|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
19.9.2011 12:20:30   
Medea10
Hej punce, kako ste?
A še katera spet bruha? Zjutraj mi je slabo, po jedi mi je slabo, no, edino če ne pojem preveč mi ni. A je kriva višina maternice? Vrjetno ja ane?

Danes sem čist paf... Dobivam koledarček razvoja otročka na mail (en dan predno dopolnim teden) in danes (jutri bom 27. teden) sem prebrala, da vstopam v 3. tromesečje. Če ne bi sedela bi me vrglo na tazadnjo. Kam so šli dnevi? Vse je kar odbrzelo mimo mene.
V tej nosečnosti uživam kolk se da. Pogosto grem počivat in uživam v brcah, gledam in božam trebušček, se pogovarjam z njim, mu pojem, tamali govorim, da se v trebuščku skriva beba.

Vso to pričakovanje in veselje bo kmalu pokukalo na svet, komaj čakam, da jo bom lahko pestovala in gledala kako spi. Joj, pa tisti mali prstki, ki jih stisnejo v pest ali pa se oprimejo tvojega prsta... Pa trenutek, ko prvič ugledaš te iskrive očke, najbolj čakam ta trenutek. user posted image

Kaj pa ve? Vas grabi kaj nestrpnost?

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
19.9.2011 13:12:02   
sarar
dober dan punce!
joj, maja... upam, da boš čimprej prišla h sebi...pa še šoping te čaka user posted image  no, pri meni je pa ravno kontra-najbolje spim ko zunaj grmi in bliska, takrat spim ko dojenček user posted image  

sem danes imela sosedo na kafetu, in me je tamavček tako brcal notri, da se je soseda dobesedno začela režati user posted image  zgleda da se mu je končno začelo malo bolj dogajati, do zdaj sem ga tako narahlo čutila...

medea, mislim da ti je res slabo zaradi višine maternice-ta pritiska na želodec in ja, to spada v 3.tromesečje-manjši obroki, ampak večkrat. čeprav jaz ko sem lačna pojem pol pa ležat, sam da me ne tišči v želodcu user posted image
je pa tudi res, da odkar sem na ''tatjanini dieti'' pojem manj...pa ne zato, ker ni dobro user posted image , sploh ni slabo jesti brez soli in dodatkov ki sem jih bila vajena(edin za kak piškot bi pa dala vse) user posted image
cajt gre pa res hitro...meneje prejšnji teden tako zadelo, ko sem prebrala kot ti...haha, pa res kje je ta cajt, ful je hitro minilo...
česa se najbolj veselim? ternutka ko iz bušija pride in ga dajo h tebi... pa vsak trenutek dalje... nisem pa tako neučakana kot ti...zaenkrat :)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
19.9.2011 13:36:16   
MalaShorty
hej punce!

Evo tud js sm pančakal kt dojenček, sam sem mela pa včeri tako migreno da sm misla da se mi bo zmešal. Prej je blo grozn, sam sm vsaj tablete za migreno lahko pojedla, zdej pa ne smem in je tooook huj. Sem sam upala da ne bo treba na urgenco na intravenozno, da ne bi blo kej narobe. Pa sem hvala bogu prespala.
Drgač mam pa kr srečo k lepo spim skos, sam k se moj zbudi za na šiht se še js pa grem na wc in pol lepo nazaj v postlo sladko sanjat.

Moj mali smrkec tud dans tko brca, mislim sej že tko full brca, sam dans pa nenormalno, pa si razlagam da to zato k je zbok dežja neki novga zanj in mu je všeč user posted image

Sicer mi paše tale ohladitev sam dežek mi ne odgovarja najbolj...Sem pa sprejela pomembno odločitev, da pač ne bom mela džungle ampak samo črke na stenah. pa tud to lušno izpade.... bomo kako fotko objavl na fb, k je tle ne znam user posted image

Jedilnik..... mmmm js bi skos neki jedla, kile pa ne grejo nikamor. sej ne vem a naj se sekiram al ne. Sam sej sem jih mela prej dost user posted image

Greva pa danes mal v shoping za najmlajšega prihajajočega člana... tko za postlco iskat kej pa take malenkosti :)

Uživajte v ohladitvi, k ju3 bo spet toplo user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
20.9.2011 10:42:08   
Medea10
A spet štrajkate? user posted image
Zdaj, ko je tako turobno vreme, bi morale čvekat še in še... user posted image
Kako ste punce?

