|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
21.9.2011 9:55:23   
dreamhorse
Če povsod kje berem punce pravijo, da so vse majčke prekratke in lezejo ven.. razmišljam, da bi bodije odrezala in porabila namesto majčk...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
21.9.2011 10:23:39   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Če povsod kje berem punce pravijo, da so vse majčke prekratke in lezejo ven.. razmišljam, da bi bodije odrezala in porabila namesto majčk...

komot daš eni šiviliji bodije odrezat in ti bodo služili kot majčke, pa še prihranila boš.

spodnje majčke imamo pa tud v naši trgovini in so kar dovolj dolge.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
21.9.2011 11:40:49   
Mala_princeska
eno vprašanje

sedaj, ko je Manca brez pleničke mi toži, da jo peče zjutraj in mi noče jit lulat na stranišče ali kahlico, tud v travico mi ni hotela zjutraj, ko ponavadi z največjim veseljem hlačke dol potegne, pa že v soboto je bilo hudo se ni želela zvečer v svoji banjici umivat, ko ponavadi čofa in čofa, tko da imam občutek da vodo zadržuje. Rdeče nima nič.
Bi bilo najbrž pametno peljat k P da ji vsaj vodo pregleda, da ni kaka okužba ali pa vnetje sečil.
Sej mogoče prehitr spet paniko zaganjam, sam mogoče je pa to skrit vzrok, da noče v vrtec, ker jo peče tam spodaj.
Pa zvečer, ko ne more več zadrževat, se v hlačke polula, no v soboto se je, pa dva večera nazaj.
Sem pa popoldne v službi ta teden, tko da je tako da sem mojmu naročila, da naj jo obvezno opazuje. Jasno pa mu bom naročila, da naj veliko pije.
Vem, da bom tud to prebrodila in ugotovila kako in kaj, ker najhuje je da otrok ne more povedat kaj jo boli, moti in stisko kaže s tem, da noče v vrtec.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
21.9.2011 15:05:26   
mini86
prinčipesa-boljše da jo za brezveze pelješ pokazat kokr pa da se ji kaj paca notri..loh pa da ma samo malo močnejši urin in otroke lahko peče..
drugače je pa tudi marcel kšn teden govoru-cca 2x na dan da ga luli boli..tud ponoč se je 2x zbudil zaradi tega..

no pa sm rekla da ker to ni bilo čisto vsak dan da če bilo vnetje mehurja bi ga skos peklo oz bolelo pa sem pustla tako kot je..
no pa je minilo samo od sebe..

no rižev narastek je v pečici za kosilo je pa tudi pripravljeno..
naredila bom riževe kroglice in pa piščanec položen na zelenjavo in pečen v pečici

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2079
22.9.2011 7:50:37   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna
živjo
tecka, kakšen velik fant je že Srečko! Kolk pa ima kil? Je bolj pr ta tankih ane. Ampak je zlatkan.

Itak, da je naš Zlatko (kadar ni Srečkouser posted image user posted image ). Meni se zdi suhec, čeprav je že težak za nosit. Ima pa ene 12 -13 kg pri 93, 94 cm.
Bjondi nas sicer malo zanemarja - ti moram pa povedat, da smo od takrat ko si kupovala kettlerja do zdaj morali že malo dvignit sedežuser posted image

Včeraj smo imeli v vrtcu roditeljski sestanek, Srečkota je čuvala babica. Je ni nič "pozabil" odkar se je odselila in je bilo vse ok. Nova vzgojiteljica je ok, povedali so običajne stvari, nič pretresljivo novega. Mogoče to, da se kazni ne reče več kazen, ampak je UKREP.
Manna - v našem vrtcu je "rekorderka" z mini nogico še vedno pri številki 19!

