Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (8.12.2011 10:29:51)
|
Obdarovanje - dediju in babi je Miklavž podaril knjigici (mini) Najboljši dedek, Najboljša babi + mandarinice (da jim mal ego nafilamo [sm=smiley36.gif]-ja sem zlobna), no sedaj pa resno - hvaležna sem jima, da otroke kdaj pa kdaj čuvata, pa da vidita da ne mislimo nič slabega o njima. Ker z besedami me najbrž ne bi resno jemala. Drugih daril ne bova kupovala za novo leto, ker imajo vsi vsega dovolj, žal stikov s svojim očetom nimam, z mojo mami občasno, sam se zadnja leta res nimamo navade obdarovat. Eno malenkost od uporabne kozmetike dobi brat od mojega in nečakinje(šamponček+kakšna sladkarijica), pa kolegica eno malenkost - no to bodo bolj božična oz. novoletna darila. Ma pa oče rojstni dan konc decembra, lani sem mu poslala slikici od punc v čestitki, letos pa razmišljam da bi mu poslala v okvirčku odtis njunih rokic. Me pa moti, zelo zbode dejstvo da se ne spomni na njun RD, ne mami, ne ati -od njiju nobena ne dobi nič, še lepe besede ne...... Boli me to, da nimamo stikov zaradi vseh takih in drugačnih familijarnih zdrah, zamer,.... A tako je življenje, ki gre naprej. Sedaj v tem decemberskem vzdušju razmišljam o otroštvu, preteklosti,.....in na žalost se ne spomnim trenutka, kdaj bi mi mama ali oče prebrala kako pravljico, povedala kakšno zgodbico. Aja razmišljam kaj bi mojemu dragemu podarila, pa se mi ideje čist miksajo [sm=smiley36.gif] bom pa videla koliko bo ostalo v denarnici [sm=smiley36.gif] Manna - super da Manca že hodi v vrtec. Boš videla, bo za vse lažje.
|
|
|
|