|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2011
10.5.2011 21:33:04   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Vesper, hvala! Itak se mi kmalu pridružite user posted image user posted image user posted image

LP

Se opravičujem za tipkarsko napakico...

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.5.2011 21:34:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Če že misli priti, naj pohiti, ker imava drug teden 1. posvet v neplodnostni user posted image   user posted image  user posted image , pa upam, da bo potem z malo pomoči čimprej uspelo.

Benji, tudi mi2 greva drugi teden (v torek) na prvi posvet. Maj žal ni bil uspešen. user posted image   Upam, da se bo zdaj začelo kaj bolj-hitreje pomikat in da končno postanem user posted image . Tebi pa seveda želim, da prej zagledaš user posted image in sploh ne bosta rabila iti.

A. user posted image

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
10.5.2011 21:57:08   
LittleSun
Mistica to je pa res krasno novicauser posted image user posted image tako sem vesela za vsako izmed vas, ki se tako trudite.

jaz sem pa čisto gotova, tako močno špikanje in bolečina v križu, da komaj stojim, tudi če je O, ko se nikoli nisem imela takšne. sem pa imela rahel rjav izcedek na hlačkah, mogoče je bila vgezditvenauser posted image user posted image ...ja jaz večni optimistuser posted image user posted image

me veseli, da se nosečke tako vrstijo. še navijamo in držimo pesti, da bo mesec ljubezni čimbolj rozauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.5.2011 7:08:49   
Jada82
Littlesun, tudi jaz sem imela ta mesec zelo močno O, 2 dni me je trebuh prav konkretno bolel, pa križ tudi malo. Prej pa še vedela nisem kdaj jo imam ...user posted image  tako da tudi prvič. Pomoje si ti tudi imela O, vsaj po datumu odgovarja, a ne? Pa jaz sem tudi imela malo krvavo ta mesec.
Upam, da sta bila pridna, pa še mal bodita (za vsak slučaj), pa da se bomo konec meseca veselili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.5.2011 7:09:50   
CariSSa10
čestitke Mistica še od mene! user posted image bodi srečka nosečka pa fejst božajta trebušček! user posted image  

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.5.2011 7:51:07   
Maat
Girly in Mistica, čestitkeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.5.2011 7:54:02   
Maat
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Kaj sva tokrat delala drugače? V marcu sva oba cel mesec pila čaj krvomočnice, vsake 2-3 dni sem si stavila obkladke gline na predel jajčnikov in pila glino, mislim da 4 tedne.

Veš da sem ravno včeraj razmišljala, če katera od vas pije glino. Ker jaz sem namreč jo do nosečnosti v oktobru (ratalo je v prvo, samo ne vem, če je za to kriva glina), od takrat naprej pa ne. Pa sem jo dva tedna nazaj zopet začela, tako da upam, da bo ta mesec kaj pomagalo user posted image  

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.5.2011 8:15:11   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Benji, tudi mi2 greva drugi teden (v torek) na prvi posvet. Maj žal ni bil uspešen. user posted image   Upam, da se bo zdaj začelo kaj bolj-hitreje pomikat in da končno postanem user posted image . Tebi pa seveda želim, da prej zagledaš user posted image in sploh ne bosta rabila iti.

A. user posted image

A. user posted image  , škoda za maj, ampak važno da imata že datum,..torek bo kmalu in se zadeve premikajo. Vsaj sama se s tem tolažim.  user posted image  No, moje user posted image  danes še ni, ampak vse kaže da bo kmalu. user posted image . Sem se dogovorila sama s seboj da delam test v petek, če ostane belo seveda user posted image .

Pa seveda čestitke novim nosečkam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.5.2011 8:22:21   
Katte
Mistica, čestitam user posted image  user posted image  user posted image !!!
Hvala tudi za lepe želje. Tudi jaz upam, da ti kmalu sledimo. Cartaj svoj trebušček in uživaj.
Anonimna, dobrodošla. Upam, da ti maj prinese user posted image . Zaenkrat sem te dala na seznam kot anonimna user posted image , če bi se rada preimenovala, ni panike, samo povej.
štručka2503, damo lahko tudi tebe na seznam?
LittleSun, mene je v prejšnjem krogu O tako bolela, da se nisem mogla niti premakniti. Še nikoli v življenju me ni nič tako bolelo. Nisem pa imela nič izcedka, očitno je bila krvavitev v trebušno votlino in je zato tako bolelo.
kejt2, andreja_p, *zvončica*, benji, CariSSa, alfi, ursuleta, te dni držim pesti za vas.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.5.2011 8:23:05   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)
Mistica (x. krog) user posted image  user posted image

