![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 16:23:34
|
|
|
|
rina22
|
katy in botrca, uživajta jaz pa grem tačas, ko T. spi, seminarske pisat. papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 18:06:36
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Mi že doma. Blo super fajn. L se je nakopal in načofotal. Zaspal takoj ko smo se odpeljali in še zdaj spi. Mene pa roke že danes bolijo kaj bo šele jutri.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 18:07:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya v četrtek ali petek bi se lahko na kufeju zmenle tam pri astorji...če je kera za naj spregovori Mam cajt.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 18:10:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zobobol daje,znorela bom.Pa toti modrostni,joj .Se mi je zgleda spet vnelo vse,pa še k zobarju ne morem it,ker zavarovanja nimam. ojej... kaj pa za CZ ne rabiš zavarovanja met (bolnišnična oskrba in to ?) jaz imam v torek zobarja... skrajni cajt da grem.... raje bi šla še 5 x rodit kot 1x k zobarju me je tak strah da bom hin zobarja Ne vem,nimam osnovnega,moram počakat odločbo od borze,pol komaj lahko rihtam ostalo.Še bolniške si ne morem odpret nazaj brez odločbe. Sa osnovnega si lahko kot občanka zrihtaš pa preden pride prva položnica bo že prišla odločba in ga skenslaš. Mislim da gre tako. Pozanimaj se. Ne,ne morem,ker nič ne dobim iz csd-ja.Če bi od njih kaj dobivala,potem ja,tak pa ne morem. Sma se ravno z taščo danes menle,kak to gre. Ne mislim, da bi bila kot samoplačnica za totih par dni. Aja,tak si mislila. Mogla bi probat,če bi šlo tak sploh. Matcar kupi si M-1 obrazec in greš z njim na ZZZS in se osnovno zavaruješ. Ko pa dobiš odločbo iz borze pa nazaj k njim in ti to oni stornirajo. Pa odločbo sabo met. In ne boš ničesar plačala. ker bo odločba prej kot položnica. Če pa že pa tistih 14€ tud ni tolko.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 19:01:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi že doma. Blo super fajn. L se je nakopal in načofotal. Zaspal takoj ko smo se odpeljali in še zdaj spi. Mene pa roke že danes bolijo kaj bo šele jutri. super za super preživet dan ...povej mi koliko je vstopnina in kje to točno je?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 19:32:30
|
|
|
|
botrca
|
Prišla s sprehoda, zdaj pa gleda lokomotivčka Tomaža, jaz pa kuham krompir in jajčko (budalo ) pa motovilec me čaka. Jan bo pa jedel hrenovke za večerjo si jih je zaželel.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 20:13:28
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 20:15:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zobobol daje,znorela bom.Pa toti modrostni,joj .Se mi je zgleda spet vnelo vse,pa še k zobarju ne morem it,ker zavarovanja nimam. ojej... kaj pa za CZ ne rabiš zavarovanja met (bolnišnična oskrba in to ?) jaz imam v torek zobarja... skrajni cajt da grem.... raje bi šla še 5 x rodit kot 1x k zobarju me je tak strah da bom hin zobarja Ne vem,nimam osnovnega,moram počakat odločbo od borze,pol komaj lahko rihtam ostalo.Še bolniške si ne morem odpret nazaj brez odločbe. Sa osnovnega si lahko kot občanka zrihtaš pa preden pride prva položnica bo že prišla odločba in ga skenslaš. Mislim da gre tako. Pozanimaj se. Ne,ne morem,ker nič ne dobim iz csd-ja.Če bi od njih kaj dobivala,potem ja,tak pa ne morem. Sma se ravno z taščo danes menle,kak to gre. Ne mislim, da bi bila kot samoplačnica za totih par dni. Aja,tak si mislila. Mogla bi probat,če bi šlo tak sploh. Matcar kupi si M-1 obrazec in greš z njim na ZZZS in se osnovno zavaruješ. Ko pa dobiš odločbo iz borze pa nazaj k njim in ti to oni stornirajo. Pa odločbo sabo met. In ne boš ničesar plačala. ker bo odločba prej kot položnica. Če pa že pa tistih 14€ tud ni tolko. Tako sem tudi jaz mislila, ja.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 20:15:12
|
|
|
|
matcar
|
Ly-ta obrazec sem takoj nesla,ko sem se mogla iz odjavit iz ZZZs-ja.A pol druga ne rabim,ko samo z odločbo grem nazaj,vmes pa lahko grem k dohtaru? pol pa ju3 pičim kr k dežurnemu zjutraj,da mi to porihtajo. TNX za info!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 21:11:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-jaz sem na borzi zdaj,ja in dobim nadomestilo za čas brezposelnosti.Prijavla pa sem se komaj 15.4.,ker sem imela pravico 30 dni iz naslova ZZZS-ja zaradi bolniške,tako da ko mi je to poteklo,so me tam odjavli.Zdaj pa bom zavarovana priko borze,ampak komaj,ko dobim odločbo,da imam papir v rokah,prej ne.Tka,da čakam na odločbo,ker si prej ne morem niti bolniške nazaj odpret,ker sem še vedno v bolniški drugače.Mater,kako klobaso sem napisala zaj.No,upam,da boš vedla,kaj sem hotla povedat. čaki malo ko si se šla prijavit na borzo si uredila papire za nadomestilo za brezposelnodst.... in takrat bi morala it kupit M1 obrazec in izpolnit pa it na ZZZS ... in rečt da prejemaš nadomestilo za brezposelnost.... tačas si zavarovana.... ko dobiš odločbo iz borze o nadomestilu bi ti ZZZS avtomatsko poslal odjavo M2...in bi šlo vse avtomatsko preko borze....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 21:19:39
