|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
13.8.2011 9:31:57   
naro
Ojla,

Tudi jaz naj bi mela včeri morfologijo, a ker ni bilo moje g. in sem imela res eno nesposobno, me je sestra naročila čez 14 dni na ponovno morfologijo.

Pri meni je problem, ker sem 2-krat fulla krvavela, tako da sem pristala v bolnici, sedaj imam pa že 2 meseca izcedek. Tako da ne vem ali bom lahko do poroda sploh še šla kaj v službo ali bom kar mogla biti doma.

Tako da moram počivat in se pazit. Je imela katera druga tudi te probleme?
Zanima me če se je potem stanje izbolšalo in ste bile ok

bucka01: Tale tvoja slikica mi je zelo všeč. :)

Lepo se mejte

papa

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
13.8.2011 9:45:26   
nalia
naro zanimivo da ti niso delali morfe kljub temu da ni bilo tvoje ginek..men jo je tud druga delala sicer totalno nezadovoljna,tko da upam na ponovitev..glede krvavitev sma midve s korinco kandidatki,žal,jaz sem tudi doma upam da bom do konca zdej doma,izcedek je sicer povečan ampak to je itak normalno v nosečnosti,kot pa si lahko sama prebereš pa nas je kr nekaj doma vsaka s svojimi težavami,lahko se nam pa tudi pridružiš na fb pa še tam kako rečemo..me pa preseneča da so te dfali še delat nazaj glede na to da si 2x krvavela in bila v bolnici,ja res je vse odvisno od gineka nouser posted image ..ti kr lepo počivaj in lepo nosečnost naprej ti želimuser posted image

aja pa še to,stanje se je izboljšalo sigurno da,nisem več krvavela,zdej me je problem kr mal nazaj držat ko je energija na višku in seveda posledice so spet druge,bolečine v trebuhu naprimer,tko da res če ti je rečeno počivaj,potem počivaj..a nda uršika???user posted image ..ja vem taprava se oglašauser posted image

< Sporočilo je popravil nalia -- 13.8.2011 9:47:56 >

(odgovor članu naro)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
13.8.2011 22:01:51   
j.b.
naro dobrodošla!!! Tut jest nisem razumela, si mela vseen morfologija, ampak je bla nadomestna tolk nesposobna da boš šla še enkrat, al je sploh nisi imela?
.
Sama štejem mesece po datumu PDP. Če imam datum 18.12., potem bom ta teden vstopila v 6. mesec. Je tako???

Punce, tiste ki ste vprašale za spol, sam tak iz firbca me zanima, a to delite s širšo javnostjo ali le z nami tukej? Veliko parov je, ki ve kaj bodo dobili, pa vseeno ne povejo ostalim - da je bolj presenečenje. Kako ve?

Smo bli dans spet na veselici, ta moj mulc ne zna dat minutke miruuser posted image 100x na tobogan, 200x na vrtiljak pa cingalca ... Še dobro da je malo moj vskočil, čene bi že zvezde vidla, nimam jest več tolk kondicijeuser posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
14.8.2011 0:08:19   
Taddy78
No, pa da se po dolgem času spet malo javim. Moj PDP se je prestavil za 1 dan, torej na 15.12. Še vedno prav ne vemo če bo pupa ali fant, na morfologiji mi je edino lahko povedala, da vse kaže na pupo, ker nič ni štrlelo med nogami user posted image . Upam, da na naslednjem UZ zvemo kaj več, ker sem že taaaak neučakana.
Prve brcike sem čutila v 16. tednu, kar je dokaj hitro, je pa res, da sem vedela kaj pričakovati. Slabosti in slabo počutje sta se nehala po 16. tednu, še vedno pa imam zelo občutljiv želodec, že samo brisanje nosa (ki je še kar dosti zabasan) me dvigne.
Trebuh imam po mnenju večine kar velik, eni mislijo, da grem počasi že rodit. No, saj tako hudo res ni, je pa večji kot je bil pri sinu v tem času. Imam pa probleme z spanjem, saj se mi fuuul lušta spanja na trbuhu ali hrbtu (pri sinu sem celo nos. spala na boku) in se pol vedno zbujam, ko se je treba obrnit.
Se mi pa še vedno nič ne lušta, pa nič se mi ni gor postavilo, zredila sem se 7kg. V zadnjem mesecu mi je uspelo naklampfat 4kg. Me je skoraj kap.
Tak to bo vse. Imamo neke goste, pa moram bedet in sem že taaak zaspana user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.8.2011 9:42:28   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Punce, tiste ki ste vprašale za spol, sam tak iz firbca me zanima, a to delite s širšo javnostjo ali le z nami tukej? Veliko parov je, ki ve kaj bodo dobili, pa vseeno ne povejo ostalim - da je bolj presenečenje. Kako ve?

