Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.9.2011 8:13:26
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 smrketa-a si dobla gsm Ne, nimajo ga. Tako kot si rekla, ne vejo kdaj ga bodo dobili.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.9.2011 8:35:37
|
|
|
|
mini86
|
dooobro jutro vseeem... evo js na delovnem mestu..redi stedi gov tecka-js mam tud že pripravljeno za zimo..samo se še nisem odločila kaj bi mela..imam ful storžev pa še nisem pogruntala kam nj jih utaknem.. smrketa-upam da ga čim prej dobijo k res rabm nov gsm k mi šteka oz se me ne sliš
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.9.2011 10:21:43
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mini srečno na novem delovnem mestu, naj ti zalaufa tko kot si sama najbolj želiš Pa smo dočakali -ohladitev. Na našem koncu je že vode začelo primanjkovati in naj pada do neke zmerne meje. Jaz sem se že "oborožila" za hladno vreme z novimi čevlji za bolj deževno vreme in sprehode(bolj pohodniški, črni), medtem ko ene pametne za v dež za na kavbojke še iščem, sem se zapalila v ene v Transportu od Camperja, pa so mi predragi: 139 EUR, no če vzamem otroško številko je sam 90 EURčkov to je sreča da najdem na otroškem odelku čevlje zase Bjondi mogoče bo pa Karin vesela, ko bo zrasla, da bo pri čevljih prišparala drugač pa za njo poglej tud kaj v Transportu, menda imajo za otroke tud hude čevlje, al pa Geox varijanta, sam cene so pa tud prehude, vsaj za moj žep. Zjutraj je Manca šla z veseljem počofotat po vsaki luži v škorenjčkih za v vrtec (jih bo tam pustila) in končno se mi ni jokcala. Zgleda da prov rab eno foro, da jo spravim v vrtec brez joka. Recimo da kaj nese v vrtec. Verjamem, da bo bolje. Pa še sestrico je do garderobe pospremila in je bilo vse ok. Smo pa bili v soboto na enem kraju - ko sem se spomnila mladosti. Po več kot 20. letih sem bila v Brestanici pri ribnikih (tam sem bila z mojo družino ko sem imela cca. 7 let, v bistvu že v fazi ločevanja mojih staršev, sam spomnim se lučk okoli ribnika in žive glasbe takrat zvečer), smo se malo sprehodili, potem me je pa dragi častil s kalamari. Njami, so bili dobri, še Manca jih je poskusila. V bistvu pa sploh nisem vedela najprej kam gremo in če je to ribnik moje mladosti. Svoje misli sem zavrtela v film, da je lepo ko funkcioniramo kot družina, da se smejemo, jokamo ko kam gremo in se imamo radi.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.9.2011 10:29:06
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Jutro punce... Pri nas pa ponoči ni bilo nič kaj prijetno... močno je pihal veter, pa tudi deževalo je ... zdaj je sicer že nehalo.. ampak vseeno ne morem verjet, da bi lahko popoldan bilo od 5 do 12 stopinj... sicer pa, saj je bilo kar dolgo lepo vreme... Moja Žana pa noče in noče kakat na kahlico ali stranišče.. potem pa, če ima gatice zadržuje... ko ji dam pleničo, ka ji potem uspe... s težavo, pa vendar. Upam, da se rešimo tega.... Danes sem ji dala bodi v vrtec.. pa da vidimo, kako bo šel skupaj bodi in gatice.. Pa lep dan, četudi deževen in oblačen. Dreamhorse - eni prej dojamejo, drugi kasneje. Toplo priporočam knjigico:
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.9.2011 10:35:42
