|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
15.9.2011 22:06:58   
lenika1
Daša ima številko noge 23, Matic pa pri petih letih že 33.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
16.9.2011 8:40:51   
bjondi
Glede na to da sem imela vedno minus kil in se med obema nosečnostima zredila v povprečju nič z kakimi zalogami in glede na to da sem to vse zgubila v 3 tednih in prišla spet na minus ...potem še zmer zagovarjam kvaliteto mleka in ne količino...se prav da se otrok redi od kvalitete mleka...

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.9.2011 8:43:26   
bjondi
...ki pa pojma nimam zakaj se en zredi samo toliko drug pa v nadpovprečju... vrjetn od kakovosti mleka...ma kvačke v glavnem...sem vesela da sta se mojedva tako lepo redila in da sem sploh lahko dojila user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 16.9.2011 8:46:36 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.9.2011 10:44:58   
dreamhorse
kakorkoli bjondi, jaz bi bila srečna, če bi.. .pa nisem mogla... nisem imela kaj.... zakaj, bog ve...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.9.2011 11:49:30   
mini86
np..še zmeri me nisi prepričala..js sm se zredila 9kg in domov iz P sem prišla iz 8kg manj..se pravi sem imela eno kilo več kot predno sem zanosila..
pa se je marcel lepo dojil ampak je šu gor točno po knjigi..vsak teden isto in zmeraj pri spodnji meji..žal ne verjamem v nekvalitetno mleko..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.9.2011 12:46:41   
bjondi
Sej ne gre tle za neko prepričevanje nečesa...no potem pa govorimo o kaloričnem mleku če je kej drgač...pa sej a je važn...meni ne...če sem samo omenila,ker sem nekje prebrala da gre za kvaliteto mleka ,sem to podala naprej...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.9.2011 13:17:34   
manna
živjo
bjondi, kot prvo morm povedat da sem včeri spila 1,5 litra blagega kamiličnega čaja in dečko se je zvečer v miru pokakal, brez da bi sploh enkrat zajokcal. Nevem al je slučajno al je kaj res na tej kamilici. Tko da stokrat hvala!! Danes se tudi nacejam s kamilico.
Kot drugo pa, bjondi, se absolutno NE strinjam glede te kvalitete mleka ki jo omenjaš, strinjam se bolj z mini.
Kako bi lahko sicer razložila da se je Manca v svojem prvem mesecu ob polnem dojenju zredila samo 300g, Lucjan pa 1150 g?? V obeh nosečnostih sem se enako zredila in prehrana je ista... Po mojem je fora samo v tem da ima vsak otroček nek "genski zapis" kako se bo razvijal oz. je boljši ali slabši jedec. Toliko pač vzame, kolikor rabi, ne moremo pa reči da se nek otrok ni zredil dovolj ker mleko ni bilo kvalitetno. Mleko je vedno kvalitetno, če je. Drugo je, če ga sploh ni.
Obstajajo pa celo študije, da je ješčost otroka odvisna od tega koliko je otrok dobival že v maternici - če je npr. presnova ženske taka da je vso nosečnost dobival nekoliko premalo - lahko tudi zaradi slabe prekrvavitve posteljice, slabih pretokov čez popkovino itd. - potem bo tak otrok "vedno lačen". Ali pa npr. otroci nosečnic ki so imele ves čas visok nivo krvnega sladkorja so navajeni da imajo višji sladkor in so zato bolj "požrešni" ko pridejo na svet...O tem mi je razlagal celo pušenjak na pregledu.
Vse te okoliščine se prepletajo tko da o "kvaliteti" mleka mislim da ne moremo govorit ker jo ni..oz. je enaka

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.9.2011 13:20:17   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

pa se je marcel lepo dojil ampak je šu gor točno po knjigi..vsak teden isto in zmeraj pri spodnji meji..žal ne verjamem v nekvalitetno mleko..

Ja ampak je zihr neki na temu al kvalitetno al bolj kalorično...sej men tud ni jasn zakaj se en zredi pod povprečjem ,drugi v mejah normale,tretji pa presegajo vse krivulje...vrjetn ne od količine ampak od same sestave mleka,kaj pravš user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
16.9.2011 13:24:27   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ja ampak je zihr neki na temu al kvalitetno al bolj kalorično...sej men tud ni jasn zakaj se en zredi pod povprečjem ,drugi v mejah normale,tretji pa presegajo vse krivulje...vrjetn ne od količine ampak od same sestave mleka,kaj pravš user posted image ...

..ali pa od tega ker smo pač vsi različni med sabo in različno prebavljamo, presnavljamo,..?! Tudi z istim mlekom se dva ne bosta enako redila.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
16.9.2011 13:25:30   
bjondi
Mini ima zgleda preveč časa da se spotika v vsako napisano besedo...ful hvaležna...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
16.9.2011 13:31:04   
bjondi
http://www.nasa-lekarna.si/clanki/clanek/novorojencek-in-dojenje/

Kopiram iz točke 8.

