|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
8.5.2011 20:30:44   
Anonimen
Najprej en velikuser posted image za vse, ki vam ta mesec ni uspelo, posebej velikuser posted image pa zate Wannabemommy.
Hvala za čestitke user posted image Še kar ne dojamem. No, ta mesec nisem imela nobenih znakov, razen utrujenosti, ki pa je zdaj tudi ni več. Slabosti zaenkrat še ni. Počutim se kot da ne bi bilauser posted image .
G ne dobim, ima non stop vklopljeno tajnico, pa po novem samo 3 x na teden dela. Upam, da bom imela ta teden kaj več sreče.
Držim pesti za vse, ki še čakate nauser posted image .
Anonimnauser posted image

(odgovor članu vesper)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
9.5.2011 7:21:33   
CariSSa10
joj pa kai ta maj ni nič radodaren?user posted image samo ena nosečka do zdaj...
objemček še od mene user posted image za tiste ki ste se že v junij selile...držim pesti pa za ostale ki še čakate na user posted image ..
mene tak prsi bolijo pa napeta sem da me bo razneslo. že zdaj si želim, da če nisem user posted image , naj čimprej pride user posted image ... hmmm kaj je to ta mesec. sem ko balon user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.5.2011 7:30:40   
Katte
Dobro jutro. Spet je ponedeljek. Upam, da je bil vikend lep, zdaj pa v nov teden, v nove boje.
girly, držim pesti, da kljub enemu minusu zagledaš te dni plus. Ali pa naj hitro pride, če mora. user posted image
Anonimna, čestitke za plusek. Boš videla, strah bo minil in čez 8 mesecev boš dobila v naročje težko pričakovanega user posted image .
pikicaa25, user posted image  zate. Tudi junij je čudovit mesec, naj bo zate najlepši.
Jaz zdaj dva tedna uradno čakam na user posted image , ampak bo po mojem kar user posted image , ker mi očitno hormoni nagajajo. O testi so 5 dni zaporedoma pokazali rahlo drugo črtico, ki pa se ni ojačala.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.5.2011 7:30:51   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)user posted image

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog)
10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)
13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)

X.5.
witch (17. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

NOSEČK: 1

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image   

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.5.2011 7:55:29   
Anonimen
bom anonimna majčica. Eno sem že imela v začetnku meseca, ne čakamo jo 30.5.
sicer pa miljonti poskususer posted image , ne štejem vč mesecev....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
9.5.2011 7:57:04   
Katte
Držim pesti, anonimna majčica.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.5.2011 7:57:49   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)

4.5.

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.

9.5.
kejt2 (x. krog)
10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)
13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
alfi, Jada82, srečica17,
mojamura

user posted image    

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.5.2011 9:03:23   
lananai
wannabemommy, vem, da ni nobena tolažba, ampak te razumem. Se nama je zgodilo 2x, ko sva delala na 2. user posted image . Zdaj sem user posted image 15 tednov in bo šlo srečno do konca. Splavi sploh niso tako redki. In če bi se o tem več pogovarjali, bi tudi mamice (in tatiji), ki se jim to zgodi, vedeli, da niso sami oz. da se to dogaja. Veš kaj je bila moja tolažba, ko se nama je to zgodilo? Da se bo rodil en otročiček, ki ga ne bi bilo, če bi se ta splav ne zgodil. In to bo otročiček, ki mi bo namenjen in ki ga imam že zdaj najraje na svetu. user posted image Probaj odmislit in srečno za naprej.

Ostalim pa - še vedno držim pesti, nisem pozabila na vas! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.5.2011 9:17:53   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Jaz zdaj dva tedna uradno čakam na user posted image , ampak bo po mojem kar user posted image , ker mi očitno hormoni nagajajo. O testi so 5 dni zaporedoma pokazali rahlo drugo črtico, ki pa se ni ojačala.

