|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
4.5.2011 10:12:07   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.
vesper (5. krog po laparo)

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)
andreja_p (x. krog)

11.5.
kejt2 (x. krog)
*Zvončica* (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

X.5.
witch (17. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 31

NOSEČK: 1

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image   

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.5.2011 10:17:09   
Katte
Maat, oprosti, ker sem te pozabila dodati na seznam, ko si se prvič oglasila tukaj. Ti kar pridno user posted image , prepričana sem, da otroček ne bo nič manj zaželen, če bo rojstni dan v februarju user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.5.2011 10:23:12   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Če ta mesec ne uspe, bom naročila nove O teste iz Amerike - so cenejši, pa več jih je.

Če se boš res to spravila, te prosim da potem poročaš, kako poteka nakup in ali si zadovoljna z izdelkom. user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.5.2011 10:53:35   
Maat
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Maat, oprosti, ker sem te pozabila dodati na seznam, ko si se prvič oglasila tukaj. Ti kar pridno user posted image , prepričana sem, da otroček ne bo nič manj zaželen, če bo rojstni dan v februarju user posted image .

Ma ni problema, saj prvič niti nisem napisala točnih podatkov user posted image

Februar bi mi še najbolj ustrezal, saj ima tudi hčerka takrat, pa praznovanja združimo, da ni tega preveč... marec bi bil bolj problematičen user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 204
4.5.2011 11:17:10   
korinca
anonimna čestitkeuser posted image user posted image user posted image in lepo in mirno do konca ti želim.
Čakam, da katera odpre januarke 2012, ker mislim, da se bolj nagibam tja kot v december. Bomo pa videli na pregledu...

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.5.2011 12:17:49   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2

Če ta mesec ne uspe, bom naročila nove O teste iz Amerike - so cenejši, pa več jih je.

Če se boš res to spravila, te prosim da potem poročaš, kako poteka nakup in ali si zadovoljna z izdelkom. user posted image

Sem jih že enkrat naročila - za 1. nosečnost -in sem potem tud zanosila. Sem bla ful zadovoljna. Mislim, da sem dala okol 18 €, prišli v parih dneh, pa točno so kazali. Velik boljš k te iz DM-a. Pa te so 15 €, pa sam 5 jih je notri. Tam jih je blo velik več, okol 10, pa še ene 5 nosečniških testov.
Tako da se splača, definitivno!!!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 206
4.5.2011 12:50:23   
Anonimen
mene je pa včeraj ful špikalo v desnem jajčniku, pomoje je bila O... ampak nisva nič user posted image ker mojega ni bilo doma... a mislite a je še kaj možnosti za user posted image , če user posted image danes, ali je že vse zamujeno? user posted image

AR

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
4.5.2011 13:01:09   
Jada82
Jajčece potuje 24 ur, tako da kar hitro user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image
Pa tud če sta kakšen dan prej, je ok, ker se sperma lahko obdrži do 72 ur user posted image user posted image user posted image
Tako da, nič ni zamujeno, še so možnosti!!! Kar veselo na delo ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
4.5.2011 13:17:56   
Medea10
Čestitke anonimna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.5.2011 15:41:30   
Anonimen
Čestitke anonimna user posted image

Jaz delam test jutri zjutraj in upam, da se ti pridružim. user posted image   No, poročaj še nam, če si imela kakšne znake,... Saj veš kake smo babe! user posted image

user posted image

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
4.5.2011 16:22:20   
CariSSa10
 Jada82 zaj si nas zapalila s tem 'paketekom' preko kere strani to naročiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.5.2011 17:25:05   
krisv
user posted image  user posted image  user posted image Čestitke Anonimnauser posted image . Tebi Anonimnauser posted image pa držim pesti za jutri zjutraj!

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.5.2011 17:28:28   
krisv

IZVIRNO SPOROČILO: kejt2

Sem jih že enkrat naročila - za 1. nosečnost -in sem potem tud zanosila. Sem bla ful zadovoljna. Mislim, da sem dala okol 18 €, prišli v parih dneh, pa točno so kazali. Velik boljš k te iz DM-a. Pa te so 15 €, pa sam 5 jih je notri. Tam jih je blo velik več, okol 10, pa še ene 5 nosečniških testov.
Tako da se splača, definitivno!!!

Jaz sem jih naročila preko SaveOnTests in sem bila tudi zelo zadovoljna z njimi. Je pa res, da pri vseh teh testih mora biti urin koncentriran, tak da sem jaz, če sem delala test npr. okrog 6ih popoldne, kake tri ure prej nehala tekočino piti. In mi je v zaporednih dneh pokazalo točno tak, kot je prikazano na tistem linku od Katte.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 213
5.5.2011 10:49:35   
LittleSun
Anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image maj se je dobro začel, upam da vas bo čim več takšnihuser posted image user posted image

meni pa gre user posted image h koncu in že komaj čakam na user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se koncec maja tudi nam pokažeuser posted image .

je pa hecno, ker sem imela v prvi nosečnosti 1.5. prvi dan zadnje user posted image in tudi letos mi je M prišla na 1.5.  in mogoče je to tako moglo bit in bomo v tretjem krogu zagledali user posted image

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 214
5.5.2011 11:32:07   
kejt2
Sama odštevam dneve do 11.5., ko pričakujem user posted image .
Odkrito povedano pa se mi zdi, da že opažam pms znake... Čez cca 1 teden (če ne prej) bom vedela user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 215
5.5.2011 13:50:55   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: CariSSa10

Jada82 zaj si nas zapalila s tem 'paketekom' preko kere strani to naročiš?

