|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
11.5.2011 11:54:53   
ursha666
Hvala enako :)user posted image
Bomo tiho do nuhalne :)

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 751
11.5.2011 12:40:17   
Medea10
Hej hej punce.
Ravno sem iz mesta, tamala spi.
Novič ni še nobenih- sem totalno na trnih, ko ne vem kaj se dogaja. user posted image

no, če pa že napovedujete spol, bi se pa še jaz javla, da mi ga sarar napove. user posted image
nalia- mislilm, da je druženja s školjko za danes dovolj. user posted image
v kik bom pa šla jutri pogledat, čeprav dvomim da bom našla kaj zase. user posted image
Laima- super za pregled. user posted image
ursha666- user posted image user posted image user posted image upam da se boš kmalu počutila bolje
evelin- user posted image user posted image user posted image super da deluje AS Zdaj boš pa lahko vsak večer poslušala srčka user posted image
FB- moji še tud ne vedo in super bi blo če še ne bi zvedeli. Tako da tud jaz prosim, da ne pišemo nič takega. user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 752
11.5.2011 12:44:04   
lilije
Hej. Sem Vas le uspela prebrati.
Danes sem bila že pri frizerju, kavici in trgovini.

Kar se tieč FB - jaz sem tudi bolj malo gor, sedaj bom pa še manj, ko bodo tako lepi dnevi. Ne pa nič omenjat o kakšni nosečnosti.Pri meni ve samo prijateljica in dve sestri. Noben drug - še moji starši ne!

Za spol otroka: Meni je prvič prav pokazal in za vse moje prijateljice tudi - KITAJSKA TABELA.
Tu pogledaš po tabeli tvojo starost zanositve (mesec) in ti kaže ali bo P alli F.
Meni je pri prvem kazalo F in je bilo prav, sedaj mi pa kaže P. Komaj čakam na 24.5., ko imam NS - upam, da se bo že kej videlo.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 753
11.5.2011 12:55:28   
Medea10
Kitajska tabela je pa meni v prvo pokazala narobe user posted image .
V prvo fantka pa smo dobili punčko, v drugo mi pa kaže punčko- a bomo potem imeli fanta? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 754
11.5.2011 13:02:29   
nepovemše
IZVIRNO SPOROČILO: lilije

Kar se tieč FB - jaz sem tudi bolj malo gor, sedaj bom pa še manj, ko bodo tako lepi dnevi. Ne pa nič omenjat o kakšni nosečnosti.Pri meni ve samo prijateljica in dve sestri. Noben drug - še moji starši ne!

Vam moram povedat, kaj se je zgodilo moji mami - bodoči babici v moji prvi nosečnosti:
Da sem noseča, sva povedala v četrtek.
Moja mami je bila noro navdušena, midva sva pa prosila, če lahko še par dni počakajo, preden vsem povejo, ker sva hotela povedat še njegovim staršem, pa mojemu dedku in babici.
Čez par dni sporočiva, da so odvezani molčečnosti.
V nedeljo zvečer da moja sestra na FB, da bo postala tetica.
Moja mati pride v ponedeljek v službo, vsa srečna in važna in hoče še malo uživati v svoji mali skrivnosti, potem pa počastit kolegice kot se spodobi. No!! Že na vratih jo napade šefica, kaj je zdej to, da ji je njena hči povedala, da prek FB je zvedla, da bla, bla, bla... Skratka, vse so že vedle. In moji mami so se kar usta povesla od razočaranja. Tko ji je FB (in sestrica) speljal presenečenje.

Vidte, na RR smo same nosečke in vse pod nicki, razkrijemo se, če želimo ali pa tudi ne.
Lahko kej pojamramo, kar mogoče poznanim ne bi povedale.
Sploh na začetku nosečnosti delimo izkušnje, ko še nihče sploh ne ve, da smo noseče. Je neka zasebnost, ne?

Zato sem jaz rada na RR, nimam pa rada FB user posted image
In na koncu se itak srečamo in nicki dobijo obraze, hehe.

Nimam pa nič proti, da drugi uporabljajo FB, da ne bo pomote. To je moje osebno mnenje, glede mene in FB.

LP

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 755
11.5.2011 13:03:49   
Bethany
meni tudi kitajska tabela v prvo ni prav pokazala...

FB: no, upam, da res ostanete tudi tu. user posted image Js se vam mogoče tam pridružim po nuhalni. Za zdaj pa raje ne, je naša mala državica absolutno premajhna in novice zelo hitro krožijo. En pozna tega, ki pozna onega, ta pozna tretjega, tretji pa ve za mene... recimo nekak tako, hehe user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 756
11.5.2011 13:07:44   
lilije
Ja vglavnem - zdej smo se tak zmenle, da se pred junijem ne pogovarjamo na FB glede nosečnosti.
Vglavnem FB je glih tolk vredu, da mal vidimo obraze, s kom se sploh pogovarjamo. Mi je bilo zanimivo pogledati skoraj vse vaše slikiceuser posted image .
Drugače pa se tipkamo na tem portalu in upam, da se ob rojstvu vidimo z bebicami.

