|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
8.7.2011 17:52:24   
srečica17
korinca hvala za odgovor. Ne , jaz nisem imela šumečk s seboj sem pa ležala........ko stopiš notr v sobo levo na predzadnjem ležalniku. Šumečke je imela s seboj una zraven mene.....ki je bila čisto pri oknu, ampak se ne spomnim, da bi jo komu ponudila. Sem mislila, da sva imele samo midve z mojo sosedo na ležalniku biopsijo, da so vse ostale imele amniocintezo. Žal se zelo slabo spomnim, ampak......si morala biti zelo pozno na vrsti in ko s i prišla noter si se prvo vsedla za mizo, potem je pa ena že šla domov in si šla na njen ležalnik, če se ne motim:-))))))
A sem si rav zapomnila????
Sem bila edina, ki sem bila sama:-)))))))Nisem vedela, da pridejo tud partnerji "v poštev" , pa sem se kr sama odpravila, pol sem se pa tam počutila kot ena "sirota jerica"user posted image user posted image user posted image user posted image
Če je tako kot praviš, potem je tudi z mojim bejbijem vse Ok????????
Bom kr počakala na pošto, sej če gre jutri na pošto, bomo v ponedeljek že dobile........user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da je s tvojo pikico vse Ok, upam, da se še kej "bereva"

________________________________________________________________________________________________
Korinca saj že en mesec berem tudi decemberke, ker predvidevam , da bo naš mali decemberček, ker sem imela prvič CR in bo zdaj tudi. To pa ponavadi planirajo malo pred rokom.  In glede na t, da mi je nuhalna "pokazala" 27.12.- bo zihr še letošnjiuser posted image .

Kar se tiče kopanja v bazenih, sem brala na forumu od Pušenjaka, da ni potrebno nobenih tamponov, ker so čisto brezveze!!!
Lepo se imejte in lepo se hladite. Na srečo je pri nas v hiši lepo  hladnouser posted image
MAMI 4 ...........tale UZ .....kr mimogrede samostojno opravljen, ti pa kr zavidam. Jaz bi tuduser posted image
Komaj čakam , da začne brcat!!!!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.7.2011 21:10:18   
sarar
oj punce! no, korinca čestitke za dober rezultat še tukaj user posted image  zdaj pa mirno nosečnost še naprej. zdaj boš pa res lažje zadihala, a ne?
medea, mislim da razumem kaj misliš glede strahu-sem jaz na istem glede pupe k ti... sam karkoli bo, se bomo že znajdle, a ne? druzga ne preostane user posted image
mami-uživajta danes user posted image
nalia-kot bi brala od moje mami-obup. jutri povem par štorij, zdaj hitim...

lep večer vsem! papa

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.7.2011 22:42:47   
korinca
Srečica, ja kasneje, ko je prva šla sem se ulegla na ležalnik in na koncu sva ostali samo s tisto punco pri oknu.
Kar se izvidov tiče je zdaj jasno, da če nisi dobila klica je vse ok. ker kot sem rekla ta kultura po biopsiji zraste hitreje kot po amniocintezi, povejo pa za vse enako, zato, da ne bi vsi prezgodaj klicarili. Jaz pač nisem zdržala. Bo pa pošta v ponedeljek doma. user posted image
Nam je padlo eno veliko breme s pleč a ne? Javi v ponedeljek.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.7.2011 23:00:07   
korinca
Sarar, a govorite to o tem, da bi vas šokiralo če bi vašim pupam lulek zrasel do naslednjega uz ?
Ja res so močni ti filingi, ki jih stkemo tekom nosečnosti z našim otročkom. Jaz sem pač do danes razmišljala samo o tem kaj bi dala zato, da je moja "punčka" zdrava in ko sem danes zvedela, da je moj fantek zdrav sem bila tako zmedena , da ne znam opisati. V bistvu me je na trenutke prav sram. Zdi se mi kot , da sem ga zanikala. Ne znam povedati, ampak očitno bo moral miniti še kak dan, da bom lahko čisto preklopila.
Sem pa prvič odkar sem noseča bila zunaj s prijatelji, se zares zabavala in iskreno smejala. Ja, veliko breme mi je padlo z ramen. Verjetno že malo težim s tem, ampak tukaj pač izlivamo svoje misli, občutke in ta trenutek je tega tooooliko.... Nič nisem jambrala, nič jokala, danes pa je šlo iz mene vse kar sem tlačila do zdaj... zdaj pa neham s tem in prekljapljam na lepši del nosečnosti.

