|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
18.4.2011 16:39:00   
vesper
kejt2 saj jaz tudi ja, imam močno O, tako pravijo tudi ultrazvoki. Zato še me pa bolj jezi, da ni in ni user posted image
ah saj bo enkrat, a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 101
19.4.2011 7:52:00   
Jada82
Jutro!
Kako kaj?
Evo, moja user posted image  se počasi spravlja h koncu .... tako da bomo lahko šli v akcijo. Joj, upam, da mi tokrat res uspe, da se ne bo spet zavleklo do pol leta ali morda še več user posted image  Ne saj vem, da ene čakate še veliko veliko dlje, ampak saj veste, neučakane smo pa vse! user posted image
Torej, po izračunih naj bi imela ovulacijo:
- če vzamem 32-dnevni cikel - konec aprila;
- če pa vzamem 37-dnevni cikel - pa začetek maja.

Zdaj, jaz bom šla bolj na ziher in bom začela O teste delat že kar konec aprila, pa bom vidla.
Včer sem si šla prav poiskat na RR temo, ko sem 1. zanosila. Takrat sem res čakala, da mi O test pokaže + in sva šele potem user posted image , ampak takrat pa potem vsak dan baje (sej se ne bi spomnila, dobro, da sem pisala) user posted image user posted image user posted image  Tako tudi sedaj nameravam. Da vsaj hudiča odkrijem, kdaj imam O. Itak si pa tudi vse pišem v spletni koledarček, da mi bo malo v pomoč. Upajmo, da mi uspe čim prej user posted image user posted image user posted image

Za ostale vse pa tud navijam na max, vedno je lepo prebrat, da je kakšna nova srečka user posted image !!!!
Še 2 tedna, pa smo me na vrsti user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 102
19.4.2011 8:49:11   
LittleSun
Živjo punce, pa se pridem še jaz pofočkatuser posted image
user posted image pričakujemo 4.5.2011

prejšnji mesec mi je zaostajala 7 dni in potem ni bilo user posted image , ampak user posted image in če bi bile user posted image bi bile zgolj slučajno, ker sva nehala paziti, ampak v tistih 7 dneh čakanja na user posted image sva si že moćno želela zagledati user posted image zato zdaj res upamo na njih.

doma imamo že enega živahnega 3letnika.

upam, da bo maj radodaren in da nas bo čim več user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 103
19.4.2011 9:12:20   
Katte
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
LittleSun (2. krog)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.
SILVA (1. krog po laparo in histero)
vesper (5. krog po laparo)

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)

11.5.
kejt2 (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

X.5.
witch (17. krog)
Arual (43. krog)
pathra (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 21

NOSEČK: ______

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82

user posted image    

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 104
19.4.2011 12:00:43   
LittleSun
Imam eno vprašanje. kako se lahko približno zračuna O, če imaš cikle med 25 dni in najdaljši 35 dni?? ponavadi po dolgem ciklu sledi zelo kratek.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 105
19.4.2011 12:15:11   
Katte
V bistvu izračunati ne moreš, če nimaš rednih ciklusov. Lahko pa si meriš bazalno temperaturo in to npr. vnašaš v kak program, da ti potem izračuna, lahko tudi uporabljaš O teste. Še najbolje je pa user posted image  na dva dni user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 106
19.4.2011 12:20:50   
benji
LittleSun, ta bo pa težka. Že pri rednem ciklusu takoj fališ dan ali dva.
Mogoče ti bi bili bolj v pomoč O testi ali pa merjenje BT. Tudi pri meni so se nekaj časa izmenjevali cikli 27 in 31 dni, od kar delamo user posted image , pa ni več pravila . Je pa res, da močno čutim ovulacijo, saj me jajčnik boli ko user posted image  in čez 14 ali 15 dni ko bolečina popusti pride tečka. Sem pa tudi že poskusila O teste in en mesec merila BT in se je izkazalo da me občutek ne vara.
Pa kaj mi to pomaga, ko pa se vseeno že eno leto trudiva brez uspeha. Ali gre zares za veliko loterijo in imava največjo smolo kar se jih da imeti ali pa nekaj ne štima user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 107
19.4.2011 12:29:16   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

V bistvu izračunati ne moreš, če nimaš rednih ciklusov. Lahko pa si meriš bazalno temperaturo in to npr. vnašaš v kak program, da ti potem izračuna, lahko tudi uporabljaš O teste. Še najbolje je pa user posted image  na dva dni user posted image .