Štajerke; vam lepim iz Fb:

No, Štajerke a se bomo zmenile za kavico? Jaz imam praviloma čas vsak dan popoldan, ker dragi dela dopoldan (nimam še izpita). Tako, da dajte napisat, kdaj bi vam ugajalo srečanje. user posted image
Do decembra ni več daleč, mislim, da je skrajni čas za klepet user posted image

(odgovor članu MalaShorty)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
20.9.2011 13:41:07   
Medea10
Ne morem vrjet, da tamala še kar spi..
Že 2 uri. user posted image

Sem izkoristila prosti čas in spisala dokumente kaj je treba uredit pred rojstvom, kaj po njem, kaj moram spakirat v torbo za v P za sebe, kaj v drugo torbo (za tamalo in mene), ko pride ati po naju in gremo domov, kaj moramo kupit za nego tamale in mene.. Se kar nabere, kljub temu, da je pri taprvi seznam bil kar precej bolj obširen. Na koncu sva pa atija pošiljali dokupovat zadeve, ki so manjkale. user posted image
Dost stvari zdaj ne bo treba kupit (krtačke, škarjice za nohtke, podloge za previjat...) ker jih še imamo, tako, da denarnica ne bo tako zelooo prazna kot je bila v prvo. user posted image
Se počutim kar malo olajšano, ko vem da je to za mano, sam v šoping se še moram spravit pa bo še večje olajšanje.

Povejte mi, kolk vas je že opralo cotke?

S čem ste prale?
Jaz sem pri Alji prala z dreftom sensitiv al nekaj takega user posted image brez mehčalca, zdaj pa razmišljam o Froschu, baje je bolj naraven. Kaj pravite?

Pa še to, a boste temeljito likale vsak vogalček cotk (razen pleničk) al pač tolk da ni zmečkano in para malo "razkuži"?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
20.9.2011 14:05:44   
sarar
medea, zdaj ko je pa še sonček prišel bojo pa še bolj začele štrajati zgleda user posted image
danes sem šla h dohtarjem za podaljšat bolniško in sem bila ob cel dopoldne...sem kar huda, kolk čakanja po nepotrebnem...sam da lah kafetkajo vmes user posted image
medea, jaz sem oprala vse z navadnim praškom, seveda brez mehčalca. zlikala sem pa sam tok da sem lahko zložila, ker mi že sušilc ''sterilizira'' cotke... prej ko pa še ga nisem imela sem pa u nulo likala, sem mela bolši filing...

nič, lep dan šenaprej...'papa

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
20.9.2011 17:31:10   
Laima
user posted image pozdravljene,

na hitro, da vas vsaj pozdravim. Kako ste kaj?
Z mano kar gre, sedaj sem iz službe, hitim, ker imam čez 30 minut šolo za starše, telovadbo sem žal zamudila.
To jutranje pitje železa pa je too much. Kar slabosti so se nazaj pojavile in v ustih tak okus-bljak...
A vse za detece.
Imejte se, še kaj pišem pa pokomentiram

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
20.9.2011 21:53:16   
j.b.
medea, jaz cunc nebom likala, le zložila. Edino tetra pleničk. Pa tut če sem cunce sušila na zraku jih nikol nisem likala, ne razumem zakaj bi jih morala? Pri sinu jih nisem pa zarad tega ni mel nobenih problemov.
Prala sem s Persilom sensitiv.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
20.9.2011 22:57:09   
korinca

Najprej dobrodošla Gogsi, potem Laima čestitke za opravljen izpit. Vidim, da se pogovarjate že o pranju cotik. Jaz sem mislila s tem počakati do novembra, ali začetek decembra ( res pa imam rok šele konec decembra).  Mi je pa rekla ena sveža  mamica, da so ji v šoli rekli, da se lehko uporablja mehčelec in, da so tudi v porodnišnici dobili testerčke mehčalca za novorojenčka. Kar se likanja tiče ne bom nič likala. Bom pa vse v sušilcu presušila od koder je itak vse ravno in mehko. Zlikala bom edino posteljnino in tetra pleničke. Sem pa imela včeraj pregled in sem natehtala 7 kg +. kar  se mi zdi kar v redu glede na prvo nosečnost, kjer sem jih pridelala na koncu 20user posted image Zmerila mi je še m.vrat in je primerne dolžine.  Imam pa zadnje dni tudi jaz spet kar neke napade slabosti, sploh zjutraj moram v nizkem štartu direkt v hladilnik, čeprav mi v bistvu sploh še ne paše jesti, vendar , če ne jem mi je čez 10 minut tako slabo, da se mi že dviguje.Kar se tiče hitrega bežanja časa se samo podpišem. Kar ne moram verjeti, da smo že tako blizu. V večini imate sicer še manj, ampak tudi konec decembra bo zgleda tiktak tu. V ktero porodnišnjico bom šla še ne vem. Sem nekje na sredini med Ljubljansko in Kranjsko. A ima katera izkušnje s kranjsko? ...Bi bil pa spe že čas, da se dobimo na kafetku, kaj pravite?  

