|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
11.8.2011 11:52:22   
Medea10
Oooo, super, spet je kaj za brat user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla naro! user posted image Imaš na enak dan PDP kot jaz! user posted image

Sarar- jah, čist malo še do dopusta ja. Jaz ga že kar sanjam. user posted image user posted image user posted image

Velike družine- Joj, to je meni tako zelo všeč. Jaz sem bla vedno edinka, sami sma bli z mamo in bi mi blo res zelo fajn imet VELIKO družino.
Moj dragi pa je iz večje družine (ima še 2 brata) in mu ni do velike družine. user posted image
Tako, da tretjega otročka ne bom mogla "shandlat". user posted image

Grem še seznam posodobit.
Lepo bodite.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
11.8.2011 11:53:57   
nalia
danuser posted image

kako smo punce? No jaz sem danes bila zadnjič pri zobarju in mi ni treba hodit več na menjavo traku,upam da bo zdaj ok,da mi nebo treba hodit več nazaj..

medea in sarar a mi nehate lušte delat z dopustom??user posted image user posted image user posted image user posted image Joj kako sem vam foušuser posted image ,še malo pa gresta na lepšeuser posted image

medea ne pozabit dat na seznam tudi našo dspelo ki se je poslovila od nas,sem vidla da je ni,se še večkrat spomnim na njo in upam da bo kmalu oz.je že spetuser posted image

mene trebuh še vedno malo boli,moram bolj na izi zgleda da mi res bebica počiva kje na kakem živčku pa me stiska,je pa že bolje danes..

grem zdaj še malo počivat da spet ne pretiravam,Ursa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in da se čimprej vrneš domov k nam iz hotela s 3 user posted image user posted image ,punce ne pozabit počivat tud moremo kaj kljub temu da smo na višku energijeuser posted image

nova članica dobrodošlauser posted image

aja danes sem opustila elevit in sem zdaj na femibion 2 jemljem pa kr naenkrat 1tableto in 1 kapsulo (da o ceni ne govorimuser posted image ),a je še katera na femibionu?..kakšni učinki stranski kot pri elevitu npr.zaprtje?

< Sporočilo je popravil nalia -- 11.8.2011 11:55:58 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
11.8.2011 11:57:37   
Medea10
user posted image

PDP
user posted image nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, NS, kraj, spol