Pa še nekaj čudnega se je zgodilo včeraj zvečer. Srečko se je odločil, da bo počival v SVOJI POSTELJI. Zdržal je do 2h ponoči, potem sem ga prenesla nazaj v zakonsko posteljo. Moram pa malo razmislit, kako ravnati naslednjič. Mogoče bi bilo bolje, da se uležem k njemu, ampak ravno selit se sem in tja ne mislim, on bo pa tudi protestiral, ko bo začutil, da je sam.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
22.9.2011 8:00:37   
dreamhorse
Tečka, jaz se tudi ponavadi vležem k žani v posteljo, če je ponoči kaj narobe. In ko zaspi, kar je ponavadi 5 min, grem nazaj v spalnico. Res pa je, da ona nikoli ni spala pri nama in do 4 m spi v svoji sobi, od letošnjega aprila pa v veliki (200*90) postelji.

Sem rekla, da bom šla poiskat nekaj majčk, da bo imela za vrtec. Bodije bo imela pač za doma..

Mi imamo pa v ponedeljek sestanek, pa da vidim, kaj bodo povedali.
Obvezno moram povprašat o plenicah, ker se je zdaj ene 3x zgodilo, da sem jo prišla iskat in je imela pleničko. Ker pride nekdo pomagat, in ji po spanju ne da dol pleničke, lulat pa hodi lepo na stranišče.
Zjutraj ji tudi jaz še dam plenico gor, ker se lepo nakaka potem v vrtcu. Če ji ne, pa zadržuje.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
22.9.2011 10:05:23   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Bjondi mogoče bo pa Karin vesela, ko bo zrasla, da bo pri čevljih prišparala user posted image drugač pa za njo poglej tud kaj v Transportu, menda imajo za otroke tud hude čevlje, al pa Geox varijanta, sam cene so pa tud prehude, vsaj za moj žep.
Geoxke no go so predrage...sploh pa za tamale,ki jih prerase v treh mesecih,ji raj troje pofl kupim in vse troje ponosi...kot da je samo v enih...

Zjutraj je Manca šla z veseljem počofotat po vsaki luži v škorenjčkih za v vrtec (jih bo tam pustila) in končno se mi ni jokcala. Zgleda da prov rab eno foro, da jo spravim v vrtec brez joka. Recimo da kaj nese v vrtec. Verjamem, da bo bolje. Pa še sestrico je do garderobe pospremila in je bilo vse ok.
Naš ima vsako jutro polne roke,da gre z veseljem v vrtec,danes je imel v vsaki divji kostanj ;)..

V bistvu pa sploh nisem vedela najprej kam gremo in če je to ribnik moje mladosti. Svoje misli sem zavrtela v film, da je lepo ko funkcioniramo kot družina, da se smejemo, jokamo ko kam gremo in se imamo radi. user posted image

user posted image  princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 2082
22.9.2011 10:05:50   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Za Srečkovo početje - sonožno skakanje po kar globokih lužah bi v poštev prišli verjetno edino ribiški škornjiuser posted image
user posted image  pa še v ribiških bi kje not pricurljalo...

Evo, sosedov stric je zakon, daje bonbončke, pa še hišnega ljubljenčka razkazuje:
Srečko model...pri nas so prejšnji dan pa ven prinesli pitona kak meter dolgega,pa ga ni hotel božati ,doma je pa govoril ,da je božal kačo user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
22.9.2011 10:06:08   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

nardilaaa matematikoooooooo!!!!in to z 9 lepo prosim!!!!!!user posted image user posted image

Piflarka user posted image ...ja itak da user posted image user posted image user posted image  končn sem te mela že pouhn kufr user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
22.9.2011 10:06:19   
bjondi

tko da hvala bjondi za njene spodbudne besede in nasploh zato k je to kar je..
Jah a ne... pol pa prosim user posted image ...če res kej zaležejo sem pa vesela to pa sigurn...

sploh ne rabim diplome k mam matematiko narjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da te ne sanjam slučajn...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
22.9.2011 10:07:14   
bjondi

manna.js bi kupila novega takega k bo manci všeč oz se bo zdj furala in uživala na njemu..
tist kolo bi pa za lucjana pršparalauser posted image
lej..sj u končni fazi nisi ti kriva če te ni poslušala in če pač manci ne ustreza..

