mini86 -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (30.11.2011 13:31:11)
|
evo teh stvari naj nebi jedla pšenični gluten koruza nizki/stročji fižol zelje-rdečo, belo, kitajsko brstični ohrovt cvetača gorčica slanina šunka svinjina siri parmezan mleko smetana sladoled jogurti kikiriki pistacija mak moka koruzni kosmiči žganci koruzni kruh polenta polnozrnati kruh pšenični kruh špinačne testenine testenine iz pšenične moke malancani krompir-rdeč, bel pomaranča rabarbara jagoda mandarina jabolčni sok cimet koruzna moka muškat vanilija kis kečap vložene kumarice kava čaj gazirano pogrešala bi:pšenico-predvsem stvari ki so povezane z njo, se pravi kruh, čeprav ga ne jem vsak dan, koruza-čeprav sem se jo ko sem dojila odvadila, prej sem pa pojedla veeeliko koruze, bolj kot zelje mam itak rada repo, svinjina, kšn kakav mi tud zapaše, smetana je obvezna pri moji kuhi, sladoled-čeprav če pomislim ne maram mlečnih ampak imam raje sadne, vodena, moka-paš s tem povezane stvari, malancani, krompir-a mam prav v glavi da obstaja rumen krompir[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], rabarbara, jagode so mi najlubši sadež, kis-pač pr solati, pa pač kokakola k sm pa itak zmanjšala pitje
|
|
|
|