maycy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10 Šele zdaj pišem, sem bila pridna in generalno sčistila stanovanje. Zdaj sem se vsedla za računalnik potem pa grem ležat, čeprav me je strah, da vstat ne bom več mogla, kot ponavadi. Zadnja 2 dni me, kot sem že napisala, trebuh prav tišči, zdi se mi kar naenkrat ogromen. Nazadnje ko mi je otrdel trebuh sem tipala do kje sega maternica in takrat sem vrh tipala malenkost nad popkom. Danes zjutraj mi je spet otrdel in začudena sem ugotovila, da sega že dobre 3, 4 cm nad popek. Ne vem, a sem prespala nekaj tednov vmes, al preprosto nisem bila pozorna ampak dete je očitno kipnilo. Pri kg je novo stanje- izgubila sem pol kg, zato nisem več na +4,5kg ampak na +4kg. Tavečjo sem pa včeraj postrigla, no, v bistvu samo š****. Sem ji namontirala muziko na mojem telefonu, da bi bla pri miru, ampak je morala ravno ko sem se s škarjicami bližala najbolj plesat in migat z glavo. maycy a si začela že kaj za fanta pripravljat? Upam, da ne. Sam mora pa bit šok, čez polovičko zvedet, hja, to pa ne bo fant, bo pa punca sarar- jah, moški. Me smo pa zdaj tolk bolj občutljive, že zarad tega bi morali bit bolj pozorni za take malenkosti (prižiganje telefona ipd). Dajte kaj napisat, da bo več za komentirat joj hvala bogu ne...neki stvari sm dobila, neki bomo pa kupil:) nakoncu se bo rodil pa fantk:D hahah al b bla u šoku, čeprou sam da je zdavu:)
|