oj! ja jaz povem kar vsem po vrsti... to pa zato, ker so me vsi morili, češ da upajo (ne vem, kaj imajo oni za upat user posted image ) da bo zdaj punčka in jim prav z veseljem povem, da ne, da bo fantek...tko tud danes zj.v trgovini... sem jim kar usta zaprla user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
15.8.2011 8:10:27   
sover
Midva sva vsem povedala, kaj bo - user posted image  user posted image . Ne vidim smisla v skrivanju ...

taddy, tud jaz imam probleme s spanjem, ker bi spala na hrbtu. Od ležanja na bokih me pečejo kolki in ni prav nič prijetno. no ja, majhna cena za tako velik zaklad. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
15.8.2011 15:01:17   
lilije
hej. javljam se po zelo dolgem času.
Moj sin ima počitnice cel avgust, tako, da se veliko okvarjam z njim - tako, da nimam kaj preveč časa za računalnik.
Drugače sem super.
V tabelo lahko pri meni zraven dodate štorkljo z modro vrečo user posted image

Če ne prej bom v stalni vezi spet septembra.

Lepo bodite in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
15.8.2011 17:19:50   
MAMI 4
sover in lilije, čestitke za fantička še tukaj.

Sover jaz tudi ne skrivam pred drugimi, da čakamo pupo....sicer jemljem z rezervo, ker vedno obstaja možnost, da se je G. zmotila, pa vendar ne skrivam...zakaj pa bi? Saj nisem nič ukradla :)

Je pa zamrl ta forum, kaj decemberke? Lepo se imejte! Upam, da vam mi tako vroče kot meni...

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
15.8.2011 18:27:09   
Anne*
Pozdravljene decemberke2011!:)

Prvo bi vas lepo pozdravla in vam zaželela vse lepo v nosečnosti in v prihodnje tudi v vlogi mamice:)
Čeprav sem se malce pozno včlanila, sem videla da se pogovarjate res o zanimivih temah in vsakdanjih skrbeh nosečke:) Prej ni bilo časa, da bi lahko čvekala po internetu, zdaj ko pa moram biti doma, nič več službe za mene, pa sem končno našla nekaj časa, da lahko tudi z drugimi nosečkami malo poklepetam...:) aia, rok imam 31.12.2011, tak da še ravno padem pod decemberke...:D

(odgovor članu naro)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.8.2011 8:13:33   
sarar
anne, dobrodošla :) no, z nami si avgusta očitno ne boš ogla pomagati, so skoraj vse na dopustu user posted image  ali jim je vroče....mami, imaš prav, je čisto zamrlo tu... no, upam da bo septembra bolje... pa dobro si napisala, nič nisi ukradla user posted image  torej ni potrebe skrivati, hehe

(odgovor članu Anne*)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.8.2011 10:15:18   
nalia
danuser posted image

anne dobrodošla,imaš pa res fajn datum pdpuser posted image

ja tukaj je res vse tko mrtvo,pa sej se na fb-ju dogaja skoz nekaj,men je tam bolje,moje razloge pa itak poznate,vas pa z veseljem pridem še kaj sem prebrati tudi..

jst komaj diham mene ta sopara ubijauser posted image ,pa ni še tko zelo vroče,ampak jst sem čist out,pa zdaj spet prihajajo tko zelo vroči dnevi,kam se naj skrijem,kak predlog?..ima katera klet pod zemljo prost zame?user posted image
komaj čakam bolj mrzle dneve..

