|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
17.8.2011 11:47:20   
Laima
Hvala Mami4, sem pravkar sem od G, imam vnetje in piti moram magnesol ter počivati. Pa je padla bolniška. Vzeli so mi kri in vodo, tako, da imam naslednji pregled 15.09.2011, od ponedeljka naprej do pisnega dela strokovca imam bolniško potem malo študijskega in malo svojega in bomo videli. Če ga ne naredim pokoristim še svoj letni dopust in potem zavod en mesec in 8 dni pol pa porodniška.
Tako G, kot OZ sta mi rekli, da je vnetje povzročil stres, ki ga doživljam te dni iz vseh strani razen iz svoje nastajajoče celice.
Sedaj grem kuhat, še kaj napišem.
LP

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
17.8.2011 12:59:03   
MAMI 4
Laima-bolniška ti bo koristila...upam, da se malo umiriš...to velja tudi zame....user posted image

Moja dva mlajša gledata risanko (po kosilu sem jima dovolila)...vsaj 20 minut miru... Si pa morem kaj zmislit tačas, kaj bomo potem počeli...Zunaj se ne da še biti...vroče...

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
17.8.2011 14:18:13   
Laima
Upam mami4, da mi bo koristilo.Počitek.
Mali je živahen 100 na uro in potem bova sestavljala lego kocke-morava v Spar po ladjedelnico od točk sem mu obljubila. Trenutno se mi ne da. Pijem kavo in danes nisem še povohala učne snovi.

Tudi ti se oddahni-noter lahko delaš z otroci  iz starih gumbov in malo lepila na kartončke naredite živalice, ali pa iz volne zvijaš nitko v razne oblike, mekol dobrodošel ali kako drugo lepilo.
Za slano testo, je malo packarije a lahko nastanejo umetnije-pa še sušiš lahko kar na zraku, ker je vroče.
Lahko pa se greste družabne igre teh je veliko. Malo gledališče-otroci naj ti pripravijo igro, ti jim dodeliš vloge-domišljija pri njih pa poskrbi za realizacijo. Lahko delate tudi kaj iz papirja, origami za otroke-pobrskaj malo po spletu-kaka nezahtevna reč razen če ste profesionalci v zgibanju.

Upam, da sem kaj pomagala s kako idejo. Lahko pa tudi kaširate in naredite okraske za sobo-kar želite.
Lepo zabavno popoldne.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
17.8.2011 16:54:54   
_srcica
Pozdravljene!

Punce poglejte kaj sem našla.. Mogoče katera išče kaj takega http://www.gugu.si/prodaja.html?page=show_ad&adid=8787&catid=316

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
18.8.2011 4:43:47   
sarar
user posted image  sem jezna...napišem celo stran pa mi ne objavi user posted image
u glavnem, odpravljam se na morje ob 6h in sem vas prišla še pozdravit prej
punce, uživejte v gospodinjah, tudi jaz jih redno gledam, mi je fajn k so tok pozn in imam mir
mami, upam da si bolje-težave s ščitnico ima tudi moja tašča in je tudi precej utrujena..upam, da boš hmalu bolje
laima, ti pa sedaj počivaj na bolniški, kako pa se počutiš zaradi svoje žlahte te pa razumem-ko sem bila 1. noseča, sem skoraj vsak dan prejokala zaradi mojega očeta... pa ni vredno, črpaj pozitivno energijo od tistih, ki ti jo lahko nudijo, uni naj se pa ukvarjajo s svojo negativno... vem pa, da ti je težko

ostalo se mi pa ne da še enrkat komentirat, je bila cela stran user posted image
v glavnem, pridne bodite, počivejte v senčki in čuvajte svoje pikice user posted image

(odgovor članu _srcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
18.8.2011 6:13:29   
MAMI 4
sarar-uživaj na dopustu!

laima-hvala za ideje...saj smo drugače zelo ustvarialni, samo energije mi manjka...bi rabila par ur samo zase. Tista ideja o volni, gumbkih in kartonu mi je zelo všeč!