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
21.9.2011 8:32:28   
MAMI 4
Pozdravljene nosečke! Kako ste kaj? Jaz se počutim kot na začetku nosečnosti (le slabosti ni toliko), sem pa čisto brez energije...

Danes frem po voziček :)...RDEČ!!! Doma pa imam kot bi bomba padla...sem včeraj cel dan pohajala (trgovine, otroci,...). Grem prej vsaj malo porihtat da ne bo moj ljubi možek siten ko domov pride... Pranje cunjic se je ustavilo...ni bilo časa ne volje. Včeraj sem imela šoping dan po šoping dnevu...Zapravila celo premoženje:)

Upam, da se spet vrne gnezdenje, sicer ne bom nič naredila...

Vsak dan bližje porodu ja...se že zelo veselim...strah se je skril (zaenkrat) in se veselim rojstva male štručke...komaj čakam da jo spoznam...pa tudi nosečnosti imam počasi dovolj. Ta omejenost (trebuh, nespanje, bolečine v križu, zgaga,...) me že moti. Rada bi bila bolj aktivna...pa ne gre. Bom pa potrpela, brez skrbi da bom:)

Sem pa že v 30. tednu!!! To je že veliko! Dete brca na veliko, včeraj je bila sicer utrujena kot mami in bolj mirna...ali pa ji je nakupovanje že zdaj všeč?!

Lepo se imejte!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
21.9.2011 9:17:08   
korinca

Še tukaj na hitro: če ima katera čas se ob 10.15 s Srečico( simono) dobiva na kavi v Roomu (btc). Lepo vabljene!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
21.9.2011 22:15:32   
sarar
medea, vidm da si gor...ne morš spat?

korinca, kako ste se imele na kafetu? a bi bilo možno da bi se dobile naslednjič kje bližje meni?  ne vem, magari fužine(sombrero) ali polje... midva imava sam en avto, do btc-ja rabim pa z avtobusom po moje lih 1,5h user posted image
aja, kaj pol prideš h meni da naredive sok ali ne?
mami, lepo je brati, da se veseliš poroda...oz.da nimaš več strahu user posted image

nič, grem house-a gledat...nočko vsem

< Sporočilo je popravil sarar -- 21.9.2011 22:21:18 >

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
22.9.2011 6:44:18   
MalaShorty
sarar: če nimaš prevoza te naslednjič lahko jaz peljem (sem prej živela na fužinah in sem dostikrat pri mami), pa da vas še malo spoznam... Zdej sem že 2x zamudila srečanje "veselih deceberk"...

Drugače sem pa danes jaz prvič prekleto slabo spala, dete se je zbudilo ob pol štirih in je migalo do pol šestih, do takrat pa sem bila že toliko budna da nisem zaspala nazaj... tako da mam zdej preveč časa in bom šla pospravt stanovanje user posted image

Lep dan :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
22.9.2011 11:11:38   
Medea10
Pozdrav, pozdrav drage user posted image !

Za nami težka noč. Tamala je skoz nekaj sanjala in jamrala, jokala celo noč. Pa sva jo dala k nama v posteljo pa ni blo bolje. user posted image

Mene so pa tud more tlačle. Najprej sem sanjala, da sem rodila čist čist micenega dojenčka, ki je umrl. Ampak se nisem takoj zbudila, sanjala sem še kako jokam za njim in ga mrtvega pestujem, potem pa še turobno življenje brez njega. Ko sem se zbudila sem najprej preverila če še imam trebuh in moja pupika je pobrcala in mi dala vedet, da je ok.
Ko sem spet zaspala sem sanjala, da sva z dragim user posted image , in mi je bilo fajn, potem sem pa šla na stranišče in iz mene je lila kri, posledično sem tud v teh sanjah izgubila otroka.