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.8.2011 14:00:42   
sarar
nalia, imam predlog... čez dva dni grem se hladit na Rab, pejt z mano user posted image  a sem žleht?

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.8.2011 14:07:48   
bucka01
Ojla user posted image .
Dobrodošle vse ki ste tu na novo. evo od petka nisem nič pokukala sem smo ga uživali 100 na uro, na našem vikendu.
Sam dans je pa katastrofa po 3h tednih bit nazaj na delavnem mestuuser posted image .
Sem bla pa čist šokirana ko mi je šefica predlagala da če ne bom zdržala 8 ur naj pa rečem g. naj mi da 4 ure bolovanja kar se mi sploh ne zdi slaba ideja glede na to da sem danes proti koncu šihta že hodila kot račka ker so me začele boleti noge pa v križu.
Upam da zdržim vsaj 2 tedna do naslednjega pregleda.

J.b. a st bili v soboto v ledinah mogoče???user posted image

Nič lepo se imejte na ta sončen dan jaz se sigurno bom. Čawčiuser posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.8.2011 14:13:50   
Anne*
heyla!
hvala za lep sprejem med vas:) Ja, je ravno takšen čas, dopustov pa to, tudi jaz bi z veseljem še šla kam, ampak na žalost moj več ne dobi nič fraj, tak da bomo kr doma ostali...drugače pa vročino zelo težko prenašam letos, na morju sm kr en dan preležala v sobi, kr nisem mogla vrjet, da te lahko v nosečnosti vročina tako zdela:) komaj že čakam na ta hlad, tako da te čisto razumem nalia:)
Kak pa je kaj zgaga pri vas, meni se je zdaj začelo pojavlat, pa mi je na čase takšna sila, da bi kar bruhat šla...grozno, ne vem več kaj naj probam...če katera ve kaj, kaj bi lahko še pomagalo, prosim napišite:))
fajn bodite:)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.8.2011 15:52:07   
MAMI 4
Pozdravljene stare in nove članice, našega user posted image kluba!

Mene tudi vročina tako muči, da smo kar večji del dneva doma...danes smo imeli ob 11. uri skromnih 31. st. (tako, da sem nakupe z mojimi škrati skrajšala in zbežala domov)...Doma pa dela spet klima 100 na uro...Zunaj imamo toliko komarjev, da še zvečer ko se malo shladi ne moreš biti zunaj...Tamale stalno špricam z repelenti, ma ne vem koliko je to dobro...Smo se pa včeraj po dolgem času kopali v bazenu in brez heca sem imela v 5 minutah samo na eni nogi okoli 30 pikov (mene drugače komarji ne marajo)!!! Živa groza. Toliko komarjev še ni bilo. Tako, da se veselim septembra, ko bo malo ohladilo...Sem gledala oddajo Mulčki včeraj in mislim, da je bilo snemano pozimi v Celovcu...Božični čas in sneg...in čuk sem se jokala kot nora...Tako rada imam sneg, in božič...pa letos bo itak še lepši...