Ja, Katte, jaz sem na istem. Isto delala O teste, s tem da sem jih naredila še več kot 5, vedno rahla črtica, nikoli se ni ojačala .... Imam zelo dolge cikle. Če je normalno, potem okoli 30 dni, zdaj, ko je bilo 1. mesec po KT, pa celo 40 dni user posted image  Tako da, al se zgrešila O, da je bla prej, al je pa zdej ... ne verjamem, da je ne bi bilo!
Isto zdaj 14 dni čakam na user posted image ! Čeprav bova še kar naprej veselo user posted image , kot da bi bla O, ker nič več ne prepuščam naključju. user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.5.2011 9:20:03   
Jada82
Drugač pa me je včeraj ful bolel trebuh (ne vem, a jajčniki, al kaj, taka čudna bolečina), pa na hlačkah sem zagledala 2 kapljici krvi. Samo to, nič več, tudi, ko sem se obrisala, nič sledu. Danes me tudi boli trebuh. Prav čudno. Pa kar tak občutek, kot da se bo zdaj zdaj ulila user posted image , čeprav jo pričakujem šele čez 14 dni. Tako da ... zna bit to O, kaj mislite? Včer sva torej user posted image , pa najbrž bova danes tudi, ker me boli. Sicer sva pa zdaj vsak dan, hehehe user posted image user posted image user posted image
Ma komaj čakam čez 14 dni rezultat ... ma ja, da ne bom pol spet razočarana .... user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.5.2011 9:23:51   
Katte
Jada82, ja, ponavadi imam reden cikel in O. Je pa možno, da je tokrat res ni. Bomo videli. Pri tebi pa zna biti zdaj res O. Držim pesti za obe.

< Sporočilo je popravil Katte -- 9.5.2011 9:25:07 >

Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.5.2011 9:32:17   
Anonimen
jaz pa ne vem, ali lahko kaj upam ali ne...
mislila sem, da sva z mojim zamudila O (ker O ful čutim...boli me v jajčniku) in sva user posted image šele 3 dni po tej bolečini. Sedaj, par dni po tem, me pa kr neki pika v jajčniku ipd...

A mislite, da je vseeno kaj možnosti za user posted image ? Je možno, da je bila O kasneje kot je mene bolelo?

Ah, saj vem...najboljše da počakam še kakšen teden do testa...

AR

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
9.5.2011 9:33:39   
romare
pa sej to je obup ,kar naprej nas neki špika in boli.mene je pred user posted image bolel križ,pa je nehal ko se je ulila, ko se je končala me je spet začel pol se je bolečina porazdelila po vsem trebušnem delu, pa še spregledalauser posted image sem ovulacijo,
ampak  smo pa vseeno pridno user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.5.2011 9:49:31   
LittleSun
Dober dan punce.
anonimna user posted image user posted image za user posted image

wannabemommy user posted image user posted image kar pozitivno naprej v nove boje. je že bilo tako usojeno.

mi pa pridno žeuser posted image user posted image user posted image user posted image me je tako špikalo v jajčniku na 7 dan po začetku user posted image . a je možno, da je to že O??? malo čudnouser posted image
no upam, da ta mesec ne zbodlim, da bomo imeli energijo za user posted image .
čimveč user posted image vam želim. pa lep sončen dan

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.5.2011 10:45:09   
Katte
LittleSun, tudi mene je tokrat nekaj špikalo že 7. dan. Je lahko bila izjemoma takrat že O. Zdaj pa je tudi kar ni, ko bi morala biti. Tako da je vse možno. Midva sva prvič  user posted image  šele 8. dan. Če je bila slučajno O res že takrat, sva jo pač zamudila.

Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.5.2011 11:17:55   
andreja_p
jana82 to bolečino,ko si opisala zna biti ovulacija,saj jih jaz občutim tako kot da bo prišla tečka,so zelo iste bolečine in trajajo 24ur.Vsaj pri meni je tako.
Danes sem delala test in ni pokazal user posted image ,sem pa opazila svetlo rjav izcedek ravno v času ko pričakujemuser posted image
tak da mislim da da je to tečka,bom videla če se bo ojačala krvavitev.
Ker pa greva ta mesec v IUI nisem preveč razočarana,imam še upanje v ta postopek.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.5.2011 15:11:41   
vesper
littleSun čist možno je, da je bila O tako hitra. Jaz sem jo tudi ta mesec imela 7.dan od začetka M. Se mi je zdelo nemogoče, ampak je bila user posted image user posted image

