|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
15.9.2011 14:21:59   
Medea10
Nisem še zasledila kreme od aventa..

Torbo pa ne vem kdaj bi. Bom vidla, kaj boste druge rekle kdaj jo boste. user posted image

Da še tukaj napišem:

Z Anne* sva se pogovarjali in bi se nama super zdelo, če bi se tudi Štajerke dobile na kavici/tortici, se spoznale in malo počvekale še v živo. A ste za? Dajte se javit tiste, ki bi prišle in povedat, kdaj bi imele čas. Kam bi šle, pa bomo še naknadno dorekle. Upam, da se boste opogumile in prišle. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
15.9.2011 16:22:13   
sarar
če pridete štajerke v lj se vam definitivno priružim user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
15.9.2011 18:00:35   
Medea10
Sam tebe bi pa res rada spoznala. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
15.9.2011 20:27:32   
maycy
Evo mene punce:)
kako ste? kako nosečnost?
Medea10 eto me kaj te zanima:)
Zlo rada bi klepetala z vami ampksploh ne vem kaj nej napišem:)

***počakaj do 12.12, da te bom lahko imela v naročju ob sebi, da si bova lahko delila brezpogojno ljubezen***

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
15.9.2011 20:51:28   
Medea10
maycy- povej od kod si, kolk si stara. Nasploh kako doživljaš nosečnost, so kakšne posebnosti? Kje boš rodila? Bo punca, fant al ne želita vedet... ? user posted image

(odgovor članu maycy)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
15.9.2011 20:58:41   
maycy
evo sem iz okolice Po, stara sem 23 let. Nosečnost je prav luštna niti slabo ne nič, trenutno sem v 27t počutim se kot balon:d čeprav ni še zelo zelo velik trebuh:))))
Od hrbtenice bolje da ne govorim in od žličke.....celih 5 mesecev je biu fant:D 7 pa sva bila z mojim na 3D in tam je 3x videla in povedala da sploh ni fantek temveč je punčka z mojim nisva mogla verjet:D
Potem sva se matrala z ženskim imenom ampak ga zdaj imava:))
Rodila bom v PO...PDP imam 12.12, tako da komaj čakam pa ti?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
16.9.2011 0:23:59   
Laima
Na hitro preden grem ajat. Sem se spomnila.
V Hoferju bodo imeli v prihodnjem tednu pleničke tetra potiskane(je prišel letak danes), mislim, da je korinca prosila naj jo obvestimo. Cena 9,99 eur.
Sedaj pa grem ajat, sva bila z možem malo zunaj.
Je blo lepo.
Nočuser posted image , oziroma dobro jutro.

(odgovor članu maycy)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
16.9.2011 6:50:47   
sarar
jutro punce! ne morem spati pa sem sem gor prišla...
me kličejo s šihta od mojga, kje je tomaž-ob 6h, k ponavad pride ob 5h že. jaz pa panična že najhujši scenariji v glavi, itak histeričen jok, čez 5 min pa po sms-u sporoči da je prišel, zamudil ker je zaspal! ta hudič se še zdaj ni navadil prižgat telefona že zjutraj! user posted image  no, važn da je ok, ampak mi je bilo res hudi pri srčku...

medea, tudi jaz bi tebe rada že spoznala user posted image  nekatere sem že in so prav fajne punce, pa še bi kero rada... zato sem pa napisala, če pridete v lj pridem tudi jaz user posted image

majcy, a tebi so govorili da je fant in je pupa v bistvu? haha, jaz imam tudi fantka notri, pa je moj svak sveto prepričan da je pupa... ja kako so pa gledali da so pobeca vidli? a so popkovnico zamenjali? user posted image  sori, ampak mi je res hecno...štkam, da lulčka ne vidijo, pa rečejo pol kr da je pupa,ampak da pa lulčka''vidijo''... ah no, čestitke da bosta imela pupo...jaz bi jo tudi po dveh fantkih, ampak važn da je zdravo...user posted image
nič, zdaj grem pa počasi se pripravt da bom mulce zbudila... lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
16.9.2011 13:27:19   
Medea10
Šele zdaj pišem, sem bila pridna in generalno sčistila stanovanje. Zdaj sem se vsedla za računalnik potem pa grem ležat, čeprav me je strah, da vstat ne bom več mogla, kot ponavadi.
Zadnja 2 dni me, kot sem že napisala, trebuh prav tišči, zdi se mi kar naenkrat ogromen. Nazadnje ko mi je otrdel trebuh sem tipala do kje sega maternica in takrat sem vrh tipala malenkost nad popkom. Danes zjutraj mi je spet otrdel in začudena sem ugotovila, da sega že dobre 3, 4 cm nad popek. user posted image Ne vem, a sem prespala nekaj tednov vmes, al preprosto nisem bila pozorna ampak dete je očitno kipnilo. user posted image

