Medea10
|
Zdravo punce! Kako ste? Vidim, da se korinca ni še nič javila. Moj je pekel na žaru, smo ravno jedli. On je šel ležet (spat), tamala pa tudi. Tako da mam MIR. Jaz sem malo bolje, grlo me še zeza, kašljam še tudi, cel dan bi ahko preležala. Tamala še po malem driska. Mislim, da bova do torka že ok. Danes smo imeli namen it k svakinji, ampak brezzveze, da bi hodli, ker bi se lahko obe nalezli. Tamala je že pri mamici , pravi da če bo šlo tako naprej kot je zdaj bosta lahko v kakšnih 10ih dneh šli domov. Sem super vesela za njiju, komaj čakam, da jo vidim, borko malo. 11. bo stara že en mesec. No in ker iz tega obiska nič ne bo, je dragi predlagal, da gremo na panoramski let (danes je za samo 25€) in me res mika, da bi šli ampak še nikoli nisem letela in moram priznat, da imam kar rešpekt pred letali. Sem še v razmišljanju... Skoraj vsako noč sanjam brce . Tako realne sanje se zdijo. Prav čutim najprej brce, potem pa mi kar naenkrat začne ritko ven tiščat (kar mi je bilo v prvo blazno neprijetno) in jo nazaj potiskam. Še katera sanja podobno? V prvo sem imela skoraj same čudne sanje; enkrat sem sanjala, da sem otročka zbruhala, ga malo pocartala potem sem pa razmišljala kako ga naj dam nazaj v maternico (skozi usta), ne da bi ga zgrizla, da se lahko razvija naprej. Nekaj krat sem sanjala, da je mojega otročka rodila druga ženska in mi ga kasneje ni želela vrnit... Mislim, čudno do skrajnosti, in ponavadi so mi takšne sanje pokvarile cel dan, sem bila včasih prav otožna, zgleda od tega, ko čist not padeš. Noro. V torek imam 2. pregled in spet komaj čakam. j.b- upam, da te ne špika več tako zelo. Je kar moteče, da mora bolet a ne? Super za zobek. Naša jih ima 8. Že kakšne 3 mesece že ne zraste več kakšen novi. Me je kar strah, da jih več ne bo Za NS ti pa čestitam v ponedeljek. vikii-joj, mene je tud vse skrbelo, pa saj me zdaj tud ampak ne tako zelo, zelo, zelo , to je čisto normalno, ko ne veš kaj pričakovat. Mislim, da gremo vse bolj ali manj skozi iste faze sprejemanja nosečnosti. Mogoče smo me ultra mlade mamice še tolk bolj pod nekim pritiskom, zaradi šolanj, faxov, stanovanjski problemi in te zadeve... Ampak vse se da če se hoče. Vse bo OK. A žurerka si (bila)? Ti že manjka? Midva z mojim sva se oba umirila, ko sva začela bolj resno, tako da nekega žuranja pri nas ko naju je presenetlo ni več bilo. Pri nama se je tud zgodilo, sva bila takoj zelo vesela, sva sprejela to in zdaj si ne znava več predstavljat življenja brez tamale nagajivke. Glede kg, sva na (skoraj) istem, meni gredo sam dol, dol, dol. Jaz imam 2,5 kg minusa, me je j.b. pomirila, da sploh ni problema s tem, ker ni potrebe po plusu do 20. tedna. No, je j.b. še enkrat napisala, sem spregledala. Nalia- hvala za skrb, bom omenila na pregledu, pa da vidim, kaj bo prkla G. Porod- O tem se bomo še mnooogooo krat pogovarjale. Komaj čakam tiste poste, kjer bomo jamrale kako nas že matra, kako nas v križu špika, kako smo nekaj opazile na hlačkah- da se nam je (morda) odluščil čep, da CTG ni risal popadkov pa jih vseeno imamo, da je CTG je risal popadke, pa jih ne čutimo, koliko snega je padlo, da si danes pač ne želimo it rodit... To bo super pa hitro bo tudi. No, k bistvu... Mene so boleli popadki (umetni), bolel me je sam iztis, ker si je tamala podpirala glavico z roko (je imela tudi zaradi tega zlom ključnice) in sem pra čutila kje ima komolec te roke, ki me je "španal" tam spodaj. Šivi me niso boleli, ker jih nisem imela. Prvo lulanje pa je bli tud za mene groza od groze. Ves porod skupaj nimam tako grozno v spominu, kot to prvo lulanje. Avč. Sicer pa porod sam boli samo tako dolgo, kot traja, ko je dete zunaj, je vsega konec- tud bolečin (to mi je moja babi poveda preden sem šla rodit in šele ko sem dala to skozi, sem videla, da je res). Jaz sem mojemu rekla da se počutim odlično, kot da sploh nisem rodila in mi sploh ni vrjel. Je pa čist vsak edinstven. Vse najboljše sinčku Laima! sarar- hvala, tebe se je torej tud nekaj lotlo. Tud tebi hitro okrevanje. Ni mi jasno kako sem lahko zbolela junija še NIKOLI nisem bila bolna junija. Naj ti hitro mine do NS. Tako, malo sem se razpisala (to je še za nazaj, ko nisem pisala kaj dost) Lep preostanek nedelje želim, se tipkamo!
|