Poleg tega da sem brez moči, pa še spati ne morem...Spat sem šla ob 1, zdaj sem ko sova, pa nič nisem spala...
Včeraj popoldne sva šibala z možem po jogije za tamala dva (smo se odločili, da jih poskusimo dat na mali pograd). Najmlajši (dobri 2 leti in pol) ima še posteljico 140x70, pa bi radi, da gre v večjo posteljo, preden se dete rodi, naša 5 letnica, pa ima veliko posteljo v sobi poleg naše (120x200) in vsako noč izsiljuje, da nekdo pride k njej spat (zadnje čase ati). Tako bo mlajši v spodnji postelji, ki bo zanj "velika", princeska pa zgoraj in se bo tudi počutila "velika". Manjša posteljica pa bo za dojenčka. Imamo sicer dovolj sobic, da bi bil vsak v svoji, vendar je ena v spodnjem štuku in niti starejši hčeri ne želita še tam, ker bi bile tam same, mlajša dva pa se še prebujata ponoči in nima smisla da ju teroriziramo s selitvijo v oddaljeno sobo...Tako, da danes bo akcija...Bomo sestavljali pograd (jaz in otroci) in jim bo zabavno urejati sobico na novo...

Sem, pa vesela, da smo končno (čisto po naklučju) dobili včeraj mizo za jedilnico, ki sem jo iskala že skoraj 1 leto...sicer je malo manjša kot smo si zamislili, ampak za 8 oseb komot (tudi 10), tako, da jupi...Danes bomo delali na veliko!

Upam, da ste ostale ok? Lep dan!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
18.8.2011 6:17:34   
MAMI 4
Vem, da bi morala na drugi forum za to, pa vendar včasih naletiš na pravo info. tudi drugje...Če katera ve, kje bi dobila stole- češnje masiva, neoblazinjene, ne predrage (50 eur-kom.) se priporočam...user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
18.8.2011 8:55:42   
Laima
hvala punce za opogumljajoče besede, a je v življenju že tako, da je treba imeti nekaj za sproti. Pri meni je tako, da ko je se nagrmadi.

sarar-lepo se imej na morju (pri meni se gre za sestro in mami-sedaj sem jaz ta grda, ker sem se postavila v bran svoji družini - onidve pa sta povezani. Odkar ni več očeta, ki je bil nekak mirovnik tu vmes se dogajajo zadeve. Ne vem več, a nekaj smo se dogovorili s pokojnim očetom žal ni uspel realizirat do konca in sedaj je kot v peklu med nami. Jaz živim v isti hiši z mami, mama ima še en vikend in sestra je prijavila, da jo moram jaz po materini smrti izplačat. Jaz sem povedala, da je finančno ne morem podpret, da pa lahko narediva dogovor jaz njej vikend ona meni tu 1/4 hiše v kateri živim-drage moje ma kričanje, jok,.... da kakšna da sem, da njej tudi nekaj pripada,... in sedaj se sprašujem a je res z mano kaj narobe in zakaj bi ji jaz morala dati denar? Dobi nepremičnino, ki jo lahko proda za višjo ceno, kot od mene zahteva in .... no sedaj sem povedala zakaj gre. Mi je kar malo lažje pri duši. Ne bi rekla nič, če bi jaz želela vse zase, a temu ni tako. In mama jo podpira. Pol mi pa grozi, da ima visok pritisk, da bo zaspala, kot Bajuk,... sestra je začela te besede jaz pa kot črna ovca te familje vedno potegnem ta krajšo, a sedaj se ne dam. Hišo sva kompletno iz podrtije z možem uredila v eko hišo, vanjo vložila najine prihranke,... in tu hodi na dan zavist, pohlep, fovšija moje sestre. Potem pa še dejstvo, da jaz imam enega otroka in še enega na poti ona pa žal ne. Bog naj mi odpusti za zapisano, a tako je.)

mami4-sem te razumela, da rabiš oddih
kar se tiče spanja sva pa na istem jaz tudi ne spim dobro in potem sredi noči gledam na uro in tik tak je jutro.
Danes zopet vroče. Pravijo da bo še kak teden tako. Upam, da ne še bolj vroče.