punce kdaj pa kaj lulate zdaj? Naj že katera pove dobro novico, da je zagledala user posted image dajte no punce...user posted image user posted image user posted image

jaz se pa že prestavljam v junij user posted image

andreja_p prav je tako, da verjameš v postopek, jaz si tudi veliko obetam od njega, pa čeprav je le 15% možnosti. Boš videla, me bomo v teh 15% zagotovo zraven user posted image

za vse, ki pa pričakujete user posted image še zdaj v maju pa držim pesti in vam pošiljam na kupe in kupe user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.5.2011 18:06:20   
SILVA
Jaz pa sploh ne vem, če sem ta mesec imela ovulacijo, ker jo nisem nič čutila, ponavadi jo občutim kar močno.
Sva pa vseeno pridnouser posted image  in bova še naprej pridna.

Zdaj bi bil pa res že čas, da začnemo maj barvat rozauser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.5.2011 18:35:17   
kejt2
Ja!
Danes je tudi moj D dan. Zaenkrat so hlačke še bele, ampak imam vse znake, ki kažejo na prihod user posted image
Vendar pa glede na to, da mi je prejšnji mesec prehitevala, še ne gojim nobenih posebnih upanj.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.5.2011 19:31:55   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

wannabemommy, vem, da ni nobena tolažba, ampak te razumem. Se nama je zgodilo 2x, ko sva delala na 2. user posted image . Zdaj sem user posted image 15 tednov in bo šlo srečno do konca. Splavi sploh niso tako redki. In če bi se o tem več pogovarjali, bi tudi mamice (in tatiji), ki se jim to zgodi, vedeli, da niso sami oz. da se to dogaja. Veš kaj je bila moja tolažba, ko se nama je to zgodilo? Da se bo rodil en otročiček, ki ga ne bi bilo, če bi se ta splav ne zgodil. In to bo otročiček, ki mi bo namenjen in ki ga imam že zdaj najraje na svetu. user posted image Probaj odmislit in srečno za naprej.

Ostalim pa - še vedno držim pesti, nisem pozabila na vas! user posted image

user posted image user posted image user posted image  hvala user posted image user posted image user posted image

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 270
10.5.2011 8:37:15   
Katte
Punce, želim vam lepo jutro.
Jaz sem kar dobre volje. Včeraj je druga črtica na O testu postala skoraj tako močna kot kontrolna, tako da O očitno bo, samo malo kasneje user posted image . Tako da smo zdaj pridni, mogoče se pa kaj prime. Pa moj je danes dobil napotnico za spermiogram. Stvari se premikajo.
Kakšen nov plusek? Maj mora biti roza.

Still hoping.

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.5.2011 8:37:21   
spelca82
Js se selim v junij. Je že predčasno prišla, v petek, da mi je ravno vikend hotla kvarit user posted image  Ampka se nisem dala, sem uživala 100 na uro user posted image  

Carpe diem!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.5.2011 8:53:15   
Katte
spelca82 - user posted image user posted image user posted image
Tako je treba, ne smeš se ji pustiti, da te spravi v slabo voljo. Bodi je vesela, da je prišla prej in greš lahko hitreje v nove boje.

Still hoping.

(odgovor članu spelca82)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.5.2011 8:54:36   
Katte

1.5.
žab*ca (x. krog)

2.5.
LoonaLu (15. krog)

4.5.

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.

9.5.
kejt2 (x. krog)

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)user posted image
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)

SKUPAJ NAS JE: 33

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
alfi, Jada82, srečica17,
mojamura

user posted image    

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.5.2011 9:16:14   
CariSSa10
joj kak je maj žalostn user posted image tretina že mimo pa samo ena rozika... ki ste punce? mislite da bo za nas ko smo se nastavle na petek 13ega to res srečn dan? vam kaže kaj na to? mene že zaj test v omari mika user posted image govorim si da ne smem met preveč upanja, da so znaki isti kot do zdaj vedno pred user posted image , razen res bolečine v maternici in napetosti, da si na hlačah odpiram gumb..ampak želja po user posted image je tak vlka!!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?