Dete miga na veliko, in vsakič me razveseli...

anne- zgaga pa tudi mene muči, sicer je sedaj dva dni bolje. Pomaga več manjših obrokov, zvečer zadnji obrok do 18. ure oz. ne pred spanjem, dvignjeno vzglavje med spanjem. Drugače pa dobiš v lekarni Rupurut, Rennie...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anne*)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
16.8.2011 17:42:49   
Anne*
hvala mami4 za nasvet, sicer probala že vse to, pa ni kaj dosti učinkovalo, edino kaj nisem probala je, da nebi jedla po 18uri. Bom probala, mogoče bo kaj bolje, kr ravno zvečer me najbolj muči ta zgaga...ko bi jaz spala, oziroma malce pred spanjem, potem pa da se nekako naštimaš, da ti je kolko tolko bolje, pa mineta tudi 2 ali 3 ure...
oo, vi pa maste že pestro doma, mi pa pričakujemo komaj prvega ozroma prvo, smo prejšnji teden končno zvedeli, da dobimo pupiko...prej se je vedno ko sem mela UZ skrivala, pa ritko tiščala naprej ali pa nogice skupaj, tako da se na veliko veselimo, da pride ta december in najina pupika:))
Ja, ti pa dam prav za december, res ni lepšega časa, sneg, božič vse to je tak lepo, nevem...letos pa bo sigurno nekaj posebnega, čeprav še nebomo mogli cartat naše princeske, pa vendar bo z nami:))
lepo bodite!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
16.8.2011 18:43:11   
Laima
user posted image zlate pozdravček,

po nekaj dneh oddiha na morju spet doma.
Dobrodošle nove članice v timu decemberk.
Kako ste? A ste vse na FB? Tu je prav mrtvo.
Hvala vsem za čestitke.(sem dolžna še za nazaj)
Punce meni se ne da it več delat, ker se mam tolko za učit-bi šla kar k osebni zdravnici in jo prosila za bolniško. Kaj menite?
Zadnjih nekaj dni (beri več kot teden) pa sem tudi zelo žalostna zaradi družinskih zadev. Čeprav se bodrim, da ne smem zaradi dojenčice, a nimam kaj. Pokazal se je pravi obraz moje krvne polovice.
Ma ne bom niti razpredala, da me kdo še na tem rr ne spozna in potem bom še dodatno v p...
Vsega sem sita. Pol pa še to učenje. Mi teži.
Možek in sinček sta zlata-po moževi strani zgleda, da imam močnejši suport, kot po lastni rahlo okrnjeni, a kaj čmo. Bo bolje. Mala navihanka v trebuščku pa tudi nenehno opominja, da je z mano,
Imejte se lepo.
Pa pište kaj, da bo bolj zanimivo.

(odgovor članu Anne*)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.8.2011 20:26:22   
j.b.
bucka01, ja itak da sm bla! Na ker žur podnev pa ne gremuser posted image   Resno, mi vsak vikend nekje veselimo in gremo u družbo. Čeprav kamor grem morem lovit mojga 15-mesečnika kot nora, ma se dauser posted image Mela sem rdečo majčko, bla sem do 20.30, si bla ti tut gor?
Drgač pa počutje na vrhuncu, evo me včerej in dans sem cel popoldan pobirala krompir. No, zdej pa itak da sm fertik, pa si zrihtam še neki za pod zob, ... pol pa počakat na Razočarane gospodinje pol pa spat. Jih gledam ful rada. BTW, aje včerej kera gledala? Zakaj je una rusinja zapustila svojga zaročenca, oz. zakaj sta se razšla? (sm glih na wc letela, pa nism vidlauser posted image )
Anne* dobrodošla!!!!user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
16.8.2011 20:52:19   
bucka01
j.b.
Ja tud jaz sm bla sam šele po 22 uri ker smo meli pevske vaje za veliko šmarje.
Bla sm pa do 1h zjutraj mi je mama tamalo pazila mulo je bil pa z mano sva spet veselo plesala.
Če boš tazadn vikend na cajtu pa pridte v Krnice na Oglarski praznik bo tud tam veselo.
Pa se lahk kje srečamo user posted image .