Imejte se in brez zamere za mojo izpoved zgoraj.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
18.8.2011 11:04:18   
j.b.
uf laima, žal mi je da se to dogaja, ampak dejstvo je, da se ogromno bratov/sester skrega ravno zaradi prepisovanja/zapuščine. In res je, da tisti ki ostane doma potegne najkrajšo, in običajno mora izplačati ostale. Tako je dobil tut moj dragi, izplačeval je sestro (brat hb tega ni zahteval), doma pa podrtija .... Kmetija ni bila obnovljena v generaciji staršev nič. Pa tudi v okolici poznam ogromno družin ki se robkajo ravno zaradi teh zadevuser posted image . Zoprna reč, ampak mislim da se človek pokaže v pravi luči tudi ob takih situacijah. Sej bo user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
18.8.2011 14:09:56   
Laima
j.b. res je žal tako.

Veš več kot 18 let je živela s svojim možem tu kjer sem sedaj jaz, vložila nista nič in zapustila ob odhodu tako,... no comment. Prispevala sta 2x v vseh teh letih za kurjavo in nič drugega, ene položnice nista poravnala, nič-zato ker sta si opremljala dom drugje. Sedaj, ko je bajta postala hiša so apetiti drugačni. Po eni strani je prav da je pokazala svoj obraz, ki sem ga dosedaj poznala le jaz, sedaj pa ve zanj še kdo več, a žal so prašnice na očeh. Z mojima staršema smo se domenili, da ostanem doma pod pogojem, da skrbim zanju v zameno pa hiša ostane meni-vikendu pa sem se bila vedno pripravljena odrečt za korist tu. 1/2 hiše ja tako že najina (z možem) 2/2 ima v lasti mami.
Dve sva in res tudi njej pripada zapuščina po starših, a zakaj ne sprejme zemlje in zidov, kot jaz. Najbrž, ker bom po tem takem morala plačati jaz najprej davek, potem pa še njo izplačat. Sem prizadeta in mislim, da bo komunikacijama med nama odslej precej formalna in zadržana ali pa celo nična-odvisno tudi od nje. Prav tako pa tudi z mami, saj sem bila jaz vedno druga violina-tista, ki je šla študirat, tista, ki se je omožila s premožnejšim možem,... in tista ki še danes o življenju za njiju nima pojma.
Oče me je pred smrtjo opozoril kaj bo, a sem upala da bo vseeno drugače. Očitno je obe hčerki dobro poznal pa tudi svojo ženo.
Grda sem pa sedaj jaz.
No pa naj bom, a ne popustim. Mami bi morala dogovor posredovati naprej sestri, a ga iz nekega razloga ni, sedaj pa naj razplede ta klobčič kakor ve in zna.
Včeraj ji je mali povedal, da sem bila pri zdravniku, pol me je pa zvečer prišla povohat in naj se ne sekiram,... V sebi vem, da sem ji zamerila, kar me boli, ker nisem po naravi taka. Vedno skušam v ljudeh najti dobro in opravičujem njihove slabosti,... nihče ni popoln- tudi jaz ne.

Z možem sva se že dogovorila, da midva boma svojim potomcem zapustila kar imava prej in pravično delila, kar se deliti ne bo dalo pa prodala in razdelila denar-tako daleč ne bova dopustila, da bi zadeve šle med sestrami in brati, ker je to stvar staršev in pravične delitve še za čas življenja.

Mogoče ne razmišljam prav, a salamon je težko biti, da stvarem pustiš, da uidejo iz nadzora pa šlamparija.
Upam, da se s takimi križi ne srečate v življenju, če pa se pa veliko jeklenih živcev. Učenje še en dan šlo k user posted image .

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
18.8.2011 14:17:40   
Laima
Ma sem se razpisala, oprostite! Upam, da sem sedaj dala ven iz sebe.

Drugače kako ste?
Ene na dopustih, na lepšem-super, druge v gnezdenju-pripravljanju sobic,...
Meni je zelooo vroče.
Danes res počivam, krvavitev se je ustavila. Kosilce danes kar pizza sta šla oči in mali iskat v pizzerijo-mi ni bilo treba kuhat.
Mejte se, pa še enkrat brez zamere za moja monologa.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
18.8.2011 15:19:50   
MAMI 4
LAima- nič ne zavidam nastalo situacijo...POvsod je greh, ko se začne okoli denarja pogovor...z žlahto je še najhuje...Je pa žalostno, da bi tvoja sestra mamo kar pokopala...Namesto, da bi si želela da še dolgo živi, čaka na preži, da mama umre, da dobi denar? žalostno...