27.11.
user posted image  candi, ?, ?user posted image ,user posted image ? , ?, ?, ?
user posted image  muca*maca, 30, 2user posted image ,user posted image 1 , 30.8., ?, Ljubljana
29.11.
user posted image  Beatrice, 26, 1user posted image user posted image 0 , ?, 16.5., Ljubljana user posted image
30.11
user posted image  Malabudra, 29, 2user posted image ,0user posted image , 21.6, 24.5, Ljubljana user posted image
1. 12.
  user posted image sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, 12.5., Ljubljana
  user posted image lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6., ?
user posted image  lilije, 29, 2user posted image ,1user posted image , 11.7, 24.5, Celje
2. 12. 
user posted image  bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 3.6., 23.5,?
user posted image 007sissi, 24,1user posted image ,0user posted image , ?, 17.5,Oklica Litije user posted image  
3. 12.
user posted image  sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 20.7, ?, okolica Ljubljane
  user posted image Lijja, 33, 2user posted image ,?user posted image , ?, 18.5,?
  user posted image Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 17.5, ?, ?
user posted image  Monstera,24, 1user posted image , 0user posted image , 7.6, 18.5, Ljubljana
4. 12.
user posted image  Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 6.6., ?, ?
5. 12.
user posted image  helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?,?
user posted image  Agnes27, 28, 1user posted image ,0user posted image , 10.8, 24.5, ?
user posted image  mistica, ?, user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
6.12.
user posted image  hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Velenje
user posted image  ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Grosuplje
user posted image  pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 24.5, ? user posted image  
user posted image  MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 23.8., 24.5, Koper user posted image
user posted image  Liama, 33, 2user posted image , 1user posted image , 26.8., 27.5, ? user posted image
  user posted image hruškolinka, 30, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Ljubljana
user posted image joel, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, Celje
7.12.
user posted image  flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Velenje
user posted image  mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 25.5, ?
user posted image  AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image , 1.9., 31.5, Ljubljana user posted image
  user posted image sover, 30, 1user posted image ,0user posted image , 29.7., 26.5, ? user posted image
  user posted image pomladpomlad, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 1.6, Koper
  user posted image vikii, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.7, ?, Koper user posted image
8.12.
  user posted image bucka01, 31, 4user posted image , 2user posted image , 5.9., 26.5., Sp. Idrija user posted image
 9.12.
user posted image  fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
user posted image  Janed, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?,  Okolica Ljubljane 
10.12.
  user posted image morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
11.12.
user posted image  catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
12.12.
user posted image  nalia, 30, 2user posted image ,1user posted image , 24.8., ?, Okolica Celja
user posted image  maycy, ?, ?user posted image ,?user posted image , ?, ?, ?
13.12.
14.12.
user posted image  Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
15.12.
user posted image  Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 9.8., 24.6, Ljubljana
user posted image  mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 27.5., 6.6., Koper
  user posted image neon, , 30, 2user posted image , 0user posted image 20.5, ?, Okolica Šentjurja
user posted image tetka10, 22, 2user posted image , 0user posted image , ?, 30.5, Ljubljana
  user posted image evelin, 26, 3user posted image , 1user posted image , 10.8., 13.6, Velenje user posted image  
16.12.
17.12.
  user posted image Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.6, Brežice
user posted image  Acitak, 27, 2user posted image , 1user posted image , 11.8., 15.6, Velenje user posted image  
18.12.
user posted image  j.b., 25, 2user posted image , 1user posted image , 7.6, 6.6, ?  user posted image
19.12.
user posted image  ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 8.6, tujina user posted image
 user posted image sarar, 29, 4user posted image , 2user posted image , 10.8.. 13,6, Ljubljana
20.12.
user posted image *TEJČI* ,27, 3user posted image 1 user posted image , ?,Okolica Gorenjske  user posted image  
user posted image Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 1.9., 2.6, Maribor user posted image
user posted image Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , 1.8, 9.6, Idrija user posted image
user posted image  naro, 27, 2user posted image , 1user posted image , 12.8, ?, Novo Mesto   
21.12.
22.12.
user posted image  roža4, ? ,4user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
23.12.
user posted image  buxl, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.6, 14.6., Kamnik  user posted image
24.12.
25.12.
user posted image  kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
user posted image  tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
28.12.
user posted image  oranška, ?, 2user posted image ,0user posted image , ?, 15.6, Maribor
user posted image  korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , 4.8., 20.6 Okolica Gorenske  user posted image
29.12.
user posted image vdrugomami, 31, 3user posted image , ?user posted image , 12.8, 20.6, ?
30.12.
                      31.12.                      
user posted image  barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , 6.5, 24.5,? user posted image
user posted image  ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., ?, Žalec
user posted image  Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
user posted image  naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
user posted image  Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.5., ?, Gorenjska
user posted image  katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.8., ?, ?
user posted image  Bethany, 32, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Celje
 user posted image kyl24, 24, ?user posted image , 0user posted image , 31.5, 1.6okolica idrije 

Z nami so bile:
 user posted image dspela
  user posted image

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 9
user posted image  PRIČAKUJEMO
user posted image : 9
user posted image  PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO
:  2

SKUPAJ NAS JE user posted image :61
NOSEČKE Z DVOJČKI:1  

Z nami so pot začele:
user posted image aprilasemtuuser posted image
user posted image mala bejbauser posted image
user posted image jassikauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
      - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE
Približen izračun teže ploda

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 11.8.2011 11:58:04 >

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
11.8.2011 11:59:46   
nalia
opa izenačenje imamo med pupami in fantkiuser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
11.8.2011 12:01:25   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: nalia

medea ne pozabit dat na seznam tudi našo dspelo ki se je poslovila od nas,sem vidla da je ni,se še večkrat spomnim na njo in upam da bo kmalu oz.je že spetuser posted image

Saj dspela je še na seznamu, spodaj pod

Z nami so bile:
  dspela  

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
11.8.2011 12:01:31   
nalia

medea upsuser posted image user posted image user posted image ,sem vidla da je dspela tudi na seznamu,prej sem spregledalauser posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
11.8.2011 12:02:04   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Saj dspela je še na seznamu, spodaj pod

Z nami so bile:
  dspela  

ma kaj me klincaš?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
11.8.2011 12:02:17   
Medea10
Nalia- izenačenje je ja, sam kaj ko jih za 3/4 ne vemo user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
11.8.2011 12:03:53   
nalia
ma ja jst bi že tolk rada vedla,upam da nas drug teden kaj pokliče moja dr. da grem na morfo še enkrat,no nebo taprava morfa ampak uz,bi tok rada že vedlauser posted image ,mah,vsaj denarnica ne trpi šeuser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
11.8.2011 12:03:58   
Medea10

medea upsuser posted image user posted image user posted image ,sem vidla da je dspela tudi na seznamu,prej sem spregledalauser posted image

No problem user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
11.8.2011 12:05:09   
Medea10

ma ja jst bi že tolk rada vedla,upam da nas drug teden kaj pokliče moja dr. da grem na morfo še enkrat,no nebo taprava morfa ampak uz,bi tok rada že vedlauser posted image ,mah,vsaj denarnica ne trpi šeuser posted image

