|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
13.7.2011 17:04:47   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: acitak

IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Tudi jaz bi se vam rada pridružila na FB. A mi poveste kako to naredim?????

napiši mi na ZS ime in priimek da te dodam kot prijateljico, pa pol naknadno dodam v skupino, al pa poiščeš skupino December 2011

Že urejeno ! Hvala:-)

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
13.7.2011 22:09:07   
Anonimen
midva sva danes cel dan bluzila po mestu. na srečo je mali goflast in družaben, tako da mu ni panike mal na kavo pa obisk odvetnika v pisarno pa tko user posted image  
moram ga tudi pohvalit, da je res ful priden. sva šla potem še v trgovino in mi je voziček (un ta manjši plastičen) vozil po trgovini in pomagal vse na pult zložit, potem pa še vrečko (z jogurti samo seveda) nosil. res je priden za pomagat.  sicer mi je hotel zadnjič tudi pomagat, ko sem si noge brila, ampak to je že druga zgodbauser posted image
sem poslala mail in se vam še jaz pridružim na fb!

aja pa končno je začel govorit "r"!! zdej jo uporabi kdaj tudi tam ko ni treba, na primer klovn je zdej ratal včasih krovn... ampak važno, da je končno uštekal. samo še sičnike in šumnike morava izpilit (šušlja) pa bo.

(odgovor članu srečica17)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.7.2011 22:12:16   
Anonimen
ko smo pri otroških boleznih... ko sem prišla aprila na švedsko, še nisem vedela,da sem noseča. in takoj prvi teden sta imele od moje kolegice, pri kateri sem bila 10 dni, obe tamale škrlatinko. pa se na srečo nisem nalezla, ker to bi itak že imelo posledice, če bi se. niti ne vem a sem cepljena proti temu ali ne. nisem potem niti gledala, ker nisem zbolela....

Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.7.2011 5:36:35   
sover
Začutila sem prve brce!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bla tako iz sebe, da sem pol še pol ure skakala okol user posted image . Zvečer sem sedela na kavču in naenkrat začutim, da se mi je trebueh najprej na desni strani napel, pa sem položilia roko gor in malo višje nad to bulo začutila dve brci. Nepopisen občutek! komaj čakam, da user posted image  spet oglasi. poleg tega grem pa še danes na pregled, tako da ga bom morda tudi videla (ali pa vsaj slišala srček) ...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.7.2011 7:25:45   
sarar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.7.2011 8:06:17   
nalia
jutrouser posted image

aaaa ketikat ti si ta nova na fb?..no zdej vem kam pašešuser posted image
super da sta s sinkom osvojila črko r,naš jo tudi kdaj reče,imamo pa isti problem s šumniki in sičniki,upam da tud to kmal osvojimo..naš mali je tud ta pravi pomagač postal,se cicer pri britju noguser posted image user posted image user posted image user posted image ,ampak ima ful rad ko ga vključim zraven,sicer pol to traja in traja ampak za veselje mojga sončka vseuser posted image

danes me spet glava boliuser posted image ,samo danes še zdržimo punce moje pa bo jutri že bolje bo malo manj vročeuser posted image

kot že rečeno na fb sem imela včeraj pregled,en drug zdravnik mi je delal UZ,povedal mi ni nič,komaj je kaj govoriluser posted image ,tko da še mer ne vem..morfo imam poskusno 26.7. ko bom 20t2d ker delajo morfo šele v 22t pa je moj prosil če se da kaj prej ker je ravno na dopustu takrat in bi rad bil zraven..če se pa kaj nebo vidlo pa ponovimo drugič.

lilije sem prebrala na fb šele zdaj user posted image svetujem ti da pojdi samoplačniško še na UZ in reši se že tvoje ginekologinje..boš ja živčnga fasala pri njej..te pokličemuser posted image

mami naj ti povem da sem videla včeraj voziček in meni ni všeč,ko sem ga videla v živo,čisto po naključju v garažni hiši,je bil isti črn..tako da odpade pri meni ta varianta,sploh pa ne maram vozekov ki se jih da samo naklon v 3 položaje,no tak cel preveč plastičen se mi je zdel pa še črna barva odpade..