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
18.8.2011 15:27:45   
MAMI 4
laima- in vsekakor je bolje, da imate vi nekoč celo bajto, pa naj ona dobi cel vikend...ker če bi se enkrat namesto mame vselili oni, bi bila večna napetost...in res re najlažje priti na porihtano...ko ste se pa vi matrali ni bilo nikogar okoli. Vsaj kar sem jaz razumela...morda sem vse slabo razumela...user posted image Imamo podobno situacijo...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
18.8.2011 19:24:15   
Laima
Mami4 prav si razumela, obžalujem, da imate podobno situacijo. Upam, da se bo za vse dobro rešilo in izteklo, ko bo čas za to.
Včeraj sem šla k mami in sem ji rekla, da ne želim,da zaradi mene trpi in da ji želim lepo dolgo in umirjeno življenje, da pa naj na vse pogleda širše in iz vseh zornih kotov, da se pa o tem ne bom več z nikomer pogovarjala. Kar bo storila ona pa bo.
Naj bo tako.
Moj pa resno razmišlja o morebitni selitvi čez par let in takrat sem prepričana, da bom šla z njim, če bo do tega prišlo.
Sestra se niti oglasila še ni, ma jaz je tudi ne pokličem.
Mami pa pred pol ure-kako sem, če je vse uredu, počutje,... zgleda da jo je mal ganlo včeraj.
Lep večer, moram it malo sadja pojest in kaj popit. Zgaga.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
19.8.2011 10:39:10   
Kasija
user posted image  Dobro jutro!

laima im mama 4 tele zadevščine s podedovanji in delitvami v naprej so pogosto vir družinskih sporov. laima mogoče pa tvoj dobro razmišlja, da bi bilo bolje iti na svoje?

Laima a veliko ustvarjate doma? Meni je to tudi blizu. Ko sem dobila v prvo fantka sem se bala, da mu to ne bo všeč. Neumno, zdaj ko gledam nazaj. Pa sta oba navdušena ustvarjalca. Plastelin, glina, celo nizanje perlic v verižice - vse je aktualno. Imata pa še raje najbolj packaste stvari - recimo prstne barve. Za rojstni dan sem starejšemu dala velike škatle v atrij in smo jih s starši otrok razporedili v obliko gradu, zrezali okna in vrata, otroci so pa barvali grad (bolj pacali po njem z barvo) in divjali po notranjosti škatel. Zvečer pogosto pogledam kake bloge mamic, ki kaj ustvarjajo, da dobim kakšno pametno idejo.

morfologija je vse v redu user posted image . Pa ni hotel pokazat spola. Zdaj me pa razganja od radovednosti. Upam, da bo vseeno pogledala naslednji mesec.
Tako da spola otroka jaz ne bi skrivala, če bi ga vedela. A še katera ne ve spola? Kako zdržat do naslednjega uz ne da bi se mi od radovednosti zmešalo user posted image

taddy78 jaz sem tudi uspela dobit 4kg v zadnjem mesecu. Zdaj moram pa pazit. Saj ne zaradikg, ampak opažam, da sem že zasedena, zasopiham se po stopnicah, pa energije mi manjka.

Pozdrav novo pridruženim, uživajte na morju dopustnice.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.8.2011 13:35:42   
nalia
danuser posted image

pucam,brišem prah in se jezim na to user posted image vročino,ne grem se več,jst ne morem dihat več,na škrge dihamuser posted image

kako ste?