Po teh sanjah si nisem več upala zaspat, ampak me je kmalu vzelo.
No, in tretje sanje niso bile povezane z otročkom ampak z bolnišnico, kjer vsi povprek user posted image user posted image user posted image .

Halo? user posted image user posted image user posted image

No, v četrto sem pa imela najhujšo nočno moro; taščo. Da je prišla k nam in mi prinesla zajca user posted image   Potem sem se pa skrivala pred njo, da se ne bi rabla pogovarjat z njo.

Mislim, bolano. Nikol nisem tolkokrat sanjala, no vsaj ne da bi se spomnila.

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

medea, vidm da si gor...ne morš spat?

Moj dragi ni zaprl brskalnika, sam monitor je vgasnil. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
22.9.2011 14:30:03   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: MalaShorty

sarar: če nimaš prevoza te naslednjič lahko jaz peljem (sem prej živela na fužinah in sem dostikrat pri mami), pa da vas še malo spoznam... Zdej sem že 2x zamudila srečanje "veselih deceberk"...

Drugače sem pa danes jaz prvič prekleto slabo spala, dete se je zbudilo ob pol štirih in je migalo do pol šestih, do takrat pa sem bila že toliko budna da nisem zaspala nazaj... tako da mam zdej preveč časa in bom šla pospravt stanovanje user posted image

Lep dan :)

joj, a bi res lahko? to bi bilo pa super user posted image  hvala ti...saj drugače me moj zapelje, sam ma dop.šiht ponavadi se pa ravno takrat zmenimo user posted image
očitno te mali navaja na ''nočno'' življenje user posted image  sem nekje brala, da nas tako narava pripravi na vstajanje ponoči...upam da ne bo potrebno kasneje ko bo pikec tu user posted image
ojoj medea, take sanje so pa grozne... pravijo, da ko o nekom sanjaš da umre mu s tem podaljšaš življenje. no, karkoli, važn da so bile samo sanje in da te je pikica takoj pomirila ko si se zbudila user posted image no, zdaj pa berem nadaljevanje... o, groza, vidimda si imela tudi ti pestro noč... bo ta mirnejša...

(odgovor članu MalaShorty)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
22.9.2011 14:47:26   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

sem nekje brala, da nas tako narava pripravi na vstajanje ponoči..

A res? To je pa zanimivo prebrat. user posted image

Menda 2 noči zaporedoma ne bo morastih sanj. user posted image Danes niti kave nisem pila, da bom zvečer bolj utrujena in ne bom mela časa sanjat, ker bom tak globoko spala user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
23.9.2011 13:08:23   
Edisa27
Pozdravljene. Tudi jaz se vam bom pridružila, če dovolite user posted image

Stara sem 27 let, 1.noseča, sem iz Kopra, PDP imam 11.12. Spola ne veva, ker sva se odločila, da bo presenečenje. Dosedaj nosečnost poteka brez posebnih težav, upam, da tako tudi ostane. Sem prebrala, da imate nekatere težave z krči ponoči, tudi mene to matra, pomaga če (ko začutim, da se v nogah nekaj dogaja) malo potelovadim - raztegnem mišice na nogah, pomaga tudi če dvignem noge na steno, če je pa res hudo, pa se namažem s kremo Diana za mišice...

Drugače imava sobico na pol že pripravljeno, je treba še pobelit, pa posteljico še čakamo, ta teden sva dobila voziček. Po dolgem premišljanju in obiskovanju trgovin in spletnih strani sva se odločila ja joolz. Katere vozičke pa imate ve? Sem zaslednila, da je ena kupila Babyboom, tega sem tudi jaz gledala in mi je bil všeč, samo ne bi šel v moj avto...

Želim vam lep dan user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
23.9.2011 18:21:10   
Medea10
Hej user posted image , kako ste?

Jaz sem se danes zjutraj spet odpovedala kavi, da bom zvečer lažje zaspala. Mi ni treba nič v strop strmet in čakat kdaj me bo vzelo.
Sicer zeham cel dan ampak je fino zvečer takoj zaspat.

Naša tamala je nekaj staknila, jutri gremo k dr.
Me danes na polno izkorišča, očitno je skapirala, da jo danes bolj kot ne razvajam. Me vsako malenkost napi*** potem se pa reži. user posted image
Danes je res dobre volje, poje, pleše, se mi skriva in me želi prestrašit. Faca mala.

