|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
21.4.2011 10:10:02   
Katte
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
LittleSun (2. krog)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.
vesper (5. krog po laparo)

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)

11.5.
kejt2 (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

20.5.
cina (38. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

X.5.
witch (17. krog)
Arual (43. krog)
pathra (1. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 23

NOSEČK: ______

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82

user posted image    

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 126
21.4.2011 10:23:54   
LittleSun
jaz sem pa zbolela user posted image in res nimam ne volje ne energije za user posted image . do včeraj sva redno, O bi naj imela danes in jutri po koledarju pa bomo videli če se je do zdaj kaj prijelouser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 127
21.4.2011 12:23:48   
Jada82
Little sun, držim pesti, da je ratalo. Jah, verjamem, če si bolana, se ti pa res ne da še skakat, hehe. user posted image  Takrat pride v poštev le postelja brez telovadbe, ane?
Jaz sem pa danes spet vsa zalimana, sem ravno popila en energy drink v službi. Ga je tamala spat srala ponoči, ob 2h je prišla k meni, pol se pa premetava, pa jz ne morm zaspat, dokler tud ona trdno ne zaspi. Rezultat: sem kot cunja. user posted image  user posted image  No ja, bomo že.

Evo, jaz mam pa pomoje danes zadnji dan user posted image . Ma končno, sem jo že sita. Jutri bova že lahko user posted image , pa da otvorimo sezono, hehe. Pol naslednji vikend pa bom začela delat O teste, pa bomo videli. Upam, da se tokrat prime, da se preselim na nosečniški forum, heheh.

Ostale pa tud, dejmo fejst user posted image , da bo maj roza barve!!!! SE že kar veselim, ko bomo spet čakale user posted image /user posted image  user posted image user posted image user posted image
Sploh pa navijam za tiste, ki ste že stare borke! Maja je pa ja čas, da vam že rata!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 128
21.4.2011 13:36:12   
alfi
Jada 82  tudi meni se končuje user posted image   zdaj pa v akcijo....samo ne za dolgo ker mojega vmes štiri dni ni doma...user posted image ....bo pa potem ko pride mislim, da bo ravno prav....drugače se mi pa ne da več računat kdaj imam O sem preveč nervozna pol..... zdaj bomo kadar bomo pa bomo pol vidluser posted image user posted image user posted image Ja lepo bi pa bilo v majuuser posted image user posted image user posted image držite pestiuser posted image user posted image user posted image

user posted image En lep sončen dan še naprej!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 129
21.4.2011 16:37:39   
CariSSa10
no me smo pa ta mesec nekje na istem. končuje se namuser posted image , pa mojga tud nič ne vidim do sob ker jaz delam popoldan, on pa v nočni. in zjutraj ko kuham pa pospravlam itd, ga vidim spat user posted image .. no boma pol za vikend ko je fraj začela z akcijo user posted image ... da bi se nam res v maju posrečlo! user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 130
21.4.2011 19:51:29   
mladika
Ker jst ne morem brez vas drage moje se selim na vaš seznamček...april zame ni biu uspešen kot vseh 18 mesecev do sedaj!!!user posted image
Mam pa u maju rojstni dan in upam, upam na kako fletno darilo (beri: user posted image ). Uglavnem ne bo prišla 22.5. (na ta dan mam birthday)user posted image , je pa to 3. krog po laparo in kar že 19 krog odkar se trudima...jej jej jej...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 131
22.4.2011 7:55:08   
Katte
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
LittleSun (2. krog)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.

10.5.