laima te čist zastopim,meni je lani umrl oče v 54.letu srčna kap,s sestro ne govorima od pogreba dalje,ker kot prvo ni bil njen oče,ona je vbistvu moja pol sestra,je imela več stikov z njim,jaz jih zadnja leta nisem imela,oče je bil alkoholik in nisem želela da bi moj otrok imela spomin na dedija pijanega..no in kaj hočem povedat je to,da itak oče je bil revež,ampak sestra je ponoči,PONOČI!!!!!hodila knjemu v stanovanje še tisti dan ko je preminil in jemala stvari,torej KRADLA od mene,da ja jst nebi kaj dobila,itak ni imel oče nič pomoje ampak haaalooo?.jst se s takimi ljudmi nimam kaj več pogovarjat,spljoh..te razumem in vem da boste skregani zdaj,kot smo mi,ampak glavo gor,prijatelje spoznaš v nesreči,prav tako se maske snamejo v takih trenutkih in jaz sem hvaležna zato da so se maske snele,mogoče bi drugače celo življenje živela v prepričanju da so eni ljudje vredu,me imajo radi,mi želijo dobro,resnica se je pa itak izkazala..MAJA ANGELOU (nevem če sem prav napisala) pravi ko ti ljudje pokažejo svoj pravi obraz jim vrjemi,kajti kasneje neboš presenečen,mi smo pa tak narejeni da radi odpuščamo ampak vse ima svoje meje..objemček zateuser posted image

grem še do konca zrihtat se potem javim

kasija ja jst sem ta nesrečnik k otrok skupaj noge držiuser posted image ,drug teden imam spet pregled upam na UZ tud pa da vidimo so moje bejbe tko firbčne na rr oz.fbuser posted image user posted image

lepo se imejte,hladite se v senčki,jst se grem pa v skrinjo zapretuser posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
19.8.2011 19:20:42   
Laima
Pozdravljene souser posted image in trpinke v tej vročini, ki še ne bo popustila.
Pravijo, da bo jutri še topleje in v prihodnjem tednu ni pričakovati ohladitev.user posted image
Bomo preživele.user posted image
Danes sem popoldan posvetila zakonomuser posted image , se malo bolje počutim.
Kasija in nalia hvala za spodbudo in vračam user posted image user posted image user posted image
Nalia hudo mi je zate in tvojo situacijo s polsestro. Sama sem tudi mnenja, da je za vse nekaj dobro in tudi ta naš konflikt - čas pa bo pokazal in prinesel vse odgovore, poteze,...

Ja odgovor na ustvarjanje-sama zelo rada ustvarjam in imam na podstrešju malo delavnico za razno razne izdelke, mali pa zelo rad pomaga. Moram priznati, da zelo lepo riše (pa ne zato, ker sem njegova mamica, ampak, ker je res) Na morju sva nabrala male školjkice iz valovite lepenke sem izrezala okvirčke (male), kot za slike, on pa je na male kartončke z vodenkami risal morske motive od rib, školjk, ladij, svetilnikov,.... Potem sem zalepila skupaj-okvirčke sva s tanko vrico(špago) povezala in polepila z malimi školjkicami-posprejala z lakom in dala sušit. Na hrbtno stran pa s koščkom usnja zalepila vrvico, da ima za obesit. Nastale so čudovite umetnije.
Voščilnice so vedno ročno delo pri nas. Albume za slike ali scrapbook sem delala, a sedaj izpolnjujem samo enega in to od sinčka (od spočetja/rojstva do šole). Željo imam nadaljevati in narediti tudi za dojenčico, da bosta imela oba enak start in spominček na njuna prihoda.(Pravična mami) Trenutno zlagam na kupček, ker želim, da mlado damo najprej spoznam decembra.
Veliko delava z glino, čeprav nimam peči, a nesem eni gospe. Pa z maso za modelčke, slanim testom,... fimo maso,...z vsem tudi reciklirava. Škatljice iz razglednic šivava-bolj mama šiva, mali zlaga in pomaga.

Včeraj zvečer sva šla na podstrešje po oblekice za dojenčka in sva z malim prebirala kaj bo za sestrico in kaj ne. On bi ji kar vse dal.user posted image Mu je bilo zelo všeč, da je gledal svoje pajacke, copatke,... Potem sem  mu pokazala še škatljico v katero sem shranila oblačilca v katerih je prišel iz porodnišnice. Tako ponosno je danes očku razlagal kaj vse sva prinesla v spodnje prostore, kjer čakajo oblačilca, pleničke,... na ponovno selekcijo in kasneje čez mesec ali dva pranje. Nisem se mogla upreti.
Sem bila pa tudi v Lidlu, kjer sem nakupila nekaj luštnih cotik, da bo doma tudi kaj novega. Bombaž se je izkazal za kvalitetnega že pri malem-isto Hoferjeva oblačila.