No jest grem pa zdej počasi u mižule smo šli z družinco še na en špancirček ,
zdej pa še mimo kopalnice jutri pa novim zmagam naprotiuser posted image .

Lahko nočkouser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.8.2011 20:53:48   
Anne*
heyla j.b.
hvala za dobrodošlico:) no, jaz tudi ne morem brez gospodinij, tako da sem gledala včeraj, ti lahko povem:)
linette, mama od njega je šla raziskovat o tej punci. Tik pred poroko, je prišla ta delavka z urada za priseljence, al nekaj takega in je prinesla dokumente, da je ta punca že poročena in da je nekega moškega oropala oziroma mu spraznila račune in šla. Tisti čas, ko  pa je linette bla pri njej v sobi in se pogovarjala z njo, ter je ruskinja vse priznala, je pri vratih bil sin in je vse slišal, kr punca ga je hotela vseeno napizdit, da se poročita, kr bo kao njej vse vrjel. Vendar je pol vstopil v sobo, prosil mamo naj odide in se pogovoril z njo, ter kasneje odpovedal poroko. No, pol je ruskinja odšla in ko je hodila jo je prijatelj od sina pobral, pol pa se je norčevala z njega, kr kao visoko cila, če misli, da bo lahko mel kaj z njo in jo je on ubil....To je to:))
Bogi moj more gospodinje vedno z mano gledat...najbolj smešno je, da se je že navado in zaj mu je celo zanimivo..:) je reko, da to je še hujše, ko španske:P

Lepo bodite;)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.8.2011 20:59:12   
bobek05
Pozdravljene vse skupaj,

po dolgem času se spet oglašam. Novic je veliko. user posted image

Sem v 25t oz. točneje 24t in 4d. Nosečnost poteka normalno, nimam nobenih težav, razen občasno z nizkim pritiskom, še posebej ko sem izpostavljena vročini ali dalj časa stojim. A ni prehudo. Malo se uležem, pa je bolje.
Na bolniški nisem, ker (še) ne čutim potrebe in če se bom počutila do konca kot se sedaj, bom do pričetka porodniške, ki mi nastopi s 4.11. v službi (oz. malo manj, ker sem si še pustila nekaj dni dopusta). Sočustvujem pa z vsemi, ki imate takšne ali drugačne težave in ste zaradi tega v bolniški. Da bo le z vašimi sončki vse vredu, ostalo se že vse potrpi ...

Tudi jaz svojega G že nekaj časa nisem videla (v bistvu že 2 meseca) - dopusti pač. Vmes sem bila pri nadomestni G, ki je bila zelo prijazna, dala mi je napotnice - spet za laboratorij, pa glukozo in morfologijo - meni jo delajo v porodnišnici, ker imam tam G.
Prestala sem vse preiskave brez problema - najbolj neprijetna je bila seveda tista z glukozo, ampak sem preživela. Sicer pa mi je delala morfologijo ena v porodnišnici, ki je nisem poznala - ni bila nesramna, prijazna pa tudi ne. Z mano sta prišla mož in sin, pa ji ful ni pasalo, kao da to lahko vpliva na sam potek preiskave user posted image user posted image Pa se nisem dala pregovoriti ali ji dovoliti, da bi me spravila v slabo voljo. Nam je vse lepo razložila - kje je kaj, pa da je vse ok, ravno prav velik itd., dobili smo eno slikco (ne najbolj posrečeno, ker ni najbolj jasna slika), a največje veselje je bilo seveda razkritje spola. Moj sin je bil presrečen, ko je izvedel, da bo dobil bratca, ker si ga je ful želel. user posted image Takoj, ko je prišel ven, je poklical pol rodbine... user posted image Jaz sem še ostala za minutko not, ker sem si brisala trebuh od gela in seveda mi je G pred odhodom še morala reči, da drugič pa da naj prej povem, če nas bo več na preiskavi user posted image Sem se naredila kot da sem jo preslišala, se ji zahvalila in šla. Brezveze se ubadat z njo. Preveč smo bili srečni, da je z našim sončkom vse ok.

