|
RE: Mariborčanke,20.del 26.4.2011 16:03:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zobobol daje,znorela bom.Pa toti modrostni,joj .Se mi je zgleda spet vnelo vse,pa še k zobarju ne morem it,ker zavarovanja nimam. ojej... kaj pa za CZ ne rabiš zavarovanja met (bolnišnična oskrba in to ?) jaz imam v torek zobarja... skrajni cajt da grem.... raje bi šla še 5 x rodit kot 1x k zobarju me je tak strah da bom hin zobarja Ne vem,nimam osnovnega,moram počakat odločbo od borze,pol komaj lahko rihtam ostalo.Še bolniške si ne morem odpret nazaj brez odločbe. Sa osnovnega si lahko kot občanka zrihtaš pa preden pride prva položnica bo že prišla odločba in ga skenslaš. Mislim da gre tako. Pozanimaj se. Ne,ne morem,ker nič ne dobim iz csd-ja.Če bi od njih kaj dobivala,potem ja,tak pa ne morem. Sma se ravno z taščo danes menle,kak to gre. meni pa so rekli, ko sem šla to rihtat, da nima veze, če je kaj od csd al ne eh, ja, vedno nekaj...no, fajn porihtaj Ne,glej,če bi si šla kot občanka rihtat,bi rabla odločbo iz csd-ja za denarno pomoč.To,ko rihtaš na občini.To kaj pa ti misliš,pa je za dodatno.Menda. Jaz pa nisem na csd-ju,ker dobim iz borze nadomestilo.Ko dobim njihovo odločbo,grem samo na ZZZS,da me nazaj prijavijo,prej me pa ne morejo.Zato si nisem jiti še bolniške mogla it odpret nazaj,ker morem imet te papirje. aja, možno...mater ti pa maš zakomplicirano...sploh ne vem o čem govoriš se vidi, da še nisem bila zaposlena in nimam izkušenj s temi stvarmi
|
|
|