Upam, da sem odgovorila na vse. Imejte se lepo, naj nam vsem skupaj ne bo prevroče.
user posted image pa naj lepo rastejo in migajo v naših trebuščkih.

Ker imam vnetje in si moram zvečer vstavljat svečke, danes dopoldan sem na ta račun doživela kar rahel šok. Kuham in kar naenkrat nekaj steče iz nožnice. Kar spreletelo me je-ni še čas. Grem previdno na WC in na dnevnem vložku bela sluz. Precej sluzi. Predvidevam, da gre za zdravilo. A je to normalno?
Prvič sem dobila neke druge svečke, prej pa nikoli nisem imela težav z vnetji. Sedaj je vse uredu, a sem res celo popoldne vodoravno ležala in prebirala zadeve.
Bomo videli kaj bo jutri.
Lep pozdravček.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
22.8.2011 11:09:31   
božičnica
Lep pozdrav!

No da se še jaz vključim malo v debato. Midva mava pa rok 24. 12. Ne veva al bo fantek al punčka, ker je to najina 1 user posted image nama je vseeno kaj bo in se bova pustila presenetit. Drugače pa uživam v poletnih dneh. V nedeljo greva na dopust v Moravce in bo prav prijetno, komaj čakam. user posted image Mi je pa tudi malo dolgačs, ker sem študentka in sem si to pletje vzela prosto, tako da malo ležim, malo kuham, malo pišem diplomsko,... Saj veste kako je. user posted image Sem pa iz okolice Ljubljane. Če bo katera imela preveč časa v septembru jo z veseljem povabim na kavico, ko pridem iz dopusta. :)

Lepe počitnice še naprej!!! :)

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
22.8.2011 13:46:39   
vdrugomami
Pozdravljene moje decembrke!

A me je katera sploh pogrešala? No, pa je tudi za nami letni dopust, danes sem že na delovnem mestuuser posted image Vmes sva z možem prišla domov, zaradi morfologije, ki sem jo mela 12. 8., z malim pa sta ostala babi in dedi.... Bilo je super, za moj okus celo malo prevroče, ma ful slabo zdaj prenašam vročino..... Ta teden vidim da bo tudi peklensko vroče, diham na škrge....

Na morfologiji bilo super, vse ok, dobimo punčkouser posted image ; torej je imela Kudrova na NS prav user posted image . Sem vesela, čeprav mi je seveda najpomembneje, da raste tako kot mora.... Brca tudi že ful, se lepo vidijo brcike tudi navzvenuser posted image V bistvu pa bi jaz bila najbolj vesela, če bi nonstop brcalauser posted image . Moje počutje je ok, trebuh mi sicer otrdeva, ne pretiramo, ampak mi. Pijem magnesol, samo ne vem če kaj pomaga. Enako je bilo tudi v prvi nosečnosti.... Drugače me tudi križ zna boleti, če sem preveč na nogah, tako da gledam čimveč počivati in z ničemer ne pretiravati. Aja, pa kupila sem prvo roza cotikouser posted image

30. 8. sem naročena na 3D pri Lukmanu na Ptuju, se že veselim, naslednji pregled pri moji G je 6.9.

Malo sem tudi gledala, kak dolgi bom še delalauser posted image Ni mi večuser posted image

Grem brati za nazaj, pa malo komentiram...

Papa

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
23.8.2011 10:43:09   
MAMI 4
Pozdravljene nosečke...kar nekaj dni me ni bilo tu gor...vsaj meni se zdi že dolgo...sem nerodno stopila in si najverjetneje natrgala vezi na nogi...tako, da 2 dni sem bila na lekadolu in trpela, zdaj je bolje, le bergle me spremljajo, ker ne smem noge obremenjevati...

vročina...hudooo!!!