alja upam da si se nehala obremenjevati za službo,dobra dušica si in taki zmerom najbolj naj..user posted image ,pošiljam ti user posted image

sej sem pol itak pozabila sam nekaj naj še povem glede elevita,meni ga je moja g.včeraj celo odsvetovala zaradi vitamina A ker ni tko dober za plod,svetovala mi je femibion ker vsebuje omego3 neke vitamine,imamo pa femibion 1 za prvo polovico nosečnosti in femibion 2 za drugo,tko da po 20.tednu jst začnem z 2...tko mal za premislit..

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
14.7.2011 9:03:07   
srečica17
DObro jutro!
Danes sem pa celo sala do 8.00. rejšnje dni me je tako bolela glava zjutraj, ko sem se zbudila, da sem vedno vstala ob 6.00 ali 6.30 in potem je bilo bolje. No, danes me ne boli in upam, da tako tudi ostane.
Danes pričakujem, da mi poštar rinese angelsound, sem kupila enega rabljenega, da ne bom spet kdaj tako panična kot zadnjič.user posted image
Jutri pa upam, da končno zvem za izvide biopsije. Držite pesti, prosim, da bodo ok.

Ja, nalia, baje bo jutri manj vroče. Komaj čakam. Se bomo vsaj mal zraka lahko nadihali.

SOver čestitke za prve brce!!!!!!!
Jaz bi tudi. Sem zadnjič govorila z mojo G , kako je s temi brcami. Je rekla, ja za vas je a zdej ( 15 t in 2 d) čist prezgodej, bo pa treba še kakšna dva tri tedne počakat. Tudi ker je od rvega poroda minilo že 11 let. Pravi , da si človek zapomni občutek brcanja in zato, ker ta občutek že pozna, se v drugi ali tretji nosečnosti, brce čuti prej.

Ketikat poznam take , ki so potem, ko so se naučili črko r, rekli žlici - žricauser posted image
Moj sin je prišel iz vrtca , začel ga je obiskovati šele ko je bil star 3,5 let. In rekel, lej mami, kaj so me v vrtcu naučili.......r znam......prej sem se a na vse pretege trudila....pa nič:-)

No vsem prav lep pozdravček, pa poiščite si kakšno hladno senčko.
Pri nas u kleti je okoli 20 stopinj, sem rekla, da si bom kar ležalnik dol neslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
14.7.2011 9:58:43   
Medea10
Spet vas samo pozdravim, ker mis ploh ni za pisat. Že zdaj mamo vroče v stanovanju...
Kljub zračenju čez noč je noter 26,5°C. Tako pač je če noči niso nič kaj hladne.

Sover- čestitke za brce user posted image user posted image user posted image

Se beremo. user posted image

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 14.7.2011 9:59:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 2208
14.7.2011 10:55:19   
AljaAn
Hey!

Se mi je že včeraj zdelo da bolj vroče pa pač ne more biti... pa danes vidim, da je lahko user posted image Se mi kar malo meša od tega in stalno mi je slabo, pa še diham komaj. Sicer je doma še za preživeti, ker imamo klimo že deset dni naštimano na 24 stopinj in je uredu, samo ko ne morem biti z malo samo notri. Zunaj pa poraz. Da ne govorim v službi smo imeli včeraj 31 stopinj...komaj preživela in glede na to, da se šefinja še vedno ne pogovarja z mano, to pomeni, da me razen strank nič ne vpraša kako se počutim. Komaj čakam drug teden, da gremo v petek na morje. user posted image

Srečica17 držim pesti, da bojo rezultati že danes. Si predstavljam kako komaj čakaš pošto. in super za angel sound. Jaz sem ga imela v prvi nosečnosti in ga nisem znala uporabljati user posted image No niti enkrat nisem slišala srčka.