(odgovor članu nepovemše)
Neposredna povezava do sporočila: 757
11.5.2011 13:11:04   
korinca
Punce pozdravljene.
Imam slabe novice. Danes sem začela krvaveti in to tako, da se je dobesedno ulilo. Šla sem takoj k moji g., ki mi je naredila samo pregled. Maternica pravi, da je normalno zrasla, uz pa imam popoldne. Čas do takrat se bo ustavil...
Imam pa slab občutek, ker me v maternici tudi močno špika...
Držite pestke za naju ...
Vam popoldan sporočim stanje...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 758
11.5.2011 13:12:25   
lilije
Hej.
jaz zapuščam skupino dec.2011 na FB - se pridružim junija!
Berem in pišem zaenkrat samo na tem portalu.
Hvala za razumevanje.
Sedaj se pa lotim omare. - uf, zimske stvari ven, poletne not.

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 759
11.5.2011 13:13:58   
lilije
Korinca - držim pesti!!!
Resnično upam, da ni nič narobe!

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.5.2011 13:14:02   
sarar
hoj punce! no, sej če se po sporočilih na fb pogovarjamo potem ni panike da kdo izve. drugače pa se raje tu pišimo, da ne bo res prišlo do kake pomote in se potem res hitro razve. ko pa bo vse javno, bomo pa naredile skupino decemberk user posted image

kar pa se tiče spola in kitajslega koledarja-meni ta na ringaraji pokaže narobe- greš pa na google, vtiškaš kitajski koledar in ti vrže to kitajsko tabelo ven, izbereš pa tisto, ki je na bambino.si. meni, sestri, še moji mami za tok let nazaj, vsem mojim sosedam in sodelavkam je prav pokazalo. daje tiste ko ste že rodile preveriti. meni ta zdaj kaže punčko user posted image . morate pa dati leta kok ste dejansko bile stare, ko ste zanosile-recimo, jaz če sem zanosila februarja, in sem imela 29 let, moram gledati ta leta in ne 30, kokr bom stara šele decembra. no, pa pridete do rezultata.
za foro poglejte če maste čas pa poročajte

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.5.2011 13:15:20   
Medea10
lilije- zakaj pa? saj nihče ne more videt, da si v skupini- je zaprtega tipa. user posted image

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.5.2011 13:16:40   
Medea10
korinca- držim pesti še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 763
11.5.2011 13:17:26   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Punce pozdravljene.
Imam slabe novice. Danes sem začela krvaveti in to tako, da se je dobesedno ulilo. Šla sem takoj k moji g., ki mi je naredila samo pregled. Maternica pravi, da je normalno zrasla, uz pa imam popoldne. Čas do takrat se bo ustavil...
Imam pa slab občutek, ker me v maternici tudi močno špika...
Držite pestke za naju ...
Vam popoldan sporočim stanje...

korinca, držim pesti in ti pošiljam pikapoke da bo vse ok user posted image  user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.5.2011 13:21:15   
ursh_
hej hej user posted image

no da se malo oglasim po dolgem času user posted image ...no sej berem vas pa sicer redno

mi pridno rastemo in zgleda za da bomo velki kot očka in dedi user posted image tako da so mi PDP iz 8.12. prestavli na 29.11, sam jst še zmeri pravim da bo miklavžek user posted image

trenutno sem v fazi menjavanja ginekologa in grem v petek zadnjič k mojemu rednemu, da slišim kake bučke mi bo tokrat trosil, nisem dala še ne krvi in niti MK še nimam ...sva bila pa prejšni petek pri dr. Jeričeviču na sampolačnškem pregledu, fullll zadovoljna ...sva slišala user posted image   ...tako mi je odleglo, mojemu se pa še danes učke zasvetjo ko se spomni ...drugi teden v četrtek pa imamo že NS

drugače sva pa v petek še mojim staršem povedala veselo novico user posted image mami je tako jokala od veselja, da sem potem še jaz začela user posted image in smo hitro dva šampanjčka spili, no jaz sem samo malo jezička namočila user posted image
...v ponedeljek pa sem bila zaradi spleta okoliščin  primorana še v službi povedat, vse sodelavke tako zeloooo vesele in na koncu je prišlo ven da 3 decembra pričakujemo user posted image ...drugače pa opravljam pisarniško sedeče delo preko ŠS na MKGPju ...drugače pa slabosti na srečo ni, edino napihnjenost me močno daje

no zj sm mela pa ful za napisat, sj obljubim da se bom potrudla in se bolj pogosto javljala

glede FB, če katera želi da jo dodam naj pošlje SZ  ...drugače pa če ste ustanovile skupinco decemberke 2011 se je do datko tako zaščitit in zaklenit, da se samo ve in nihče od vaših prijateljev ne vidi kaj pišete po zidu, slikc,... ;)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.5.2011 13:27:01   
sarar
punce, samo v vednost... meni tu zs ne delajo user posted image . vidim, da imam sporočilo, ko pa hočem odpreti mi računalnik totalno zablokira... tako da ga (zs) raje ne uporabljam več

