bobek05
|
Pozdravljene vse skupaj, po dolgem času se spet oglašam. Novic je veliko. Sem v 25t oz. točneje 24t in 4d. Nosečnost poteka normalno, nimam nobenih težav, razen občasno z nizkim pritiskom, še posebej ko sem izpostavljena vročini ali dalj časa stojim. A ni prehudo. Malo se uležem, pa je bolje. Na bolniški nisem, ker (še) ne čutim potrebe in če se bom počutila do konca kot se sedaj, bom do pričetka porodniške, ki mi nastopi s 4.11. v službi (oz. malo manj, ker sem si še pustila nekaj dni dopusta). Sočustvujem pa z vsemi, ki imate takšne ali drugačne težave in ste zaradi tega v bolniški. Da bo le z vašimi sončki vse vredu, ostalo se že vse potrpi ... Tudi jaz svojega G že nekaj časa nisem videla (v bistvu že 2 meseca) - dopusti pač. Vmes sem bila pri nadomestni G, ki je bila zelo prijazna, dala mi je napotnice - spet za laboratorij, pa glukozo in morfologijo - meni jo delajo v porodnišnici, ker imam tam G. Prestala sem vse preiskave brez problema - najbolj neprijetna je bila seveda tista z glukozo, ampak sem preživela. Sicer pa mi je delala morfologijo ena v porodnišnici, ki je nisem poznala - ni bila nesramna, prijazna pa tudi ne. Z mano sta prišla mož in sin, pa ji ful ni pasalo, kao da to lahko vpliva na sam potek preiskave Pa se nisem dala pregovoriti ali ji dovoliti, da bi me spravila v slabo voljo. Nam je vse lepo razložila - kje je kaj, pa da je vse ok, ravno prav velik itd., dobili smo eno slikco (ne najbolj posrečeno, ker ni najbolj jasna slika), a največje veselje je bilo seveda razkritje spola. Moj sin je bil presrečen, ko je izvedel, da bo dobil bratca, ker si ga je ful želel. Takoj, ko je prišel ven, je poklical pol rodbine... Jaz sem še ostala za minutko not, ker sem si brisala trebuh od gela in seveda mi je G pred odhodom še morala reči, da drugič pa da naj prej povem, če nas bo več na preiskavi Sem se naredila kot da sem jo preslišala, se ji zahvalila in šla. Brezveze se ubadat z njo. Preveč smo bili srečni, da je z našim sončkom vse ok. No, danes pa sem bila ponovno na UZ, a tokrat samoplačniško na 3D UZ na Ptuju pri dr. Lukmanu. Fenomenalno. Seveda za denar dobiš svoje, a vam povem, da imam tako čudovite slikce, da se še zdaj skoraj jočem. Imam enih 40 slikc, pa video - utrip bitja srca. Frajer si je z rokami ves čas pokrival obraz in se je G res namučil, da je dobil kakšno slikco. Lulčka je pa takoj pokazal Pa tudi je naredil vse meritve - vse ok. Skratka, res mi ni žal tistih eurov, ker imamo čudovit spomin, pa slikce bom zalepila tudi v njegov album kot sem pri prvem sinu. To je zaenkrat to. V petek imam pa redni pregled pri svojem G. Do takrat bodo tudi že vsi izvidi pri njem, tako da bom izvedela še kako je šlo v laboratoriju. P.S.: Spim na hrbtu ali boku. Vendar si moram trebuh podpirati z dodatno blazino. Aja pa še to - občasno me že muči malo zgaga. V prvi nosečnosti me je ful, tako da se že malo pripravljam na to. Pocartajte svoje sončke - tiste, ki so v trebuhu in tiste, ki že letajo okrog vas