Ne sekiraj se za taščo,če hodijo z glavo čez zid ,da ustrežejo ali pa da se bahajo s tem kaj vse so zmožni kupovat je zgolj njihov problem...če si želiš ,da manca osvoji kolo še letos oz. če bi rada izkoristila lepe dneve do zime za kolo -teh bo še zelo veliko,potem kupi novega in se ne obremenjuj s tem kaj imaš v garaži in ne premišljuj o tem ali bi kupila novega ali ne...naši sončki veselo upravljajo poganjalčke in če ga imaš namen kupit ga kupi čimprej...jih pa vsi tudi obvladajo z našim vred in tale kettler je zakon košta te pa 42 €,pa mini ima mislim da enakega kakor vitae sam ne vem firme...pol pa smo upaj,da ti ga osvoji,sej veš če ne bo tašča spet glasna...so pa pri naših sosedih lani od te firme ,ki ima manca tega tricikla kupl poganjalčka in ga tamala tudi ni osvojila ,ker je bil pretežek-ga je tašča kupila...tako da definitivno je mimo varjanta kupovat nakaj za image ali pa za res praktično uporabo...
A ti bi ji kupila kolo al poganjalčka?...me navijamo za poganjalčka user posted image  ,pa še fajn motorika dela...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
22.9.2011 10:07:30   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Bjondi si dobila palerinico? Menda je št. 0 nekje do 3.let

Dobila ja v hali a z medvedkom pujem v trgovini hallo kitty user posted image ...končno normalna za pogledat k spajdrmen varjanta me pa res odbija...

Neposredna povezava do sporočila: 2087
22.9.2011 10:07:41   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Dan punce..
Imam eno vprašanje.. kje kupujete spodnje majčke za malčke. Sem kupila zadnjič v kiku,pa je tak kratka, da dvomim, da ji bo kaj križa zakrila.

Sem mu jih v lidlu kupila spomladi in so vrh glave dolge...drugače so pa najboljše zagotovo od Schisserja ampak so pa tu mač din dinov ...karin je imela samo te ko je bila majhna takrat je obstajal samo baby center user posted image  in smo se potem kar za te odločili in so kvalitetne in dolge tako kot se zagre...

Neposredna povezava do sporočila: 2088
22.9.2011 10:08:48   
bjondi

Bjondi nas sicer malo zanemarja - ti moram pa povedat, da smo od takrat ko si kupovala kettlerja do zdaj morali že malo dvignit sedežuser posted image

Jaz sem tok vesela za tega poganjalčka,obvlada ga in točno ve kakšna je najina tura,ko greva s kolesom ven,sicer zaenkrat še uspešno hodim za njim user posted image  je ful previden...sta šla dva mimo in nista mogla vrjet kako ve kje it na robnik gor pa dol,ker pri nas so pločniki poparkirani pol je treba pa gor pa dol pa spet gor pa dol...in točno ve kje imava zarisano pot...in to je zakon da ne greva samo naravnost...drugače pa boh ne daj da karin vozi pred njim,ker pol ona nogo na robnik daje ,seveda se zadeva pri njemu ponovi,da gre z eno nogo po robniku z drugo pa po cesti,potem je včeraj mimogrede en list iz ene žive meje odtrgala,potem je bratec naredil popolnoma isto...potem je šel en tamauček v triciklu mimo in je skakal notri ,seveda je žiga to veselo ponovil na poganjalčku...ga bo treba pa tud pri nas malo višje dat...ampak čakam na moža da to zrihta,že obljublja par dni...sej na konc bom spet jaz to nardila..