Pa lahko nočko vsem in lepe sanje.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
9.7.2011 7:08:29   
srečica17
Korinca prav lepo je brat "tvoje teženje". Verjetno zato, ker zelo podobno občutim kot ti. Upam, da bo res v ponedeljek že izvid. Meni na nuhalni niso nič napovedovali spola, tako da pojma nimam . Bomo se pustili prijetno presenetiti že drug tedenuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
9.7.2011 8:38:55   
sarar
dobro jutro punce! kako ste kaj danes? sara je fuul dobre volje user posted image
korinca, kot je napisala srečica, je lepo brat tvoje poste kot od drugih... in prav je, da si stojimo ob strani, hb ene imajo vsaj to... jaz vem, da na začetku se o tem ne sme govoriti(o nosečnosti) in sem tudi tu dala svoje srce in dušo ven... tak da če keri nuca user posted image
zanimivo, da sem zate vesela kot za sestro da je vse ok, čeprav te zares ne poznam... ampak važno, da je vse ok.
glede strahu-tu je bolj govora o tem, da imaš že en spol doma in te je na nek način strah, kako boš drug spol ''zrihtal''-a ne medea? ampak rade jih bomo mele tko ene k druge, in bo šlo... ni pa tak strah da bi bilo že bed, ampak stisne mal...
ta tvoj šok glede spola pa štekam zato, ker so mi pri nuhalni svetlini v 2. user posted image  (dr.pušenjak) rekli, da je 95% da je punčka, in potem na vsakem uz so dohtarji napovedovali punčko-po 5 urah rojevanja pa mi babica reče-čestitke, še enega lulčka imate!!! no, korinca-predstavljaj si ta šok user posted image . sem pa tudi rabila kak mesec da sem to predelala, da ni marcel punčka ampak fantek user posted image
srečica, morda pa tudi ti pokličeš. če te še niso klicali je ziher vse ok, sam da boš mirna in vesela, tako kot je naša korinca user posted image  

kje ste ostale? danes bo spet vroč dan............

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
9.7.2011 8:54:53   
srečica17
Danes je sobota in verjetno sploh ne delajo. Tako, da bom počakala do ponedeljka. So nam tako strogo naročali, da pred 4. tednom ne klicat, da se bom kr držala tega.
Kar se pa spola tiče......sem pa vedno mislila, da si mamice, ki že imajo fantke doma, želijo punčke in obratno. No , ampak očitno sem se zmotila:-)))))
Glede na moja leta, sem presrečna, da je sploh ratalo in to ivf postopek v prvo!!!!!, tako da sploh ne upam pomislit, da si kak spol želim bolj kot drugega......samo da bi ratalo in da bi bilo zdravo.
Fantka  oz velikega fanta (sina) imam doma, on si želi sestrico:-)user posted image , ampak v isti sapi pove, da tud če bo bratec bo srečen.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
9.7.2011 9:02:08   
Laima
Vroče/soparno dobro jutro,

v mojem želodčku ni vse ok., bomo videli kaj sledi-borovnice me še vedno čakajo. Imam ameriške in gozdne(sestra mi jih je prinesla) Bom morala kaj spečt z njih ali pa jih zmrznit.

Včeraj sem bila na enem pikniku in sva se srečali oktobrka/skoraj novembrka in jaz decembrka pa sva mal čvekale. Jaz sem okrogla z bušijem, ma ta mami pa še 1x večja. Moj, ki rad komentira kg in te zadeve je bil tiho in ne boste verjele še paninčke mi je delal, češ ubožica danes je jedla samo juho. Zgleda, da mora pogledat tudi malo čez domači plot. Se mi je zdelo prav fino.

Zelo sem vesela, da je z user posted image user posted image in  user posted image vse uredu, bo kar bo. Tudi meni so rekli, da je najbrž user posted image , če ji zraste ta čas pa še lulček, ni panike-sprejmemo vse-upam le na zdravega dojenčka ali dojenčico. Lepo bi bilo imeti parček, a kar bo bo.

Danes sestra vabi podnoč na piknik, to je že noro s temi pikniki, a grem prav z veseljem. Bom videla eno kolegico, ki je rodila aprila user posted image Elijo po 9 letih-taka je razlika med prvorojenko in njim.
Pa še mali se bo na travnikih ob živalicah zdirjal-pa bomo spali, kot danes oba s tatkotom še spita.