Kaj je zdaj s tole morfologijo? Jaz sem jo imela v prejšnji nosečnosti v 20 tednu in tudi zdaj sem naročena drug teden in bo v četrtek točno 20t0d Pomoje da je to čisto uredu in ne vem zakaj se nebi videlo. Se spomnim, da mi je v prvo ginekologinja rekla da je to zadnjič, ko lahko otročka vidiš na ultrazvoku celega.

Več se mi pa sploh ne da pisati. vem da sem pol komentarjev pozabila, pa se javim še kasneje. zdaj grem barvat s "slikaksilam" ..tako moja mala reče temperam user posted image
Kako bo lepo vse nasvinjano...no glavno da je ona srečna.
aja pa naša že od začetka govori R, je pa zdaj frajerka začela uporabljati J, ker tako govori tudi njena najboljša prijateljica iz vrca in se ji to zdi neizmerno zabavno. Jo stalno popravljam in bentim, ker je res tako lepo govorila. Ima pa težave s šumniki in tudi ona malo šušlja. Ma bo že. Ketikat koliko je star tvoj sine? Sem pozabila ali pa zgrešila.

No lep pozdrav in pazite nase...voda in senca.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
14.7.2011 10:56:19   
AljaAn
In naj glavoboli čimprej minejo...

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
14.7.2011 11:59:23   
srečica17
Izvida danes prav gotovo ne bom dobila.....ker sem včeraj klicala in se sploh še ni razvilo do konca in so rekli naj jutri polkličem malo pred 12.00 . da mi bodo mogoče lahko kaj povedali. Ko pa sem vprašala a je to slab znak, da tok časa traja, je pa rekel da ne sme dajati nobenih izjav preden je izvid zaključenuser posted image  No sej pol me je hotu še neki "tolažit" v smislu nič ne pomeni slabo niti dobro, jaz lahko samo povem izvid je še v delu ali izvid je končan in je tak in tak... No glede na to da so nam v prodnišnici ko smo bile na presikavi rekli, da če mine več kot tri tedne.....to pomeni da bo izvid Ok.....se tolažim, da je vse ok, ker je včeraj že minilo 3 tedne.

Sporočim jutri takoj ko kaj zvem!

Angel sound smo pa že sprobali in se super sliši!!!!!! Bitje srčka in tudi kakšni premiki.
Sem celo uspela najt bitje svojega srca in bitje malega srčka......velika razlika!!! Poslušal je že sin in babi......bodoči ati bo pa, ko pride iz službeuser posted image user posted image

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
14.7.2011 12:56:14   
vdrugomami
[color=#333399]Oj babike!

Da še jaz poročam o včerajšnjem pregledu... Sicer ni bilo moje G, jo ena druga nadomešča, ampak ok. Je naredila UZ, vse ok, spola se ni videlouser posted image Sicer me pa je odpikala v res 5 min, pri moji sem noter vsaj 20.... Ampak ok, kot sem rekla, glavno mi je, da je vse superuser posted image Sem pa včeraj ponoči šla na wc in ko sem se polulala, se mi je zdelo, da je še nekaj malega steklo ven... Jao mene, panika 100 na uro, sem bila v sekundi budna kot zajec in celo noč razmišljala, da ni slučajno plodovnica. HB, da sem potem mela pregled, ker bi me drugače pobralo od skrbiuser posted image Ampak je bil urin... Saj tudi meni je razumsko gledano blo logično, da menda če bi bla plodovnica, ne bi bilo to 1x in konec, ampak skrbelo me je ful. NAslednji pregled imam 12. 8....

Zredila sem se do zdaj 1 kg, enako kot v prvi nosečnosti....

Malabudra, se strinjam s tabo glede ošpic, zakaj bi reskirala po nepotrebnem?

ketikat, tudi moj mali najraje pomaga, pri čisto vseh opravilih. Prah briše, dela na vrtu, ma ni da ni.... Mu je zgleda všeč, da vidi neke rezultate svojega delauser posted image PA super za črko Ruser posted image

nalia, zanimivo tole glede elevita; meni pa ga je moja ravno priporočala.... Pa tudi v prvi nosečnosti sem ga jemala. Zdaj pa vedi kaj je prav....

srečica17, verjamem, da bodo rezultati supruser posted image

Papa

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.7.2011 13:57:33   
Béatrice
Glede elevita... kot sem že enkrat prej pisala... Elevit priporočljiv in edino dopolnilo, ki je za ženske s problemom ščitnice! Je brez joda, kar je pri ščitnici pomembno. Jaz ga še vedno jemljem, ker tud moja prehrana ni najbolj super, ampak ok. 

