nepovemše
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilije Kar se tieč FB - jaz sem tudi bolj malo gor, sedaj bom pa še manj, ko bodo tako lepi dnevi. Ne pa nič omenjat o kakšni nosečnosti.Pri meni ve samo prijateljica in dve sestri. Noben drug - še moji starši ne! Vam moram povedat, kaj se je zgodilo moji mami - bodoči babici v moji prvi nosečnosti: Da sem noseča, sva povedala v četrtek. Moja mami je bila noro navdušena, midva sva pa prosila, če lahko še par dni počakajo, preden vsem povejo, ker sva hotela povedat še njegovim staršem, pa mojemu dedku in babici. Čez par dni sporočiva, da so odvezani molčečnosti. V nedeljo zvečer da moja sestra na FB, da bo postala tetica. Moja mati pride v ponedeljek v službo, vsa srečna in važna in hoče še malo uživati v svoji mali skrivnosti, potem pa počastit kolegice kot se spodobi. No!! Že na vratih jo napade šefica, kaj je zdej to, da ji je njena hči povedala, da prek FB je zvedla, da bla, bla, bla... Skratka, vse so že vedle. In moji mami so se kar usta povesla od razočaranja. Tko ji je FB (in sestrica) speljal presenečenje. Vidte, na RR smo same nosečke in vse pod nicki, razkrijemo se, če želimo ali pa tudi ne. Lahko kej pojamramo, kar mogoče poznanim ne bi povedale. Sploh na začetku nosečnosti delimo izkušnje, ko še nihče sploh ne ve, da smo noseče. Je neka zasebnost, ne? Zato sem jaz rada na RR, nimam pa rada FB In na koncu se itak srečamo in nicki dobijo obraze, hehe. Nimam pa nič proti, da drugi uporabljajo FB, da ne bo pomote. To je moje osebno mnenje, glede mene in FB. LP
|