korinca
|
Sover za brcike :) Joj, MAMI , boš morala malo vpreči tastarejšega, da se ,malo odpočiješ. Srečica, sem ti že vse na mail napisala, tako, da brez skrbi do jutri. Kot sem rekla nekatere celice zrastejo hitreje in moje so bile pač med temi. Sem pa v prvo dobila enak odgovor in me je skoraj pobralo od čakanja na "pojutrijšnjem". Očitno res ne smejo dajati nobenoh izjav, kljub že končanim tahitrim testom. obstaja pač tisti 1 %, da se kaj spremeni. ampak prej kot v 3 tednih. Sem prebrala, mislim, da vse kar obstaja na netu pod temo biopsija... ...Midve s hčero pa sva šli danes na Šobec. Sem mislila, da bova cel dan na plažici, pa se je skos nekaj oblačilo, pa voda je tako mrzla, da mi ni na misel pričlo, da bi šla zaplavat. Če ne bi bila noseča ja, tako, se mi je pa zdelo, da mi že gležnje stiska, kaj šele, če bi zaplavala... V glavnem, bo treba najti kako drugo vodico za namakanje... ...Vročino pa jaz tudi tako težko prenašam, da se mi kar rola. Sem bila v prvo tudi jaz noseča čez zimo in se mi zdi tisto mnogo bolj prijazna varijanta. Ampak kaj čmo, bo treba tole pregurati. Ena je napisala, da gre na Rab. Migremo tudi na rab 2 polovico augusta. Mogoče se srečamo, če imamo skupne termine. ......Smo se pred časom pogovarjale o srečanju. Kaj je zdaj s tem? Dajmo se zmenit. Jaz sem za to, da se kr napiše nek datum, pa se pofočkamo. Meni ja zdaj načeloma vseeno. Sem ostala doma, tako, da imam 24 ur na dan časa....
|