7.5.
girly (2. krog) user posted image  user posted image

8.5.
pikicaa25 (10. krog)user posted image

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog)

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)user posted image
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

NOSEČK: 3

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image    

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.5.2011 9:44:31   
mojamura
najprej iskreno čestitam vsem novopečenim nosečkam!! sem zelo vesela za prav vsako izmed vas!user posted image
želim vam prijetnih 9 mesecev ter zdrave štručke!
vsem ki vas je user posted image  že obiskala pošiljam user posted image   teruser posted image za naprej!

vsem, ki  čaka(mo)te user posted image  pa pošiljam veliko pozitivne energije in seveda user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.5.2011 10:05:26   
krisv
Čestitke Girly in Mistica na veselih novicah user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem v ponedeljek imela HSG. Mimogrede mi je G rekel, da je levi jajcevod neprehoden, za desnega pa da ni prav videl, da naj kr lepo počakam na izvide. Glede na vse skupaj (endometrioza, zdaj še neprehodni jajcevodi) ni čudno da nič ne rata user posted image user posted image . Upam, da mi bo G na naslednjem pregledu dal napotnico za OBMP, da se čim prej naročim. Benji, A. user posted image kako dolgo sta čakali na 1. posvet? Sem bila v sobi z eno punco in je rekla, da se je za 1. posvet naročila samoplačniško pri dr. Rešu, postopki pa bodo na napotnico, in je dobila datum takoj. A je ta praksa možna tudi v MB al samo pri dr. Rešu?
Katte do nadaljnjega sem samo navijačica, tudi na junijskem seznamu...user posted image

< Sporočilo je popravil krisv -- 11.5.2011 10:06:31 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.5.2011 10:11:12   
Katte
Saj bo, krisv. Tvoj user posted image  bo težko pričakovan in dočakan. Samo malo več potrpežljivosti bo potrebno. Se premika počasi user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.5.2011 10:17:44   
krisv
O, Katte, saj vem, da tudi mene nekje čaka zakladek, ki bo prišel, ko bo čas za to. Je pa velik hec pri naju doma sedaj, ko smo se začeli pogovarjati o OBMP. Odkar sva skupaj, moj user posted image govori, kaj če bomo imeli dvojčke. Pa mu jaz pravim, da skoraj ni te verjetnosti, saj nihče v moji ali njegovi družini ni dvojček. Zdaj pa se je ta verjetnost zelo povečala in moj je ves navdušen, da pa mogoče le bodo dvojčki z OBMP. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 314
11.5.2011 10:25:27   
benji
krisv, midva sva pri Rešu in to z napotnico. Po tem ko sem dobila pri moji G napotnico sem poklicala in dobila datum čez 3 .tedne,..zaradi predvidene user posted image  sem prestavila za en teden naprej. Naročila sem oba in naknadno je šel moj še po napotnico zase, tako da imava vsak svojo.

Mislim da se v Lj in MB čaka okoli 3 mesece (tako sem prebrala tu na forumu) zato sva se z mojo G odločili, da gremo najprej do Reša, ker nimava nekih očitnih težav (PCO ,...).

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.5.2011 10:35:29   
štručka2503
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Anonimna, dobrodošla. Upam, da ti maj prinese user posted image . Zaenkrat sem te dala na seznam kot anonimna user posted image , če bi se rada preimenovala, ni panike, samo povej.

Katte hvala ker si me kot Anonimna user posted image že uvrstila na seznam, drugače sem štručka 2503, ki se še ne znajde dobro na forumu user posted image
Svoje user posted image  ne pričakujem 27.5.
Upam, da bo tale mesec prinesel čim več user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.5.2011 10:39:48   
kejt2
@krisv: pa te niso nič "popravili", sedaj, ko si imela operacijo?A endometriozo imaš potrjeno pa te ne bodo operirali?
Jest res nič več ne vem pri teh doktorjih...

(odgovor članu štručka2503)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.5.2011 10:53:35   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: štručka2503

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Katte hvala ker si me kot Anonimna user posted image že uvrstila na seznam, drugače sem štručka 2503, ki se še ne znajde dobro na forumu user posted image
Svoje user posted image  ne pričakujem 27.5.
Upam, da bo tale mesec prinesel čim več user posted image

Ok, štručka2504 - bolje dvojna dobrodošlica kot pa sploh nobena user posted image . Popravljam seznam, 27.5 ti pa želim očiten plusek.