Evo, jaz sem jih naročila takrat tukaj:
http://www.accuratepregnancytests.com/catalog/category12/index.html

Pa definitvno jih bom še, če ne bom že ta mesec zanosila user posted image user posted image user posted image
Ma delam te iz DMa, pa mi nič ne pokaže, čeprav me špika v trebuhu ... čudno. Mogoč pa nimam O user posted image  Al pa še bo ... sam čudno je, da me špika, mogoče se pripravlja ...user posted image
Bomo videli ....
No dejmo punce, kaj se javite, mate kakšne znakce za user posted image , sploh tiste, ki čakate na user posted image  v teh dneh? LoonaLu, Wannabemomey, Anonimnauser posted image ???? Javite se kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
5.5.2011 15:01:19   
CariSSa10
super Jada82 fajn zgleda. kolko pa pride še poštnina približno? joj nisem še nič naročala z Amerike pa si ne znam predstavljat. to moreš preko kartice, ne? al kak poteka?

hm glede znakov mene so zečele prsi tak ponoči bolet. groza. ampak to ni nič drugačnega kot pa pred vsako user posted image ... mam še celi tedn do testeka... bomo vidli

morem pa se vam še tu malo potožit. sem zvedla da je še ena kolegica noseča. pa že 3 sta tik pred koncem, ena od teh še je sestrična, tak da se mi zdi da vse so lahkouser posted image samo jaz ne :( sej ne da jim ne bi privoščla. ful sem vesela..samo pol ko rečejo. ''joj sploh nismo načrtovali.'' al pa ''nevema kak se je zgodlo'' me pa kr prime tisti strah kaj če je kaj resno z mano narobe user posted image ... res se preveč obremenjujem...
grem se zaj malo bol posvetit delu-sem v službi user posted image

lulajte pluske, kere ste v pričakovanju te dniuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 217
5.5.2011 16:19:35   
witch
anonimna čestitke user posted image lepo nosečnost ti želim in zdravega dojenčka user posted image

Pri meni ni še nič novega. O je mimo, zdaj pa pridno čakamo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 218
5.5.2011 17:02:40   
kejt2
Sem šla gledat link od Jade82 za O teste in si začela računat ovulacijo, ko sem ugotovila, da user posted image ne pričakujem 9. in ne (11., kakor sem mislila).
Tako, da je tole PMS počutje čisto utemeljeno. Sploh, če bo zopet kakšen dan pohitela (kot je to prejšnji cikel)...
Tako, da sem v istem čolnu kot Vesper user posted image
Nič. Se ne sekiram, če bo pa bo. Glede na to, da že 3 leta ni, me bo na rit vrglo, če bo. Mogoče dam še eno možnost O testom ali pa poizkusim še krvomočnico...
Držim pesti za vse, ki bomo v kratkem lulale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 219
5.5.2011 20:56:26   
vesper
kejt2 bova pa skupaj odveslale cilju naproti a ne in to ima da zagledava končnooooo user posted image
moji znaki user posted image hmmm, se ne oziram več na njih, razen en me je danes presenetil. To pa je rdeč madež na spodnjicah. Mogoče bi lahko bila vgnezditvena!? user posted image
M še skoraj ne bi mogla bit no, glede da še nikoli ni prišla prej no user posted image Joj ne vem, mene bo razneslo od vsega tega razmišljanja, je ni , je ni,.... user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.5.2011 21:06:56   
m a j c i k a
Evo še mene, da se pofočkam še za mesec majuser posted image ! Ne pričakujem je 30.05.
Če bi nama lani avgusta v prvem mesecu uspelo, bi zdaj meseca maja pričakovala pikicouser posted image ..... tako pa gremo dalje v nove boje, pa srečno vsem!!!!!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.5.2011 21:07:34   
m a j c i k a
aja, pa to je najin 9 krog......

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 222
5.5.2011 21:57:58   
pathra
Jaz pa se morem malo izpovedat tukaj, ker me danes že cel dan ubija to razmišljanje... zdej sva v prvem krogu po izvenmaternični in po odstranitvi jajcevoda in je sem do včeraj komaj čakala da začneva, zdej ko pa sva začela user posted image pa me je zgrabla rahla kriza.. cel čas razmišljam, če bo uspelo kmalu zanosit in upam da bo uspelo, potem me je strah, da se bo imn ponovila, al pa da bom imela še kakšen spontani splav ... zato me je sedaj celo strah zanosit, ker me je zadnjič to tako potolklo... vem da je tukaj veliko punc, ki so že hujše prestale, ampak sem hotla si samo olajšat dušo.

Moj je sicer pripomnu danes, da nisem pomislila še na eno stvar.. da bi dejansko vse blo ok in bi mogla rodit... hehe .. tako da me je spravil vsaj malo v dobro voljo :)

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 223
6.5.2011 7:02:32   
Katte
Dobrodošla,m a j c i k a.
pathra, tvoj ima čisto prav user posted image . Mogoče boš pa zanosila in bo vse v redu. Itak ni nič sigurno. Ampak prepričana sem, da boš šla preko tega, zagledala user posted image  in dočakala zdravo in glasno bebico. Pa držim pesti, da bo to čim prej user posted image .
Kakšen nov plusek, punce? Navijam.

Still hoping.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 224
6.5.2011 7:04:37   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)
Wannabemommy (x. krog)

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.
vesper (5. krog po laparo)
kejt2 (x. krog)
10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)
13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)

X.5.
witch (17. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

NOSEČK: 1

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image   

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?