|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
6.5.2011 7:34:50   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Jaz pa se morem malo izpovedat tukaj, ker me danes že cel dan ubija to razmišljanje... zdej sva v prvem krogu po izvenmaternični in po odstranitvi jajcevoda in je sem do včeraj komaj čakala da začneva, zdej ko pa sva začela user posted image pa me je zgrabla rahla kriza.. cel čas razmišljam, če bo uspelo kmalu zanosit in upam da bo uspelo, potem me je strah, da se bo imn ponovila, al pa da bom imela še kakšen spontani splav ... zato me je sedaj celo strah zanosit, ker me je zadnjič to tako potolklo... vem da je tukaj veliko punc, ki so že hujše prestale, ampak sem hotla si samo olajšat dušo.

Moj je sicer pripomnu danes, da nisem pomislila še na eno stvar.. da bi dejansko vse blo ok in bi mogla rodit... hehe .. tako da me je spravil vsaj malo v dobro voljo :)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.5.2011 9:18:25   
benji
Dobro jutro,..juhu petek je user posted image  user posted image  user posted image  

drage moje, meni se zadnje dni dogaja nekaj čisto čudnega. Vsako noč imam tako čudne sanje. Prvo noč sem sanjala da sem rodila fantka, drugo noč sem tudi imela sinka, danes pa sen celo noč delala teste in so bile same user posted image  in +.
A katera ve, je to znak psihičnih motenj user posted image user posted image  ali mi nagaja luna user posted image  user posted image  user posted image . Glede na to kako zanimivo je pri meni ponoči sem temu primerno zblojena tudi čez dan, tako da je res dobro da je petek....

Drugače pa je O že krepko mimo, znakov nimam nobenih (začuda). Vsake toliko me sicer nekaj špikne ampak nisem več prepričana ali me najprej špikne pa potem pomislim na to, da bi bil to lahko kakšen znak. Ali pa je obratno in najprej pomislim ali imam kakšen znak in me potem špikne user posted image  user posted image . Ne vem, mislim da bo kar druga varianta. Torej gre spet za namišljene znake.

Tudi z joški se že par dni ukvarjam, pa niso nič večje, nič ne boli,...no ja ko jih malo bolj pomečkam pa že kaj začutim,...in evo še en znak user posted image  user posted image .

Bo treba počakati še slab teden pa bo vse jasno. Če je bila O takrat ko mislim, potem bo vse jasno že 11. ali 12.5. ampak vztrajam pri petku 13. takrat hočem videti user posted image  še v živo, ne samo v sanjah.

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.5.2011 10:17:08   
CariSSa10
benji midve boma v istem obdobju pričakovale plusek, s tem da če pri meni 13ega ne bo user posted image , bom probala do ponedeljka zadržat z testekom, da ne bom preveč razočarana če ga naredim prehitrouser posted image

glede znakov, danes me tak špika v maternici. komaj sem šla po stopnicah. pa pri prepogibanju me tudi zaskeli, kot da bi me z nožem rezal.. včasih je to blo tudi pred M, tak da nič posebnega. trudim odmislit vse znake, in samo čakam user posted image ..

kak ste kaj ostale? že kaka nova nosečka?????

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 228
6.5.2011 10:28:15   
benji
CariSSa10 držim pesti da tvoje špikanje pomeni user posted image .
Te pa čisto razumem, da ne daš kaj preveč na te znake. Ponavadi mi kak teden po O malo "vzhajajo" joški in na otip malo bolijo, se mi je pa en mesec zgodilo, da je zadeva postala neznosna, se jih tudi dotaknit nisem upala. Sem bila že čisto na trnih, zdaj pa bo nekaj, to je to,...porabila sem ne vem kolk testov in verjetno bi jih še več, če se nebi prikazala user posted image . Pa ni variante da bi šlo za zgodnji SS, ker sem res naredila kup testov, pa ni bilo sledu o kakršnikoli drugi črtici,..niti senci le te.
Tako da zdaj vem, da hormoni lahko naredijo marsikaj psiha pa očitno še več. Sem imela tudi že par ciklov brez kakršnekoli napovedi user posted image , sem mislila mogoče je pa to to in sem ena izmed tistih ki nimajo nobenega znaka za user posted image ,..pa se je izkazalo da tudi to, da nimam znakov ni noben znak user posted image  user posted image .

Zdaj skušam usmeriti svoje misli v dejstvo ,da je edini znak nosečnosti user posted image  pa še temu ne bom verjela, dokler mi bodo hlače še prav user posted image   user posted image .