(odgovor članu vdrugomami)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.7.2011 14:55:03   
Anonimen
AljaAn: je star 3,5 let... ni glih hiter pri izgovorjavi. je rekla P, da do 4. leta nič ne paničarijo pa k logopedu naročajo, da jih velika večina do 4 leta sama to osvoji. sičnike in šumnike pa izgovarja tako, da da jezik med zobe in zato šušlja vmes ko govori. če reče samo "s" ali "š" , zna rečt čist lepo. tko da me itak ni skrbi.

Midva sva bila danes mal na plaži, pol sva pa sirovo pito (burek) spekla in je rekel, da je njamsi user posted image  pa iz kakava sva dala delat "sladoled" (v modelčke nalila kakav, da se strdi)... ampak se mu je ful zdelo fajn. zdej počivavauser posted image  pol pa še ne vem kaj bova. verjetno samo dol do igrišča. super mi je kadar gre še tkole popoldne spat, ampak traja to skor pol ure, da zaspi... drugače pa čist lepo zdrži tud če ne gre. ponavadi ga dam vsake par dni tkole popoldne, da se mal spočije, pol je pa 3 dni spet navit k urauser posted image

povem še en hec... sam so "grde besede" vključene... skratka moj mali je videl reklamo za Kung fu pando, ampak je to mal zapleteno za izgovorit in je on rekel temu fu* fu* fandauser posted image user posted image  skor me je kap od smeha

acitak: sej me boš vključila v skupino a ne?

nalia: nisem še! bom povedala katera sem, ko se vključim!

(odgovor članu Béatrice)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.7.2011 15:04:07   
MAMI 4
Pozdravljene...

čisto na hitro...na dopustu ima še dva najstnika...Danes sem tako zaspana, pa mi mali ne pusti spati...sem se nadelala te dni...
NIsem vseh brala, ker ne utegnem...zdaj jih peljem v kino, tako, da ne bom vseh komentirala.

malabudra- strinjam se, da ne greš v službo, vendar se strinjam s tem kar ti je napisala Mufka. Ne moremo zdaj celo nosečnost čepeti doma. Čimbolj optimistično!
Naj te male brcike opozorijo na to, da je ta trenutek vse ok.

korinca, upam, da je mimo, čeprav se veselim morfologije 2.8. Me pa brcike, ki so že skoraj brce tako pomirijo! Sem pa že v 20. tednu! Jupi!

Glede vročine...tukaj na primorskem je obup...ne da se živet...klima dela skozi, zdaj ko morem ven je prav neprijetno...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.7.2011 16:07:06   
sover
Živjo, punce!

Sem nazaj s pregleda. Vse je BP. Za težo mi je rekla, da sploh ni nobene panike in da otrok do sedaj ni potreboval kaj dosti dodatne hrane, da bom sedaj verjetno začela pridobivati mal teže. Edino pritisk imam mal nizek, ampak ker je bil prej OK, se zarad tega nismo razburjali. Komaj čakam 29.7., ko imamo morfologijo. Imela jo bom v 22. tednu.

Drugače pa hvala vsem za čestitke ob prvih brcah.

Srečica - držim pesti za rezultate.

počivajte, souser posted image ...še malo pa bo hladneje

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.7.2011 17:49:02   
korinca
Sover user posted image user posted image user posted image  za brcike :)

Joj, MAMI , boš morala malo vpreči tastarejšega, da se ,malo odpočiješ.

