|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
25.4.2011 20:40:59   
Katte
športnica, itak, da te sprejmemo. Držim pesti, da bo tvoj tretji postopek uspešen, da zagledaš 6.5. user posted image in 8 mesecev kasneje svojega user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
25.4.2011 20:41:34   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
LittleSun (2. krog)

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.
vesper (5. krog po laparo)

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)

11.5.
kejt2 (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

X.5.
witch (17. krog)
Arual (43. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: ______

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82

user posted image  

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 152
26.4.2011 9:35:31   
Jada82
Ok, mene pa že danes nekaj špika v trebuhu ... a bi že lahko bila ovulacija? Joj .... sem mislila O teste delat šele 30.4. Pa še to pravijo, da je najbolje zjutraj, tako da danes ga ne bom naredila .... bova pa user posted image . Jutri jih bom pa potem začela delat ... ma klinc, jih bom pa še nekej nabavila .. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 153
26.4.2011 9:59:15   
CariSSa10
mene je tudi že včeraj nekaj špikalo pa izcedek mam močni. možno da mam ta mesec tak hitro O? hmmm bomo vidli. včeraj nismo slončkali ker mojega ni blo doma, bomo pa danes skočli v akcijo user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 154
26.4.2011 13:22:57   
Jada82
Ja, tud midva hitro danes v akcijo ... me še kar boli ... očitno se nekaj dogaja, pa ne smeva ta mesec spet zamudit user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 155
26.4.2011 13:29:59   
ursuleta
Živjo, tudi jaz pričakujem maja in sicer 13-ga. Berem vas že od začetka, sem se pa komaj sedaj odločila da vam tudi kaj napišem... Lp

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 156
26.4.2011 13:50:08   
Jada82
Ursuleta, pozdravljena user posted image user posted image  Navijamo seveda tudi zate ..... več nas je, boljše je .... še boljše pa, da se nas čim več preseli na nosečniški forum, hehe. Jah jaz res upam, da nam čim večim uspe ta mesec ... najbolj pa navijajmo za stare borke - te si pa resnično zaslužijo!!!!

(odgovor članu ursuleta)
Neposredna povezava do sporočila: 157
26.4.2011 14:56:46   
vesper
ursuleta dobrodošla user posted image

carissa jaz sem tudi imela ta mesec nenormalno hitro O, se mi je zdelo skoraj nemogoče tako hitro ampak so testi pokazali plusek, tako da... Upam da jo imaš in čimveč user posted image
pa da v maju vse zagledamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 158
26.4.2011 20:33:20   
SILVA
Po novih izračunih, pričakujemuser posted image  22.5user posted image
Mladika, le glej, da boš kak kos torte podelila z namiuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 159
26.4.2011 22:42:03   
srečica17
Pridružujem se navijačicamuser posted image user posted image user posted image
Naj bo v maju čimvečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in januarja velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 160
27.4.2011 8:41:16   
Jada82
Evo, ker me je včeraj špikalo v trebuhu, sem danes naredila O test in tudi slučajno ni pozitiven. Tako da, zgleda da ni bla ovulacija .... jih bom kar še naprej delala, da bom točno vedela.
Sicer sva včer vseen user posted image , za vsak slučaj user posted image Pa še prav fajn je blo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, bomo vidli, kaj testi pokažejo .... zdej pa šibava s tamalo h mojim, se že nekaj časa nismo videli. user posted image pa spi, je bil v nočni.
Lep praznik vam želim, predvsem tistim, ki ste frej!!! user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 161
27.4.2011 11:49:42   
Maat
Še ena, ki upa, da ji uspe v maju user posted image

Sicer sem mislila, da se vam ne bom pridružila user posted image , ampak očitno tudi tokrat, v tretjem poskusu, ni uspelo user posted image

Imam že dva otroka - z zanositvijo tako prvič kot drugič nismo imeli težav, tudi v tretje je ratalo v prvo, vendar sem bila v 9. tednu soočena s splavom. Zdaj pa se bomo očitno morali malo bolj potruditi user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 162
27.4.2011 13:16:39   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Po novih izračunih, pričakujemuser posted image  22.5user posted image
Mladika, le glej, da boš kak kos torte podelila z namiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  še ena ki je ne pričakuje na moj rojstni dan...user posted image ja veš da bom delila tortico tut z vami pa user posted image  tut...user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 163
27.4.2011 14:21:43   
Katte
Jada82, CariSSa10, vidve kar pridno vadita, ne bo škodilo, tudi če ni še O. Če pa je, pa toliko bolje user posted image . Jaz bom morala še kak dan počakati, da user posted image mine.
ursuleta, lepo, da si se nam končno oglasila. Dobrodošla tudi Maat. Upam, da tudi vidve zagledata user posted image v maju.
SILVA, še ena, ki user posted image pričakuješ skupaj z nami na Mladikin rojstni dan user posted image . Upam, da bo za vse nas to srečen dan.
srečica17, hvala za navijanje. Jaz pa držim pesti zate, da ti tvoji pikici ne bosta povzročali problemov vsaj naslednjih 8 mesecev user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 164
27.4.2011 14:24:29   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
LittleSun (2. krog)

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.

10.5.