No, danes pa sem bila ponovno na UZ, a tokrat samoplačniško na 3D UZ na Ptuju pri dr. Lukmanu. Fenomenalno. Seveda za denar dobiš svoje, a vam povem, da imam tako čudovite slikce, da se še zdaj skoraj jočem. Imam enih 40 slikc, pa video - utrip bitja srca. Frajer si je z rokami ves čas pokrival obraz in se je G res namučil, da je dobil kakšno slikco. Lulčka je pa takoj pokazal user posted image user posted image user posted image Pa tudi je naredil vse meritve - vse ok. Skratka, res mi ni žal tistih eurov, ker imamo čudovit spomin, pa slikce bom zalepila tudi v njegov album kot sem pri prvem sinu.

To je zaenkrat to. V petek imam pa redni pregled pri svojem G. Do takrat bodo tudi že vsi izvidi pri njem, tako da bom izvedela še kako je šlo v laboratoriju.

P.S.: Spim na hrbtu ali boku. Vendar si moram trebuh podpirati z dodatno blazino. Aja pa še to - občasno me že muči malo zgaga. V prvi nosečnosti me je ful, tako da se že malo pripravljam na to.

Pocartajte svoje sončke - tiste, ki so v trebuhu in tiste, ki že letajo okrog vas user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
16.8.2011 21:05:19   
j.b.
bucka, no mogoče se pa res vidmo, na oglarsko običajno tut gremouser posted image
Anne*user posted image hvala!!! Tut pri nas je tak, da se je dragi že navadu, da tut če je takrat kešn drug film - nč važn, na sporedu so gospodinjeuser posted image in tut moj je že ful notr paduuser posted image

bobek, čestitke za fantka!!!

< Sporočilo je popravil j.b. -- 16.8.2011 21:09:09 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
17.8.2011 8:38:47   
Laima
jutrčke souser posted image ,

včeraj oziroma danes, ker je bilo že čez polnoč- nikakor nisem mogla zaspat. Na hlačkah pa danes tak čuden temen izcedek, pol ko sem se obrisala pa nič več, samo ogromno sluzi-belega toka. Me pa ful boli v spodnjem delu trebuščka. Upam, da je vse uredu. Če bo še čez dan kaj nenavadnega bom poklicala ginekologinjo.
Žalostna sem še.
Upam, da bo da bo danes bolje, kot včeraj.
Lep dan

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
17.8.2011 8:42:30   
Laima
Ne vem katera je vprašala po kg-pravkar sem se stehtala sem na +8,5 od prvega vpisa v materinsko knjižico-teče pa 25 teden.
Res pa da nisem teden dni telovadila, razen malo plavanja v morju, a tudi dobro papala.
Nisem načrtovala takega naraščanja teže, a kaj hočemo upam, da sedaj ne bo šlo preveč strmo navzgor.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
17.8.2011 11:30:36   
MAMI 4
Drage nosečke!

Jaz sem pa včeraj vstopila v 25. teden. Sem pa čisto zanič (mi je zmanjkalo Elevita) že nekaj časa ga ne jemljem...sumim pa, da je kriva ščitnica (mi je malo zmanjšala odmerek zdravil).
Z mojim se mi sploh ne da komunicirati...vem, da bi se moral zelo potruditi, da bi jaz sploh poslušala, ker sem čisto brez volje (pa se mu ne da). Tisto malo energije pa porabim za otroke (sem sama z njimi di 17. ure, potem gre on rihtat bajto (imamo še ene letvice za zalepit...), tako, da več ali manj so z mano do večera).

Upam, da ste ve bolje kot jaz in se imate fino.

Vse dobro in lep danuser posted image .

laima-glede na izcedek in bolečine v spodnjem trebuhu...pojdi do G., boš vsaj brez skrbi

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?