Srečica, sem ti že vse na mail napisala, tako, da brez skrbi do jutri. Kot sem rekla nekatere celice zrastejo hitreje in moje so bile pač med temi. Sem pa v prvo dobila enak odgovor in me je skoraj pobralo od čakanja na "pojutrijšnjem". Očitno res ne smejo dajati nobenoh izjav, kljub že končanim tahitrim testom. obstaja pač tisti 1 %, da se kaj spremeni. ampak prej kot v 3 tednih. Sem prebrala, mislim, da vse kar obstaja na netu pod temo biopsija... user posted image

...Midve s hčero pa sva šli danes na Šobec. Sem mislila, da bova cel dan na plažici, pa se je skos nekaj oblačilo, pa voda je tako mrzla, da mi ni na misel pričlo, da bi šla zaplavat. Če ne bi bila noseča ja, tako, se mi je pa zdelo, da mi že gležnje stiska, kaj šele, če bi zaplavala...
V glavnem, bo treba najti kako drugo vodico za namakanje...

...Vročino pa jaz tudi tako težko prenašam, da se mi kar rola. Sem bila v prvo tudi jaz noseča čez zimo in se mi zdi tisto mnogo bolj prijazna varijanta. Ampak kaj čmo, bo treba tole pregurati.

Ena je napisala, da gre na Rab. Migremo tudi na rab 2 polovico augusta. Mogoče se srečamo, če imamo skupne termine.

......Smo se pred časom pogovarjale o srečanju. Kaj je zdaj s tem? Dajmo se zmenit. Jaz sem za to, da se kr napiše nek datum, pa se pofočkamo. Meni ja zdaj načeloma vseeno. Sem ostala doma, tako, da imam 24 ur na dan časa....

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.7.2011 18:49:32   
MAMI 4
nalia- glede elevita...jaz ga ne menjam. Sem v prejšnji nosečnosti jemala Femibion in na koncu ugotovila, da ga sploh ne bi smela (obolenje ščitnice)...tako, da se danes sprašujem če morda to ni krivo za SS...Je pa novejši na tržišču in ponavadi delajo zato reklamo...Razen slabosti na prazen želodec mi elevit ni delal težav.

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.7.2011 18:52:04   
MAMI 4
ketikat-vidva s sinekom pa uživata 100 na uro. Pa pridna mami si...Jaz bi stopinje takoj zamenjala s tabo...tu je tako vroče, da dihamo na škrge...in vse mi gre na živce...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.7.2011 18:57:50   
MAMI 4
korinca- bo kar težko, saj z vrstniki zdaj uživa na počitnicahuser posted image ...Jaz pa nudim polnpenzion...Zdaj jih grem iskat v kino...Dokler bom zmogla bom, potem pa bom zaropotala...
Dobro, da je ati prišel iz službe in je zdaj s tamalima...

Tu je takooo vroče, da se mi meša.user posted image

nalia-kateri voziček si videla? (poslala sem nekaj linkov)
Včeraj sem šla gledat Babyboom, vendar se mi ne da zdaj pisat...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.7.2011 19:27:49   
srečica17
Tudi jaz sem drug teden še doma in sem ZA srečanje. user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.7.2011 19:29:14   
srečica17
MAMi4 a nisi napisala, da imaš na dopustu še dva najstnika?......pa nej malo popazita na maledva. Ti pa raje malo počivaj!!

Neposredna povezava do sporočila: 2222
14.7.2011 20:21:24   
nalia

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bambino-world-trikolesnik-crna-barva-p-113.html

mami točno ta voziček sem videla,istegauser posted image

men je tkooo vroče še vedno ko user posted image ,komaj čakam da se bo dalo malo zadihatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2223
14.7.2011 20:58:36   
acitak
čer...
danes sem imela pregled, potrdil je da res nosim user posted image , tk sem vesela da vam povedat ne morem, tak da starejši bratec dobi sestrico...drugače je vse OK...11.8 imam mofologijo...datum PDp pa ostaja isti 17.12, ne bova spreminjale, čeprav je na NS pokazalo 15.12...

LP

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
14.7.2011 22:10:35   
srečica17
čestitke zauser posted image  acitakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?