Najboljše je kar vsak dan user posted image user posted image user posted image

benji ja no mogoče sem se malo narobe izrazila z besedo izračunati. držim pesti, da tokrat ujameta trenutek in da bo user posted image .

jaz pa imam načeloma redne cikluse, pred dobrim pol leta sem imela 32 dni, pa potem 25 dni, potem sem imela skoz 28 in prejšnji mesec 35. zdaj pa ne vem. imam povečan bel tok. po spletnem koledarču naj bi imela jutri O, ampak sem imela že včeraj močan beli tok, kar imam res samo dva dni v mesecu, pa še to ok. 14 dni pred user posted image , tako da si mislim da je to O.
testov mi ni za delat, bomo raje več user posted image user posted image user posted image . se mi zdi, da če bi delala teste bi se samo obremeljevala, kar pa najbrž nebi dobro vplivalo name in na zanositev.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 108
19.4.2011 12:32:03   
Katte
No, če je pa tako, pa kar pridno user posted image  user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 109
19.4.2011 12:34:19   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

testov mi ni za delat, bomo raje več user posted image user posted image user posted image . se mi zdi, da če bi delala teste bi se samo obremeljevala, kar pa najbrž nebi dobro vplivalo name in na zanositev.

Se strinjam, ampak ko najde katera recept za odklop naj pa le deli z mano. Verjetno bi prej spravila raketo v pogon ko pa uspela odklopiti user posted image  user posted image
Saj poskušam, ampak ves čas srečujem same "trebuščke", sodelavke ko po tekočem traku ...vse na porodniški,... mogoče samo malo bolj opažam oz. se zavedam kaj se dogaja okoli mene, kaj pa vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 110
19.4.2011 12:34:39   
alfi
Ojla!
No jaz vam pa takole povem.... sem se odločila, da ta mesec  ne bom več merila BT in kupovala testov, ker sem potem še bolj razočarana, sploh ne bom več mislila na user posted image , bo že prišel tisti čas, ko bom user posted image , zadnje čase sem preveč mislila na to(10 mesecev) zdaj bi pa raje še malo uživala in se posvetila še drugim stvarem. Ne me narobe razumet ampak mislim da gre potem čas prehitro naprej...in vedno tisto razočaranje , ko pride user posted image to me najbolj boli.
No malo sem se izpovedala, zdaj pa na sonček.user posted image
In še naprej držim pestke za vse tiste, ki pričakujete user posted image .

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 111
19.4.2011 12:39:19   
benji
alfi, itak bo 13. user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 112
19.4.2011 12:50:59   
LittleSun
treba se je odklopit, zamotit, mislit na druge stvari, počet druge stvari. tole merjenje BT in delanje testov je preveč obremenjujoče. pa čimveč se stiskat user posted image user posted image user posted image če si neprenehoma s tem obremenjen in čakaš na tisti dan, potem gre življenje mimo tebe. poglejte kako lepo je zunaj in koliko fajnih stvari je za počet. boljše je tako. pa še veselje je večje ko jeuser posted image (ne)pričakovanouser posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 113
19.4.2011 12:53:48   
kkkkk

Živjo punce tudi jaz sem vam pridružujem pri čakanju user posted image v Maju... upam, da bo to naš srečni mesec :D

Drugače pa bo to najin 6 krog in M ne pričakujem 16.5.
Upam, da nam uspe!!!
Lep sončen pozdrav vsem...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 114
19.4.2011 13:35:29   
Katte
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
LittleSun (2. krog)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.

10.5.

11.5.
kejt2 (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

X.5.
witch (17. krog)
Arual (43. krog)
pathra (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 22

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
alfi, Jada82

user posted image    

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 115
19.4.2011 13:39:08   
benji
ja alfi, preveč lepega se zamudi, če se ti misli vrtijo le okoli ene zadeve.
Jaz nekako računam, da se bom v prihodnjih mesecih malo zamotila s planiranjem dopusta, stanovanje finiširava, pa bo treba  kaj v nabavo user posted image  user posted image . S shoppingom se tudi fino zamotim user posted image  user posted image  .
Drugače pa itak opažam, da sem vsak mesec bolj skulirana,...nekako sem počasi dojela, da noben znak ni 100 %, niti za O niti za user posted image .
Ko bo user posted image , pač bo,...seveda pa še vedno upam da čimprej.