11.5.
kejt2 (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image

23.5.
Jada82 (2. krog)

X.5.
witch (17. krog)
Arual (43. krog)
pathra (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 24

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
alfi, Jada82

user posted image    

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 132
22.4.2011 8:55:23   
Jada82
Alfi in CariSSa10, držim pesti, da nam rata! Zdaj lahko začnemo user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa bomo med unimi srečnimi 25 % user posted image  Ma moramo bit, saj maj je mesec ljubezni in verjamem, da bomo user posted image  zagledale ravno zdaj!!! user posted image user posted image user posted image
Mladika - hm, verjetno je težko, ko že tako dolgo čakaš na user posted image , ampak bodi pogumna, zdaj po laparo ti bo sigurno uspelo - je šele 3. krog po tem, tako da najbolje, da šteješ kar samo te kroge! In verjemi, uspelo ti bo - slej ko prej. Navijam pa zate, da že v maju!!!!! user posted image user posted image user posted image
Saj smo vendar borke in se ne damo kar tako!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 133
22.4.2011 13:07:28   
alfi
Jada82 ja tud jaz močno držim pesti skupaj da nam rata... noge pa seveda u luft pa narazenuser posted image user posted image user posted image
Dajmo punce zdaj bi bil pa res že čas za vse tiste, ki se že dalj časa trudimo in pa seveda tudi za tiste, ki ste šele začeli user posted image na tem, da ne bo zamere. Midva že pridno user posted image user posted image user posted image .
 Drugače pa saj ta mesec bo hitro minil zdaj so prazniki in potem bo en dva tri ko bomo že čakale na user posted image . Kommmmaaaaajjjj čččččččaaaaakkkkaaaaammm. Veliko pirhov!!! Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bomo končno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 134
22.4.2011 17:52:26   
mladika
Še tuki vam javim dobro novičko...moj dragi je privolil v spermiogram učiri, brez nerganja in pričkanja,me je skor kap!!!Po praznikih ga kuj naročim,da si ne premisleuser posted image user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 135
22.4.2011 21:45:19   
SILVA
mladika, bravouser posted image  za možeka, da se je tako odločil, na koncu vsi popustijouser posted image
Mogoče pa sploh ne bo treba, ker boš za rojstni dan dobila najlepše darilouser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 136
23.4.2011 11:24:59   
Anonimen
mladika super user posted image

mene pa tolk daje ta želja po user posted image ... joj...kaj če se mi zmeša en dan? user posted image
user posted image bi bil res najlepša stvar zdejle...

AR

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
23.4.2011 19:33:13   
SILVA
No, zdaj je pa mojauser posted image  končno prišla, sem si kar malo odahnila.
Par dni počakamo, potem pa veselouser posted image  in upam, da konec meseca ugledamouser posted image .
Držim pesti, da v mesecu ljubezni obarvamo roza vse datumeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
24.4.2011 10:05:42   
Niri
Evo tudi mene spet na novem seznamu...ne pričakujem je 22.5. to bo tretju krog po enem SS in HSC...

Vem, da je šele tretji krog in vse to samo me čisto prizadane ko pride m...

Še dobro da je rr...da veš da nisi sam, da se ne dogaja to samo tebi...

In to mene muči ves čas...menda moraš pozabiti na to, da delaš otroka, da moraš enostavno pozabit...no jaz ne morem jaz ves čas na to mislim in me kar malo depresira :(
Jaz sem si že lani kupila poletne oblekce, take prilagodljive tudi če bi imela trebušček...no zdaj bom mela očitno trebušček samo od praznikov user posted image

Pa bo že...

Maj naj bo naš mesec, ko je tak lep mesec!
Držte se!user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 139
24.4.2011 11:09:45   
Katte
Tudi jaz se vam pridružujem. 22.5., 12. krog user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 140
24.4.2011 11:13:40   
Katte

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
LittleSun (2. krog)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.

10.5.

11.5.
kejt2 (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

X.5.
witch (17. krog)
Arual (43. krog)
pathra (1. krog)

