dreamhorse -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (5.12.2011 14:21:19)
|
Ja tečka, sem govorila.. izpolni se prva in druga stran ter točka IV, podpis in je to to.. tako kot je rekla Mini. Jaz pri življenjskih zavarovanjih nisem izpolnila nič, saj mislim, da to cilja na tujino. Vsaj v osnutku vloge je bilo to tako opredeljeno. Sploh pa mislim, da to kar imamo mi je vse razvidno iz evidec, torej na csd lahko vse podatke preverijo. Razen če bi bilo kaj sklenjeno v tujini, tisto bi pa tam morala napisat. Vse priloge, ki so zraven, poberi stran, jih ni treba oddajat zraven. Oddaš samo kar izpolniš. Točke III se me izpolni. Govorim seveda za vlogo za vrtec. Jaz se pa morem malo spravit enkrat žanine igrače stran spravit. Polno ima reči v sobi, ki niso več zanjo, tako da pravzaprav ima dosti stvari, ampak veliko jih že ni več aktualnih, ker je zanje prevelika. Ampak vedno ko grem pospravljat, in metat stran, je z mano in vsako igračo vzame v roko, potem si pa mislim, da s tem se bo še pa igrala... Potem pa tak nič od tega... Smo pa kupili varuško, in ne morem verjet, da tako dobro dela.. nič ne hrešči, in ropoče... superca je.. edino kar me moti je, da zazna vlažilec zraka, tako da skos po tiho šumi, ker ga slišim... Ne fejst ampak vseeno, mene moti... mi ga pa moj ne pusti ponoči ugasnit (vlažilca) Kaj boste oz kje boste dočakali silvestra? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|