Ob začetku dojenja je mleko zelo vodeno. Otrok se z njim odžeja. Proti koncu dojenja pa je mleko vse bolj mastno, kalorično, z njim se otrok nasiti in posladka.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
16.9.2011 13:32:35   
bjondi
Še vedno zagovarjam ,da je mleko in poskok na teži novorojenčka odvisno od kvalitete oz. kaloričnega mleka matere...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
16.9.2011 13:37:20   
bjondi
manna-

http://www.goriskalekarna.com/index.php?id=84&cat=82&cat2=-1&cat3=-1

Piše za kamilico...

cvet prave kamilice delujejo proti krčem gladkega mišičja v prebavilih in proti napenjanju.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
16.9.2011 13:42:23   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

..ali pa od tega ker smo pač vsi različni med sabo in različno prebavljamo, presnavljamo,..?! Tudi z istim mlekom se dva ne bosta enako redila.

user posted image   Ja itak...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
16.9.2011 14:53:55   
manna

http://www.nasa-lekarna.si/clanki/clanek/novorojencek-in-dojenje/

Kopiram iz točke 8.

Ob začetku dojenja je mleko zelo vodeno. Otrok se z njim odžeja. Proti koncu dojenja pa je mleko vse bolj mastno, kalorično, z njim se otrok nasiti in posladka.

To je seveda res, saj tudi lahko vidim sama da je mleko na začetku vodeno, potem pa mastno kot smetana. Mogoče ima katera ženska res tak naval mleka na začetku, da otrok popije preveč vodenega in se zato ne zredi veliko. Ampak glavni "krivci" za rejenje in hitrost rasti, so pa še vedno geni, presnova, prebava,..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
16.9.2011 19:51:23   
mini86

Mini ima zgleda preveč časa da se spotika v vsako napisano besedo...ful hvaležna...

kaj nj bi pa to pomenilo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
16.9.2011 19:52:57   
mini86

kaj nj bi pa to pomenilo

se ne spotikam ampak povem svoje mnenje..tako kot ti in tukaj se pač ne strinjava..to je vse..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
16.9.2011 20:27:52   
bjondi
...user posted image pa ne morš ti zame rečt da se jaz s tabo ne strinjam...če tebe moti user posted image ...

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
17.9.2011 8:10:39   
Mala_princeska
bejbe, bejbe user posted image
recept za mini in bjondi - še enga user posted image pa bo debata o dojenju in mleku bolj polnomastna in kakovostna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
heeeecccc mora bittt.....
ne mi zamerit, sam se nasmejem ko se nekaj pikate. Pomirite se. Vsaka ima svoje mnenje, ki ga jasno zagovarja, le kaj bi bilo če bi bili vsi enaki.
Mamice z user posted image pa ne se obremenjevat s količino mleka, ker ni zdravo.

Manna veš sem razmišljala kaj če je tvoja manca imela težave s hranjenjem zaradi težave pred operacijo, pa niso pogruntali? Mogoče jo je kaj občasno bolelo in je zato odklanjala večje količine hrane. Nisem dr., sam potihem razmišljam.

Tecka a si šibala danes v Zoo???

btw: na fb videla, da ima mojsonček danes RD - vse najboljše :-))) Lepo praznuj in vse dobro, lepo s tvojimi sončki.

Uživajte, jst mam do pon. dopust pa grem v razkuževanje stanovanja, ker je Mancav sredo prebruhala, pa dva dni bruhala, sedaj imamo pa sam smrklje.....Viroze najbrž na pohodu....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
17.9.2011 8:16:27   
smrketa24
Mojsonček - vse naj naj za rojstni dan tudi od mene.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
17.9.2011 8:16:43   
mini86

...user posted image pa ne morš ti zame rečt da se jaz s tabo ne strinjam...če tebe moti user posted image ...

sj to nisem nikjer rekla..rekla sem sam da se pač ne strinjava..to je to..
ampak sj res..očitno se ne strinjava ker imam preveč časa..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
17.9.2011 8:17:42   
mini86
sonček..vseeee naj naj

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
17.9.2011 8:18:10   
mini86
smrketa-a si dobla gsm

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.9.2011 7:35:01   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
btw: na fb videla, da ima mojsonček danes RD - vse najboljše :-))) Lepo praznuj in vse dobro, lepo s tvojimi sončki.
..

Mojsonček - vse najboljše! user posted image Pa javi se kaj...

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Tecka a si šibala danes v Zoo???

Ja, obisk zoo je uspel. Le ena motnja je bila na začetku, tam pri pavu. Mu preurejajo dom in sta bila tam dva bagerja, tako da se je vse skupaj malo zavleklouser posted image

Uf, včerajšnje lepo vreme nas je pa malo presenetilo, tako da sem imela čas pleti rože in še malo, pa bodo pripravljene na zimo. Pri nas je resneje začelo padati šele proti večeru - ravno prav, da Srečko ni več rinil ven.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.9.2011 7:56:58   
dreamhorse
Jutro punce...
Pri nas pa ponoči ni bilo nič kaj prijetno... močno je pihal veter, pa tudi deževalo je ... zdaj je sicer že nehalo..
ampak vseeno ne morem verjet, da bi lahko popoldan bilo od 5 do 12 stopinj... sicer pa, saj je bilo kar dolgo lepo vreme...

Moja Žana pa noče in noče kakat na kahlico ali stranišče.. potem pa, če ima gatice zadržuje... ko ji dam pleničo, ka ji potem uspe... s težavo, pa vendar. Upam, da se rešimo tega....
Danes sem ji dala bodi v vrtec.. pa da vidimo, kako bo šel skupaj bodi in gatice..
Pa lep dan, četudi deževen in oblačen.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?