11.5.
kejt2 (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

X.5.
witch (17. krog)
Arual (43. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 30

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
alfi, Jada82, srečica17

user posted image  

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 165
27.4.2011 17:27:19   
Arual
Hey. Kako??? Vse v akciji??user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene prosim prestavite iz čakajočih na user posted image med navijačice. Jaz še zdaj nisem dobila user posted image je že 54 dan. Sem prejšni teden delala test itak da je bil ---. Bom poskusila še enkrat, čeprav ne pričakujem spremembe rezultata. Potem pa bom začela jemati primolut nor. Ah, ta tečka pa me res že jezi več kot pol leta, tako da PCO zdaj kaže svoje zobe, še dobro da sem naročena v neplodnostni junija, tako da bomo takrat šli do konca po user posted image , če prej ne bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce jaz zelo navijam za vas!!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 166
27.4.2011 17:34:22   
andreja_p
Tako kot ve tudi jaz pričakujem user posted image
10.maja. Včeraj sem imela tako močno bolečino
na desni strani v predelu jajčnika,kot da bo prišla user posted image
skoraj celo popoldne me je bolelo.
Glede na izračun naj bi bila O. Včeraj sva user posted image
in danes se bom tudi potrudila da bova user posted image
in da bo čez 14 dni user posted image .
Punce a katera opaža v času ovulacije da je napihnjena???
Sva tik pred postopkom IUI,po 1.maju naj bi prišli papirji iz konzilija.
Upam da nama sedaj uspe user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 167
27.4.2011 20:56:44   
*Zvončica*
Pozdravljene :). Se vam lahko pridružim?

Tudi jaz je ne pričakujem v maju...

Z možem sva se v začetku leta odločila da je čas za še enega dojenčka in zdaj čakamo na naš drugi plus. Doma imamo že enega navihančka in upamo da kmalu dobil družbo :).

No, 11.5. naj je ne bi bilo in upam da je res ne bo.

Držim pesti za vse ostale, ki je tudi ne čakate in naj nam maj prinese čim več user posted image .

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 168
28.4.2011 7:08:23   
CariSSa10
helou babike!
vidim da bo maj kar pester. nas je že 31 v pričakovajuuser posted image !
dobrodošla *Zvončica* držimo pesti da se tud vam družinica razširi user posted image
kak ste kaj preživele prvi del praznikov? mi2 sma si privoščla včeraj dan za lenarjenje...malo gledanja tv, stiskanje, user posted image user posted image hehe upam da smo kaj 'pridelali'....
zdaj pa se grem posvetit delu ker eni mormo bit v službi pridni še za tiste, ki majo dopust. user posted image

(odgovor članu *Zvončica*)
Neposredna povezava do sporočila: 169
28.4.2011 16:57:16   
*Zvončica*
Hvala CariSSa user posted image . Ja, nas je res kar nekaj, pa saj je prav tako in upam da nam v čim večjem številu uspe.

Ne vem, jaz sem ta mesec zeloooo nestrpna, prejšnje mesece nisem bila toliko...pa mi prav paše se tukaj malo oglasit in čvekat. Ja nič, počakat bo treba še dolga dva tedna, saj je O šele mimo user posted image .

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 170
28.4.2011 19:11:02   
Anonimen
jaz se počutim pa tako čudno... zadnja m je bila dokaj normalna (standardna količina, dolžina) ampak se sedaj sprašujem, če bi mogoče lahko bila noseča user posted image saj vem...možnosti je fuuul malo, ampak imam res take čudne znake - najbolj to, da se mi je včeraj tako zavrtelo, da sem mislala, da se bom onesvestila...nekoliko me špika v jajčnikih, trebuh imam malo napihnjen, vsaketoliko mi je slabo, razpoloženje skače gor in dol... svašta user posted image

po eni strani mi je kr brezveze test za vsak slučajn delat, ker se mi zdi skoraj nemogoče da bi bila user posted image , po drugi strani pa visi vprašaj nad mojo glavo... uf...naj me pustijo tej znaki pri miru če ni nič user posted image

a pozna katera kakšen tak primer, da bi bila user posted image kljub m?

AR

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
28.4.2011 23:11:03   
Katte
Arualuser posted image user posted image user posted image . Še vedno te user posted image zafrkava user posted image . Nesramnica. Ne obupaj, jo boš že premagala. Če ne prej, pa po juniju. Držim pesti zate.
andreja_p, *Zvončica*, dobrodošli. Upam. da maj tudi vama prinese user posted image .
Anonimna AR, tudi jaz sem se že kdaj to spraševala, ampak še nisem bila user posted image . Je pa možno, da krvaviš med nosečnostjo, tudi v času user posted image . Poznam eno, ki  se ji je to zgodilo,ampak je imela celo nosečnost rizično in je rodila sicer zdravo punčko en mesec prezgodaj.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.4.2011 23:14:34   
Katte

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
LittleSun (2. krog)

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.

10.5.
andreja_p (x. krog)

11.5.
kejt2 (x. krog)
*Zvončica* (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

X.5.
witch (17. krog)

SKUPAJ NAS JE: 31

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual

user posted image  

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 173
1.5.2011 10:45:09   
LittleSun
Punce jaz zdaj samo še navijam za vas. me je user posted image presenitla kar danesuser posted image . Vam pa želim veliko user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 174
1.5.2011 13:50:42   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Punce jaz zdaj samo še navijam za vas. me je user posted image presenitla kar danesuser posted image . Vam pa želim veliko user posted image

Jaz tud čakam,.....pa upam da ne pride,sam nevem ehuser posted image , odkrito povedano dost mam tega vsega, čakanja in pol razočaranja. Če noče pač noče kaj naj,.....niti douser posted image  mi več ni, kr to da se mora vse po planu, eh to ni zame to mi ni filing. Bomo pa meli sam enga sončka. Nekak nimam upanj da bi blo kaj ne me narobe razumet, sam že 3 leta sva se trudla za Patrikia, pa zaj res ne grem še enkrat skoz to trnje,....bo pa ta mišek najin razcartanček.

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

ZOBOZDRAVNIK
nataly33

Ali se vaš otrok boji zobozdravnika in zato noče na pregled?

DA (24%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!