Dejmo punce user posted image  user posted image  user posted image  kakšna dobra novička bi prišla prav za spodbudo.

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.5.2011 10:32:07   
Katte
benji, po mojem se ti nič bolj ne meša, kot vsem ostalim tukaj user posted image . Sicer sama ne verjamem v preroške sanje, ampak mogoče si pa vseeno nosečka. Znaki pa itak sploh niso pomembni. So lahko PMS ali nosečniški. Ali pa jih sploh ni, pa si vseeno user posted image . Ampak smo vse pred dnevom D preveč pozorne na vsako malenkost in si jo razlagamo tako ali drugače user posted image .
Si pa super to napisala, sem se kar nasmejala user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 230
6.5.2011 10:56:52   
CariSSa10
hehe ja točno tak je. mene je aprilska M, kr fajn nahecala. znakov ogromno, da sem rekla če pa zaj nisem user posted image , pa nem nikoli in evo še prej se je vlila user posted image . tak da sem tudi rekla,da verjamem samo user posted image in ničemu več. hehehe

glede sanj pa, joj itak že mam navado da med njimi govorim tak da mi včasih moj zjutraj fajne zgodbice pove. hehe 2 x zapored sem zaj sanjala da sem nekemu malemu fanteku pomagala test reševat. pa sem mu govorila: obkroži B user posted image hecno nad čem vse majo naši možgančki kontrolo...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 231
6.5.2011 12:41:48   
Jada82
Ja, teli znaki so user posted image !!!!
Jaz sem jih prejšnji mesec celo zamenjala za O, oz. obratno ... eh ja. Ta mesec se ne pustim tako hitro zmest. Vsak dan me zdaj že 3 dni špika v trebuhu, kot da je O, a O-testi tega ne pokažejo. Jz jim ne verjamem, zato za vsak slučaj z user posted image  vsak večer user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Nama ni nič hudega, hehehe.

Jutri je sobota, jz sem pa danes zvedela, da morm vseen v službo user posted image  No ja, bomo preživeli, pa vseeno ni fajn.

Punce držte se, velik telovadit, pa čim manj mislit na znake, ker res čist nič ne povejo. Pa še tkole, k čakamo user posted image , vidimo vse mogoče znake, ki nam jih psiha naredi. Samo test je resnični pravi znak!!! Zato da ne bomo potem preveč razočarane ....

Neposredna povezava do sporočila: 232
6.5.2011 16:38:39   
andreja_p
Vesper kako kaj pri tebi?
A se je pri tebi dokončno ulilo?
Bom držala pesti zate,da prideš s postopkom do konca
in da ugledaš user posted image .
Optimistično v postopek in veliko user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
ti pošiljam.

Jaz jo še vedno čakam,bi bila vesela,če bi pri meni tudi pohitela.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 233
6.5.2011 16:59:43   
vesper
andreja_p user posted image user posted image hvala. Ja, pri meni se je danes dokončno vlila. Sem se že naročila na UZ, ki ga imam v ponedeljek. Komaj čakam in upam na dobro novico.
Za tebe pa držim pesti, da je sicer ne bi ugledala in da bi namesto nje raje ugledala user posted image , če pa že mora prit, pa naj te ne jezi in naj pride čimprej
Kako imaš pa potem ti dogovorjeno za naprej, ko se ti prikaže M ?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 234
6.5.2011 18:19:49   
andreja_p
prve dni user posted image moram poklicati za UZ ki je 10 dan oduser posted image ,
pa drugi dan user posted image začnem jesti tabletke,dve na dan.
Nimam več upanja da bom zanosila po naravni poti,upam pa na pomoč medicine.
L.P

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 235
6.5.2011 20:07:35   
vesper
andreja_p saj jaz tudi ne. Najbolj me pa jezi to, da ne vem zakaj ne moram zanosit. Saj recimo če bi imela slabe izvide jaz, ali pa moj, bi mi bilo vse jasno, da je pač tako in bi vsaj vedela zakaj ne gre, zdaj ko pa je z obema vse ok, pa mi res ni jasno. Kaj delama narobe user posted image
No, pač tako je in jaz rečem, da hvala bogu, da je tukaj medicina user posted image

No andreja_p boma pa nekje skupaj trepetale in čakale na user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.5.2011 21:13:37   
Anonimen
mene v modro,... user posted image user posted image  user posted image

a. user posted image

(odgovor članu vesper)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
6.5.2011 23:06:37   
Wannabemommy
Lep pozdrav punce