|
|
|
|
elevitka
|
No sem vidla da ti je že Ly enako povedla... je pa to 100 % ker sem tud jaz imela enako situacijo januarja letos!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 21:56:55
|
|
|
|
majakla
|
Nimam pojma kaj se menite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 21:57:22
|
|
|
|
majakla
|
Aja ... ... čeeeeeeeeeeeeeeeeer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 22:34:29
|
|
|
|
botrca
|
Grem... Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 0:50:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-jaz sem na borzi zdaj,ja in dobim nadomestilo za čas brezposelnosti.Prijavla pa sem se komaj 15.4.,ker sem imela pravico 30 dni iz naslova ZZZS-ja zaradi bolniške,tako da ko mi je to poteklo,so me tam odjavli.Zdaj pa bom zavarovana priko borze,ampak komaj,ko dobim odločbo,da imam papir v rokah,prej ne.Tka,da čakam na odločbo,ker si prej ne morem niti bolniške nazaj odpret,ker sem še vedno v bolniški drugače.Mater,kako klobaso sem napisala zaj.No,upam,da boš vedla,kaj sem hotla povedat. čaki malo ko si se šla prijavit na borzo si uredila papire za nadomestilo za brezposelnodst.... in takrat bi morala it kupit M1 obrazec in izpolnit pa it na ZZZS ... in rečt da prejemaš nadomestilo za brezposelnost.... tačas si zavarovana.... ko dobiš odločbo iz borze o nadomestilu bi ti ZZZS avtomatsko poslal odjavo M2...in bi šlo vse avtomatsko preko borze.... Ja,sem to vse naredla tak,saj zaj mi je jasno,da lahko grem.jaz pa sem mislila,da nič ne morem,dokler ne dobim odločbe.Hvala za razlago še enkrat!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 0:51:19
|
|
|
|
matcar
|
Ne morem spat,me tak boli,da bom znorela.Pa še kislina povrhu,da mi kuj dviguje gor. pa ki je še ura 8,ko zadne dežurni delat!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 7:08:43
|
|
|
|
rina22
|
botrca, če se prav spomnim, je bila ly v biotermah mala nedelja (rečejo jim tudi mali moravci). je pa to v prlekiji. evo, tole je stran: http://www.bioterme.si/ Zdaj za pot, po kateri so šli, ne vem, lahko ti pa opišem pot, kot jo vem jaz (je pa možno iz več strani prit tja). Je pa res lepo. Nekoč je blo bolj tak, zdaj so pa fajn porihtali. Se meni tudi dopade
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 7:09:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne morem spat,me tak boli,da bom znorela.Pa še kislina povrhu,da mi kuj dviguje gor. pa ki je še ura 8,ko zadne dežurni delat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 7:09:45
|
|
|
|
rina22
|
aja.. jutrooooooooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 7:30:53
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 7:31:46
|
|
|
|
matcar
|
Spala nič do 3-h,pol mi je ratalo,pa še to sem se prebujala pa premetavala.Kafe spijem,pa pičim.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:26:28
|
|
|
|
rina22
|
moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje predlogi? aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim šteko čikov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:34:43
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:35:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, če se prav spomnim, je bila ly v biotermah mala nedelja (rečejo jim tudi mali moravci). je pa to v prlekiji. evo, tole je stran: http://www.bioterme.si/ Zdaj za pot, po kateri so šli, ne vem, lahko ti pa opišem pot, kot jo vem jaz (je pa možno iz več strani prit tja). Je pa res lepo. Nekoč je blo bolj tak, zdaj so pa fajn porihtali. Se meni tudi dopade sem šla gledat...je res lepo...mogoče bomo v kratkem šli tudi mi...hvala za link
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 27.4.2011 8:38:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje predlogi? aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim šteko čikov kaj računalnik ga ne zanima ali ima vse? mogoče usb ključek, če ne pa kakšno zanimivo majčko s kakšnim potiskanim napisom...je v Leclercu takšna trgovina...pa mogoče kaj za v avto...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.