|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
26.4.2011 16:23:34   
rina22
katy in botrca, uživajta user posted image jaz pa grem tačas, ko T. spi, seminarske pisat. papauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
26.4.2011 18:06:36   
ly117
Dan! user posted image

Mi že doma. Blo super fajn. user posted image user posted image user posted image L se je nakopal in načofotal. Zaspal takoj ko smo se odpeljali  in še zdaj spi. Mene pa roke že danes bolijo kaj bo šele jutri.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
26.4.2011 18:07:01   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

v četrtek ali petek bi se lahko na kufeju zmenle tam pri astorji...če je kera za naj spregovoriuser posted image

Mam cajt. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
26.4.2011 18:10:48   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Mene pa spet zobobol daje,znorela bom.Pa toti modrostni,jojuser posted image user posted image user posted image .Se mi je zgleda spet vnelo vse,pa še k zobarju ne morem it,ker zavarovanja nimam.user posted image user posted image user posted image

ojej... kaj pa za CZ ne rabiš zavarovanja met (bolnišnična oskrba in to ?)

jaz imam v torek zobarja... skrajni cajt da grem.... raje bi šla še 5 x rodit kot 1x k zobarju me je tak strah da bom hin zobarja
Ne vem,nimam osnovnega,moram počakat odločbo od borze,pol komaj lahko rihtam ostalo.Še bolniške si ne morem odpret nazaj brez odločbe.

Sa osnovnega si lahko kot občanka zrihtaš pa preden pride prva položnica bo že prišla odločba in ga skenslaš. Mislim da gre tako. Pozanimaj se.
Ne,ne morem,ker nič ne dobim iz csd-ja.Če bi od njih kaj dobivala,potem ja,tak pa ne morem.user posted image Sma  se ravno z taščo danes menle,kak to gre.

Ne mislim, da bi bila kot samoplačnica za totih par dni.
Aja,tak si mislila.user posted image Mogla bi probat,če bi šlo tak sploh.

Matcar kupi si M-1 obrazec in greš z njim na ZZZS in se osnovno zavaruješ. Ko pa dobiš odločbo iz borze pa nazaj k njim in ti to oni stornirajo. Pa odločbo sabo met. In ne boš ničesar plačala. ker bo odločba prej kot položnica. Če pa že pa tistih 14€ tud ni tolko.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
26.4.2011 19:01:18   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Mi že doma. Blo super fajn. user posted image user posted image user posted image L se je nakopal in načofotal. Zaspal takoj ko smo se odpeljali  in še zdaj spi. Mene pa roke že danes bolijo kaj bo šele jutri.

super za super preživet dan user posted image user posted image user posted image ...povej mi koliko je vstopnina in kje to točno je?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
26.4.2011 19:32:30   
botrca
Prišla s sprehoda, zdaj pa gleda lokomotivčka Tomaža, jaz pa kuham krompir in jajčko (budalouser posted image ) pa motovilec me čaka. Jan bo pa jedel hrenovke za večerjo si jih je zaželel. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
26.4.2011 20:13:28   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
26.4.2011 20:15:08   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Mene pa spet zobobol daje,znorela bom.Pa toti modrostni,jojuser posted image user posted image user posted image .Se mi je zgleda spet vnelo vse,pa še k zobarju ne morem it,ker zavarovanja nimam.user posted image user posted image user posted image

ojej... kaj pa za CZ ne rabiš zavarovanja met (bolnišnična oskrba in to ?)

jaz imam v torek zobarja... skrajni cajt da grem.... raje bi šla še 5 x rodit kot 1x k zobarju me je tak strah da bom hin zobarja
Ne vem,nimam osnovnega,moram počakat odločbo od borze,pol komaj lahko rihtam ostalo.Še bolniške si ne morem odpret nazaj brez odločbe.

Sa osnovnega si lahko kot občanka zrihtaš pa preden pride prva položnica bo že prišla odločba in ga skenslaš. Mislim da gre tako. Pozanimaj se.
Ne,ne morem,ker nič ne dobim iz csd-ja.Če bi od njih kaj dobivala,potem ja,tak pa ne morem.user posted image Sma  se ravno z taščo danes menle,kak to gre.

Ne mislim, da bi bila kot samoplačnica za totih par dni.
Aja,tak si mislila.user posted image Mogla bi probat,če bi šlo tak sploh.

Matcar kupi si M-1 obrazec in greš z njim na ZZZS in se osnovno zavaruješ. Ko pa dobiš odločbo iz borze pa nazaj k njim in ti to oni stornirajo. Pa odločbo sabo met. In ne boš ničesar plačala. ker bo odločba prej kot položnica. Če pa že pa tistih 14€ tud ni tolko.

