja...čudnauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.4.2011 8:55:15   
arabela*

moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje user posted image predlogi?user posted image

aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje user posted image user posted image ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim user posted image šteko čikov user posted image

denar v kuvarto, pa si naj kupi kaj želi..al pa kaj za oblečtuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.4.2011 9:06:34   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma saj ni...če si še na zavodu in dobivaš nadomestilo se malo zakomplicira, če pa dobivaš samo dsc, pa greš samo na občino, pa ti uredijo...user posted image Jaz pa bom zdaj do junja sama plačala...in mi zavod povrne...tud nekajuser posted image

Saj pravim.. Za zdaj mi je to španska vas, ko pa bom mogla za to poskrbet, pa se bom mogla podučit o vsem tem user posted image
Hvala za razlago user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.4.2011 9:09:26   
rina22

dnar v kuverti - tega se izogibam, če je le mogoče. ne vem, to mi nekak ni primerno darilo. pol raje dam kaki bon. ja, čudna sem.. user posted image
za oblečti je pa full izbirčen, edino kaka majčka s potiskom bi res prišla v poštev.

hvala za predloge user posted image veš, on je full izbirčen frajerček user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
27.4.2011 9:21:02   
matcar
Evo mene nazaj.Porihtala,šlo brez problema,še plačat nisem nič rabla,mi je tak naredla.user posted image Edino v lekarni AB sem mogla doplačat.Dobila pa kuj Ospen 1500.Upam,da ne bo kakih težav še z tem,ker sem kot otrok bla alergična nanj.user posted image Sem pa v takem dreku,da sem se v avtu spomnila,da nisem povedala tega.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
27.4.2011 9:23:33   
matcar
Rina-glede darila.Jaz bi tudi najbrž kako odštekano majčko kupla.Imaš pa še eno trgovino samo z takimi izdelki,tudi skodelicami pa svega i svašta, na Teznu,HBC trgovina.Je pa na Zagrebški(če se pelješ od bolšjega proti rondoju,pred rondojem na levi strani) Ne moreš zgrešit.Mislim pa,da imajo tudi svojo spletno stran.
Evo,ti bom link pripela,pa si poglej.user posted image www.habeco.si

< Sporočilo je popravil matcar -- 27.4.2011 9:25:19 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
27.4.2011 10:22:39   
ly117
Jutro oz. dan. user posted image

Mi internet do zdaj ni delal, včeraj pa je bil pc zaseden.
Trenutno sem sama, sta šla malo ven jaz pa pospravljam. user posted image
Drugač pa spala do pol9, L pa kar do 9-ih. user posted image user posted image user posted image se vidi da je bil včerajšnji dan naporen. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
27.4.2011 10:24:20   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Mi že doma. Blo super fajn. user posted image user posted image user posted image L se je nakopal in načofotal. Zaspal takoj ko smo se odpeljali  in še zdaj spi. Mene pa roke že danes bolijo kaj bo šele jutri.

super za super preživet dan user posted image user posted image user posted image ...povej mi koliko je vstopnina in kje to točno je?

Mogla bi na račun pogledat, smo pa dali za 2 odrasli in 2 penzonistični 29€, brez kosila.
Verjetno si pa itak vidla vse informacije na spletu. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
27.4.2011 10:25:03   
ly117

Ly-ta obrazec sem takoj nesla,ko sem se mogla iz odjavit iz ZZZs-ja.A pol druga ne rabim,ko samo z odločbo grem nazaj,vmes pa lahko grem k dohtaru? pol pa ju3 pičim kr k dežurnemu zjutraj,da mi to porihtajo.user posted image TNX za info!

Ni kaj. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
27.4.2011 10:26:10   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

No sem vidla da ti je že Ly enako povedla... je pa to 100 % ker sem tud jaz imela enako situacijo januarja letos!

Pa jaz iste informacije včeraj ko sem se šla prijavit na borzo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
27.4.2011 10:26:59   
ly117

Pomojem bi ga najbolj osrečla, čeprav ne bi bilo najbolj zdravo darilo. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
27.4.2011 10:27:51   
ly117

Evo mene nazaj.Porihtala,šlo brez problema,še plačat nisem nič rabla,mi je tak naredla.user posted image Edino v lekarni AB sem mogla doplačat.Dobila pa kuj Ospen 1500.Upam,da ne bo kakih težav še z tem,ker sem kot otrok bla alergična nanj.user posted image Sem pa v takem dreku,da sem se v avtu spomnila,da nisem povedala tega.

Idi nazaj in se pozanimaj, glede na to da si user posted image . Vsaj jaz bi šla. Ali pa pokliči.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
27.4.2011 10:30:21   
ly117
Saraya tricikl že mam tak da hvala za ponudbo in lepe misli. user posted image
Z Koalo pa sma se že tak zmenle.user posted image  

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
27.4.2011 10:31:09   
ly117
Napisala kaj sem misla, zdaj pa grem dalje delat. 

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
27.4.2011 10:52:47   
rina22

Idi nazaj in se pozanimaj, glede na to da si user posted image . Vsaj jaz bi šla. Ali pa pokliči.

PODPIS

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
27.4.2011 10:53:28   
rina22

Rina-glede darila.Jaz bi tudi najbrž kako odštekano majčko kupla.Imaš pa še eno trgovino samo z takimi izdelki,tudi skodelicami pa svega i svašta, na Teznu,HBC trgovina.Je pa na Zagrebški(če se pelješ od bolšjega proti rondoju,pred rondojem na levi strani) Ne moreš zgrešit.Mislim pa,da imajo tudi svojo spletno stran.
Evo,ti bom link pripela,pa si poglej.user posted image www.habeco.si

HVALA, matcar user posted image user posted image tole je pa res ena super zadeva user posted image za vsakega se kaj najde user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
27.4.2011 10:54:58   
rina22

Pomojem bi ga najbolj osrečla, čeprav ne bi bilo najbolj zdravo darilo. user posted image

Ja, verjetno res, ja. Kak me razjezi, ko bi mu res nekaj takega rada kupla, kar se mu bo vidlo, pa da bo uporabljal, ne pa, da bo nekej v kotu ležalo user posted image Pol pa moj je pa itak taki frajer, da samo reče, naj mu nekaj kupim, da jaz že vem user posted image ja, vem, ja!user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
27.4.2011 10:58:20   
elevitka

dnar v kuverti - tega se izogibam, če je le mogoče. ne vem, to mi nekak ni primerno darilo. pol raje dam kaki bon. ja, čudna sem.. user posted image
za oblečti je pa full izbirčen, edino kaka majčka s potiskom bi res prišla v poštev.

hvala za predloge user posted image veš, on je full izbirčen frajerček user posted image

rina.. poglej v trgovini SPORTS DIRECT -v mariboru na titovi ob big bangu, takku in kiku (imajo majce OBCSENE CLOTHING majce so po 10 € vse z smešnimi potisi ful dober material...kvaliteten, tudi tisk se z pranjem ne spere ali spoka ...zelo obstojno ) moj si skoz za prosti čas kupuje tele ...nekaj primerkov je tule http://www.amazon.co.uk/obscene-clothing/s?ie=UTF8&rh=n:83450031,k:Obscene%20Clothing&page=1

jih bom šla par za finto poslikat paprilepim slikice

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
27.4.2011 11:14:49   
elevitka
evo nekaj primerkov :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.