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Manca je bila nad medvedkom čist navdušena, knjigico sva posodili v vrtec, v našo skupino. Se pa naši malčki imenujejo Lumpki - ime skupine. Ja in sedaj imamo drugo "težavo" - noče več pleničke gor ponoči in jo je treba spet na finto, da jo zavijem v pleničko, zadnjič zvečer je celo pleničko - čisto seveda k seb stisnila in z njo zaspala. Jo pa navajam na spanje v sobi pri sestrici - smo dali nov jogi kar na tla in ponoči sploh ne vem kdaj se priplazi v moj objem in na moj povštr tko da počasi bomo uspeli tudi to. Na postelji ima nepremočjivo podlogo, sam se mi vseeno zdi škoda da bi se zbujala zaradi mokrote, ko res ponoči še večkrat lula, sploh ker veliko pije. Saj včasih gre pred spanjem še lulat - včasih na kahlico, zdej je pa stopnička in wc, pa fantek za polulat na nastavku zanimiv Nič, zdej pa še malo pospravit, pripravit za kuho in v službo počasi. Uživajte ob škrebljanju dežja.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.9.2011 12:01:47
|
|
|
|
mini86
|
prinčipesa-hvala za tele naslove..bom šla iskat da preberemo.. zdj že sam pove da bi šel lulat, ampak samo ko se previjamo zvečer in zjutri in pa pred tušeranjem..počasi bo dežni komplet..a ma kera in kako se odnese..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.9.2011 20:17:01
|
|
|
|
mini86
|
evo js spet brez šihta..zaposlila je eno svojo prjatlco in me skenslala.. pomoje je rabla sam za ta dva dni..sn bla jezna k hudič k bi mi loh prej rekla..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.9.2011 22:34:15
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 evo js spet brez šihta..zaposlila je eno svojo prjatlco in me skenslala.. pomoje je rabla sam za ta dva dni..sn bla jezna k hudič k bi mi loh prej rekla.. Ojej, Mini Zelo nesramno je bilo tole izpeljano, se strinjam.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.9.2011 22:39:32
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dežni komplet..a ma kera in kako se odnese.. Sprobali hlače danes - iz Hoferja. In je voda ravno tako prišla v škornje. Za Srečkovo početje - sonožno skakanje po kar globokih lužah bi v poštev prišli verjetno edino ribiški škornji So mi pa hlače kljub vsemu všeč, ker so z naramnicami in če se bo kdaj v njih vozil s kolesom, bodo hlače, upam da, prestregle ta glavno špricanje vode. Evo, sosedov stric je zakon, daje bonbončke, pa še hišnega ljubljenčka razkazuje:
< Sporočilo je popravil tecka -- 19.9.2011 22:43:03 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 9:04:02
|
|
|
|
manna
|
živjo tecka, kakšen velik fant je že Srečko! Kolk pa ima kil? Je bolj pr ta tankih ane. Ampak je zlatkan. Mala princeska, ja tole pr hrani z našo Manco smo že pomislili, da jo je že prej matralo in zato ni hotla dosti jest. Ampak verjetno ni nič na tem, kajti že od rojstva je bila ne-jedec, takrat pa imajo še vsi nezakrnel popek...skratka ona je bla zmeri nasmejana do ušes, srečna, pojedla je svojo malo porcijo dvakrat na dan in to je to. Pa tud zdaj ko je zdrava, lepo poje če je lačna, samo pač tako majhne količine in seveda ne petkrat na dan, ona je lačna samo dvakrat na dan...Zgleda da je take konstrukcije. Moja sestra je ista - pr 34 letih ima 46 kil. To so pač taki ljudje ki rabijo malo dreamhorse, s kakanjem je pr nas isto. Za lulat ni problema, gre zdej lepo. Kakanje je pa drug svet - takrat se gre nekam skrit in se podela v hlače, pa če ima plenico ali pa ne. Dobro, da vsaj zadržuje ne, ker to res ni zdravo. Kaj pa v vrtcu - gre Žana na kahlico kakat ali tam sploh ne kaka? mini, kakšna nesramnost tole s službo?!! sej niso normalni! Jaz tud razmišljam da bi dala Manco spat na navadno posteljo, sam nevem kako je potem s sprehajanjem naokoli ? Verjetno bi blo tud pr nas tko da bi šetala naokoli.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 9:33:38
|
|
|
|
mini86