No, da malo popravim zadevo, ki sem jo pisala tebi laima...zaenkrat še nismo v sporu....ampak ne bom o tem...zaenkrat je mirno...kaj nas čaka ne vem...upam, da se bomo ko bo čas menili kot ljudje.

danes sem imela pregled in UZ (na brzino). Punči še ni zrasel lulči, tako, da ostanemo pri deklici, zaenkrat...Tehta že 800 g in se normalno razvijauser posted image .

nisem brala vsega za nazaj, ker mi otroci ne dovolijo...

lepo se imejte!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
23.8.2011 12:51:06   
vdrugomami
Pozdravljene, čeprav vidim, da tule vlada zatišjeuser posted image

Jaz bom gagnila od te vročine, res me ubija. Sem včeraj po prihodu iz službe šla direkt pod hladen tuš in nato prevegetirala celo popoldne; šele okrog osme ure se je dalo normalno dihati. Moj mali pa poln enegrije, skače, nori, ga nič ne moti, da je moker kot miš od potuuser posted image

MAMI4, kriza zaradi noge.... Jaz že brez tega rabim kar nekaj časa, da se zalaufam, če dolgo sedim, prvih par metrov obvezno racamuser posted image Super za UZ, da punčka lepo napreduje. JAz sem tudi res vesela, da meni moja G na vsakem pregledu naredi UZ, vse premeri, pa tudi da dodatno napotnico za še eno morfologijo v bolnišnici. JAz jo imam še 1x 5. 9.

In ostale, kako dolgo imate namen delati? Tiste, ki niste na bolniški?

Papa

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
23.8.2011 14:57:25   
MAMI 4
Tokrat sem imela srečo, da mi je naredila Uz, me je prav presenetila, celo podatke je sestra vpisala v materinsko...mislim, da jo je zanimalo če dete napreduje (glede na predhodnji splav v 2. trimesečju), ker se zdaj že vidi, če so kakšna odstopanja v rasti.
Pri nas je tudi nenormalno, tako, da tudi če nič ne delaš si poten v trenutku (in to s klimo user posted image )...Veselim se septembra in ohladitev...

(odgovor članu vdrugomami)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
24.8.2011 13:31:35   
Anne*
heyla decemerke:)
tudi jaz se javljam po nekaj času....sem bila v gužvi vsak dan, vročina pa me tako utruja, da ko pridem domov samo lenarim...:) komaj čakam že ohladitve:)
Vidim, da ste super, ene se vračate z dopustov, druge komaj grete...
Mi smo bli včeraj na 3d na Ptuju pri Dr. Lukmanu. Bilo je res super, res se potrudi, da ja vse vidi. Potrdil nam je, da je punčka:) in da lepo raste...:) Res vredno denarja, da vidiš to...
Morfologijo mamo pa 2.9. tako da že komaj čakam, da vidim našo pupiko spet.:)

Nič, zdaj pa me čaka spet kuhanje in čiščenje, tako da veselo na delo v tej vročini...groza

Lepo bodite:)

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.8.2011 12:19:36   
Laima
Pozdravljene nove in stare,

user posted image od silnega branja zgledam že skor tako in sem user posted image user posted image od vsega user posted image . Občutek mam, da nimam pojma.

To poletje je pa res user posted image vroče. Dobro, da imamo klimo in smo noter, ker drugače ne bi prenesla teh temperatur. V stanovanju držimo 25 stopinj.

Ene še veselo uživate na user posted image . Vam malčk ampak samo malčk zavidam.

Mal sem se notranje umirila, kar je super. Mami4 upam, da boste shendlali dobro, ko bo prišlo do delitev. Mi zgleda, da bomo nekako predelali zadeve-karte na mizo in še ena debata se obeta, a sedaj jaz nisem pripravljena in ko bom bom že povedala.
Sem malčk jezna na vse in razočarana nad obema mojima ženskama.
Tudi to se bo rešilo. Nič ni večno.

user posted image lepo poteka, vsaj trenutno, ko veliko počivam in nimam dodatnih pretresov-beri pritiskov nad sabo.
Noseča sem točno 25 tednov 4/7, kg pa +9, kar 5kg manj, kot v prejšnji nosečnosti. Zame je kar veliko +9 a sem zadovoljna, ker sem mislila, da bom imela veliko več. Apetit imam normalen in jem normalne količinsko obroke. Prebava se mi je umirila.

Imejte se lepo, pa šišite kaj.

(odgovor članu Anne*)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.8.2011 12:20:55   
Laima
mami4 pocajtaj se čim prej in pazi nase.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?