Ma sem rabla nekaj časa da se javim, kr sem ful žalostnauser posted image solze mi kr tečejo in očitno bom rabla še nekaj časa da se sprijaznim z nastalo situacijo.
V nedeljo smo tud mi zagledali ta dolgo pričakovan user posted image , veselje neopisno ati, mami oba presrečna da bo naš mišek dobil sestrico ( po atijevem mnenju), pol pa v ponedeljek zvečer, začnem krvavet,........user posted image user posted image user posted image . V torek zjutraj takoj k G in ja naša pikica je šla med user posted image , ne morem se s tem sprijaznit, zakaj zakaj sam to mi gre po glavi, če pa je tako zaželjenauser posted image user posted image user posted image , po drugi strani pa tam ene otroke mečejo v smetnjake,......ni fer. Ne morm se umirit. Vem da je G reko da telo samo zavrne zarodek s katerim je kaj narobe, toda to je bla moja pikica in vseeno kaka,....., moja je blauser posted image . Sori da vam tu o tem pišem ampak mi je lažje če lhk komu povem. Z možem sva rekla da bova to obdržala zase ampak jaz ne morem. Najhuje pa je blo to da vidiš da ti pikica gre in ne moreš nič nardit,.....upam lahk sam da bo vse ok in da bomo drugič imeli več sreče.

Vsem pa ki še čakate nauser posted image  pa pridno user posted image  nalulajte!!!!
Anonimna iskrene čestitke za user posted image  , nosečnost je najlepše obdobje v življenju ženske, vsaj meni je bilouser posted image user posted image user posted image , pa čim lažjo nosečnost vseh preostalih 8 mesecev!

Pridne bodite in lahko noč!

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
7.5.2011 8:09:51   
Maat
Wannabemommy user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro vem, kako se počutiš... ampak nam res ne preostane drugo kot gledati pozitivno. Mene na trenutke tudi vse mine - si mislim "saj imam dva zdrava prisrčna otročka"... samo se vedno znova zalotim, ko razmišljam še o tretjem. Ja, res si ga želim...

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 239
7.5.2011 8:34:27   
SILVA
Wannabemommy  user posted image user posted image user posted image , tudi jaz sem imela enake občutke januarja, ko se mi je to zgodilo. Končno je po 6 letih uspelo, potem pa šok in ssuser posted image  Edina dobra stvar splava je bila, da so mi odkrili endometriom in pregrado, da so vsaj to poštimali in sedaj sem v prvem krogu po operaciji in upam, da uspe čim prej.
Jaz sem kar nekaj časa rabila, da sem se sprijaznila, da pač pikice ni več.
Ampak ženske smo močne, malo pojokamo in gremo z dvignjeno glavo naprej v nove boje in verjemi, enkrat nam bo vsem uspelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
7.5.2011 10:17:29   
Katte
user posted image vesper in anonimni user posted image .
Posebej pa Wannabemommy. Zjokaj se, stisni se k svojemu user posted image , pocartaj svojega sinčka, potoži se nam, ki smo tukaj zato, da sočustvujemo. Meni se to sicer še ni zgodilo, pa vseeno jokam s tabo in upam, da se ti kmalu pridruži nova pikica, ki ostane s tabo do konca. Držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 241
7.5.2011 10:17:58   
Medea10
Wannabemommy- user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 242
7.5.2011 10:21:04   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)

7.5.
girly (2. krog)

8.5.
pikicaa25 (10. krog)

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog)
10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)
13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)

X.5.
witch (17. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

NOSEČK: 1

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image  

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 243
7.5.2011 13:34:04   
girly
pr meni pa še nobenih znakov user posted image , veliko znakov nosečnosti (glavoboli, slabosti, utrujenost), zato nisem zdržala in že dva dni nazaj nardila test, ki pa je bil negativen....vem,verjetno prezgodaj, čeprav po mojem me spet homoni hecajo. no,če še par dni ne bo user posted image , bom ponovila test, za vsak slučaj.

lepo bodite, veliko user posted image  vsem,ki jih še čakate ta mesec in veliko user posted image  tistim, ki boste user posted image  pričakovale junija, še posebej pa wannabemommy. drži se in si pusti čas za žalovanje...