Pri kg je novo stanje- izgubila sem pol kg, zato nisem več na +4,5kg ampak na +4kg.

Tavečjo sem pa včeraj postrigla, no, v bistvu samo š****. Sem ji namontirala muziko na mojem telefonu, da bi bla pri miru, ampak je morala ravno ko sem se s škarjicami bližala najbolj plesat in migat z glavo. user posted image

maycy a si začela že kaj za fanta pripravljat? Upam, da ne. Sam mora pa bit šok, čez polovičko zvedet, hja, to pa ne bo fant, bo pa punca user posted image

sarar- jah, moški. Me smo pa zdaj tolk bolj občutljive, že zarad tega bi morali bit bolj pozorni za take malenkosti (prižiganje telefona ipd).

Dajte kaj napisat, da bo več za komentirat user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
16.9.2011 14:56:01   
ursh_
No, da še tukaj odprem novo temo, ki sem jo že načela na FB

Vse na veliko debatirate o tetra planičkh, obešalničkih in o ostalih stvareh za naše mele škratke iz Ikee :) ...jst bi fulll rada šla v Ikeo, ampak se mojmu ne da hodit tok daleč po malenkosti :( ...jah, še nikoli ni bil in se ne zna predstavljat kako zgleda :) ...bi pa rada te planičke kupila, pa toaletno za mojga, pa eno lučko, košaro za psa :) ...no se naberejo drobnarije :)
Tako da, če je še kera zainteresirana, da bi se nas nabralo 3-4 v en avto, si razdelimo potne stroške in bi šle babe mal v šoping po drobnarije :) če je kera zainteresirana, naj javi ;)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
16.9.2011 16:07:40   
MalaShorty
waaaaa!!!!!

Tok ste napisale, da sem skor pol ure porabla da sem vse poste podrobno prebrala :)

Ursh_: tale ideja z ikejo je zelooooo mikavna, sam k nimam časa, oz bo čas šele po koncu oktobra :/

Sarar: sej veš kako gre un komad od Helence: "Moški, ah lari fari...." mam filing da so vsi isti... moj je zadnjič zamudil in je prišel 2 minuti čez 7h in je šef že paniko zagnal, da se mu ni kaj zgodilo.... Sej ne da bi oni začeli ob 7h, ne sploh ne oni se ob 7h dobijo na kavi da lahko ob 8h začnejo migat ;)
Hvala za nasvet. :) definitivno bo prišev prekleto prav. Voziček in lupinica sta že na poti v Slovenijo, previjalna bo, upam da konec oktobra tudi tu, stene so prebarvane :) wiiiihi in zdej se počutim v otroški sobi kot v mali džungli user posted image Stvari za malčka in zame za porodnišnico bo treba pa še nabavit user posted image in tega se prav nič kaj dosti ne veselim.... muka mi je namreč po trgovniah hodit in iskat določene zadeve. Najraje mam shoping takrat ko kaj zagledam lušnega in potem kupim :)

Laima: Hvala za obvestilce, bomo šli pogledat :)

Maycy: Postonjsko porodnišnico sem si tud jaz izbrala, samo bomo videli če jo bomo dočakali al bo kr SG padu... Si pa ne predstavlam, da bi mi rekli da je fant pol pa šok in punca. Tud jaz upam da nimaš vsega za fanta nakupljeno, čeprav boš lažje punčko v modre cunjice spravla kot fantka v svetlo roza... No vsaj moje mnenje je tako.