Držim pesti, da se bo videl spol. Se mi zdi, da smo ble ti, sarar in jaz najbolj radovedne user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
11.8.2011 12:07:38   
nalia
ja če smo pa babeuser posted image user posted image user posted image ,ampak ve že veste,ti pupo,sarar pobčka,jst pa user posted image ,je hecno ko se kaj pogovarjam pa ko rečem pa me je brcnil pa takoj drugi aaaa fantek bo jst pa ne dojenček je,pa morem za vsako popravljat da nevem še spola pa mi ne vrjemajo kao mi vemo pa nočemo povedat,mislim kaj bi pa imela od tega da bi skrivala no,in kaj imajo drugi od tega da jih tko zanima?user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
11.8.2011 12:09:05   
nalia
kako ste pa kaj s kilami?..jaz sem na +11,5 žeuser posted image

< Sporočilo je popravil nalia -- 11.8.2011 12:11:45 >

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
11.8.2011 12:13:56   
Medea10
Ja, te zastopim Nalia. Ena moja kolegica je ista, ne vem kaj sem že rekla, vglavnem slišalo se je kot on (moški spol) in potem je bil oh in sploh, da ji nisem povedala da bo fant. Komaj sem ji razložla, da sem mislila na on- dojenček. user posted image user posted image user posted image

Sem se šla zdaj vagat..
Jaz sem na 2,5kg pa tja do 3kg. Kak kdaj.

G ti ni nič težila za 11,5?

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
11.8.2011 12:43:13   
bucka01
En lep sončen pozdravček še iz Sp.Idrije drage moje.
Sem redna bralka vaših postov sam pišem pa bol poredko ker ubistvu sploh nimam kaj dsti za povedat.

Kyl24 Ne boš verjela da ko sem na fb zagledala seznam od kod si oz.kje živiš mi žilica ni dala miru da nebi pokukala na tvoj profil pa slike pogledala kdo sploh si in potem te zagledam na eni sliki z tvojim fantom ki je bil v osnovni šoli moj sošolec in da imam iz stanovanja pogled direktno na tvoj balkonuser posted image user posted image user posted image  sem bila prav vesela da imam tudi v svojem kraju eno z katero bom (upam ) lahko nabirala kilometrino z vozički. Vidla sm tudi tvoje breskvice mi boš povedala ob priliki po kakšni recepturi jih pa ti delaš.user posted image

Nalia moje kg so +8,5 pa ni panike ker sem jih že dvakrat takoj spravila nazaj na svoje mesto.user posted image

Nič drage moje komaj čakam da se mož vrne iz službe da se spet vsedemo v avto in odpeljemo v naravo na naš vikend da se naužijem svežega zraka.

Sem pa kar slabe volje ker se mi dopust izteka in v torek začnem nov delavni dan, ah bo že v novembru se nam tako ali tako začne porodniška tako da do takrat bom pa že če kaj vmes ne pride.

Pa da vam še pokažem to naravo ki jo je videti iz pred našega vikenda. Slikano je bilo pa spomladi.
Lepo se imejte jaz se sigurno bom user posted image

user posted image  

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 11.8.2011 12:47:21 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
11.8.2011 13:20:48   
kyl24
Ojla punce! No da si se minutko vzamem frej u sluzbi, ker sem zasuta z delom....

Bucka ne bos verjela, ampak tudi jaz sem vceraj govorila z mojim pa mu razlagam, da je nekje u sp. idriji tud ena nosecka decembrka (jst itak nobenga ne poznam), pol pa pogleda na fb pa rece: ja sej to je bla pa moja sosolka user posted image user posted image Kolk je mejhn ta svet...JA itak se ti bom pridruzla na sprehod, tuki u nasmu bloku ni nobenga pametnga, ti pa tud vidm d mas same fajn sosedeuser posted image user posted image Kul bomo na vezi, se lhk enkrat drug tedn oglasim na kavico (al pa ti) ker bom sama popoldne k moj dela, pol mi je pa dolgcas...ok? Za breskvice so pa une na fbku ful grde, sm odkrila en drug recept pa barve so pa reees lepe, da se pohvalm :) Prou u trgovini pogledam in ugotovim da so moje lepseuser posted image

No sej sm ze napisala na FB-ku, se bom danes stehtala pa porocam, ce me ne bo kap sevedauser posted image

Kar se spola tice sem tudi jast se v nevednostiuser posted image Pol pa kej govoris pa ne ves ker spol bi uporabu d ne bos kerga prikrajsuuser posted image