Still hoping.

(odgovor članu štručka2503)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.5.2011 10:55:55   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
žab*ca (x. krog)
krisv (1. krog) user posted image

2.5.
LoonaLu (15. krog)
 user posted image Wannabemommy (x. krog) user posted image user posted image

4.5.
anonimna user posted image  (3. krog) user posted image  user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

6.5.
športnica (3. krog ICSI)
Mistica (x. krog) user posted image  user posted image

7.5.
girly (2. krog) user posted image  user posted image

8.5.
pikicaa25 (10. krog)user posted image

9.5.
vesper (5. krog po laparo)user posted image
kejt2 (x. krog)

10.5.
spelca82 (1. krog po laparo in histero)user posted image
andreja_p (x. krog)

11.5.
*Zvončica* (x. krog)

13.5.
benji (12. krog)
CariSSa10 (3. krog)
alfi (11. krog)
ursuleta (x. krog)

15.5.
anonimna AR (x. krog)

16.5.
kkkkk (6. krog)

19.5.
romare (2. krog)

20.5.
cina (38. krog)

22.5.
mladika (3. krog po laparo) user posted image
Niri (3. krog)
Katte (12. krog)
SILVA (1. krog po laparo in histero)

23.5.
Jada82 (2. krog)

23.5.
pathra (1. krog)

25.5.
Maat (4. krog)

27.5.
štručka2503 (x. krog)

29.5. 
LittleSun (3. krog)

30.5. 
m a j c i k a (9. krog)
anonimna majčica (x. krog)

X.5.
witch (17. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

NOSEČK: 3

NAVIJAČICE:
kejt2, Katte, CariSSa10,
Tincy90, Agnes27, Medea10,
alfi, Jada82, srečica17,
Arual, LitttleSun, Nusyka,
mojamura

user posted image    

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.5.2011 11:20:36   
kejt2
No, moje hlačke so zaenkrat še bele, imam pa vse znake, ki napovedujejo prihod user posted image
Počakam še par dni (ker mi je nazadnje 4 dni prehitevala)...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.5.2011 11:28:16   
girly
Hvala in čestitke Misti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja,maj ni najbolj slab mesec, čeprav ste nekatere že v boju, da bo user posted image junija. držim pa pesti za vse, ki še vedno ne pričakujete  maja in boste zagledale user posted image .ne udajte se!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.5.2011 11:33:32   
witch
Čestitke novima nosečkama user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost vama želim in zdravega dojenčka.

Za vse modre pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste,ki še v maju čakamo na plusek ali m pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim več nosečk.

Pri meni ni še nič novega. V času O sva pridno user posted image zdaj pa čakamo na rezultate. Drugače pa že čez tri tedne imava posvet v nepolodnostni. Čeprav močno močno močno upam, da do tja sploh ne prideva... Upam, da bo moj, pa leto in pol truda, za naju uspešno user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.5.2011 11:42:24   
romare
čestitke nove user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .
lepo je videt , da se procenti dvigajouser posted image

kokr me je včer gonilo pospravljanje je dons čist druga zgodba, tud premaknt se mi ne dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.5.2011 12:02:15   
CariSSa10
heeh Romare meni tudi hormončki tak divjajo... včeraj sem že ob 9ih zaspala pred tv, ko drugače pred polnočjo ne grem spat...tečna sem pa tak da mi grejo vsi na živce. hehe v službi so vse stranke sitne, pa še na kako sodelavno bi se spravla. haha boge :P
zdaj pa čakam.. al se bo vlila user posted image , ali pa je to posledica česa vselega?! user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.5.2011 12:34:54   
krisv
IZVIRNO SPOROČILO: kejt2

@krisv: pa te niso nič "popravili", sedaj, ko si imela operacijo?A endometriozo imaš potrjeno pa te ne bodo operirali?
Jest res nič več ne vem pri teh doktorjih...

Jaz že imam za seboj LSC in HSC (odstranili so mi endometrične ciste z jajčnikov in miom iz maternice), sicer so me prerezali, ker je endometrioza tako napredovala, da niso mogli vsega spucati z laparaskopom, zdaj pa še HSG. Če mi bodo še enkrat delali LSC zaradi pregrade, pa še ne vem. Bomo vidli, kaj bo rekel G na kontroli. Če pregrada ne vpliva na donositev user posted image , bi raje, da me dajo kr naprej, pa da naredijo IVF. user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?