(odgovor članu kkkkk)
Neposredna povezava do sporočila: 116
19.4.2011 14:32:33   
Jada82
Ja, punce, mate prav, ne se pretirano obremenjevat s tem. Ker potem tud, ko se crkljamo z našimi user posted image , mislimo na to, ali je sedaj bilo, ali bo user posted image  .... Ja, je pa to res ena velika loterija. Že to, da tud če je vse ok, zadaneš trenutek itd., imaš le 25 % možnosti za zanositev ... hm, je kar težka ja. Sploh pa če nisi ne vem kako ploden ... al kaj. Kolegica je ravno danes zagledala user posted image  na testu - vsakič ji rata v prvo, heheh. Sem rekla, jaz bom pa spet tam nekje čez pol leta ... ampak kaj, ni skoz za o tem razmišljat in se obremenjevat. Življenje je za to, da ga uživamo.
Jaz vem, da sem se za 1. user posted image  tako obremenjevala, komaj čakala, da bo, bila vsak mesec razočarana ... namesto, da bi uživala, ko sva bila še sama. Takoj, ko se je rodila user posted image , pa sem mela krizo in sem si želela, da bi bila sama ... zdej mi je super tako kot je, si pa na čase privoščiva trenutke sam zase in punce ... joj, kako paše. Tako da, sploh tiste, ki si želite prvega otroka, uživajte zdaj, ko ste še brez obveznosti! Res, samo izkoristit čas!!!! Pa taka lepaaa pomlad!

user posted image /user posted image  bodo pa prišle, slej ko prej, brez skrbi! Kaj pa je par mesecev v primerjavi s celim življenjem?!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 117
19.4.2011 14:34:23   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Drugače pa itak opažam, da sem vsak mesec bolj skulirana,...nekako sem počasi dojela, da noben znak ni 100 %, niti za O niti za user posted image .
Ko bo user posted image , pač bo,...seveda pa še vedno upam da čimprej.

Ja, to pa imaš prav, ti znaki niso kaj prida zanesljivi. Jaz imam vsak mesec enako ... pač mal zbadanja pred user posted image , beli tok itd. Ko sem dejansko bila user posted image , sem imela čisto iste znake, res identične, ni bilo nič drugače. Tako da ne moreš vedet. Ker prsi so me pa začele bolet šele potem kasneje ... ko sem že vedela da sem noseča .... Tako da, na to se ni za zanašat, najbolj zanesljiv je test!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 118
19.4.2011 19:05:48   
krisv
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Se strinjam, ampak ko najde katera recept za odklop naj pa le deli z mano. Verjetno bi prej spravila raketo v pogon ko pa uspela odklopiti user posted image  user posted image
Saj poskušam, ampak ves čas srečujem same "trebuščke", sodelavke ko po tekočem traku ...vse na porodniški,... mogoče samo malo bolj opažam oz. se zavedam kaj se dogaja okoli mene, kaj pa vem user posted image

Se podpišem pod tole user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 119
20.4.2011 13:44:45   
cina
Pozdravljene punce! user posted image

Bi se vam pridružila... user posted image user posted image pričakujem 20.maja, to bo že 38.krog.

Dajmo punce, naj bo mesec ljubezni naš mesec. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 120
20.4.2011 13:54:10   
Katte
user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
LittleSun (2. krog)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.

10.5.

11.5.
kejt2 (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

20.5.
cina (38. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

X.5.
witch (17. krog)
Arual (43. krog)
pathra (1. krog)

SKUPAJ NAS JE: 23

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
alfi, Jada82

user posted image    

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 121
20.4.2011 16:23:46   
alfi
Benji ja itak da bo user posted image 13. samo kateregauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 122
20.4.2011 17:12:31   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

treba se je odklopit, zamotit, mislit na druge stvari, počet druge stvari. tole merjenje BT in delanje testov je preveč obremenjujoče. pa čimveč se stiskat user posted image user posted image user posted image če si neprenehoma s tem obremenjen in čakaš na tisti dan, potem gre življenje mimo tebe. poglejte kako lepo je zunaj in koliko fajnih stvari je za počet. boljše je tako. pa še veselje je večje ko jeuser posted image (ne)pričakovanouser posted image user posted image

Še dobr, da so prazniki pred vrati. Se bomo lažje zamotile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 123
21.4.2011 9:40:15   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: alfi

Benji ja itak da bo user posted image 13. samo kateregauser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  , veš da sem imela že v mislih da to napišem.

alfi, še dobro da smo vsak mesec 13., večji problem bi imeli če bi čakali 31. user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 124
21.4.2011 9:46:56   
SILVA
Katte prosim, če mi popraviš datum na x.5, ker sploh ne vem več kdaj je naj ne pričakujem.
Ta mesec me neki heca tale mojauser posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.