Kolegi user posted image me čakajo, da jih peljem na sprehod,
imejte lep dan in se javim kaj jutri, sedaj ko ustanejo gremo k tašči na kosilo, ne vem kdaj pridem domov.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
9.7.2011 11:44:20   
nalia
danuser posted image

kako smo?

meni je takooo vroooče spetuser posted image ,komaj čakam da bo nekje sredi avgusta ker mi večeri pašejo ko se malo shladijo..

samo toliko se javim da vam zaželim lep vikend,pijte veliko,počivajte,pa se tipkamo potemuser posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
9.7.2011 12:39:53   
MAMI 4
Pozdravljene!

Danes me mantra hud glavobol, tako, da komaj berem. Tamala dva pazi danes ati, tako, da sem kar malo zakinkala zdaj...včeraj se me je lotil grd prehlad (že pred randijem), tako, da brez Operila (za otroke) ne gre. Danes sicer manj smrkam, ampak glavauser posted image ...

Randi fantastičenuser posted image user posted image , z dragim sva skupaj že 19. leto (sva mlada začela hodit-pri 16.) in še vedno sem mnenja, da je tisti "tapravi"...ljubezen mojega življenja...
Upam, da bova randi kmalu ponovila...ampak ne v KP (Popovič se je potrudil z razsvetljavo....še preveč jo je...prevelika gužva...rada bi gledala samo njemu v oči...). Dete je včeraj prav veselo brcalo! Zdaj se pa že fajn čuti brcike!

Korinca Musty praviš? Midva sva tudi gledala malo včeraj vozičke in zdaj aktivno izbiram...bom pa še kak mesec verjetno samo razmišljala, in čakala kakšno akcijo, le odločiti se morem kateri pride v poštev. To je namreč edini nakup, ki ga morem za dojenčka oprviti (drugo imam vse- le vrniti mi morejo cunjice)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Fantek bo pa super, boš videla, čeprav si pričakovala roziko...jaz sem v mojega malega junaka (2 leti in pol) čisto "zaljubljena", pa sem sprva upala, da bo rozika...
Morem ti priznati, da si nas res prestrašila s tvojimi posti pred časom (krvavitve...), očitno, pa tvoj fantek želi živeti in je borec...tako, da nič ne težiš s tem, ko pripoveduješ o tvojem veselju...veselimo se s tabo!!! Lep preostanek nosečnosti!

Srečno tudi tebi srečica17!

Laima-tudi na primorskem je grozno vročeuser posted image , tako, da danes se bom kar klime držala...Žal mi je za slabosti...Mi gremo tudi na piknik, oz. kar na "šagro" ima svak r.d. Uživaj!

nalia-tudi tebi lep vikend!

sarar- ti si pa tudi imela presenečenje s spolom ja...čakaš pupiko in dobiš pupiko z lulčkom...user posted image user posted image

Lep dan user posted image , kljub vročini in drugim tegobam!!!

Če ima katera nasvet za vozičeke kar na dan z njimi. Za zadnja dva sem imela Chicco trio (kombiniran) -saj je bil še kar, le športi nel se je tako znucal...Zdaj imam doma jajček in navetto, vendar bom če bom dobila kombiniran dober in poceni vzela skupaj...Pa bom imela v dnevni za spat navetto in jajček tudi za v hiši, da ne rabim ven pa v avto nosit...bomo še videli...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.7.2011 12:50:55   
MAMI 4
Kaj pa ta znamka vam je znana? Meni so tej prav lušni...ampak kvaliteta? Cena je super...

http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_knorr.html

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
9.7.2011 13:04:57   
MAMI 4
Tečnarim z vozički...tudi tega sem včeraj gledala in ni slab, vendar so kolesa podobna kot pri Chicco (so se mi kar zmajala, je pa res, da sem vozila po makadamu, in naredila km....)

http://www.mimovrste.com/artikel/4030075524/otroski-vozicek-peg-perego-on-track-switch-modularni-sistem-poppy

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
9.7.2011 15:48:03   
Anonimen
mami4: lepo slišat, da so tudi taki pari, ki so od 16. leta skupaj, ker večina ljudi se tako spremeni, da ni variante, da ljubezen preživi - govorim iz svojih izkušenj, ki sem imela itak samo 3 fante in to vsakega po 4-5 let, s ta tretjim sem pa zdej in je pravi. pa sem se pri prvih dveh tako spremenila (jaz in fant), da ni bilo možnosti, da bi ostala skupaj. pri prvem ogromna razlika že zaradi šol. pri drugem: večni študent in jaz ful pridna in šla v službo takoj po faksu pri 25.letih si lahk misliš kako je bilo. tako da sem dejansko šele pri skoraj 28 spoznala "ta pravega", ko sem bila že umirjena in stabilna oseba. pa tudi s tem sva se morala hudo potrudit, da je zadeva ratala in obstala. tako da izkušenj na pretekuser posted image