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nardilaaaaaaaaa matematikoooooooooooooooooo!!!!in to z 9 lepo prosim!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 9:38:07
|
|
|
|
mini86
|
tko da hvala bjondi za njene spodbudne besede in nasploh zato k je to kar je.. pa nasploh hvala vsem k ste me spodbujali.. sploh ne rabim diplome k mam matematiko narjeno
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 9:42:17
|
|
|
|
mini86
|
ja tole z službo je blo podlo na kvadrat!!! ampak ej..je že mem.. lov na drugo službo je odprt zdj se mi nč več ne zdi nemogoče.. vem da me nekje čaka ena in da jo moram mal še počakat..bo pa pol bol sladko..čeprav morm rečt da sm čutila da je to to..vsaj kar se dela tiče..zaposleni so bli itak no ampak kokr sm rekla..mal morm še počakat na tisto tapravo..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 9:48:06
|
|
|
|
manna
|
mini ČESTITAM ZA IZPIT! Paše, kajne.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 10:03:10
|
|
|
|
manna
|
No mi smo pa našo frčafelo od včeri začeli spet vozit v vrtec. Zjutraj seveda noče it. Potem pa je kar nekako v redu, tko da upam da samo prehodno malo protestira. Še dobro da ima iste vzgojiteljice, ker drugač bi bil najbrž JOK JOK JOK.. Popolnoma ji je jasno, da je mama doma z Lucjanom, in to ji seveda ni všeč. Sam kaj čmo, mislim da je tko najboljš za vse tri da gre ona malo v vrtec, drugače bi bili prikrajšani vsi.. No, drgač pa sm hotla omenit eno težavo ki mi gre na živce. Pa povejte ve kaj si mislite. In sicer, moja preljuba tašča je Manci za drugi rojstni dan junija kupila tricikel. Vse lepo in prav, ampak jaz sem ji že pred tem najmanj 5x povedala da je tisti tricikel prevelik in pretežak in ga Manca ne bo mogla peljat ker je predrobna in ne bo šlo. Predlagala sem ji že najmanj en mesec pred rojstnim dnevom, da naj kupi kakšnega lažjega, majhnega, plastičnega, ali pa kako drugo darilo. Ampak njej se je očitno zdel ta najboljši in ga je vseeno kupila, zanj je dala 100 €. In zdaj ta tricikel stoji v garaži že 3 mesece, ker je Manci prevelik in ga sploh ne more vozit. Fora pa je še v tem, da tudi ko bo zrasla, ga verjetno ne bo mogla vozit ker je res težak in ne preveč lahko vodljiv, tako da je skorajda neuporaben za tako dekletce. No skratka, jaz pa si res želim da bi se Manca kdaj lahko peljala s kakšnim kolesom, poganjalcem.. ampak zdaj mi je seveda "nerodno" kupit še enega novega pa še moj mi skoz teži da ne bomo še enega kupovali če ga imamo doma. Ne morem mu dopovedat da je ta, ki ga imamo, neuporaben. A naj torej vseeno kupim še enega, majhnega, pa da tisti pač stoji v garaži in čaka? Kr meni je res bedno da ga je kupila, sm povedala že takrat, samo takrat so rekli vsi "pa saj bo zrasla". Sam kaj a zdaj pa naj eno leto čakamo ? No to je ta tricikel: www.babyland.si/e-trgovina/igrace-in-knjige/kolesa-poganjalci-in-skiroji/tricikli/tricikel-schwinn-roadster-trike-rdeca Je pa tak da je otrok tko bolj nazaj naslonjen, kot bi bil na harley motorju..in ga je težko voditi ker ima težek sprednji del..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 10:10:13
|
|
|
|
mini86
|
manna.js bi kupila novega takega k bo manci všeč oz se bo zdj furala in uživala na njemu.. tist kolo bi pa za lucjana pršparala lej..sj u končni fazi nisi ti kriva če te ni poslušala in če pač manci ne ustreza.. js bi se mal neumno nardila pa ji ga kupila in če bo kej tašča rekla bi rekla da škoda ampak da ji ni prav ampak da ga boš pršparala za ko bo večja in močnejša.. lepo ampak odločno ji povej..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 10:27:40
|
|
|
|
manna
|