_____
Sicer sem bila pa danes po dolgem času ˙beri: od junija) spet na faksu sem se šla vpisat še v zadnji letnik, tko da sem zdej odkljukala še eno dolžnost na mojem "to do" listku ;)

Uživajte v vikendu user posted image

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
16.9.2011 16:30:10   
MalaShorty
no stene niso še čist prefarbane :/ ampak rečmo da sm optimist in bodo kmal :)

(odgovor članu MalaShorty)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
16.9.2011 16:42:00   
AljaAn
Malašotri itak da bojo kmalu!! Pa sploh ne vem če sem te že uspela pozdraviti. No dobrodošla!

Jaz skačem iz enega na drugega ....torej iz FB na RR, pa se povsod toliko dogaja, da ne dojemam. potem pa pišem na FB in tukaj kar malo pozabim user posted image

Predvsem pa čestitam Laimi za uspešno opravljen izpit....vidiš kako pomaga tvoje znanje in kar nekaj pesti nas bab!!

Sem prišla samo malo prebrat, komentirala bom drugič. Moj pravi da je vikend in to pomeni manj sodelovanja z računalnikom.

Aha samo še to..torba za porodnišnico user posted image Zdaj ko ste tako pisale me je kar malo panika zagrabila. Ja en dva tri bo tukaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2763
16.9.2011 19:40:17   
gogsi
Lep pozdrav vsem skupaj še iz moje strani!user posted image

Končno sem se tudi jaz odločila, da se vam pridružim...:) Sicer forum spremljam že od začetka nosečnosti, vendar še ni bilo časa, da bi bila kaj napisala...

Predviden datum poroda imam 24.decembra, ter vsak dan znova se čudim, kako čas beži... Še kakšna dva meseca nazaj sem si mislila kje je še to, zdaj pa že skorajda več ne utegnem slediti dnevom... Komaj se zjutraj zbudim, pa je že takoj dan mimo, ter s tem tudi tedni in meseci... Trebušček se z neizmerno hitrostjo veča, počutim se odlično in imam ogromno energije, kljub temu, da ponoči nikakor več ne morem najti primernega položaja za spanje. Zraven tega še zmeraj komaj verjamem, da bom čez dobre tri mesece v rokah držala svojo user posted image . user posted image user posted image .

V glavnem, pozdravila sem vas, ter od danes naprej se bom redno javljala tukaj. user posted image

Lep vikend želim vsem!user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
16.9.2011 19:44:51   
MalaShorty
Dobrodošla Gogsi! user posted image

Kako fajn da se naša spletna "družinica" nosečk veča :)
Zgleda boš mela tudi ti lepo božično darilo user posted image

lp

(odgovor članu gogsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
16.9.2011 20:03:09   
sarar
čer punce! da vas še jaz malo pozdravim...
jutri dopolnim 27. teden user posted image user posted image user posted image  to pomeni še 3 tedne pa bo 30.tden, pol pa sam še 10 tednov user posted image
čudna kalkulacija, pa kaj čem user posted image
medea, a prideš še h meni malo pospraviti user posted image  sicer ne bo veliko dela, pa vseeno, ko vidim da si tako zagnana...saj veš, skrbim za tvojo dobro voljo user posted image
ursh, če bi kaj rabila u ikee bi šla z vami, tako pa vem, da bom kupovala samo kar ne potrebujem in je potem bolje da ne grem... da ne bo denarnica preveč trpela user posted image
malašorti, vidim da so pri tvojemu v službi še slabši user posted image  bog ne daj, da bi kavico izpustil...sicer pa lepo, da se tako štekajo in grejo najprej na kafe...
tebe bi pa lahko ponucala za stene prebarvat? saj imam samo še eno sobo user posted image
aljaan, ne boš verjela-tudi jaz sem že ful zmedena, ravn ker skačem iz fb na rr in obratno... saj bo bolje user posted image
gogsi, dobrodošla! user posted image  pa še napiši kaj o sebi, da te spoznamo...

tok zaenkrat ...lepo nočko vsem

< Sporočilo je popravil sarar -- 16.9.2011 20:05:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2766
16.9.2011 20:19:46   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

medea, a prideš še h meni malo pospraviti user posted image  sicer ne bo veliko dela, pa vseeno, ko vidim da si tako zagnana...saj veš, skrbim za tvojo dobro voljo user posted image

user posted image user posted image user posted image Haha, danes, pa za vikend več nič ne mrdam, kolk mi bo odpadel user posted image
Drugič user posted image , da bom dobre volje user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
16.9.2011 20:29:13   
Medea10
Eh, pozabla izrečt dobrodošlico Gogsi! user posted image Dobrodošla!