drugače pa mali zdej počiva. smo šli včeraj zvečer v mesto in na en razgledni stolp pa je šel mal kasneje spat, seveda je potem vstal že mal čez 7h. tako da se je sicer nekaj bunil za spat, ampak spi zdej že 2 ure user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
9.7.2011 15:49:11   
Anonimen
o vozičkih jaz še nič ne razmišljam. bom pa kupila rabljenega definitivno in to je to. pa takega z bolj ornk gumami štirikolesnika, ker je kle ful snega pozimi in NE plužijo (ker ga je preveč). samo stopnice pucajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.7.2011 17:37:40   
MAMI 4
ketikat- saj tudi mi2 sva se zelo spremenila, morem pa reči, da sva se morala oba vedno trudit in še zdaj se, ker sva kot dan in noč, ma gre in še lepše mi je kot takrat...
Kako je tamali sprejel, da ne gre več "domov"? ali zaenkrat misli, da je na počitnicah?
Waw sneg...jaz bi tudi! Verjamem pa da če ni spluženo skoraj ne moreš ven...Rabljen voziček? Tudi to sem razmišljala, vendar je odvisno kaj dobiš...Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.7.2011 17:54:47   
nalia
danuser posted image

vidim da je tema o vozičkih,tudi mi bomo vzeli rabljenega,nagibam se k quinny buzz-u,v prvo sem imela peg perego pa nikoli več,ker začnejo škripat kmalu,pa sem ga prodala pa smo kupili rabljeni quinny speedi kar je blo super sem ogromne ture naredila z njim,pa poletni otrok je bil,zdaj bo pa zimski pa se mi gre zarad košare pa majhen je lepo,v obe smeri je vozen kar je ful + zame,itak imam pa še skoraj novega pospravljenega moona-marelo tko da računam da košara čez zimo pa del poletja potem bomo pavidli ali bo športni del buzza ali gremo na moona nazaj,sta mi oba fajn..cene rabljenih so tud solidne,jst si ne morem privoščoit dat 400 al 500e za voziček,sej mi je ogromno ostalo cunjic od prvega otročka pa posteljice in te zadeve tud imam,morem še kupoit previjalno pa voziček +kake cunjice še..no zdej pa sem zabluzilauser posted image

kako prenašate vročino? jaz sem notri skoz,mali je z atijem v trgovini pa k frizerju sta šla,aja novica stoletja na školjko hodimo lulat pa kakat pd včeraj ni več pogoj samo kahlicauser posted image ,danes sem ga celo brez nastavka dala gor zdej pa v šparu pravi mož da ni šel še nič lulat,me je pa groza ponedeljka kr opažam da doma tud veliko drži potem ga jst prepričam da gremo vseeno lulat pa gre,tam pa se ne ubadajo ravno z njim pa revček držiuser posted image ,joj me je strah ponedeljka,ko bi se vsaj sprostil mali mojuser posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.7.2011 18:00:12   
Béatrice
Punce, ali katera obiskuje pilates za nosečnice??? Razmišljam, da bi čez poletje malo naredila še v tej smeri...

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.7.2011 18:12:04   
ursha666
Zanima me mnenje o tem voziču

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-bambino-world-trikolesnik-crna-barva-p-113.html

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.7.2011 19:53:11   
nalia
ursa samo 170e?..všeč všečuser posted image ,meni so nasploh lepi trikolesniki,pa super cena je za komplet s košaro,men je všeč,si mi dala mislituser posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.7.2011 20:09:40   
ursha666
Men je totaln lep...cena pa sploh...Zdj mi je še ena na Fb potrdila da ima kolegica tega in da se obnese...
user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.7.2011 20:10:30   
ursha666
ups Tatjanca se si tud ti gor :)

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.7.2011 21:13:43   
Medea10
Čaw baw, kako ste?

Mi smo se danes šli kopat. Je bila gužva ampak je blo super. Tamala je uživala 100/uro, meni je pa tud blo fajn.
Enkrat preden smo šli, sem sedela na stolu in še s tamalo gledala risanke, roka je seveda počivala na trebuhu, nakar sem čutila (tudi navzven) brcike našega junaka ali junakinje. Mi je bilo tako lepo. Ko je pa moj dal roko gor pa kot zakleto ni hotelo bit nič.

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

glede strahu-tu je bolj govora o tem, da imaš že en spol doma in te je na nek način strah, kako boš drug spol ''zrihtal''-a ne medea? ampak rade jih bomo mele tko ene k druge, in bo šlo... ni pa tak strah da bi bilo že bed, ampak stisne mal...