Ja sej sm se sama že tud nekako odločla da bom kupla še enga, pa naj reče kar hoče. Se mi zdi da itak bo obe kolesi potem še tamali dobil tko da je nakup za dva...Sej najbrž je hotla dobro, ona je pač hotla kovinskega in konkretnega, da ne bo glih najbolj "navaden", sam žal se je s tem uštela. Ma kaj čmo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 10:55:44
|
|
|
|
dreamhorse
|
Manna, točno tako.. prišparaj za ga tamalega, Manci pa novega kupi,.. škoda sicer, da se denar res poganja v prazno, pa kaj čmo. Eni si pač ne dajo dopovedat. Mini... za izpit... Res pa se mi ne zdi fer za službo.. ali se sploh to lahko naredi? Očitno že... definitivno pa ni prav...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 10:57:37
|
|
|
|
mini86
|
ali se sploh to lahko naredi? Očitno že... definitivno pa ni prav... če si študent že..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 11:25:23
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 manna.js bi kupila novega takega k bo manci všeč oz se bo zdj furala in uživala na njemu.. tist kolo bi pa za lucjana pršparala lej..sj u končni fazi nisi ti kriva če te ni poslušala in če pač manci ne ustreza.. js bi se mal neumno nardila pa ji ga kupila in če bo kej tašča rekla bi rekla da škoda ampak da ji ni prav ampak da ga boš pršparala za ko bo večja in močnejša.. lepo ampak odločno ji povej.. Se podpišem pod to!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 11:25:46
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nardilaaaaaaaaa matematikoooooooooooooooooo!!!!in to z 9 lepo prosim!!!!!!!!!!!! bravo!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 12:05:04
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nardilaaaaaaaaa matematikoooooooooooooooooo!!!!in to z 9 lepo prosim!!!!!!!!!!!! bravo!!! Č E S T I T K E, M I N I Zvečer zapečem gospodinje
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.9.2011 12:48:05
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mini za izpit, vidiš da zmoreš, samo verjeti moraš v svoje cilje Ponosna sem nate, res Služba tud bo - le vztrajaj, verjamem da se boš tudi po tem padcu pobrala. Tecka šele zdej sem videla tadrugo slikico, na kakšnega ljubljenčka si mislila - na kačo in ne na kmetijske stroje v ozadju prve slikice. Pa se nič ne boji? Nina je bila tud čist navdušena, ko je na Pagu rumenega pitona božala, pa v Tušu v Nm imajo ljubitelji kač razstavo in jih je z veseljem ogledovala. Mene pa je teh živali strah in zadnjič ko je bila na dvorišču neznana kača, sem čist v zrak skočila in kričala, kar vem da ni prav. Bojda kače hitro začutijo strah. Manna lepo to, da Manca hodi v vrtec, kar vztrajaj, boš videla da bo bolje za vse. Pa naj jo oči pelje, ti jo pa hodi iskat, če imaš možnost. Sam ti naši dvoletniki sedaj čist meje preizkušajo, jst Manco tud zamotim, da da Nini lubčka in greva pol v vrtec, danes je spet bruhnila v jok, pa sem jo sam takoj v igralnico na tla postavila, zamotila oz. preusmerila pozornost z igračko in šla. Pravijo, da potem takoj neha jokat, ko grem. Ima pa sam eno isto vzgojiteljico, ta druga nam pa tudi ni tujka, ker je z atijem v daljnem sorodstvu. Bjondi si dobila palerinico? Menda je št. 0 nekje do 3.let
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.9.2011 7:56:18
|
|
|
|
dreamhorse
|
Dan punce.. Imam eno vprašanje.. kje kupujete spodnje majčke za malčke. Sem kupila zadnjič v kiku,pa je tak kratka, da dvomim, da ji bo kaj križa zakrila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.9.2011 8:43:52
|
|
|
|
mini86
|
js ti še ne morem pomagat:) bi jih pa verjetno v h&m-u
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?