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 244
7.5.2011 15:47:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Lep pozdrav punce

Ma sem rabla nekaj časa da se javim, kr sem ful žalostnauser posted image solze mi kr tečejo in očitno bom rabla še nekaj časa da se sprijaznim z nastalo situacijo.
V nedeljo smo tud mi zagledali ta dolgo pričakovan user posted image , veselje neopisno ati, mami oba presrečna da bo naš mišek dobil sestrico ( po atijevem mnenju), pol pa v ponedeljek zvečer, začnem krvavet,........user posted image user posted image user posted image . V torek zjutraj takoj k G in ja naša pikica je šla med user posted image , ne morem se s tem sprijaznit, zakaj zakaj sam to mi gre po glavi, če pa je tako zaželjenauser posted image user posted image user posted image , po drugi strani pa tam ene otroke mečejo v smetnjake,......ni fer. Ne morm se umirit. Vem da je G reko da telo samo zavrne zarodek s katerim je kaj narobe, toda to je bla moja pikica in vseeno kaka,....., moja je blauser posted image . Sori da vam tu o tem pišem ampak mi je lažje če lhk komu povem. Z možem sva rekla da bova to obdržala zase ampak jaz ne morem. Najhuje pa je blo to da vidiš da ti pikica gre in ne moreš nič nardit,.....upam lahk sam da bo vse ok in da bomo drugič imeli več sreče.

Vsem pa ki še čakate nauser posted image  pa pridno user posted image  nalulajte!!!!
Anonimna iskrene čestitke za user posted image  , nosečnost je najlepše obdobje v življenju ženske, vsaj meni je bilouser posted image user posted image user posted image , pa čim lažjo nosečnost vseh preostalih 8 mesecev!

Pridne bodite in lahko noč!

user posted image user posted image user posted image
Vem, da ti je hudo, vendar s pikico verjetno nekaj ni bilo vredu in je bolje, da se je to zgodilo na začetku kot pa kasneje.
Jaz sem imela en ss, za tem pa mi je otroček po porodu umrl zaradi prirojene napake. In verjemi, da je lažje če plodek odmre na začetku, kot pa kasneje.
Misli pozitivno, mogoče ti že drug mesec ponovno uspe in takrat bo OK.user posted image

Jaz sem ta mesec ponovno zagledala user posted image , čeprav me je zelo strah, si dopovedujem, da bo tokrat vse OK.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 245
7.5.2011 18:28:03   
Wannabemommy
Hvala vam punce, mi je hudo zase in za vse ki so to dale skozi,.......
Anonimna, ja res je bolje da je na začetku, čeprav nikoli ni vreduuser posted image  ampak da se to zgodi ob porodu, pa nočem niti vedet krse verjetno nebi mogla pobrat,.........., sem pač tak bolj čustven človek in bi imela še večje strahoveuser posted image user posted image
Verjamem da je tud pr tebi strah prisoten, ampak verjemi tokrat bo vse vredu, zaupaj vase in v svojouser posted image  in boš vidla da boš dobila zdravega, navihanega user posted image

Hvala vam še enkrat za tople besede.

Torej mi štartamo v nove boje, sam zaj sploh nevem kak naj ovulacijo računam, morm v pon. G vprašat al sploh lahkuser posted image takoj al kak,....v pon. mam pregled če bo treba kaj sčistit al je vse šlo,.....se slišimo vsem pa en lep vikend pa fajn user posted image  lulajte!!!

Lp

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.5.2011 9:18:22   
Jada82
Oh punce, mora biti grozno, če doživš SS user posted image user posted image Si ne upam niti predstavljat. Ja, verjetno pa je še z vsakim tednom, ko otroka nosiš težje ... sploh če že čutiš gibe .... ajej user posted image
Naj bo čim manj tega!!!!

Rajš glejmo pozitivno, pa korak za korakom. Najprej pričakajmo user posted image , potem pa naprej. Jz sem mela prejšnjo nosečnost rizično in sem mogla ležat. Ne vem, kako bo, če bo ta spet rizična, kako bom ležala ob zdaj 14-mesečnici user posted image Ampak rajš ne razmišljam ... ker pol se sploh ne bi odločila za user posted image .
Mi2 pridno user posted image , čakava user posted image , pol pa veselo naprej, korak po koraku ...

Kako punce kaj? Že katera sumi na user posted image ? user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz mam pomoje ravno O .... sva dokaj pridna, pa bomo videli konec meseca ....

Neposredna povezava do sporočila: 247
8.5.2011 16:04:41   
kejt2
Wannabemommy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 248
8.5.2011 18:09:32   
Anonimen
Oj, na žalost nama tudi tokrat ni uspelo in se selim v junij user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem ostalim pa želim da za gledate magični +

(odgovor članu kejt2)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
8.5.2011 18:34:13   
vesper
pikicaa25 user posted image user posted image user posted image sej bo, enkra bo tudi za nas prišel plusek. Ti pošiljam nešteto user posted image da ga ugledaš naslednji krog user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?