Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Lep pozdrav punce Ma sem rabla nekaj časa da se javim, kr sem ful žalostna solze mi kr tečejo in očitno bom rabla še nekaj časa da se sprijaznim z nastalo situacijo. V nedeljo smo tud mi zagledali ta dolgo pričakovan , veselje neopisno ati, mami oba presrečna da bo naš mišek dobil sestrico ( po atijevem mnenju), pol pa v ponedeljek zvečer, začnem krvavet,........ . V torek zjutraj takoj k G in ja naša pikica je šla med , ne morem se s tem sprijaznit, zakaj zakaj sam to mi gre po glavi, če pa je tako zaželjena , po drugi strani pa tam ene otroke mečejo v smetnjake,......ni fer. Ne morm se umirit. Vem da je G reko da telo samo zavrne zarodek s katerim je kaj narobe, toda to je bla moja pikica in vseeno kaka,....., moja je bla . Sori da vam tu o tem pišem ampak mi je lažje če lhk komu povem. Z možem sva rekla da bova to obdržala zase ampak jaz ne morem. Najhuje pa je blo to da vidiš da ti pikica gre in ne moreš nič nardit,.....upam lahk sam da bo vse ok in da bomo drugič imeli več sreče. Vsem pa ki še čakate na pa pridno nalulajte!!!! Anonimna iskrene čestitke za , nosečnost je najlepše obdobje v življenju ženske, vsaj meni je bilo , pa čim lažjo nosečnost vseh preostalih 8 mesecev! Pridne bodite in lahko noč! Vem, da ti je hudo, vendar s pikico verjetno nekaj ni bilo vredu in je bolje, da se je to zgodilo na začetku kot pa kasneje. Jaz sem imela en ss, za tem pa mi je otroček po porodu umrl zaradi prirojene napake. In verjemi, da je lažje če plodek odmre na začetku, kot pa kasneje. Misli pozitivno, mogoče ti že drug mesec ponovno uspe in takrat bo OK. Jaz sem ta mesec ponovno zagledala , čeprav me je zelo strah, si dopovedujem, da bo tokrat vse OK. Lp
|