Nc konc pavze, letim...!!!papa

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
11.8.2011 14:08:25   
j.b.
Ja madonca kyl24, sva isti letnik in jest sm tut h far hodila u OŠ. A se mogoče poznavauser posted image

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
11.8.2011 14:15:10   
bucka01
Kyl24 drug teden sm jest zjutri na šihtu pa če boš loh gremo na kašn špancir še z mojo ostalo mularijo popoldan. Sporoč al me pa kar poklič. Pa gremo do Dinota na kakšno tortico user posted image
Ne vem če je kyl24 hodila h far v šolo jaz pa njen fant sva pa midva sva 80 letnik :)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
11.8.2011 18:16:33   
sover
Upam, da sem kliknila pravo skupino na FB, da se pridružim (s tjulenčkom na slikci?!?!)

Danes dan kot vsi drugi - razmišljam, kako dolgo se bom še lahko vozila v službo. Sama se sicer počutim čisto OK, me pa rata ful strah, ko pomislim na otročka oz. da bi se mu kaj zgodilo v prometni nesreči. Bom videla, kako se bom počutila.

Nalia, s kilami sem še vedno bolj ali manj na istem. Najprej sem mislila, da sem se zredila za +2 (tehtanje pri zdravnici), potem sem pa ene 10 dni kasneje tehtala še pri starših in o + ni bilo več ne duha ne sluha. Morda so pa krive različne tehtnice.
AJa, pa držim pesti, da se bo na morfi videlo VSE user posted image

Naš fantiček je priden in se vsak dan malo oglasi. Danes se je osredotočil predvsem na to, da me je brcal naravnost navzdol, kar je zelo čuden občutek, ker ne brca proti površini kože, temveč navznoter. Mal me je celo zaskrbelo, ker se mi je ob tem še ulil obilen bel tok, ampak sem kasneje prebrala, da je povečan bel tok čist normalen (brez vonja in barve).

Še podatek za statistiko: naslednji pregled imam 30.8. (takrat imam test za sladkor).

Fajn bodite.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
11.8.2011 19:28:51   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: sover

Upam, da sem kliknila pravo skupino na FB, da se pridružim (s tjulenčkom na slikci?!?!)

Naše administratorke pa trenutno ni user posted image , da bi te sprejela v skupino. Ti na zs napišem katera sem, pa me sprejmi, potem te pa dodam v skupino, ok?

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
12.8.2011 7:25:29   
sover
Medea, tnx. Sem te poklikala na FB-ju.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
12.8.2011 9:38:14   
nalia
jutrouser posted image

da še tuki mal zatežimuser posted image

kako ste? jst sem ok,zob ok,trebuh še boleč sploh ob naporuuser posted image ..pa saj bo..danes sem pa jst dopolnila 5.mesec pa grem v 6.zdajuser posted image

sover jst tud upam da se vidi VSE tokrat na uzuser posted image ,že komaj čakam drug teden,drugače mam pa tud jst sladkor test 24.

vbistvu sej nimam kej velik komentirat tuki,pa še rr ves čas nekaj šteka tk da se še kaj tipkamo in beremouser posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
12.8.2011 21:51:46   
sarar
oj punce! ja kaj pa je to... pridem gor da mal pokomentiram, pa vidim da ni nič user posted image  kaj vse rr šteka? jaz pa sem anketo delala pa ne vem, kje rezultate pogledam...kera ve?
nalia, ker dan pa imaš morfologijo? upam, da do srede, k me pol ni in sem že jaz firbec kaj nosiš user posted image

nič, pridne bodite... nočko

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
12.8.2011 21:54:13   
sarar
aja, nalia, kako pa to-jaz sem tudi dopolnila 5.mesec, zdaj grem v 6.ga... kdaj si imela zadnjo user posted image ? jaz 12.3., štejem nosečnost od takrat...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
12.8.2011 21:59:42   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

aja, nalia, kako pa to-jaz sem tudi dopolnila 5.mesec, zdaj grem v 6.ga... kdaj si imela zadnjo user posted image ? jaz 12.3., štejem nosečnost od takrat...

sarar tud jaz upam da do srede grem kaj na UZ,odvisno kdaj bo moja ginek.dežurna cel dan pa se slišimo da popoldan uletim z mojim ko nebo mela gužve,sem že kr malo nestrpna..

jst pa ne štejem mesece po dnevu menstruacije ampak po datumu ko imam rok,rok imam 12.12.,ker zadnjo M sem imela 6.3.pa se imtak pozabila zdej kolk dni morem prištet oz.odštet ali + in - 7 dni poluser posted image ,nosečka sem 22t5d,torej v 6.mesecu in v 23.tednuuser posted image

nič grem v mižule,lepo spite se tipkamo,nočkouser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?