Tako sem tudi jaz mislila, ja.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
26.4.2011 20:15:12   
matcar
Ly-ta obrazec sem takoj nesla,ko sem se mogla iz odjavit iz ZZZs-ja.A pol druga ne rabim,ko samo z odločbo grem nazaj,vmes pa lahko grem k dohtaru? pol pa ju3 pičim kr k dežurnemu zjutraj,da mi to porihtajo.user posted image TNX za info!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
26.4.2011 21:11:09   
elevitka

Elevitka-jaz sem na borzi zdaj,ja in dobim nadomestilo za čas brezposelnosti.Prijavla pa sem se komaj 15.4.,ker sem imela pravico 30 dni iz naslova ZZZS-ja zaradi bolniške,tako da ko mi je to poteklo,so me tam odjavli.Zdaj pa bom zavarovana priko borze,ampak komaj,ko dobim odločbo,da imam papir v rokah,prej ne.Tka,da čakam na odločbo,ker si prej ne morem niti bolniške nazaj odpret,ker sem še vedno v bolniški drugače.Mater,kako klobaso sem napisala zaj.No,upam,da boš vedla,kaj sem hotla povedat.user posted image

čaki malo ko si se šla prijavit na borzo si uredila papire za nadomestilo za brezposelnodst.... in takrat bi morala it kupit M1 obrazec in izpolnit pa it na ZZZS ... in rečt da prejemaš nadomestilo za brezposelnost.... tačas si zavarovana.... ko dobiš odločbo iz borze o nadomestilu bi ti ZZZS avtomatsko poslal odjavo M2...in bi šlo vse avtomatsko preko borze....

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
26.4.2011 21:19:39   
elevitka
No sem vidla da ti je že Ly enako povedla... je pa to 100 % ker sem tud jaz imela enako situacijo januarja letos!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
26.4.2011 21:56:55   
majakla
Nimam pojma kaj se menite. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
26.4.2011 21:57:22   
majakla
Aja ...
... čeeeeeeeeeeeeeeeeer. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
26.4.2011 22:34:29   
botrca
Grem...user posted image

Nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
27.4.2011 0:50:04   
matcar

Elevitka-jaz sem na borzi zdaj,ja in dobim nadomestilo za čas brezposelnosti.Prijavla pa sem se komaj 15.4.,ker sem imela pravico 30 dni iz naslova ZZZS-ja zaradi bolniške,tako da ko mi je to poteklo,so me tam odjavli.Zdaj pa bom zavarovana priko borze,ampak komaj,ko dobim odločbo,da imam papir v rokah,prej ne.Tka,da čakam na odločbo,ker si prej ne morem niti bolniške nazaj odpret,ker sem še vedno v bolniški drugače.Mater,kako klobaso sem napisala zaj.No,upam,da boš vedla,kaj sem hotla povedat.user posted image

čaki malo ko si se šla prijavit na borzo si uredila papire za nadomestilo za brezposelnodst.... in takrat bi morala it kupit M1 obrazec in izpolnit pa it na ZZZS ... in rečt da prejemaš nadomestilo za brezposelnost.... tačas si zavarovana.... ko dobiš odločbo iz borze o nadomestilu bi ti ZZZS avtomatsko poslal odjavo M2...in bi šlo vse avtomatsko preko borze....
Ja,sem to vse naredla tak,saj zaj mi je jasno,da lahko grem.jaz pa sem mislila,da nič ne morem,dokler ne dobim odločbe.Hvala za razlago še enkrat!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.4.2011 0:51:19   
matcar
Ne morem spat,me tak boli,da bom znorela.Pa še kislina povrhu,da mi kuj dviguje gor.user posted image user posted image user posted image pa ki je še ura 8,ko zadne dežurni delat!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
27.4.2011 7:08:43   
rina22
botrca, če se prav spomnim, je bila ly v biotermah mala nedelja (rečejo jim tudi mali moravci). je pa to v prlekiji. evo, tole je stran: http://www.bioterme.si/
Zdaj za pot, po kateri so šli, ne vem, lahko ti pa opišem pot, kot jo vem jaz (je pa možno iz več strani prit tja).
Je pa res lepo. Nekoč je blo bolj tak, zdaj so pa fajn porihtali. Se meni tudi dopade user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
27.4.2011 7:09:16   
rina22

Ne morem spat,me tak boli,da bom znorela.Pa še kislina povrhu,da mi kuj dviguje gor.user posted image user posted image user posted image pa ki je še ura 8,ko zadne dežurni delat!

user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
27.4.2011 7:09:45   
rina22
aja.. jutrooooooooooo user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
27.4.2011 7:30:53   
matcar
Jutro!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
27.4.2011 7:31:46   
matcar
Spala nič do 3-h,pol mi je ratalo,pa še to sem se prebujala pa premetavala.Kafe spijem,pa pičim.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
27.4.2011 8:26:28   
rina22
moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje user posted image predlogi?user posted image

aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje user posted image user posted image ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim user posted image šteko čikov user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
27.4.2011 8:34:43   
botrca
Jutro user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
27.4.2011 8:35:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

botrca, če se prav spomnim, je bila ly v biotermah mala nedelja (rečejo jim tudi mali moravci). je pa to v prlekiji. evo, tole je stran: http://www.bioterme.si/
Zdaj za pot, po kateri so šli, ne vem, lahko ti pa opišem pot, kot jo vem jaz (je pa možno iz več strani prit tja).
Je pa res lepo. Nekoč je blo bolj tak, zdaj so pa fajn porihtali. Se meni tudi dopade user posted image

sem šla gledat...je res lepo...mogoče bomo v kratkem šli tudi mi...hvala za link user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
27.4.2011 8:38:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

moj svak ima danes 20. rojstni dan, jaz pa še nimam ne darila in ne ideje user posted image predlogi?user posted image

aja, še to: nima punce, zanimajo ga: pijača, čiki, avti in spanje user posted image user posted image ja, tipičen 20-letnik, kateremu NIMAM POJMA, kaj naj mu kupim user posted image šteko čikov user posted image

kaj računalnik ga ne zanima ali ima vse? mogoče usb ključek, če ne pa kakšno zanimivo majčko s kakšnim potiskanim napisom...je v Leclercu takšna trgovina...pa mogoče kaj za v avto...user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.