Ja, točno tako, kot si napisala. Malo te stisne, ker ne veš kako bo ampak je pa vseeno eno veliko veselje in pričakovanje ne glede na to kaj bo.

Voziček- mi smo pa imeli srečo in smo naleteli na super ohranjen voziček star 1 leto, ki so se ga morali po hitrem postopku rešit. Je kot nov, čist sem zaljubljena, lepo vodljiv je (sem sprobala na Alji) pa še košaro smo dobili zraven. Hauck Chicago 4. Dobili smo ga za 40€, pa še ljudje so super. So rekli naj se še kaj oglasimo na kavi, še številke smo izmenjali, tako da smo res zadeli terno. user posted image

Lep večer punce!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.7.2011 22:57:16   
Anonimen
popoldne smo bili mal na plaži. 2 urce. jaz v senci ležala, fanta sta se pa "kopala". moj je skočil noter, mali pa sam do kolen user posted image  ampak važno, da je bil  žur...

mami4; zaenkrat misli, da so počitnice... bomo videli. počasi.

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.7.2011 9:37:23   
Laima
Jutro ali bolje dober dan!

Vroče, vroče, kot v peklu,.... jutri pa delat. V hiši imam vsaj klimo, v službi pa ne. Ne vem če bom preživela. Se moram psihično pripravit na jutrišnji dan-kako bi bila kar doma.

Včeraj je bilo super, domov smo prišli danes. Jedla sem zmerno in same dobrote, kg danes zjutraj 67,4 -le tako naprej.

Vozički sem si ogledala vaše povezave, so mi všeč, a nagibam se k tem od Mami4-so mi tudi barvno bolj všeč-mi moramo kupit kaj kar se dobro zloži, terenca pa imam še od prvič, nimam lupinice in včeraj je moj možek zavil z mano v Baby center-kjer pri nas nimajo nič  3 modele in to grde, in v Pikipolonici je en zanimiv trenutno znižan košek, lupinica in voziček sam je 790 evrov, kar se mi pa zdi malo dosti.
Imamo še čas, le dobro je treba premislit, pregledat,.... mogoče še skok do Italije, čeprav smo s cenami tam-tam.
Ma trenutno mi je prevroče-danes sem s sinčkom in kužki sama,mož dela-imam za speglat spet en triglav-pa bo veselo popoldne.
Mali trenutno še spi, je včeraj žural, kuril taborni ogenj in si na paličici ponosno spekel čivapčič. Res je blo lepo.
Dojenčka sem malo crkljala in poklepetala z zbranimi.

Ne vem še kaj bom skuhala, eno župco pa še kaj zelenjave, pecivo borovničevo na 1001 način pa mi je dala sestra še za domov, tako da imava vsega dovolj.

Lep dan punce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
10.7.2011 10:48:16   
vikii
jutro punce! :)
evo spet se vam oglasam po dolgem casu :( prav sem jezna sama nase ker si ne najdem nic casa za malo poklepetat z vami. ampak obljubim da se bom poboljsala ;)
morem se malo pohvalit :D nardila sem maturo in to z dobrimi prezultati ki jih nebi nikoli pricakovala ;) tako da vs trud je bil poplacanuser posted image user posted image .
zdej pa se ispit za avto delam, sem na dobri poti :D tako da ko bo prisu dojencek bo vse postimano :)
vam povem punce da se ne prepoznam vec haha res sem postala pridna user posted image

joj ze 3 dni me tako mocno bolijo jajcniki!! skoraj hujse je kot med menstruacijo. predvsem desni! zjutraj je bolecina tako mocna da komaj vstanem iz postle. in bolecina se siri vse gor v kriz.. a je imela katera od vas podobne tezave? ne vem kaj nardit... mislite da bi bilo dobro da grem do zdravnika?

sem vidla da je kr debata o vozickihuser posted image jaz bom se malo pocakala z nakupom, ampak sigurno ne bom kupla novega ali ne vem kako dragega ker se mi zdi res skoda denarja, ker se ga lahko dobi druge roke zelo dobro ohranjenega za zelo nizjo ceno... vi ki imate malo vec izkusenj z voziciki :D mene zanima kateri so najbolj primerni za gramos, al take bol luknjaste ceste ... ker mi veliko sprehajamo psa, pa skoraj vedno smo bolj izven ceste kot na lepih ravnih cestah. :)

nic punce lepo se mejte pa zelimm vam cimbolj hladen dan :)

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.