< Sporočilo je popravil bjondi -- 22.9.2011 10:09:40 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
22.9.2011 10:28:22   
bjondi
Evo tudi mi smo imeli prejšnji dan otvoritev sobice od tamaučka...jeee končno ena dokončana stvar-no ja čakam mizarja da nardi omaro pa pojstlo...selila sva samo prvijalno,ki pa gre potem k nama v spalnico ker je samo prirejena ...pa igračke in mizica in stolčka iz ikeje-to je šlo vse iz sobice od karin k njemu user posted image ..njena soba je uau prostorna ratala in ko je prišla domov je prbila jeee svoboda user posted image  mularija...no skratka pojstlco še nisva selila iz spalnice,ker ,am ker,ja ker pač ne vem če bi jo že user posted image ...če je pa tko fino k je blizu...ja sej vem bo treba it v svojo sobico...bomo sam ne vem kdaj,mož bi jo že včerej dal...jaz pa bi jo ja ne vem pač enkrat ko bo čas zato user posted image ....je pa sobica sicer res majhna pa vseeno je odlično izpadlo...

Gremo včer iz angleščine ,kupili smo še knjige ,ki so nanesle 65€ pa karin komentira kako je to drago in zakaj mormo še knjige plačevat če plačamo šolnino ,ki pa tudi ni ne vem kok poceni  in pol neki možu govori in nekaj prbija pa rečem a nebi hodila-nisem vsega ujela in pravi ja ja bi(hodi že šesto leto) ...Nakar mi mož zvečer reče a veš kaj je prbila ,sem rekla ne nisem ujela...je rekla da bi za ta keš imela že iphona...sej ne morš vrjet mularija...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 22.9.2011 10:29:30 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
22.9.2011 10:34:16   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Nakar mi mož zvečer reče a veš kaj je prbila ,sem rekla ne nisem ujela...je rekla da bi za ta keš imela že iphona...sej ne morš vrjet mularija...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
22.9.2011 11:31:41   
bjondi
Sam da nebo pomote ,da bi ona imela iphona user posted image  ne jaz...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
22.9.2011 13:06:15   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Sam da nebo pomote ,da bi ona imela iphona user posted image  ne jaz...

user posted image user posted image user posted image
sem zadnjič gledala mulce na bazenu, vsak s svojim na ležalnikih... pa jaz nimam takega telefona, ... v srednji šoli sem bila prva v razredu, ko sem imela mobi regljo... ha ha... kje je že to.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
22.9.2011 22:58:21   
Tira
Manna jz pa definitivno ne bi kupovala novega tricikla... ne vem, mogoče sem iz gorenjske user posted image Tale, ki ga ima sedaj je super... res je še malo velik, pa to bi bil za vsakega zdele, ji bo pa drugo leto prav prišel. Itak gre zima noter in se ne bo toliko vozila. Drugače pa je veliko bolj kot tricikel priporočljiv poganjalec ala kolo... če ga še nima. Ta ji bo verjetno bolj koristil in lahko potem kupite že kolo na pomožna kolesca, ne pa še enega tricikla. Brez veze.
Naš Marcel tricikla tudi pogleda ne... sicer imamo ravno nasprotno od vas, en plastičen drek, ki mi tudi všeč ni, čist nekvaliteten... ampak smo ga na žalost tudi dobili za darilo. Ne mislim kupovati drugega, sej teli tricikli so tko neuporabni... vsaj tako je moje mnenje. Raje vidim, da gremo s poganjalcem. Imamo tudi mi tega Kettlerja in je super.

Sp. hlačke in majčke kupujem v C&A. Imajo fine z različnimi motivi za punčke in fante... pri nas je zadnje čase vse od Carsov user posted image Spodnje majčke imajo pa iz bio bombaža in so ful mehke.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.9.2011 8:02:33   
dreamhorse
Joj, tale C&A in H&M sta meni zelo odročna, pa da se vozim samo po majčke tja, se mi res na splača. Bom danes šla gledat v Mano, pa da vidim, če imajo tukaj kaj pametnega... pa v pikipoki bom pogledala, sam tam so verjetno tud cene user posted image . Grem prej iz službe, pa nekaj bom že našla... nekje...