Od kod si, kolk stara? Prvi otroček? user posted image

Čakam, da bo konec minute do zmage (nočem preklopit, ker bom pozabila kak je bil moj namen nocoj) da se začne komedija, kjer želi punca zanosit user posted image So mi zakon taki filmi v času nosečnosti.

Sarar- mam tud jaz podobne kalkulacije. user posted image Se tu in tam zamislim, in potem ugotovim, da v torek štartam 27. teden, do 30. potem manjkajo SAMO še 3, potem pa mi ostane še zadnjih 10 (al pa 7,8,9,11- če bo po sestrici pa celo 12 tednov) in takrat me zgrabi neke vrste panika, da nimam praktično nič pripravljeno, kaj me čaka še pranja, likanja, zlaganja...

Aja, da se še malo pohvalim.. Enkrat sem že pisala, da sem naravni antitalent za peko peciva, da sicer rada pečem user posted image ampak ne rata ... No, danes sem probala spečt ruladico in veste kaj? DOBRA je user posted image Še dragemu je dobra, pa tamala jo tud je. user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
16.9.2011 20:52:01   
MalaShorty
Sarar: ja ti kr povej kam pa kdaj pridem pa kako barvo stene hočeš. Sam opozorim da na belo ne barvam user posted image

Medea: Hvala za idejo kaj bom delala. Pred tv in film gledat, glede na to da je moj še vedno na gasilski vaji user posted image
aja pa ti si vsaj do rolade pršla, pri nas namesto mene peče Pečjak user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
17.9.2011 9:57:25   
maycy

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

jutro punce! ne morem spati pa sem sem gor prišla...
me kličejo s šihta od mojga, kje je tomaž-ob 6h, k ponavad pride ob 5h že. jaz pa panična že najhujši scenariji v glavi, itak histeričen jok, čez 5 min pa po sms-u sporoči da je prišel, zamudil ker je zaspal! ta hudič se še zdaj ni navadil prižgat telefona že zjutraj! user posted image  no, važn da je ok, ampak mi je bilo res hudi pri srčku...

medea, tudi jaz bi tebe rada že spoznala user posted image  nekatere sem že in so prav fajne punce, pa še bi kero rada... zato sem pa napisala, če pridete v lj pridem tudi jaz user posted image

majcy, a tebi so govorili da je fant in je pupa v bistvu? haha, jaz imam tudi fantka notri, pa je moj svak sveto prepričan da je pupa... ja kako so pa gledali da so pobeca vidli? a so popkovnico zamenjali? user posted image  sori, ampak mi je res hecno...štkam, da lulčka ne vidijo, pa rečejo pol kr da je pupa,ampak da pa lulčka''vidijo''... ah no, čestitke da bosta imela pupo...jaz bi jo tudi po dveh fantkih, ampak važn da je zdravo...user posted image
nič, zdaj grem pa počasi se pripravt da bom mulce zbudila... lep dan vsem skupaj!!!

točno tako ja...kaj pa vem, upam sam da se spet niso kej zmotil,čeprou je 3X pogledala:D

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
17.9.2011 10:15:18   
maycy

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Šele zdaj pišem, sem bila pridna in generalno sčistila stanovanje. Zdaj sem se vsedla za računalnik potem pa grem ležat, čeprav me je strah, da vstat ne bom več mogla, kot ponavadi.
Zadnja 2 dni me, kot sem že napisala, trebuh prav tišči, zdi se mi kar naenkrat ogromen. Nazadnje ko mi je otrdel trebuh sem tipala do kje sega maternica in takrat sem vrh tipala malenkost nad popkom. Danes zjutraj mi je spet otrdel in začudena sem ugotovila, da sega že dobre 3, 4 cm nad popek. user posted image Ne vem, a sem prespala nekaj tednov vmes, al preprosto nisem bila pozorna ampak dete je očitno kipnilo. user posted image

Pri kg je novo stanje- izgubila sem pol kg, zato nisem več na +4,5kg ampak na +4kg.

