Laima
|
Pozdravljene so in trpinke v tej vročini, ki še ne bo popustila. Pravijo, da bo jutri še topleje in v prihodnjem tednu ni pričakovati ohladitev. Bomo preživele. Danes sem popoldan posvetila zakonom , se malo bolje počutim. Kasija in nalia hvala za spodbudo in vračam Nalia hudo mi je zate in tvojo situacijo s polsestro. Sama sem tudi mnenja, da je za vse nekaj dobro in tudi ta naš konflikt - čas pa bo pokazal in prinesel vse odgovore, poteze,... Ja odgovor na ustvarjanje-sama zelo rada ustvarjam in imam na podstrešju malo delavnico za razno razne izdelke, mali pa zelo rad pomaga. Moram priznati, da zelo lepo riše (pa ne zato, ker sem njegova mamica, ampak, ker je res) Na morju sva nabrala male školjkice iz valovite lepenke sem izrezala okvirčke (male), kot za slike, on pa je na male kartončke z vodenkami risal morske motive od rib, školjk, ladij, svetilnikov,.... Potem sem zalepila skupaj-okvirčke sva s tanko vrico(špago) povezala in polepila z malimi školjkicami-posprejala z lakom in dala sušit. Na hrbtno stran pa s koščkom usnja zalepila vrvico, da ima za obesit. Nastale so čudovite umetnije. Voščilnice so vedno ročno delo pri nas. Albume za slike ali scrapbook sem delala, a sedaj izpolnjujem samo enega in to od sinčka (od spočetja/rojstva do šole). Željo imam nadaljevati in narediti tudi za dojenčico, da bosta imela oba enak start in spominček na njuna prihoda.(Pravična mami) Trenutno zlagam na kupček, ker želim, da mlado damo najprej spoznam decembra. Veliko delava z glino, čeprav nimam peči, a nesem eni gospe. Pa z maso za modelčke, slanim testom,... fimo maso,...z vsem tudi reciklirava. Škatljice iz razglednic šivava-bolj mama šiva, mali zlaga in pomaga. Včeraj zvečer sva šla na podstrešje po oblekice za dojenčka in sva z malim prebirala kaj bo za sestrico in kaj ne. On bi ji kar vse dal. Mu je bilo zelo všeč, da je gledal svoje pajacke, copatke,... Potem sem mu pokazala še škatljico v katero sem shranila oblačilca v katerih je prišel iz porodnišnice. Tako ponosno je danes očku razlagal kaj vse sva prinesla v spodnje prostore, kjer čakajo oblačilca, pleničke,... na ponovno selekcijo in kasneje čez mesec ali dva pranje. Nisem se mogla upreti. Sem bila pa tudi v Lidlu, kjer sem nakupila nekaj luštnih cotik, da bo doma tudi kaj novega. Bombaž se je izkazal za kvalitetnega že pri malem-isto Hoferjeva oblačila. Upam, da sem odgovorila na vse. Imejte se lepo, naj nam vsem skupaj ne bo prevroče. pa naj lepo rastejo in migajo v naših trebuščkih. Ker imam vnetje in si moram zvečer vstavljat svečke, danes dopoldan sem na ta račun doživela kar rahel šok. Kuham in kar naenkrat nekaj steče iz nožnice. Kar spreletelo me je-ni še čas. Grem previdno na WC in na dnevnem vložku bela sluz. Precej sluzi. Predvidevam, da gre za zdravilo. A je to normalno? Prvič sem dobila neke druge svečke, prej pa nikoli nisem imela težav z vnetji. Sedaj je vse uredu, a sem res celo popoldne vodoravno ležala in prebirala zadeve. Bomo videli kaj bo jutri. Lep pozdravček.
|