MAMI 4
|
Pozdravljene! Danes me mantra hud glavobol, tako, da komaj berem. Tamala dva pazi danes ati, tako, da sem kar malo zakinkala zdaj...včeraj se me je lotil grd prehlad (že pred randijem), tako, da brez Operila (za otroke) ne gre. Danes sicer manj smrkam, ampak glava ... Randi fantastičen , z dragim sva skupaj že 19. leto (sva mlada začela hodit-pri 16.) in še vedno sem mnenja, da je tisti "tapravi"...ljubezen mojega življenja... Upam, da bova randi kmalu ponovila...ampak ne v KP (Popovič se je potrudil z razsvetljavo....še preveč jo je...prevelika gužva...rada bi gledala samo njemu v oči...). Dete je včeraj prav veselo brcalo! Zdaj se pa že fajn čuti brcike! Korinca Musty praviš? Midva sva tudi gledala malo včeraj vozičke in zdaj aktivno izbiram...bom pa še kak mesec verjetno samo razmišljala, in čakala kakšno akcijo, le odločiti se morem kateri pride v poštev. To je namreč edini nakup, ki ga morem za dojenčka oprviti (drugo imam vse- le vrniti mi morejo cunjice) . Fantek bo pa super, boš videla, čeprav si pričakovala roziko...jaz sem v mojega malega junaka (2 leti in pol) čisto "zaljubljena", pa sem sprva upala, da bo rozika... Morem ti priznati, da si nas res prestrašila s tvojimi posti pred časom (krvavitve...), očitno, pa tvoj fantek želi živeti in je borec...tako, da nič ne težiš s tem, ko pripoveduješ o tvojem veselju...veselimo se s tabo!!! Lep preostanek nosečnosti! Srečno tudi tebi srečica17! Laima-tudi na primorskem je grozno vroče , tako, da danes se bom kar klime držala...Žal mi je za slabosti...Mi gremo tudi na piknik, oz. kar na "šagro" ima svak r.d. Uživaj! nalia-tudi tebi lep vikend! sarar- ti si pa tudi imela presenečenje s spolom ja...čakaš pupiko in dobiš pupiko z lulčkom... Lep dan , kljub vročini in drugim tegobam!!! Če ima katera nasvet za vozičeke kar na dan z njimi. Za zadnja dva sem imela Chicco trio (kombiniran) -saj je bil še kar, le športi nel se je tako znucal...Zdaj imam doma jajček in navetto, vendar bom če bom dobila kombiniran dober in poceni vzela skupaj...Pa bom imela v dnevni za spat navetto in jajček tudi za v hiši, da ne rabim ven pa v avto nosit...bomo še videli...
|