SKUPAJ NAS JE: 26

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
alfi, Jada82

user posted image   

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 141
24.4.2011 17:03:39   
mladika
juhu, niri in katte me tri je pa na isti dan ne pričakujemo!!!user posted image in to na moj rojstni dan...vete kaj punce,jst vama povem da bomo tedi pa + zagledale!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 142
24.4.2011 17:44:00   
LittleSun
koliko nas je žeuser posted image user posted image zdaj pa samo držimo pesti, da bo maj srečen mesec. jaz sem že bolj zdrava in sva celo uspela te dni se stiskat user posted image čeprav se mi zadnje dni zdi, da sem malo nora, za znake bi bilo itak prehitro, po enem koldarčku je 7 dni od O, po drugem pa 5, ampak kar naprej hodim na wc, dva dni zaporedoma sem šla že ponoči dva krat (kar nikoli prej, razen med prvo nosečnostjo), že dva dni ko sem se zjutraj zbudila sem imela v ustih tisti občutek lahkote, kot tudi samo med prvo nosečnostjo. pa kar naprej sem utrujena, včeraj zaspala na kavču ob 20huser posted image user posted image
mogoče psiha dela svoje, ali pa nas osrečijo user posted image . če gledam koledarćek za nazaj sem imela vedno po dolgem ciklu M, kratkega, tako da čisto možno da pride prej, če bo prišla. upajmo da ne.

želim vam lepe praznike, veliko pirhov in dobrot.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 143
24.4.2011 19:29:54   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: mladika
juhu, niri in katte me tri je pa na isti dan ne pričakujemo!!!user posted image in to na moj rojstni dan...vete kaj punce,jst vama povem da bomo tedi pa + zagledale!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mladika, to se pa zelo lepo sliši. Drugače pa upam, da gresta najina user posted image hitro po napotnico in čim prej dobita spermiogram, da bova vedeli, pri čem smo.
Drugače sem pa kar že prišla k sebi po prihodu user posted image . Dopust imam, pa moj emu dragemu zelo dobro kaže, da bo dobil službo user posted image . Očitno bo najino dete počakalo, da sva oba preskrbljena, preden se najavi user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 144
24.4.2011 20:02:13   
Niri
Heeej ful dobr kar tri bomo! :) pa pri meni gremo še v tretje tako da očitno bo trojka srečna :) Bomo stiskal pesti.

Pa čestitam za službo od tvojga! Pikica že ve kdaj pridt...se tudi jaz tolažim.

Mladika - rojstn dan pa še pričakovanje! Kok lepo :D Bom držala pesti, da dobiš tisto, kar si res želiš! :)

Držte se punce.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 145
25.4.2011 11:24:19   
pathra
No zdej lahko še potrdim moj datum, kdaj pričakujem user posted image in sicer je to 24.5. Danes se je namreč začela moja user posted image točna kot urca.. jaz jo imam vedno na na pol prazno luno...

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 146
25.4.2011 17:03:51   
romare
no pa še jaz na novem seznamu, user posted image pričakujem 19.5.,drugi krog po ss

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 147
25.4.2011 17:44:09   
Katte

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
LittleSun (2. krog)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.

10.5.

11.5.
kejt2 (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

X.5.
witch (17. krog)
Arual (43. krog)

SKUPAJ NAS JE: 27

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
alfi, Jada82

user posted image  

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 148
25.4.2011 18:58:18   
športnica
živjo punce, jsz se bo tudi tukaj javla. sej nevem če punce z IVF ali ICSI tu pašejo, ampak vseeno. danes sem 3. dan po transferju in 6.5. delam test. upam da zdržim do tja. to je moj 3. ICSI postopek in upam da drži rek v tretje gre rado user posted image user posted image user posted image

pozdravčke

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 149
25.4.2011 19:17:26   
Jada82
Punce, še vedno navijam za vse!!! Evo, teče zadnji teden aprila, pol smo pa me na vrsti :)))) user posted image user posted image user posted image

Little Sun, tole pa dobro kaže ... zna bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti!
Športnica, seveda, ti se kar pridruži! Ni važno kako, glavno da čakamo user posted image !!! In stiskamo pesti skupaj druga za drugo ...
Midva sva od user posted image šele enkrat user posted image . Je moj zdej popoldne, pa se mi potem zvečer ne da .... no ja, gremo pa konc tedna v Beograd, pa bova tam kaj nadoknadla user posted image Konc tedna tud začnem delat O teste. Zaenkrat ni še nobenih znakov ovulacije ... tokrat jih ne smem zamudit. Prejšnji mesec so bili zelo jasni, pa sem mislila da so nosečniški user posted image

No, punce, kar veselo user posted image , da bo čim več pluskov v maju!!!! user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?