Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (21.12.2011 10:06:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi A zato nič ne pišemo ,da ne bo imela dh preveč dela z branjem [sm=smiley1.gif]... najbrž [sm=smiley36.gif] to bo to. ja bačko kje si? pa tecka? nabavljaš novo božično drevesce, ker ti je tega tamauček požagal [sm=jezicek.gif][sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif] mini sožalje ob izgubi danes ima pa moj oči rojstni dan in je bil vesel mojega klica, za izdelavo darila pa še ni bilo časa [sm=smiley13.gif] najbrž mu bom podarila odtis rokice najmlajše, pa kakšno čokolado. ja, jaz do zadnjega delam - 24.12. od 8h-18h, pa sem potem 25. in 26. prosta, pa 1. jan., 2. jan pa delam - sm že čist pozabla kako je delat za praznike [sm=smiley13.gif] sem pa žalostna, ker sem šele včeraj zvečer izvedela, da ima nina danes v šoli nastop - igra zajčka v eni igrici o snežaku in ne morem gledat, ker sem v službi [sm=smiley13.gif], no jutri pa ima nastop ritmične in komaj čakam da vidim kako je to veselje [sm=smiley1.gif] moj dragi je tud žalosten, ker ne bomo skupaj smrekice postavljali in tud po fasngo(v šoping) bo najbž moral on pred prazniki, da ne ostanemo brez živil in jedi. sem se spomnila, da bi pasal kak kos potičke in pršuta, pa tatarski biftek kak kos na prepečenčku ali opečenem kruhu. v bistvu mi ne pove, da ga moti ker je veliko sam s puncama, zaradi moje službe [sm=smiley13.gif] rabiva seo teh stvareh pogovarjat, pa je kar nek čuden molk.... imejte se toplo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|