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.5.2011 13:28:21   
lilije
Zakaj? Ja se že v levem kotu pri skupinah vidi: december 2011. Pa sej veste kakšne smo sploh ženske, ko nas vse zanima. Sigurno me bi kir vprašu, kaj je s tem decembrom.
Pregovor: Ziher je ziher! Je rekla nuna in dala kondom na svečo.

Vglavnem, pridružim se skupini junija, do takrat se pa redno javljam tukaj.

Vživajte na sončku!

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.5.2011 13:33:18   
nalia
sarar sem šla gledat na kitajski koledar in piše da bo pupauser posted image user posted image ,no jst si jo želim. Javim 31.5.,ko imam NS če se bo kaj videlo žeuser posted image

korinca držim pesti da je vse vredu.Javi,pa pozitivno razmišljaj.user posted image Mislim nate!

Mamike nekaj sem vas že dodala na fb,imam bolj malo slikic gor,bom še kakšno naložila obljubim.

Kako vam zavidam,nekatere si lahko privoščite celo frizerja,meni je že v trgovino it cel podvig,če mi je pa slabouser posted image . Danes sem sicer malo bolje,samo ni to to. Evo in ker sem se pohvalila danes mi bo jutri spet cel dan še hujšeuser posted image .

Še enkrat da vas vprašam-a ima še katera tak nadležen kisel okus v ustih skoz? Kako se ga rešit? Men je še bolj slabo zarad tega..bljak

Držite se,vas pogledam še kasneje kaj.

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.5.2011 13:38:05   
Medea10
nalia- žal nimam kislega okusa v ustih. Mogoče bi ustna vodica pomagala? Če ti seveda ni še bolj slabo po njej, tako kot meni. Al pa žvičilni gumi? Kakšni hudi bonboni?

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.5.2011 13:46:39   
naja81
Pozdravljene,

evo mene iz prvega pregleda. Pikica velika 1.1 cm, srček bije in kot kaže ostajam z vami z PDP 29.12.2011 (sem verjetno ena redkih, ki ve, kje bo za novo leto :-)). Drugače pa mi je g rekla, da vidi majhen hematom. Da sicer ni tako zelo nevarno ampak paziti se moram. Ko sem sedaj malo brala po forumih, mi postaja čedalje bolj strah. Je imela katera kaj podobnega, da me lahko vsaj malo potolaži?

Drugač pa baje tudi pri nas v Brežicah po tanovem delajo nuhalno. Kakšne izkušnje?

Toliko zaenkrat.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.5.2011 13:51:45   
Medea10
naja81- nekaj strani nazaj se je pisalo o hematomu. user posted image

(odgovor članu naja81)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.5.2011 13:57:13   
ursh_
kronca user posted image ..držimo pesti, da se vse dobro izteče

no kitajski horoskom pravi punčka user posted image ...moj pa tako na okoli razlaga kako naj bo kar če samo da bo zdrav fantek user posted image ...bomo videli, pustimo se presenetit

(odgovor članu naja81)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.5.2011 14:02:21   
dspela
Jaz se preverila pri možu in  nekjer ne piše o skupini Decemberke 2011.
Mislim, da se nimamo kaj bat... seveda pa predvidnost ni odveč.

Ima katera link o te kitajske tabele? Jaz sem jo enkrat nasla, zdaj pa je ne najdem več.

korinca, upam da bo vse vredo s pikico in da nam sporočiš lepe novice user posted image

ursh,lepo da vajina pikica pridno raste. user posted image

ursh,lilije.Skupina Decemberke 2011 je zaprta skupina in pri možu je nisem našla v mojem profilu.

naja81, super za uspešno opravljen pregleduser posted image

sarar, meni tudi ZS ne dela v navadnem Internet Explorer.Moram iti v safari in pod Google, da mi dela. Probaj preko drugega neta.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 773
11.5.2011 14:16:26   
pamzika
no punce tudi jaz bi prosla, če se zaenklrat ne piše na moj zid, al pa kakorkoli, da ne bo kdo videl tega, ker noben en ve razn starši.... in nebi rada da se to razve po celi žlahti... hvala .....

A s to skupino, je tk, da se psloh ne vidi, da sem se pridružla, al to vidijo vsi moji prijatli?

hvala

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 774
11.5.2011 14:18:18   
Medea10
pamzika- vidiš sam ti in tiste ki s(m)o v skupini.

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.