Tavečjo sem pa včeraj postrigla, no, v bistvu samo š****. Sem ji namontirala muziko na mojem telefonu, da bi bla pri miru, ampak je morala ravno ko sem se s škarjicami bližala najbolj plesat in migat z glavo. user posted image

maycy a si začela že kaj za fanta pripravljat? Upam, da ne. Sam mora pa bit šok, čez polovičko zvedet, hja, to pa ne bo fant, bo pa punca user posted image

sarar- jah, moški. Me smo pa zdaj tolk bolj občutljive, že zarad tega bi morali bit bolj pozorni za take malenkosti (prižiganje telefona ipd).

Dajte kaj napisat, da bo več za komentirat user posted image

joj hvala bogu ne...neki stvari sm dobila, neki bomo pa kupil:) nakoncu se bo rodil pa fantk:D hahah al b bla u šoku, čeprou sam da je zdavu:)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
17.9.2011 11:56:01   
gogsi
Hvala za dobrodošlico! user posted image

No, da povem nekaj o sebi. Sem iz Maribora, stara sem 25 let, ter pričakujem prvega otročička. user posted image user posted image user posted image .

Počutje je super, razen primernega položaja za spanje več ne najdem. A ima še katera podobne težave? Do sedaj sem pridobila 10 kg, ginekolog me sicer krega, da je to preveč, vendar ne jem nič več kot sem pred nosečnostjo, je pa res da imam redne obroke, kar pomeni zajtrk, v službi malica, popoldne kosilo, ter proti večeru še kakšnem prigrizek. Ampak to ne pomeni basanja s hrano, ampak normalne količine hrane...Pojem ogromno sadja, spijem vsaj 1,5 litra vode na dan... Tako da ne vem v čem je problem.

In kako se kaj počutite ostale?

(odgovor članu maycy)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
17.9.2011 12:25:59   
Medea10
Ne vem, če sploh katera še dobro in udobno spi user posted image
Meni tud nikakor ne paše, mam v nogah tak čuden občutek, kot  da niso dobro prekrvavljene in kot da me bo vsak čas zgrabil krč, potem se pa obračam pa mi mogoče 2 minutki paše ležat, potem pa spet isto naprej. Si tiščim odejo med noge, malo pomaga. Ko pa najdem udoben položaj me pa tamala začne na polno brcat, kar seveda ni fajn ob 2h, 3h zjutraj, zato se spet obrnem in spet je ista pesem...

Gogsi- o Štajerka si, potem pa boš tud ti lahko šla z nami na kavico/tortico? A si na fb?

(odgovor članu gogsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
17.9.2011 16:33:54   
gogsi
Hehe Medea10, pri tebi pa je tako, kot da bi jaz sebe opisovala. user posted image . Mene tudi kar naprej hočejo neki krči grabit po nogah, ampak sem ugotovila, da je res precej bolje, če spijem donat, ker pač vsebuje magnezij.

In moja pupika tudi niti minute ne počiva, ko se jaz odločim, da bi spala. Očitno ji je v največje veselje, da lahko pokaže vse mogoče telovadne položaje zvečer po enajsti uri in zjutraj od kakih pol petih dalje. user posted image . Je pa pridna, ko sem v službi, očitno ji moje pisarniško delo ni kaj prida zanimivo.user posted image

In seveda se vam z veseljem pridružim na kavici/tortici. user posted image .

Na facebooku tudi sem, ja.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.9.2011 9:17:56   
MAMI 4
Pozdravljene souser posted image .

Dobrodošle nove!
Sploh ne sledim več...nisem skoraj nič na rač. FB preletim, ker dobim obvesilo na gmail in to je to...Niti od volje nisem.

Danes pa je ohladilo, HB! Samo sem tako zanič...nič nisem spala...celo noč sem gledala v prazno in se vrtela kot odojek...potem sem se spravila pred Tv in od 5.30 do 7.00 zaspala...So me zbudili moji razgrajači...

Dete miga 100 na uro (najbolj ponoči...predvsem to noč ke rje grmelo).

medea-spanje pri meni podobna stvar.

Pripravljamo se na birmo od starejše hčere, tako da gremo danes v LJ po oblekico....Kdo ve, kaj bo izbrala moja princeska...

Cunjice za dojenčka počasi perem in sortiram, omare pa nisem še dobila nobene pametne.

Lepo se imejte in veliko se smejte!user posted image

(odgovor članu gogsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?