Včeraj sem vse bombažne pleničke oprala, spet so snežno bele. user posted image Danes sem jih pa zlikala in kar pospravila v omaro. Mi tako dišijo stvari s tem sensitiv praškom oprane, da se jih ne morem navohat. user posted image
Zdaj pa čakam, da se operejo vse hlačke in nogavičke, da jih obesim. Jutri pa operem majčke in bodije. Se tako vleče to pranje, ker perem en stroj naših stvari pa en stroj tamalih. user posted image

Pozdravljena Edisa! Dobrodošla med nami user posted image Zgleda ne boš imela kaj dost brat, ker kaj dost ne pišemo user posted image

Nič, lepo se imejte, če sploh katera bere. Jaz se grem igrat! user posted image  user posted image

(odgovor članu Edisa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
24.9.2011 18:12:54   
sarar
punce, še tukaj ponudim... soseda mi je dala še enih 7 majčk na preklop pa nekej bodijev, v glavnem bele barve in št 56... niso čist nove, so pa ful lepo ohranjene... jaz mam že tko preveč cunj te velikosti, mi je pa škoda stran vršt.
edisa 27, dobrodošla še z moje strani user posted image  predlagam da se nam raje pridružiš na fb k tle se bolj malo dogaja, na žalost... user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
24.9.2011 18:14:14   
sarar
aja, edisa-imaš najlepši pdp, takrat je moj rojstni dan user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
24.9.2011 21:16:01   
MAMI 4
Dobrodošla Edisa in pozdravljene ostale!

Ja 11.12. je tudi zame zakon...moj tamali je takrat rojen...letos bo 3. leta star...

Danes ponoči sem se prvič po par mesecih naspala. Sta mlajša dva spala pri noni. Sam danes upam, da ne bo nekih izpadov ponoči, ker sem čisto fuč...Sem se nadelala. Tudi jaz počasi perem stvari za našo decemberko... ampak ne kot medea 1:1, temveč 2:1. Dva stroja naših, en stroj cot za dojenčka...(imam pa 8 kg stroje...). Danes sem oprala 4 polne... In HB sem kar nekaj zlikala...So me pa starejše punce jezile, ker so iskale ovinke kako se izogniti deluuser posted image , lumpe moje...Jaz pa komaj na nogah stojim...Po navadi je pri nas sobota delavna, ker drugače ne uspemo spraviti stvari na mesto. Jutri pa nedelja...V nedeljo seveda ne delamo...nedelja postelja...tako, da si bomo malo oddahniliuser posted image .

Zdaj grem še Rupurut prežvečit in se počasi odpravim spat...

Nočko punce!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.9.2011 8:42:02   
riba77
Pozdravljene!
Že nekaj časa prebiram vaš forum, ker sem tudi sama 2. noseča po 11 letih. Stara sem 34 let. Imava že user posted image  in tudi sedaj pričakujeva user posted image , vsaj tako se je videlo na ultrazvoku. Kaj bo pa res, pa moramo počakati do 25.12., ko imam rok.

Počutje je dokaj boljše, ker ni več vročine, razen sedaj sem začela spati bolj slabo.

Res, da je že minilo 11 let, ko sem bila prvič noseča, ampak je sedaj, drugič, vse tako drugače. Več slabosti, večji trebuh in še en kup nosečniških težav. To bo vse pozabljeno, ko dobiš user posted image  v naročje. Nepozaben trenutek.

To bi bilo za danes vse.
Želim vam lep dan!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.9.2011 9:28:09   
MAMI 4
Dobrodošla riba 77 in pozdravljene ostale!

Riba 77- si primorka? Želim ti lepo napredovanje nosečnosti!

Včeraj sem se razvajala (bili pri tašči na kosilu, na r.d.), danes pa akcija. Me čaka likalnik user posted image .

Danes se poslavljam od 30. tedna, jutri že v 31. ! To je pa že nekaj. Tako mi bežijo tej tedni!

(odgovor članu riba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.9.2011 9:40:16   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4

Danes se poslavljam od 30. tedna, jutri že v 31. ! To je pa že nekaj. Tako mi bežijo tej tedni!

user posted image Res bežijo tedni mimo nas. Še malo pa dobimo svoje težko pričakovane štručke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.9.2011 10:25:37   
riba77
Hvala MAMI 4. Tudi jaz želim tebi in vsem ostalim čim lepše zadnje tromesečje nosečnosti.

Sem pa štajerka.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?