Manna jaz sem razumela, da bi kupila kolo za Manco. Tricikla tudi jaz ne bi kupovala. Moja se pelje s kolesom, s pomožnimi koleščki, nikoli pa se ni sama vozila s trikolesnikom, ker so pedala precej naprej, in je položaj kar neroden za gonit kolo. Se je na pravem kolesu naučila vozit v dveh poskusih, pa je kolo (KAwasaki) kar težek napram trikolesniku.. (neka plastika iz pikapolonice)

Včeraj sva bile v gozdu, pa sva s sabo vzele še sosedovo tamalo, isto staro, pa je bilo kar zanimivo. Od predavanja, kaj živi in raste v gozdu, do nabiranja želoda, strožev, ogledovanja gob. Sicer je bil namen nabiranje divjih kostanjev, pa jih mama ni in ni našla.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.9.2011 8:48:33   
tecka
Ojla,
DH, za majčke bi jaz pogledala tudi v BC. Bodije kupujem od clara in mogoče imajo tudi majčke od njih. Pa zdaj smo na dom dobili neke bone in je za oblačila "akcija" 3 za 2. Če bonov nimaš, ti jih lahko pošljem jaz, jih ne bom porabila.

No, jaz še vedno nisem prišla k sebi od presenečenja. Včeraj zvečer je Srečko sicer zaštartal proti skupni spalnici, pa sem ga vprašala kje počiva. In je šel brez težav v svojo posteljo. Ampak...zbudila sem se ob 2h ponoči in čakam, kdaj bo začel jokat. Pa nič, spal je do 5.45!, ko se butnil z glavo v stranico. Ni, kaj, v zakonski postelji je bil car, tu se bo pa moral navadit, da je malo trdo. No, poleg nespanja pa imam še en problemuser posted image user posted image ZEEEBBBBEEE! Danes si v spalnici naštimam zimski kovter.

Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.9.2011 9:29:24   
smrketa24

ZEEEBBBBEEE! Danes si v spalnici naštimam zimski kovter.

Jaz ga sploh nisem dala stran. Ga imam že celo poletje user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.9.2011 9:30:49   
manna
živjo
dreamhorse, katero kolo pa ima Žana? A niso še prevelika taprava kolesa? Saj je res, da so tricikli vsi nerodni, ampak Manca je tako majhna da na tapravem kolesu sploh ne doseže pedal oz. jih ne more vrtet.... Kje pa ste ga kupili za Žano?
Tira, se sicer strinjam da bo zdaj itak zima ampak pr nas je tud pozimi večinoma sončno in bo vseeno primerno za kratke sprehode po ulici, za kar pa pride prav kakšno tako prevozno sredstvo. Čeprav po drugi strani je res da še ena plastika več tudi ni potrebna. Ah nevem..najboljš bi blo it malo pogledat skupaj z Manco da proba, da ne bomo spet meli še eno nepotrebščino v garaži.

Kar se tiče spodnjih majčk imamo tud mi problem. Sploh zdaj, ko bi bilo dobro da ima vedno pokrito brazgotinico na trebuščku. Namreč, malo se ji je vnela, oz. se ji je naredil en izpuščajček, pa smo šli do pediatrinje in nam je spet dala neko mazilo... in hkrati nam je naredila pridigo da mora imet vedno bombažne ohlapne majice, široke hlače, da ne sme it v noben peskovnik in podobno. Njen predlog je itak naj bo kar ves čas doma, pa da sploh ne gre niti v vrtec ne nikamor. Samo zaradi brazgotine na trebuhu?! Ah..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.9.2011 10:36:42   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

ZEEEBBBBEEE! Danes si v spalnici naštimam zimski kovter.

Jaz ga sploh nisem dala stran. Ga imam že celo poletje user posted image

Kovter imam skos enak, sem si pa dva večera nazaj naštimala dekico, tako mehko toplo pod kovter in spim kot top user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.9.2011 10:39:04   
Mala_princeska
tecka dala si mi dobro idejo, sedaj ko me je vzgojiteljica v vrtcu spomnila na spodno majčko - grem v BC pogledat,

DH pri nas jih imamo ene od ugodnejših od Milo Malo- povprašaj po njih, so kvalitetne, dolge in ne predrage...

nič..jst sem dve noči nazaj ponoči bruhala, zdejle sem tudi kake pol urce predremala, sedaj grem pa čaj skuhat in kosilce pa šibam v službo...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?